Webaslan Forum
Page 1 of 4 1 2 3 4 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#465556 - Sun Sep 06 2009 01:00 AM 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE
conqu3ror Offline
Yeni üye

Bosna Hersek-TÜRKİYE

Tarih : 9 Eylül Çarşamba
Saat : 21:00

#465558 - Sun Sep 06 2009 01:22 AM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: conqu3ror]
husnubayrak Offline
Yeni üye

volkan
g.gönül--önder--servet--h.balta
hamit--emre--ceyhun--arda
tuncay--semih

tahmini kadrom bu

#465562 - Sun Sep 06 2009 02:55 AM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: husnubayrak]
sami dayı Offline
Üye

Yer: elmadağ
İlk Gönderen: husnubayrak
volkan
tuncay--semih

tahmini kadrom bu

kardeş böle orta saha çok zayıf kalmamışmı.rakip hücumu iyi yapan bosna.ceyhun un yerine sarp oynamalı bence

HÜRRİYET ALMA ALDIRMA.SİTESİNE GİRME GİRDİRME.

#465572 - Sun Sep 06 2009 13:09 PM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: sami dayı]
suskun Offline
Müdavim

Bosna dün kendi maçını kazandı ve bu maçın önemi daha çok arttı..
zorlu geçeceği kesin..
ayrıca sağ bekte gökhan gönül dünkü maçta çok kötüydü, çok ağır kaldı belki bu maçta yedek oturabilir.
forvette de büyük ihtimalle Nihat oynayacak.

#465583 - Sun Sep 06 2009 15:57 PM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: suskun]
Ali_Cetiner Offline
__
Müdavim

Yer: T.C
Kesinlikle kazanmamız gereken bir maç olduğundan dolayı oyuncularımız sahaya oldukça stresli çıkıcak .
Bosna nın bunaltıcı defansı karşısında bire birde adam geçme özelliği olan Arda ve Tuncay gibi oyuncularımıza çok iş düşücek .

#465591 - Sun Sep 06 2009 18:22 PM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: husnubayrak]
BBB Offline
Üye
**

volkan
tuncay--semih

tahmini kadrom bu

Renktaş ne Önder'i son Manisa maçında yaptığı hataları gözümle gördüm daha Bilica'yla Lugano'yu kesemiyor. Fatih Hoca kesinlikle oraya Emre Aşık'ı çağırmalı Bosna maçında onun tecrübesine ihtiyacımız var.

#465595 - Sun Sep 06 2009 20:05 PM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: BBB]
husnubayrak Offline
Yeni üye

İlk Gönderen: ultrAslan_1991
volkan
tuncay--semih

tahmini kadrom bu

Renktaş ne Önder'i son Manisa maçında yaptığı hataları gözümle gördüm daha Bilica'yla Lugano'yu kesemiyor. Fatih Hoca kesinlikle oraya Emre Aşık'ı çağırmalı Bosna maçında onun tecrübesine ihtiyacımız var.

doğrusun emre aşık kadroda yok

#465604 - Mon Sep 07 2009 00:15 AM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: husnubayrak]
postman Offline
-----UA-----
Yeni üye
*

Yer: Ankara
bu maçtan çok umutlu değilim açıkçası.. defans Galatasray'ın defansı, arda Galatsaarayda olduğu gib milli takımında bel kemiği ama bi Gs ya bakıyorum bi milli takıma bakıyorum oyun açısından çok büyük farklar görüyorum.. Milli takımın bi oyun planı yok aslında.. Hakan balta Galatasrayda ileri çıkmadı zamanlar milli takımdada çıkmıyo ama rijkaard geldiğinde beri ileri çkışları olduğu için milli takımdada çıkıyo.. Çok serbest bi takım görüyorum ben sahada.. yaratıcı youncularımız sonucu getiriyo.. takım defansı çok zayıf.. Aslında çok kaliteli bi kadro var ve artık birbirine alışmış bi takım ama bu defans Galatasarayda bu kadar kolay gol yemiyo artı bu aralar sabri o çok beğendiğmiz gökhan gönülden çok daha formda artık belli bi disiplini oturttu bence sabri 3 4 maçtan yorum yapmak ne akdar doğru bilmyoruma am artık eskisi kadar umutsuz deilim sabriden..

#465606 - Mon Sep 07 2009 00:53 AM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: postman]
al_bundy Offline
Müdavim

Yer: ADANA
İlk Gönderen: postman
bu maçtan çok umutlu değilim açıkçası.. defans Galatasray'ın defansı, arda Galatsaarayda olduğu gib milli takımında bel kemiği ama bi Gs ya bakıyorum bi milli takıma bakıyorum oyun açısından çok büyük farklar görüyorum.. Milli takımın bi oyun planı yok aslında.. Hakan balta Galatasrayda ileri çıkmadı zamanlar milli takımdada çıkmıyo ama rijkaard geldiğinde beri ileri çkışları olduğu için milli takımdada çıkıyo.. Çok serbest bi takım görüyorum ben sahada.. yaratıcı youncularımız sonucu getiriyo.. takım defansı çok zayıf.. Aslında çok kaliteli bi kadro var ve artık birbirine alışmış bi takım ama bu defans Galatasarayda bu kadar kolay gol yemiyo artı bu aralar sabri o çok beğendiğmiz gökhan gönülden çok daha formda artık belli bi disiplini oturttu bence sabri 3 4 maçtan yorum yapmak ne akdar doğru bilmyoruma am artık eskisi kadar umutsuz deilim sabriden..

kesinlikle sabri oynamali gokhan gonul yerine... son mactada formsuz oldugunu gorduk gokhan gonulun... ayrica genelde milli takimda sabri ile hamit cok iyi isler cikariyorlar...son macta dikkatimi ceken konu ise orta sahanin ortasinda oynayan hamit ve emre ikilisi defansa gereken destegi vermediler... bence hamit kazimin yerine sag kanada cekilip onun bosluguna kesici ozelligi olan mustafa sarpi koyabiliriz....ayrica bende tuncay forvet arkasi yerine sol acikta oynatilip o bolgedede ardayi denese fatih hoca bence takim daha faydalioynar..

dikkatimi ceken bi unsurda estonya macinda hicbir kose vurusunun arda tarafindan kullanilmamasi... bu adam ligde ust uste duran toplarda asist yapiyor ancak hala kose vuruslarini emre kullaniyor...

your nightmare is back again

#465613 - Mon Sep 07 2009 13:08 PM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: al_bundy]
xl_aslan Offline
Üye
**

egoist bir adam da ondan.

#465622 - Mon Sep 07 2009 14:20 PM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: al_bundy]
_ÖzLeM_ Offline
Yeni üye

Yer: kastamonu
İlk Gönderen: al_bundy

kesinlikle sabri oynamali gokhan gonul yerine... son mactada formsuz oldugunu gorduk gokhan gonulun... ayrica genelde milli takimda sabri ile hamit cok iyi isler cikariyorlar...son macta dikkatimi ceken konu ise orta sahanin ortasinda oynayan hamit ve emre ikilisi defansa gereken destegi vermediler... bence hamit kazimin yerine sag kanada cekilip onun bosluguna kesici ozelligi olan mustafa sarpi koyabiliriz....ayrica bende tuncay forvet arkasi yerine sol acikta oynatilip o bolgedede ardayi denese fatih hoca bence takim daha faydalioynar..

dikkatimi ceken bi unsurda estonya macinda hicbir kose vurusunun arda tarafindan kullanilmamasi... bu adam ligde ust uste duran toplarda asist yapiyor ancak hala kose vuruslarini emre kullaniyor...

haklısın renkdaş.köşe vuruşlarının hiç birini arda kullanmadı.oysaki takımda en iyi orta açabilen ve asist yapabilen arda var.bzim maçta btün köşe vuruşlrını arda kullandı.nerdyse köşe vurşndan yoruldu.ama milli takımda nie böyle bilmiorm.en azndan bi kaç tanesini arda atsaydı ama brdan yapablecğimz hiç bişe yok.milli takımın savunması çökmek üzere sanki.gökhan zanın oynamasının zor olduğunu hatta oynamayacağını sölyediler.daha iyi bir oyun düzeni kumak zorunda fatih terim ancak hiç bir şey istediğimiz gibi olmuo...

#465649 - Mon Sep 07 2009 23:34 PM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: _ÖzLeM_]
sami dayı Offline
Üye

Yer: elmadağ
en az 4 gol olur.ALLAH verede çoğunluğunu biz atarız.adamalrda ki hücum süper.dzeko ibiseviç misimoviç

HÜRRİYET ALMA ALDIRMA.SİTESİNE GİRME GİRDİRME.

#465651 - Mon Sep 07 2009 23:55 PM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: sami dayı]
İskender Türk Offline
Üye
**

Yer: Uşak
Benim ideal kadrom..%99 böyle çıkarız

.........................................VOLKAN......................................................

GÖKHAN..................SERVET...............ÖNDER(mecburen)..................BALTA

...............................EMRE..................CEYHUN(M.SARP)..........................

.......HAMİT.........................ARDA.........................................TUNCAY......

.........................................SEMİH(SERCAN)............................................

#465657 - Tue Sep 08 2009 01:51 AM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: İskender Türk]
postman Offline
-----UA-----
Yeni üye
*

Yer: Ankara
Arkadaşlar tuncay ne orta açabilir, ne çalım atabilir, ne şut çekeblir.. Bunları tuncayı kötülemek için söylemiyorum, çok olumlu hareketleri var ama o artık sol açıkta oynayamaz.. Tek oynayabileceği mevki çakılı olmayan, serbest forvet bence..

Bu yüzden ardadan ii bi sol açık bulamayacağımızdan, arda solda oynamalı tuncay forvete çekilmeli.. Yanınada Nihat, Semih yada Sercan benim için farketmez wink

#465660 - Tue Sep 08 2009 06:20 AM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: postman]
conqu3ror Offline
Yeni üye

Arkadaşlar tuncay ne orta açabilir, ne çalım atabilir, ne şut çekeblir.. Bunları tuncayı kötülemek için söylemiyorum, çok olumlu hareketleri var ama o artık sol açıkta oynayamaz.. Tek oynayabileceği mevki çakılı olmayan, serbest forvet bence..

Bu yüzden ardadan ii bi sol açık bulamayacağımızdan, arda solda oynamalı tuncay forvete çekilmeli.. Yanınada Nihat, Semih yada Sercan benim için farketmez wink

yapma allasen adam ingilterede futbol öğrenmiş türkiyedeki tuncay olsa haklısın ama şu an ki tuncay hepsini de yapıyor

#465662 - Tue Sep 08 2009 10:07 AM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: conqu3ror]
LevGS Offline
Yeni üye

arda forvet arkasında super oynuyor bence forvet arkasında kalmalı tuncay gibi sol açık varken solda ardaya gerek yok

#465664 - Tue Sep 08 2009 10:35 AM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: postman]
Scarface Offline
Müdavim
**

Bunları yapmasaydı İngiltere'de değil Türkiye'de oynardı

#465670 - Tue Sep 08 2009 13:27 PM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: Scarface]
_ÖzLeM_ Offline
Yeni üye

Yer: kastamonu
İlk Gönderen: H@$@N

Bunları yapmasaydı İngiltere'de değil Türkiye'de oynardı

evt aynen öle katılıorm sana renkdaş.

#465681 - Tue Sep 08 2009 15:12 PM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: _ÖzLeM_]
GüLsah Offline
Kahrolsn Pkk
Yeni üye

Yer: BaşkenT
onlarda ıyı oynuyor yaa :s

Z.Muslimovic
Edin Dzeko
S. Ibricic
Boris Pandza
ben bunlrdn korkuorm : /
Zaferlerin Mekanı.
Her Köşende Bir Anın Var,

Hüzünler Ve Mutluluklar,
Gözümde Yaş kalbimde Sızı
Zaman Ayrılık Zamanı..

Abimden Miras Bu Sevda . .

#465682 - Tue Sep 08 2009 16:28 PM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: conqu3ror]
BBB Offline
Üye
**

Volkan

Gökhan Servet Önder H.Balta

Hamit Emre M.Sarp Arda

Tuncay Sercan (Semih)

Page 1 of 4 1 2 3 4 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı