Webaslan Forum
Page 4 of 6 < 1 2 3 4 5 6 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#465571 - Sun Sep 06 2009 13:05 PM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme:Türkiye-Estonya [Re: UltraAslan09]
suskun Offline
Müdavim

ARDA, tuncay ve emre sahanın etkili isimleriydi.
özellikler ARDA taraflı tarafsız herkesi kendine hayran bıraktı, attı attırdı eğer oynamasa belki daha zor olurdu..
SERCAN a gelince ben attığı gol dışında bi etkisini göremedim.. son vuruşları iyi değil. attığı golde de kaleciden dönen topu tamamladı ama daha iyi olabilir.
ilk golde yapılabilecek bişey yoktu.. belki doğru adam paylaşımı olsa yemeyebilirdik ama ikinci gol basitti.
çok pozisyon vermeden aldık maçı zaten bu maç zaten kesin gibi bişeydi. ama önemli olan çarşamba gübü oynanacak Bosna maçı.
dün kazanmış olmaları da bizim maçın önemini daha çok arttırdı...

#465574 - Sun Sep 06 2009 14:53 PM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme:Türkiye-Estonya [Re: UltraAslan09]
_ÖzLeM_ Offline
Yeni üye

Yer: kastamonu
İlk Gönderen: UltraAslan09
Kim ne derse desin renkdaşlar Portekizlilerin C.Ronaldonu Arjantinlilerin Messisi varsa bizimde Ardamız var Büyük Kaptan dün akşam Giden maçı tek başına cevirdi Umutlarımızı Bosna maçına taşıdı o maçıda gerekirse tek başına alır Ardam benim onu Messiyle kıyaslayanlar halt etmiş O TÜRKİYE'NİN Maradonası

sonuna kadar katılıorm rekdaş...arda olmasaydızaten bu kadr olmazdı.nerdyse btn gollarn asistini o yaptı.bi tane de attı zaten.boyu kısa olsa da kafaylada gol atabilio ya hastayım bu adama...

#465581 - Sun Sep 06 2009 15:45 PM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme:Türkiye-Estonya [Re: _ÖzLeM_]
Ali_Cetiner Offline
__
Müdavim

Yer: T.C
Dün maçın adamı şüphesiz Arda ydı .
Yanlız dün iyikide Sercan ı almamışız diye içimden geçirdim .
Attığı golde Arda sakatlanma pahasına mükemmel bir pas çıkardı , normalde ilk hamlede gol yapılabilcek pozisyonu kalecinin kucağına attı sonra bomboş topu içeri yuvarladı , sanki muhteşem bir gol atmış gibi abartılı hareketler sergiledi .
Bunun manasını çözemedim dorusu .
Bide 10 milyon euro lardan bahsediliyor .
Eğer balon Sercan 10 ediyorsa , Arda nın 40 milyon euro filan etmesi lazım ...

#465584 - Sun Sep 06 2009 16:12 PM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme:Türkiye-Estonya [Re: Ali_Cetiner]
suskun Offline
Müdavim

İlk Gönderen: Ali_Cetiner
Yanlız dün iyikide Sercan ı almamış diye içimden geçirdim .
Attığı golde Arda sakatlanma pahasına mükemmel bir pas çıkardı , normalde ilk hamlede gol yapılabilcek pozisyonu kalecinin kucağına attı sonra bomboş topu içeri yuvarladı , sanki muhteşem bir gol atmış gibi abartılı hareketler sergiledi .

katılıyorum.
sercan ı çok abartıyorlar benimde dediğim gibi gol haricinde pek bişeyi yoktu.

#465586 - Sun Sep 06 2009 16:35 PM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme:Türkiye-Estonya [Re: _ÖzLeM_]
Scarface Offline
Müdavim
**

Uzun süre sonra başarlı hucüm yapan bir Milli takım izledim. Genel olarak maç içinde top bizdeydi ve saldırdıkca saldıran bir takım görüntüsündeydik ama savunmamızın çok formuz olduğundan hucümcu oyuncularımız oyundan düştüğünde (maçın başından ve devre arasından 5 er dakika sonra) Estonya için kaçırılmaz fırsatlar oluştu ve bu fırsatları geri çevirmeyip 2 tane gol attılar. Savunmanın kötü oyunda orta sahada 2 tane tam önlibero olmayan oyuncularlarla (Emre ve Estonya'nın attığı ilk golde posiyonu yaratan adam Hamit) orta sahanın oluşturulmasıydı.

Oyuncuların bireysel performanslarına gelince

Volkan'nın yapmış olduğu bir sürü disiplisizliklere, acamiliklere, spor ahlakından yoksun hareketlerine rağmen neden Milli takımda oynatıldığını bir türülü anlayamıyorum. Acaba Türk kalecilerin soyları mı tükendi?

Savunmayı pek eleştirmek istemem çünkü önlerinde oynayan oyuncular önlibero olmadığı için onlara gelen tehliklerde onların kademesine giren oyuncu olmadığından gol yememiz çok doğal. Ayrıca Önder gibi Milli takımda pek (sanırım hiç) oynamayan bir oyuncu yerine Emre Aşık gibi 3 büyüklerin hepsinde oynamış ve milli takım için bir sürü fedakarlık yapan adamın oynaması bu stresli dönemde daha mantıklı olacağını düşünüyorum ama sonuçta bu Hocanın kararı.

Orta saha tam dünya sonu bir ortasahaydı ne Hamit'ten neden Emre'den önlibero olmaz hele bunları yan yana oynatığınız zaman Estonya gibi takımlara yüzde 61lik top tutma oranına rağmen gol yiyebilirsiniz. Kazım hiç bir zaman doğru dürüst oynadığını görmedim ve tıpkı Volkan gibi o da bir sürü disiplisizlik yapan bir oyuncudur.

Arda bugün harikaydı kazanmak için elinden geleni yaptı ve gerçekten geçen seneki Arda'ya birşeyler katmış örğneğin geçen sene Arda bu kadar şut atmıyordu ve sürekli çalım atmak istiyordu yani adamı bir kere geçtikten sonra topu çekip tekrar tekar onu çalımlıyor, vakit kaybına neden oluyordu bu sene ise bu kadar uğraşmıyor çalım atmak için direkt sonuca gidiyor ve bunun hem Galatasaray'a hemde Milli takıma ciddi şekilde faydası oldu.

Sercan'ı bu maçta izleyip kötü demek adam haksızlık olur çünkü bu sadece üçüncü milli maçı ve henüz 19 yaşında. Tuncay Stoke City'ye gitmenin morali ile Estonya defansını paramparça etti. Ayrıca Gökhan Zan sakatlandıktan sonra 5 dakikalığına stoper oynaması bana Kewell'ı hatırlattı smile

#465593 - Sun Sep 06 2009 19:13 PM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme:Türkiye-Estonya [Re: UltraAslan09]
husnubayrak Offline
Yeni üye

İlk Gönderen: UltraAslan09
Kim ne derse desin renkdaşlar Portekizlilerin C.Ronaldonu Arjantinlilerin Messisi varsa bizimde Ardamız var Büyük Kaptan dün akşam Giden maçı tek başına cevirdi Umutlarımızı Bosna maçına taşıdı o maçıda gerekirse tek başına alır Ardam benim onu Messiyle kıyaslayanlar halt etmiş O TÜRKİYE'NİN Maradonası

imzA

#465598 - Sun Sep 06 2009 21:49 PM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme:Türkiye-Estonya [Re: husnubayrak]
headover Offline

*

1 yıl sürdü ama döndüm herkese merhaba

#465599 - Sun Sep 06 2009 21:59 PM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme:Türkiye-Estonya [Re: husnubayrak]
malkocoglu_DK Offline
Yeni üye
*

Yer: Danimarka
macin en iyileri hamit, tuncay ve serveti begendim, ama biri vardiki tek basina mac nasil cevrilir uygulamali sekilde tüm dünyaya gösterdi. kim oldugunu herkes tahmin ediyor degilmi.Allah nazardan saklasin. birde macin kötüleri vardi kazim ve volkan, hele kazimin varligi ile yoklugu belli degildi.

#465608 - Mon Sep 07 2009 06:05 AM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme:Türkiye-Estonya [Re: malkocoglu_DK]
LevGS Offline
Yeni üye

yaf biz gerek Türkiye olarak gerek Galatasaray olarak en büyük başarıları fatih terim ile yaşadık , nedir bu adamı bu kadar dışlamak ? 1-2 maç kötü sonuç alınca hemen başlıyoruz eleştirmeye geçmişi unutmaya , tamam fatih hocanın hatalarını bende kabul ediyorum ama bu dünyada bir türk takımını sahaya en verimli cıkartabilecek tek adam fatih terim dir . grup maçları zor oluyor nedeni basit pazartesi lig bitiyor salı milli takım başlıyo cumartesi maç çarşamba maç 5 gün idman yaparak maça cıkıyorsun birde artık eskisi gibi değil sadece gs-fb-bjk den kurulu bir kadro değil nerdeyse sahadaki bütün oyuncular farklı takımlardan geliyorlar 5 günde yapabileceğinin en iyisi bence budur şampiyona performansı ile eleme grup maçları arasında tabiiki kalite farkı olacak bunları artık hazmetmeliyiz . ben inanıyorum gruplardan playoff a kalacaz bosnanın fikstürü basit deniyor ben inanmıyorum birkere adamlar bizle oynayacak ardından estonya deplasmanına gidecek ve ispanya ile kendi sahasında karşılaşacak su an bosna üstümüzdeyse belçikayı 2 maçtada yendiğinden dir bizde o ara ispanya ile oynadık , yenildik ve adamlar üstümüze geçti ama bu tamamen fikstürün azizliği 3 maç var 3 maç sonunda bosnanın önünde olacağız buna inanalım fatih hocayıda fazla yargılamayalım afikaya gittiğimizde oradaki performansımızla herkes fatih hocayı omuzlara alacak demedi demeyin...

#465620 - Mon Sep 07 2009 13:51 PM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme:Türkiye-Estonya [Re: LevGS]
Ali_Cetiner Offline
__
Müdavim

Yer: T.C
Dışlamak değil ,
Ortada bariz şekilde görlen bazı sorunlar var , daha dorusu takıntılar demek lazım .
Örneğin , Kazım ın ilk onbirde çıkmasını anlaybilen varmı veya mevlüt sevdasını ...
Tamam bir oyuncu iyi olabilir ama formayı en çok hakedene vermek zorundasın diğer türlü yaptığın haksızlık olur .
Ne yazıkki Terim yönetiminde bu tür haksızlıklardan oldukça fazla oluyor .
Bu maçta Arda olmasa milli takımın halini bir düşünün isterseniz .

Yani biz bu grupta kolayca çıkabilcek güçteyken işimizi oldukça zora soktuk .
Ve korkarımki Terim yönetiminde Milli Takımın hali her turnuvada aynı olucak ...

#465624 - Mon Sep 07 2009 14:29 PM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme:Türkiye-Estonya [Re: Ali_Cetiner]
LevGS Offline
Yeni üye

3 büyüklerde 6şar tane direk oynayan 2 de klübede 8 yabancı var bu da eski düzeni bozuyor eskiden hatırlayın galatasaraydan 4 yabacıyı cık 7 oyuncu direk milli takım 11indeydi ve başarı bundan geldi , birbiri ile oynamaya alışık bir takım vardı şimdi bu birliktelik olmadığı için grup eleme maçları sıkıntı oluyor

ama bana sorarsan estonya maçındaki en büyük hata duran topları en azından kaleye direk vuruş olmayacak duran topları ardanın kullanmamasıydı bence ardanın kullanması lazımdı bu sene galatasarayda ardanın kullandığı duran top organizasyonlarında cok gol bulduk her korner cok tehlikeli olduk ama milli takımda arda kullanmıyor bence terimin en büyük hatası buydu ama kornerden bu sefer arda gol attı laugh 600. golu attı buda güzel bir olay oldu arda adına

neyse sonuçl sırada bosna var ve şişirilmiş bir takım bence çok kolay geçeceğimize eminim , çarşambaya az kaldı izliyip görelim laugh

#465635 - Mon Sep 07 2009 19:45 PM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme:Türkiye-Estonya [Re: Ali_Cetiner]
ErenMetin Offline
Yeni üye
**

Yer: Bursa

kesinlikle katiliyorum sercan buyuk bir handikap olurdu eger transferi olumlu sonuclansaydi..
sercanin son vuruslarda vede fizik olarak suan tam hazir degil kanatimce...
1 ,2v senesi var diye dusunuyorum

#465636 - Mon Sep 07 2009 20:41 PM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme:Türkiye-Estonya [Re: ErenMetin]
GüLsah Offline
Kahrolsn Pkk
Yeni üye

Yer: BaşkenT
sercan kac yasındada?
Zaferlerin Mekanı.
Her Köşende Bir Anın Var,

Hüzünler Ve Mutluluklar,
Gözümde Yaş kalbimde Sızı
Zaman Ayrılık Zamanı..

Abimden Miras Bu Sevda . .

#465638 - Mon Sep 07 2009 21:24 PM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme:Türkiye-Estonya [Re: Ali_Cetiner]
İskender Türk Offline
Üye
**

Yer: Uşak

Benim en dikkat ettğim konular bunlar..Bir gol atan adam attırana gitmeyip deli deli sevinip lüzumsuzca hareket yaparsa ondan nefret ederim..Evet Sercan bu tarz sevinmeleri bursada da yapıyor.Bizde de Barış çok yapıyor lüzumsuz sevinmeleri..Kewell'i örnek almaları lazım önce attıranı tebrik etmeyi öğrenmeliler..

#465646 - Mon Sep 07 2009 22:53 PM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme:Türkiye-Estonya [Re: Ali_Cetiner]
conqu3ror Offline
Yeni üye

Dışlamak değil ,
Ortada bariz şekilde görlen bazı sorunlar var , daha dorusu takıntılar demek lazım .
Örneğin , Kazım ın ilk onbirde çıkmasını anlaybilen varmı veya mevlüt sevdasını ...
Tamam bir oyuncu iyi olabilir ama formayı en çok hakedene vermek zorundasın diğer türlü yaptığın haksızlık olur .
Ne yazıkki Terim yönetiminde bu tür haksızlıklardan oldukça fazla oluyor .
Bu maçta Arda olmasa milli takımın halini bir düşünün isterseniz .

Yani biz bu grupta kolayca çıkabilcek güçteyken işimizi oldukça zora soktuk .
Ve korkarımki Terim yönetiminde Milli Takımın hali her turnuvada aynı olucak ...

Kazımla,Mevlütle vs.. bu seçimlerle bu kadar eleştirilmez biri
Zaten dünkü çıktığı 11 de Liglerinde en formda oyuncular 11 deydi KAzımda dahil Mevlütün Fransada nasıl oynadığını hepimiz biliyoruz sakat olmasa o da oynardı

M.Topuz alınmadı takıntısı vardı diye millet etmediğini bırakmadı bakın Mehmet Topuzun haline karakterine oynasa da extra bi katkısı olmaz keza İbrahim Toraman denildi kendi klübünde kaptanıyla tekme tokat girişen biri milli formayı ulusal formayı hakeder mi?

Fatih Terimin antipatik oluşuyla oyuncu seçimlerinin hiç bi ilgisi yok Galatasaraylı Fatih Terim oluğu için zamanında Aziz Yıldırımın gelip al bu çeki sen doldur deyip kabul etmediği için Galatasaray da efsane olduğu için fenerli medya her ortamda savaş açmıştır en son aldığı parayı günlerce dillerine dolaştı bu yazarlar halbu ki normal şartlarda Fatih Terimin aldığının 2 katını klüp Td leri alıyor ya da bunları yazanlar Fatih Terim'den 5 misli daha fazla alıyor

Suyun karşı tarafında başlatılan Fatih Terim düşmanlığı bu tarafa da yayılıyor yavaş yavaş ama her halukarda bu adam farklı herkese yaptığı işlerle cevabı veriyor

Uefa Kupasını kazandırdı, onlar ne dediler tesadüf..Hagi olmasaydı aldırmazdı vs... vs..
gitti Fiorentinada çok iyi işler başardı italya kupası finali oynattı italyanın ve dünyanın en büyük klüplerinden biri olan Mİlana gitti kaç tane Türk antrenör gidebilmiş milanı bırak avrupaya?
Euro 2008 de avrupa 3.sü yaptı yine tesadüf oldu zaten hep tesadüf Uefa Kupasıı alışından Milana gidişinden Avrupa 3.lüğüne kadar yaptığı herşey tesadüf oldu bu adamın

Bu Türk milli takımı bosnayı da yener dünya kupasına da gider yine tesadüf olur alıştık biz nasılsa smile Başarıyı getirende td değil zaten 2000 de hagiydi şimdi arda smile

#465676 - Tue Sep 08 2009 14:03 PM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme:Türkiye-Estonya [Re: conqu3ror]
GüLsah Offline
Kahrolsn Pkk
Yeni üye

Yer: BaşkenT
İlk Gönderen: conqu3ror

Bu Türk milli takımı bosnayı da yener dünya kupasına da gider yine tesadüf olur alıştık biz nasılsa smile Başarıyı getirende td değil zaten 2000 de hagiydi şimdi arda smile

super demişsın smile

Tarafından düzenlendi GüLsah (Tue Sep 08 2009 14:03 PM)
Zaferlerin Mekanı.
Her Köşende Bir Anın Var,

Hüzünler Ve Mutluluklar,
Gözümde Yaş kalbimde Sızı
Zaman Ayrılık Zamanı..

Abimden Miras Bu Sevda . .

#465677 - Tue Sep 08 2009 14:08 PM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme:Türkiye-Estonya [Re: GüLsah]
_ÖzLeM_ Offline
Yeni üye

Yer: kastamonu
İlk Gönderen: GüLsah

super demişsın smile

haklısınız renkdaşlar.bu sne alıcaz inş.bu sefr oluck yapcaz.önceki yarı finaldn döndü şmdi final oynıcaz.

#465694 - Wed Sep 09 2009 09:16 AM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme:Türkiye-Estonya [Re: suskun]
AslAnibal Offline
Aslanlar, solucan yemez...
Müdavim

Yer: İstanbul
İlk Gönderen: asi_kiz1905
... son olarak da evet üstüne basa basa söylüyorum bu benim görüşümdür katılırsın katılmazsın beni ilgilendirmez evet bana göre EURO 2008 başarı değildir son dakikaya kadar berbat futbol oynayıp son dakikada attığımız gollerle kazandığımız başarının GALATASARAY ın UEFA finaline attığı penaltılara nasıl bağladın tebrik ederim seni..

aynen katılıyorum... euro 2008de kalp spazmları geçirerek maçları izleyip de son saniye golüyle oralara kadar gelmek ve en iyi oynadığımız maçta da elenmek... sonra da 3.lük maçının yapılmadığı bu turnuvada avrupa üçüncüsü olduk diye garip açıklamalar... ama başarıdır elbette en nihayetinde bunu şimdiye kadar yapabilen olmamıştır. neticede evet tarih nasıl oynadığınıza bakmayacak yarı final oynayıp oynamadığnıza bakacak tıpkı rezalet bir futboldan sonra avrupa şampiyonu olmuş olan yunanistanın şimdi avrupa şampiyonu apoletiyle gezmesi gibi...

ama esas eleştirdiğimiz nokta türk futbolunun ulaştığı yakaladığı ivmeyi fırsat olarak değerlendirememektir... şu andaki futbolcu kalitesi ile ya da o zamanki final de oynayabilirdik ama fatih terimin guççük dağları ben yarattım havalarındaki tavırları milli takıma zarar veriyor... fatih tekkeyi almayıp da batuhanı almak... fenerde yedek kalmış kazımı alıp da gökdenizi harcamak... bunlar milli takıma yakışmadığı gibi performansını da iyi kullanmasını engelliyor bence...

galatasarayın penaltılarla kupayı alması ile euro 2008in ne alakası var anlayamadım.. galatasaray şampiyonlar liginde 3. olup geldikten sonra namağlup olarak o kupayı aldı... ne alaka yani... sen bosnanın 7 tane çaktığı estonyayı kendi evinde sadece 2 futbolcunun kişisel çabası ile ıkına sıkıla ancak yenebileceksin sonra da kalkıp bosnayı yeneceğiz diyeceksin ama arkasından da ekleyeceksin yenilmek de dünyanın sonu değil... yensen bile adamların puan kaybını bekleyeceksin... bosna ispanyaya yenilirmiş... sen elindeki fırsatları tep ondan sonra bekle dur...

#465695 - Wed Sep 09 2009 09:39 AM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme:Türkiye-Estonya [Re: conqu3ror]
AslAnibal Offline
Aslanlar, solucan yemez...
Müdavim

Yer: İstanbul
Kazımla,Mevlütle vs.. bu seçimlerle bu kadar eleştirilmez biri
Zaten dünkü çıktığı 11 de Liglerinde en formda oyuncular 11 deydi KAzımda dahil Mevlütün Fransada nasıl oynadığını hepimiz biliyoruz sakat olmasa o da oynardı

Gökdenizin ölüsü Kazıma mazmasına bin basar adam kendi takımında yedek oynuyor ya allah aşkına...

...M.Topuz alınmadı takıntısı vardı diye millet etmediğini bırakmadı bakın Mehmet Topuzun haline karakterine oynasa da extra bi katkısı olmaz

Mehmet topuzu almadı diye eleştirenler şimdi mi eleştirmiş allah aşkına mehmet topuz formdayken denilmişti onlar topuz şimdi fenerde maça çıktı mı da milli takıma çağrılsın.. kim bu yüzden terimi eleştirmiş... karaktere kalırsa iş emre gibi bir karaktersizi seyirciye kol hareketi çeken rakibine küfreden, milli takımdan arkadaşına kulüpler bazındaki maçta ana avrat söven emre gibi bir karaktersiz nasıl oynuyor o milli takıda.. ya da askerlikten kaçmak için stoke citye imza atan tuncay? veya aynı gerekçeyle yununistana kapağı atan tümer? sahada karakter mi oynuyor... kazım d.bakırda seyirciye af buyrun cinsel organını gösterirken ne kadar karakterliydi?...

...keza İbrahim Toraman denildi kendi klübünde kaptanıyla tekme tokat girişen biri milli formayı ulusal formayı hakeder mi?

karakterle ilgili yazdıklarım bunun için de geçerli...

Fatih Terimin antipatik oluşuyla oyuncu seçimlerinin hiç bi ilgisi yok Galatasaraylı Fatih Terim oluğu için zamanında Aziz Yıldırımın gelip al bu çeki sen doldur deyip kabul etmediği için Galatasaray da efsane olduğu için fenerli medya her ortamda savaş açmıştır en son aldığı parayı günlerce dillerine dolaştı bu yazarlar halbu ki normal şartlarda Fatih Terimin aldığının 2 katını klüp Td leri alıyor ya da bunları yazanlar Fatih Terim'den 5 misli daha fazla alıyor

sırf fenerli medya ona düşman diye ya da zamanında galatasaraylılığından dolayı fenere gitmediği için tutup da şimdiki hatalı tercihlerini tasvip edecek halimiz yok ki... terimin galatasaraylılığını tartışanın aklından şaşarım... bizim eleştirimiz terimin yanlış ve adaletsiz forma dağıtımıdır... 22 yaşındaki mehmet topalı formda olmadığı için milli takıma almazken, formda olmayan 30una merdiven dayamış nihatı "moral bulsun diye aldım" diyerek milli takıma alan kriteri nasıl haklı bulurum....

Suyun karşı tarafında başlatılan Fatih Terim düşmanlığı bu tarafa da yayılıyor yavaş yavaş ama her halukarda bu adam farklı herkese yaptığı işlerle cevabı veriyor

terim düşmanlığı diye birşey yok terimin yanlış tercihlerine eleştiri var ve de evet terim yanlış yapıyor...

...Uefa Kupasını kazandırdı, onlar ne dediler tesadüf..Hagi olmasaydı aldırmazdı vs... vs..
gitti Fiorentinada çok iyi işler başardı italya kupası finali oynattı italyanın ve dünyanın en büyük klüplerinden biri olan Mİlana gitti kaç tane Türk antrenör gidebilmiş milanı bırak avrupaya?..

gömleğin ilk düğmesini yanlış ilikleyince hepsi öyle gidermiş terimin kariyerini kimse tartışmıyor ku arkadaşım...

.. Euro 2008 de avrupa 3.sü yaptı yine tesadüf oldu zaten hep tesadüf Uefa Kupasıı alışından Milana gidişinden Avrupa 3.lüğüne kadar yaptığı herşey tesadüf oldu bu adamın

euro 2008de üçüncülük diye birşey yok.. yarı final oynadık.. ve evet tamamen balına gittik oraya kadar... ve en iyi oynadığımız maçta şans bizden yana olmadığı için yenilip elendik... uefa kupasıyla ne ilgisi var onu da anlayamadım... elmalarla armutları birbirine karıştırmışsın...

..Bu Türk milli takımı bosnayı da yener dünya kupasına da gider yine tesadüf olur alıştık biz nasılsa smile Başarıyı getirende td değil zaten 2000 de hagiydi şimdi arda smile

fenerlilerin yaptığı eleştirileri alıp buraya koymuşsun ne alaka... bosnanın 7 çaktığı estonyayı kendi evinde arda olmasaydı nasıl yenecektin... kazma kazımla mı... ardanın hiç yoktan var edip de attığı ve attırdığı golleri nasıl olup da hocanın taktik anlayışına bağlarsın... bosnayı yensek bile (ki terim bile yenilmek dünyanın sonu değil diye açıklama yaptı) yine de oturup bosnanın puan kaybını bekleyeceğiz... halamın bıyığı olsaydı amcam olurdu hesabı...

terimin en azından mental düzeyde bir değişime ihtiyacı var.. duygusallıkla milli takım idare edilmez.. ersun yanalı nasıl ki hakan şükür düşmanlığı ve takıntısı götürdüyse terimi de bu tuhaf kadro seçimlerinden sonra dünya kupasına gidememek götürebilir... milli takım kimsenin oyuncağı değildir...

#465696 - Wed Sep 09 2009 09:43 AM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme:Türkiye-Estonya [Re: AslAnibal]
al_bundy Offline
Müdavim

Yer: ADANA
İlk Gönderen: AslAnibal
İlk Gönderen: asi_kiz1905
... son olarak da evet üstüne basa basa söylüyorum bu benim görüşümdür katılırsın katılmazsın beni ilgilendirmez evet bana göre EURO 2008 başarı değildir son dakikaya kadar berbat futbol oynayıp son dakikada attığımız gollerle kazandığımız başarının GALATASARAY ın UEFA finaline attığı penaltılara nasıl bağladın tebrik ederim seni..

aynen katılıyorum... euro 2008de kalp spazmları geçirerek maçları izleyip de son saniye golüyle oralara kadar gelmek ve en iyi oynadığımız maçta da elenmek... sonra da 3.lük maçının yapılmadığı bu turnuvada avrupa üçüncüsü olduk diye garip açıklamalar... ama başarıdır elbette en nihayetinde bunu şimdiye kadar yapabilen olmamıştır. neticede evet tarih nasıl oynadığınıza bakmayacak yarı final oynayıp oynamadığnıza bakacak tıpkı rezalet bir futboldan sonra avrupa şampiyonu olmuş olan yunanistanın şimdi avrupa şampiyonu apoletiyle gezmesi gibi...

ama esas eleştirdiğimiz nokta türk futbolunun ulaştığı yakaladığı ivmeyi fırsat olarak değerlendirememektir... şu andaki futbolcu kalitesi ile ya da o zamanki final de oynayabilirdik ama fatih terimin guççük dağları ben yarattım havalarındaki tavırları milli takıma zarar veriyor... fatih tekkeyi almayıp da batuhanı almak... fenerde yedek kalmış kazımı alıp da gökdenizi harcamak... bunlar milli takıma yakışmadığı gibi performansını da iyi kullanmasını engelliyor bence...

galatasarayın penaltılarla kupayı alması ile euro 2008in ne alakası var anlayamadım.. galatasaray şampiyonlar liginde 3. olup geldikten sonra namağlup olarak o kupayı aldı... ne alaka yani... sen bosnanın 7 tane çaktığı estonyayı kendi evinde sadece 2 futbolcunun kişisel çabası ile ıkına sıkıla ancak yenebileceksin sonra da kalkıp bosnayı yeneceğiz diyeceksin ama arkasından da ekleyeceksin yenilmek de dünyanın sonu değil... yensen bile adamların puan kaybını bekleyeceksin... bosna ispanyaya yenilirmiş... sen elindeki fırsatları tep ondan sonra bekle dur...

renkdas fatih tekkeyi almayip batuhani aldi demissin... fatih tekke rusyaya gittiginden beri kac macta top oynamisda milli takima girecek... belkide fatih terim besiktasin yapmasi gerekeni kendi yapti... bu cocuk yildiz adayidir ve ustune dusulmesi lazim... ayrica gokdeniz olayina gelince... bu adam isterse arsenalde isterse barselonada oynasin farketmez... adamin sike skandali var.. bole bit oyuncunun milli takimda oynamasini nasil talep edersiniz anlamis degilim...
euro2008 tesaduf demis cogu renkdas... son dakika golleri demis... kalp sparzmi gecirdik demis... evet zorlu bir surecti... ancak unutulmamasi gerekilen bi olay var.. isler yolunda gitmedigi zaman motivasyonu saglayan adam terimdi...
millet mevlut takintisi demis... adam gecen senede bu senede fransa liginde taki takir golunu atiyor... eger bu adami almazsan haksizlik olur....
simdi ayri bi konuya gelelim... burda terimi elestiren bircok renkdas luceli galatasarayin basarili oldugunu ve iyi futbol oynadiginida savunuyordur muhtemelen... arkadaslar basari icin her hocanin kendi kafasinda plani vardir... her ne kadar lucenin oyun planini begenmesemde adama ben basarisiz diyemem... eger dersem hem luceye hemde o sahada mucadele eden oyunculara haksizlik olur... unutmayalim lucenin bulent akin takintisini...
ayrica terim gitsin diye bir kamuoyu olusmus.... ilginc... bu adam gittiginde sanirsam onun yerine hiddink veya lippi falan gelecek saniyorsunuz... gelecek isimleri soyleyim size denizli, ertugrul, bulos veya ersun... hangisi sizce terimden buyus isler yapabilir...
son olarak bu takimi yonetebilecek bu baskiyi kaldirabilecek tek adam var... o da terimdir... euro 2008 sans demek emege ihanettir...

your nightmare is back again

Page 4 of 6 < 1 2 3 4 5 6 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı