Webaslan Forum
Page 1 of 4 1 2 3 4 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#465556 - Sun Sep 06 2009 01:00 AM 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE
conqu3ror Offline
Yeni üye

Bosna Hersek-TÜRKİYE

Tarih : 9 Eylül Çarşamba
Saat : 21:00

#465558 - Sun Sep 06 2009 01:22 AM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: conqu3ror]
husnubayrak Offline
Yeni üye

volkan
g.gönül--önder--servet--h.balta
hamit--emre--ceyhun--arda
tuncay--semih

tahmini kadrom bu

#465562 - Sun Sep 06 2009 02:55 AM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: husnubayrak]
sami dayı Offline
Üye

Yer: elmadağ
İlk Gönderen: husnubayrak
volkan
tuncay--semih

tahmini kadrom bu

kardeş böle orta saha çok zayıf kalmamışmı.rakip hücumu iyi yapan bosna.ceyhun un yerine sarp oynamalı bence

HÜRRİYET ALMA ALDIRMA.SİTESİNE GİRME GİRDİRME.

#465572 - Sun Sep 06 2009 13:09 PM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: sami dayı]
suskun Offline
Müdavim

Bosna dün kendi maçını kazandı ve bu maçın önemi daha çok arttı..
zorlu geçeceği kesin..
ayrıca sağ bekte gökhan gönül dünkü maçta çok kötüydü, çok ağır kaldı belki bu maçta yedek oturabilir.
forvette de büyük ihtimalle Nihat oynayacak.

#465583 - Sun Sep 06 2009 15:57 PM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: suskun]
Ali_Cetiner Offline
__
Müdavim

Yer: T.C
Kesinlikle kazanmamız gereken bir maç olduğundan dolayı oyuncularımız sahaya oldukça stresli çıkıcak .
Bosna nın bunaltıcı defansı karşısında bire birde adam geçme özelliği olan Arda ve Tuncay gibi oyuncularımıza çok iş düşücek .

#465591 - Sun Sep 06 2009 18:22 PM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: husnubayrak]
BBB Offline
Üye
**

volkan
tuncay--semih

tahmini kadrom bu

Renktaş ne Önder'i son Manisa maçında yaptığı hataları gözümle gördüm daha Bilica'yla Lugano'yu kesemiyor. Fatih Hoca kesinlikle oraya Emre Aşık'ı çağırmalı Bosna maçında onun tecrübesine ihtiyacımız var.

#465595 - Sun Sep 06 2009 20:05 PM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: BBB]
husnubayrak Offline
Yeni üye

İlk Gönderen: ultrAslan_1991
volkan
tuncay--semih

tahmini kadrom bu

Renktaş ne Önder'i son Manisa maçında yaptığı hataları gözümle gördüm daha Bilica'yla Lugano'yu kesemiyor. Fatih Hoca kesinlikle oraya Emre Aşık'ı çağırmalı Bosna maçında onun tecrübesine ihtiyacımız var.

doğrusun emre aşık kadroda yok

#465604 - Mon Sep 07 2009 00:15 AM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: husnubayrak]
postman Offline
-----UA-----
Yeni üye
*

Yer: Ankara
bu maçtan çok umutlu değilim açıkçası.. defans Galatasray'ın defansı, arda Galatsaarayda olduğu gib milli takımında bel kemiği ama bi Gs ya bakıyorum bi milli takıma bakıyorum oyun açısından çok büyük farklar görüyorum.. Milli takımın bi oyun planı yok aslında.. Hakan balta Galatasrayda ileri çıkmadı zamanlar milli takımdada çıkmıyo ama rijkaard geldiğinde beri ileri çkışları olduğu için milli takımdada çıkıyo.. Çok serbest bi takım görüyorum ben sahada.. yaratıcı youncularımız sonucu getiriyo.. takım defansı çok zayıf.. Aslında çok kaliteli bi kadro var ve artık birbirine alışmış bi takım ama bu defans Galatasarayda bu kadar kolay gol yemiyo artı bu aralar sabri o çok beğendiğmiz gökhan gönülden çok daha formda artık belli bi disiplini oturttu bence sabri 3 4 maçtan yorum yapmak ne akdar doğru bilmyoruma am artık eskisi kadar umutsuz deilim sabriden..

#465606 - Mon Sep 07 2009 00:53 AM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: postman]
al_bundy Offline
Müdavim

Yer: ADANA
İlk Gönderen: postman
bu maçtan çok umutlu değilim açıkçası.. defans Galatasray'ın defansı, arda Galatsaarayda olduğu gib milli takımında bel kemiği ama bi Gs ya bakıyorum bi milli takıma bakıyorum oyun açısından çok büyük farklar görüyorum.. Milli takımın bi oyun planı yok aslında.. Hakan balta Galatasrayda ileri çıkmadı zamanlar milli takımdada çıkmıyo ama rijkaard geldiğinde beri ileri çkışları olduğu için milli takımdada çıkıyo.. Çok serbest bi takım görüyorum ben sahada.. yaratıcı youncularımız sonucu getiriyo.. takım defansı çok zayıf.. Aslında çok kaliteli bi kadro var ve artık birbirine alışmış bi takım ama bu defans Galatasarayda bu kadar kolay gol yemiyo artı bu aralar sabri o çok beğendiğmiz gökhan gönülden çok daha formda artık belli bi disiplini oturttu bence sabri 3 4 maçtan yorum yapmak ne akdar doğru bilmyoruma am artık eskisi kadar umutsuz deilim sabriden..

kesinlikle sabri oynamali gokhan gonul yerine... son mactada formsuz oldugunu gorduk gokhan gonulun... ayrica genelde milli takimda sabri ile hamit cok iyi isler cikariyorlar...son macta dikkatimi ceken konu ise orta sahanin ortasinda oynayan hamit ve emre ikilisi defansa gereken destegi vermediler... bence hamit kazimin yerine sag kanada cekilip onun bosluguna kesici ozelligi olan mustafa sarpi koyabiliriz....ayrica bende tuncay forvet arkasi yerine sol acikta oynatilip o bolgedede ardayi denese fatih hoca bence takim daha faydalioynar..

dikkatimi ceken bi unsurda estonya macinda hicbir kose vurusunun arda tarafindan kullanilmamasi... bu adam ligde ust uste duran toplarda asist yapiyor ancak hala kose vuruslarini emre kullaniyor...

your nightmare is back again

#465613 - Mon Sep 07 2009 13:08 PM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: al_bundy]
xl_aslan Offline
Üye
**

egoist bir adam da ondan.

#465622 - Mon Sep 07 2009 14:20 PM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: al_bundy]
_ÖzLeM_ Offline
Yeni üye

Yer: kastamonu
İlk Gönderen: al_bundy

kesinlikle sabri oynamali gokhan gonul yerine... son mactada formsuz oldugunu gorduk gokhan gonulun... ayrica genelde milli takimda sabri ile hamit cok iyi isler cikariyorlar...son macta dikkatimi ceken konu ise orta sahanin ortasinda oynayan hamit ve emre ikilisi defansa gereken destegi vermediler... bence hamit kazimin yerine sag kanada cekilip onun bosluguna kesici ozelligi olan mustafa sarpi koyabiliriz....ayrica bende tuncay forvet arkasi yerine sol acikta oynatilip o bolgedede ardayi denese fatih hoca bence takim daha faydalioynar..

dikkatimi ceken bi unsurda estonya macinda hicbir kose vurusunun arda tarafindan kullanilmamasi... bu adam ligde ust uste duran toplarda asist yapiyor ancak hala kose vuruslarini emre kullaniyor...

haklısın renkdaş.köşe vuruşlarının hiç birini arda kullanmadı.oysaki takımda en iyi orta açabilen ve asist yapabilen arda var.bzim maçta btün köşe vuruşlrını arda kullandı.nerdyse köşe vurşndan yoruldu.ama milli takımda nie böyle bilmiorm.en azndan bi kaç tanesini arda atsaydı ama brdan yapablecğimz hiç bişe yok.milli takımın savunması çökmek üzere sanki.gökhan zanın oynamasının zor olduğunu hatta oynamayacağını sölyediler.daha iyi bir oyun düzeni kumak zorunda fatih terim ancak hiç bir şey istediğimiz gibi olmuo...

#465649 - Mon Sep 07 2009 23:34 PM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: _ÖzLeM_]
sami dayı Offline
Üye

en az 4 gol olur.ALLAH verede çoğunluğunu biz atarız.adamalrda ki hücum süper.dzeko ibiseviç misimoviç

#465651 - Mon Sep 07 2009 23:55 PM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: sami dayı]
İskender Türk Offline
Üye
**

Yer: Uşak
Benim ideal kadrom..%99 böyle çıkarız

.........................................VOLKAN......................................................

GÖKHAN..................SERVET...............ÖNDER(mecburen)..................BALTA

...............................EMRE..................CEYHUN(M.SARP)..........................

.......HAMİT.........................ARDA.........................................TUNCAY......

.........................................SEMİH(SERCAN)............................................

#465657 - Tue Sep 08 2009 01:51 AM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: İskender Türk]
postman Offline
-----UA-----
Yeni üye
*

Arkadaşlar tuncay ne orta açabilir, ne çalım atabilir, ne şut çekeblir.. Bunları tuncayı kötülemek için söylemiyorum, çok olumlu hareketleri var ama o artık sol açıkta oynayamaz.. Tek oynayabileceği mevki çakılı olmayan, serbest forvet bence..

Bu yüzden ardadan ii bi sol açık bulamayacağımızdan, arda solda oynamalı tuncay forvete çekilmeli.. Yanınada Nihat, Semih yada Sercan benim için farketmez wink

#465660 - Tue Sep 08 2009 06:20 AM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: postman]
conqu3ror Offline
Yeni üye

Arkadaşlar tuncay ne orta açabilir, ne çalım atabilir, ne şut çekeblir.. Bunları tuncayı kötülemek için söylemiyorum, çok olumlu hareketleri var ama o artık sol açıkta oynayamaz.. Tek oynayabileceği mevki çakılı olmayan, serbest forvet bence..

Bu yüzden ardadan ii bi sol açık bulamayacağımızdan, arda solda oynamalı tuncay forvete çekilmeli.. Yanınada Nihat, Semih yada Sercan benim için farketmez wink

yapma allasen adam ingilterede futbol öğrenmiş türkiyedeki tuncay olsa haklısın ama şu an ki tuncay hepsini de yapıyor

#465662 - Tue Sep 08 2009 10:07 AM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: conqu3ror]
LevGS Offline
Yeni üye

arda forvet arkasında super oynuyor bence forvet arkasında kalmalı tuncay gibi sol açık varken solda ardaya gerek yok

#465664 - Tue Sep 08 2009 10:35 AM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: postman]
Scarface Offline
Müdavim
**

Bunları yapmasaydı İngiltere'de değil Türkiye'de oynardı

#465670 - Tue Sep 08 2009 13:27 PM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: Scarface]
_ÖzLeM_ Offline
Yeni üye

İlk Gönderen: H@$@N

evt aynen öle katılıorm sana renkdaş.

#465681 - Tue Sep 08 2009 15:12 PM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: _ÖzLeM_]
GüLsah Offline
Kahrolsn Pkk
Yeni üye

Yer: BaşkenT
onlarda ıyı oynuyor yaa :s

Z.Muslimovic
Edin Dzeko
S. Ibricic
Boris Pandza
ben bunlrdn korkuorm : /
Zaferlerin Mekanı.
Her Köşende Bir Anın Var,

Hüzünler Ve Mutluluklar,
Gözümde Yaş kalbimde Sızı
Zaman Ayrılık Zamanı..

Abimden Miras Bu Sevda . .

#465682 - Tue Sep 08 2009 16:28 PM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: conqu3ror]
BBB Offline
Üye
**

Volkan

Gökhan Servet Önder H.Balta

Hamit Emre M.Sarp Arda

Tuncay Sercan (Semih)

#465689 - Wed Sep 09 2009 02:17 AM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜR [Re: _ÖzLeM_]
postman Offline
-----UA-----
Yeni üye
*

İlk Gönderen: _ÖzLeM_

evt aynen öle katılıorm sana renkdaş.

tmm ilginterede oynuyoda gören chealsede oynuyo sanar.. ayrıca isterse chealsede oynasın ben Tuncay oynamasın demedim zaten çokta yararlı oyuncu ama kanat oyuncusu deil koy forvete oynasın sabaha kadar.. Kaldı ki ingilterede de orda oynuyo.. Türkiyede de kanat oynuyodu

#465701 - Wed Sep 09 2009 09:50 AM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: suskun]
AslAnibal Offline
Aslanlar, solucan yemez...
Müdavim

Yer: İstanbul
İlk Gönderen: asi_kiz1905
...ayrıca sağ bekte gökhan gönül dünkü maçta çok kötüydü, çok ağır kaldı belki bu maçta yedek oturabilir.

golü de onun yüzünden yedik zaten...

#465702 - Wed Sep 09 2009 09:51 AM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: AslAnibal]
al_bundy Offline
Müdavim

İlk Gönderen: AslAnibal
...ayrıca sağ bekte gökhan gönül dünkü maçta çok kötüydü, çok ağır kaldı belki bu maçta yedek oturabilir.

golü de onun yüzünden yedik zaten...

bence iyi bir form grafigi yakalayan sabri oynamai gokhan gonulun yerine.. ayrica sabri ile hamit arasindada iyi bir uyum var....

#465703 - Wed Sep 09 2009 09:51 AM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: postman]
AslAnibal Offline
Müdavim

aynen katılıyorum...

#465704 - Wed Sep 09 2009 09:53 AM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: al_bundy]
AslAnibal Offline
Müdavim

arkadaş ne güzel yazmışsın tebrikler bizim taraftarda iş var iş var.. helal olsun...

#465705 - Wed Sep 09 2009 10:00 AM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: AslAnibal]
AslAnibal Offline
Müdavim

maça gelirsek bence rahat kaybedeceğimiz bir maç....

kimse hemen zıplamasın... estonyayı evimizde zor yendik ya... bosnayı bosnada yenmek?.. bence zor.. Terim bile "yenilmek dünyanın sonu değil" diye açıklama yaptı...

kaldı ki yensek bile yine bekleyeceğiz.. kendi göbeğimizi kendimiz kesmiş olmayacağız yani.... teyzemin bıyığı olaydı dayım olurdu hesabı... ölme eşeğim ölme yaz gelir yonca biter de yersin..

sen estonyayı estonyada yeneme aman bee eski defterleri açıp da sinirlenmenin anlamı yok... şeye şey yapan şemsiye açılmazmış....

#465709 - Wed Sep 09 2009 10:26 AM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: AslAnibal]
Scarface Offline
Müdavim
**

kimse hemen zıplamasın... estonyayı evimizde zor yendik ya... bosnayı bosnada yenmek?.. bence zor.. Terim bile "yenilmek dünyanın sonu değil" diye açıklama yaptı...

kaldı ki yensek bile yine bekleyeceğiz.. kendi göbeğimizi kendimiz kesmiş olmayacağız yani.... teyzemin bıyığı olaydı dayım olurdu hesabı... ölme eşeğim ölme yaz gelir yonca biter de yersin..

sen estonyayı estonyada yeneme aman bee eski defterleri açıp da sinirlenmenin anlamı yok... şeye şey yapan şemsiye açılmazmış....
En sonunda gerçekleri gören birisi çıktı

#465717 - Wed Sep 09 2009 13:58 PM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: AslAnibal]
suskun Offline
Müdavim

ne güzel yazmışsın..
dediğin gibi Terim taraftar kadar umursamıyor.. ite kaka bişeyler yapmaya çalışıyoruz. yaptığımız hesaba bak. Bosnayı yenicez, diğer bütün maçlarımızı da kazanıcaz Bosna da İspanyaya yenilecek biz ikinci olcaz..İspanyanın kıyağını bekliyoruz yani....

#465719 - Wed Sep 09 2009 14:51 PM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: suskun]
LevGS Offline
Yeni üye

yahu ne bosnaymış hemen inancınızı yitirdiniz , estonya diyorsunuz da estonya dişli bir takım sert oynuyorlar estonyada brezilya bile tam kadro zar zor yendi . biz kendi işimize bakalım 3 maçımız var üçünüde alacaz ama bize bosna galibiyeti ile beraber 9 değil 7 puanda yeter , bu geceden sonra biz değil bosna düşünsün estonyada kaç puan kaybedeceğini üstüne ispanya ile ne yapacağını biz kendi işimize bakalım yeter...

#465721 - Wed Sep 09 2009 16:31 PM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: LevGS]
E05 Offline
Üye

Yer: DK
Ben bu maci kazanacagimiza inaniyorum.. biraz zor olacak, bu mac bizim icin nekadar onemliyse, bosna icinde okadar onemli .. ama en sonunda gulen taraf olacaz ..

buarada bizim bu turk yayin rezilligi nedir boyle yaa .. maci verecek kanalin avrupa yayini bile yok, dogru duskun KENDI MILLI takimimizi bile izleyemiyoruz... biz turk degilmiyiz, neden her mac oncesi iskence cekicez.. artik yine internetten yarim yamalak mac izleyecegiz .. ayip yaa gercekten ayip, trt sifreli, atv avrupa bazen veriyor bazen vermiyo, simdide tutmuslar maci, avrupa yayini olmayan foxtv'ye vermisler ..

#465724 - Wed Sep 09 2009 17:09 PM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: LevGS]
Scarface Offline
Müdavim
**

İlk Gönderen: LevGS
yahu ne bosnaymış hemen inancınızı yitirdiniz , estonya diyorsunuz da estonya dişli bir takım sert oynuyorlar estonyada brezilya bile tam kadro zar zor yendi .
Evet ya Estonya o kadar dişili ki çok kötü Bosna'ya 7-0 yenildi

#465725 - Wed Sep 09 2009 17:29 PM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: Scarface]
Ali_Cetiner Offline
__
Müdavim

Bosna 3-5-2 taktiğiyle oynuyor.
İlk onbirde tam 5 forvet oyuncusu var .
Bu bağlamda bugünkü amacımızın öncelikle gol yememek olması lazım.
Özellikle erken gol yiyen bir takım olarak maça çok dikkatli başlamamız lazım .
İlk yarım saat çok önemli.
İlk yarım saati gol yemeden atlatırsak maçı alırız ...

#465729 - Wed Sep 09 2009 20:24 PM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: Ali_Cetiner]
Scarface Offline
Müdavim
**

İşte ilk 11'imiz!..

70 milyon tek yürek! A Milli Takımımız, 2010 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 5. Grup'taki sekizinci maçında deplasmanda Bosna-Hersek ile karşılaşacak. Zenica kentindeki Bilino Polje Stadı'nda oynanacak ve TSİ 21.00'de başlayacak.
Müsabakayı Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Manuel Olegario Bartolo F. Benquerenca yönetecek. Bartolo'nun yardımcılıklarını Jose Manuel Silva Cardinal ve Joao Ferreira Dos Santos yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Carlos Miguel Taborda Xistra.

İŞTE İLK 11'İMİZ...

TÜRKİYE
Volkan
Servet
Önder
Hakan
Gökhan Gönül
Hamit
Emre
Ceyhun
Tuncay
Arda
Semih

YEDEKLER
Sinan
Nihat
Nuri
İsmail
İbrahim
Sabri
Sercan

#465732 - Wed Sep 09 2009 20:52 PM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: Scarface]
DESPO Offline
Müdavim

Yer: Stuttgart/Almanya
Arkadaslar Justin Stream falan varmi maci izleyebilecemiz...isyerindeyim...cabukkkkk

#465733 - Wed Sep 09 2009 21:00 PM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: DESPO]
DESPO Offline
Müdavim

Yer: Stuttgart/Almanya
hadi beyler

#465734 - Wed Sep 09 2009 21:02 PM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: DESPO]
Scarface Offline
Müdavim
**

http://www.justin.tv/directory/sports?order=hot&lang=tr
burada herhangi bir kanala bakabilirsin

#465735 - Wed Sep 09 2009 21:07 PM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: Scarface]
Scarface Offline
Müdavim
**

GOL EMRE 0-1 dk5

#465736 - Wed Sep 09 2009 21:27 PM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: Scarface]
Scarface Offline
Müdavim
**

1-1 oldu Salihovic frikikten mükemmel attı dk25

#465737 - Wed Sep 09 2009 21:47 PM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: Scarface]
headover Offline

*

önder ile ceyhunu milli takıma seçen zihniyet malesef çuvalladı....tıpkı terimin 2.Galatasaray macerası gibi......fatih terim bu maçı kazansa dahi bitmiştir..

#465738 - Wed Sep 09 2009 22:02 PM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: headover]
CimBomAsigi Offline
Üye

Yer: New York
Terim tribune yollanmis. Alissa iyi olur milli maclari oradn izlemeye...

#465739 - Wed Sep 09 2009 22:09 PM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: headover]
suskun Offline
Müdavim

erken gol bulmamız biraz fazla rahatlattı çok kötü oynadık ilk yarı..
takım oyunu oynuyoruz diyen arkadaşlara selam ederim oynayan oyuncularımız gününde olmayınca böyle çakılıyoruz işte.
allahtan SERVET ve VOLKAN iyi de atakları çeviriyoruz..

ayrıca hakem tsl hakemlerine benzemiyor ilk itirazda yapıştırdı Emreye sarıyı..

F.terime de helal olsun. bu nasıl bir profesyenellik adamlae golü atmış, hakem golü vermiş halâ faul faul diye bağırıp itiraz ediyorsun. izlersin öyle tribünden maçı..

#465740 - Wed Sep 09 2009 22:22 PM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: suskun]
headover Offline

*

senin sercanın var..oynatsna...şu terimi kim gönderecek...oma helal olsun diyeceğim...

#465741 - Wed Sep 09 2009 22:33 PM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: headover]
headover Offline

*

şu arda sakatlanamsın başka bişey istemiyorum....fatih hoca zihniyeti ile brezilya bile sıçar..zaten

#465742 - Wed Sep 09 2009 22:39 PM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: headover]
headover Offline

*

4.5 milyonluk bir ülke ayıp be...

#465743 - Wed Sep 09 2009 22:46 PM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: headover]
KUntAkinTE Offline
Yeni üye
*

Yer: Londra
bu takımda sabri nasıl yok anlamıyorum...

#465744 - Wed Sep 09 2009 22:54 PM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: headover]
headover Offline

*

arda sakatlandı...fatih hoca..sende hocamısın

#465745 - Wed Sep 09 2009 23:00 PM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: headover]
E05 Offline
Üye

Artik dunya kupasi Macerasi biti bizim icin ..

#465746 - Wed Sep 09 2009 23:14 PM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: E05]
suskun Offline
Müdavim

İlk Gönderen: E05
Artik dunya kupasi Macerasi biti bizim icin ..

aa olur mu canım kardeşim daha bizim matematiksel şansımız var.
ispanya yensin, bosna iki defa yenilsin, biz hepsini kazanalım kesin gideriz..

YAZIK..
her zaman söylediğim gibi malesef Milli takımımızda devamlılık yok, istikrar yok, takım oyunu anlayışı yok...
bir iki önemli oyuncumuzun etkili olmadığı maçta gördük neler olacağını. adamlar her aldığı topa çıktılar bizim sadece savunmamız karşılık verebildi.
acaba tribünden G.gönül nasıl görünüyordu F.terim e sormak lazım. bütün maç boyunca nasıl tahammül edebildi anlamış değilim.
söylenecek bişey yok çok yazık oldu.
bu saatten sonra yapacak bişey de yok.

#465748 - Wed Sep 09 2009 23:19 PM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: suskun]
suskun Offline
Müdavim

ayrıca helal olsun FOX un yayıncılık anlayışına.
maç boyunca arka arkaya 1 haftalık bütün yayın akışını görmüş olduk..

#465749 - Wed Sep 09 2009 23:27 PM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: suskun]
E05 Offline
Üye

Renkdas ben maci izleyemedim canli anlatimtan takip ettim edebildigimce . Ama anladigim kadariyla pek fazla iyi oynamamisis ama hic hic sasirmadim .. Dusunuyorum acaba nezaman bir milli maci rahat rahat izleye bilecegiz ..

#465750 - Wed Sep 09 2009 23:30 PM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: suskun]
Scarface Offline
Müdavim
**

Bende bu konuya değinecektim spikerinden, yorumcusuna, reklamından, görüntü kalitesinden hepsi rezalet ötesi. Ayrıca maç başlarken yabancı bir spikerin sesi duyuluyordu bu da ayrı bir skandal...

#465751 - Wed Sep 09 2009 23:30 PM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: suskun]
dişi aslan Offline
Only LOVE You...<3
Yeni üye

Yer: odam...
Maçı hakeme karşı kaybettik. Bosnaya değil.
Olmayan bir faul yüzünden gol yedik,sarı kart gördük,t.d tribüne gönderildi.
Ben böyle rezil yönetilen bi maç görmedim.faul olmayan yerde faul verdi,en sert kartlık pozisyonlarda devam dedi..
yine son 10 dakika herşeyi göze alarak yüklendiler ama..
Artık çok zor.. :S

#465756 - Wed Sep 09 2009 23:44 PM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: dişi aslan]
sami dayı Offline
Üye

takımda disiplin yok.sözde takımda tecrübeli adam çokmuş.nerde hani o tecrübeli emreler tuncaylar.takımı dizginleyecek toparlayacak adamlar.hepsi balon.terimin eseri bu.gurur duyun terime omuz verenler.hakem felan bahane.o kadar pozisyonu atama ondan sonra hakem de.insaf.o çok şişirilen gökhan semih söndü.hakan çok zayıf kaldı.takımı ateşlemesi gereken toplaması gereken moral vercek adamlar sahada nal topladı.aydın karabulutlar aydınlar özerler topuzlar uğurlar milli takıma alınmadıkça bizden bir şey omaz.müthiş bir jenerasyona sahibiz ama gören yok.bravo sayın terim bu durum senin eserin.müzmin sakatlar takımında forma şans bulamayanlar.transfer edileli 3 gün olmuş ceyhunlarmı bu takımı kurtaracaktı.yazık oldu hepimize.kahrolduk.tv den başka takımları izlemek kahredecek hepimizi.bir çok yıldızımızın parlayacağı fiyatını katlayacağı adımızı duyuracağımız futbolun en büyük turnuvası dünya kupasından yoksunuz artık.şimdi kontratları uzatın bi daha ey federasyon 2022 yılına kadar.

#465758 - Wed Sep 09 2009 23:49 PM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: dişi aslan]
Raph Offline
4ever_Cheryl
Üye
**

Macin en iyisi Volkandi,kritik müdahalelerde bulundu,kritik kurtarislar yapti,Bosna yenilmeyecek bir takim degil,özellikle bu maci cok rahat kazanabilirdik,özellikle böyle bir dönemde ibisevic ve Dzekonun kötü bir dönemine rastgelmisken,cok rahat pozisyondaVolkanin üzerine vurdu bir oyuncularida.Bosnain sol kanadi resmen madendi,Gökhan Gönül savunmada iyi degildi ama hucuma ne zaman ciksa maden nedeniyle tehlikeli oldu,son vuruslari kötüydü,özellikle cok müsait pozisyonda sut atabilecegi veya yakin direge cikarabilecegi bir pozisyonda kimsenin olmadigi arka direge gönderdi,bir kac pozisyonu daha var kacirdigi.Macin diger iyi oyunculari;Misimovic ve Salihovicti.özellikle
Misimovic tam bir maestro.Yaptigimiz en büyük hata,ortasahada Ceyhunu oynatarak Emreyi cok yalniz biraktik,Emre neticede basinin abartili övgülerine ragmen inis döneminde olan bir oyuncu,golü atmasina ragmen,cok etkisizdi.Misimovic geriye cok fazla gelmeye baslayinca,bütün dönen toplari almaya basladi Bosnali oyuncular.

Bosna sonuna kadar haketti Afrikaya gitmeyi.Bizim su anda yapmamiz gereken
dogru oyuncu secimleriyle Ardanin üzerine yeniden bir takim insaa etmek,yeniden yapilanmak.bir sistem bir organizasyon yok,oyuncu secimleri bile garip bir sekilde yapiliyor,ibrahim kas,Ceyhun,Önder vs.birbirinin aynisi forvet oyunculari,ayni tarz forvet oyunculari,hazir olmayan Nihat gibi oyuncular.

Tarafından düzenlendi Raph (Wed Sep 09 2009 23:49 PM)

#465759 - Thu Sep 10 2009 00:01 AM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: dişi aslan]
KingLion Offline
Müdavim

Yer: Danimarka
Bana Türk futbolunu ve futbolcusunu sorun size anlatayim;

- Disipline degil duygulara bagli bir yigin sporcu.
- Istikrarli bir ciddiyete sahip olmamasi gibi performansi bir sinüzoid dalga misali inip cikan bir topluluk.
- Rijkaard´in dedigi gibi herseyden biraz olan, ama bir konuda da tam olamayan, asla birinci gibi birinci olamayacak bir takim.

Eger güncel bir örnek vereceksek Servet ile Volkan Demirel disinda sefilleri ve rezilleri oynamis bir takim hakkinda konusuyoruz. Halbuki Estonya galibiyeti ile biraz olsun ümit yesertmistik. Ama bunlar söz konusu degilmiscesine sanki hersey bitmiscesine, "su mac bitse de evlerimize yollansak" havasi vermekten öte bir icraatta bulunamadik.

Ben Terim etkeninin yillar icerisinde genel anlamda yaptigi yanlislardan bahsetmiyorum burada. Yani ne bileyim formsuz Nihat´lari, Hamit´leri bilmemneleri zamaninda ilk 11´e sirf "kamuoyuna" inat olsun diye "ben sizden iyi biliyorum" edalariyla sokmasindan, bu yüzden cantada keklik olmasi gereken maclardan kayiplarla ayrilmamizdan bahsetmiyorum. (Örnek Belcika 1-1, örnek Estonya 0-0). Ben simdiden bahsediyorum, insan en azindan elinde olan firsattan istifade etmesini bilir, giden gitmistir, kalan imkanlar senindir. Ama burada da tuhaf ihmaller var. Oyuncu secimlerinde yine ve yeniden inanilmaz ciddiyetsizlikler var. (Ceyhun ????? Önder ????????)

Bugün de bizi yakan yine ve yeniden ne oldu? Sayalim efendim;

- Oyuncu secimlerindeki gubidiklik.
- Taktik noksanlik, "haydi koclarim, haydi aslanlarim" nidalari herzaman gitmiyor ki..!?
- Taktik anlamda müdahele etme özürü; bu özür Terim´indir.
- Sinir ve ruh hastaligi belirtileri; bkz. Terim ve Belözoglu.
- Bir kac istisnai örnek disinda oyuncularin bitiricilik konusundaki yetersizligi (örnek G.Gönül), inancsizigi ve ciddiyetsizligi (örnek Arda, acaba seni 40 milyon euro(!!!!!) verip alacak takimlarda ne olacaksin).
- Oyuncularin basitligi: (örnek Hakan Balta, iyisin hossun ama düzsün, neredeyse odun hesabi, Galatasaray´da bile yeterli degilsin özünde..)

Velhasili; tepeden tirnaga yetersiziz esasinda.. Hicbirseyimiz tam degil. Surada iki gün görev yapmis olan Rijkaard ne de iyi cözmüs olayi. Adam teshisi koymus resmen.

Umarim bu Terim ile son macerimiz olur. Kovulmayacak, o belli. Ama acaba gider mi? Peki gitse ne olur? TFF zihniyeti kimi getirir? Peki alt yapimiz ne olur? Daha saglam, kemigi eti yerinde gencler yetistirme adina alt yapilar yapilir mi? Bizlerden de Iniesta, Xavi, Gattuso, Messi cikar mi? Bizlerden de Ferguson´lar türer mi?

#465760 - Thu Sep 10 2009 00:03 AM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: Raph]
_ÖzLeM_ Offline
Yeni üye

berabt bi oyun oynadık.birsürü gol pozisyonu kaçrdık.şanssızlığnda etkisi var bnda tabi.volkan raph kardşimin de ddiği gbi maçın yıldızydı.gol bklediğim oyncularn hiç biri atamadı gol fln.o kadr pozsyonda boşa gtti.hele son dakikalrda kmse ne yernde top pynadı ne de düzen vardı.takımresmn koptu.iknci yerıya belki gzl başldk ama gzl bitiremedk.

terim kulübedn izleyemedi maçı.belki iyi olrdu orda olması ama şu drmda oraya hiç inmemeli.afrika hayal oldu artık bze.geçn sene euro 2008 de hep son dakikelrda kaznmştık.maçta spkerde söledi bnu çoğu kez ama bu sfr mucize fln gerçkleşmdi.mucize yaratack kdr gzl bir oyun koymadk ztn ortaya...

#465764 - Thu Sep 10 2009 00:19 AM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: _ÖzLeM_]
sami dayı Offline
Üye

bize herşey müstahak.galatasaray a kısıtlı imkanlarla çeyrekfinal oynatan luceskuyu kov terimi getir.sonuç hüsran.genç jenerayonu adapte etmeye çalışan ersun yanalı kov terimi getir.sonuç gene hüsran.

#465765 - Thu Sep 10 2009 00:28 AM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: sami dayı]
Kingsize Offline

Edit.

Tarafından düzenlendi Ali_Cetiner (Fri Sep 11 2009 16:24 PM)

#465766 - Thu Sep 10 2009 00:36 AM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: Kingsize]
KingLion Offline
Müdavim

Yer: Danimarka
İlk Gönderen: Kingsize
HEPINIZIN CANI CEHENNEME!!!

INTIHAR ETMEMEK MÜMKÜN DEGIL!

grin

#465767 - Thu Sep 10 2009 03:34 AM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: KingLion]
postman Offline
-----UA-----
Yeni üye
*

Şu dünya kupasını şu grupta kaçırmamızın tek sorumlusu fatih terimdir.. bütün oyuncularımızı kutluyorum gerçekten ii oynadılar ama napacaklarını bilmiyolardı.. Mesela önderi suçlayabilir misin o hataları yapıyo diye.. adamın kapasitesi ortada.. Türkiyede kimsenin beğenmedği gökhan zanın yedeği yokmuş bunu gördük.. Neyse lafın kısası hayal aleminde yaşadık, şimdi uyandık ve 3.mü artık 4.mü terim devrini de böyelce bitirmiş olduk hayırlı olsun..

#465768 - Thu Sep 10 2009 04:08 AM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: sami dayı]
al_bundy Offline
Müdavim

İlk Gönderen: sami dayı
bize herşey müstahak.galatasaray a kısıtlı imkanlarla çeyrekfinal oynatan luceskuyu kov terimi getir.sonuç hüsran.genç jenerayonu adapte etmeye çalışan ersun yanalı kov terimi getir.sonuç gene hüsran.

genc jenerasyondan kastin huseyin cimsirler, fatih tekkelermi???

#465770 - Thu Sep 10 2009 04:16 AM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: al_bundy]
al_bundy Offline
Müdavim

ayrica tabiki bahane deil ama macin hakemi bariz bi sekilde yanli tutum sergiledi... bosnali oyuncularin sert oyununa goz yumdu... ozellikle kaleci her firsatta en az 2 dakikada kullandi vuruslarini... top elindeyken hep 6 saniyeden fazla tuttu... ayrica degajlardada hep ceza sahasinin disina kadar cikti...
macin analizine gelince estonya macindada bu mactada oyuncularda ruh goremedim... ancak son 10 dakikada biraz kipirdandik o kadar... ayrica onder fenerbahce gibi bir takimda ilk 11 de oynarken nasil bole hatalar yapabiliyor anlasilir gibi deil...

#465773 - Thu Sep 10 2009 09:19 AM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: Raph]
AslAnibal Offline
Müdavim

İlk Gönderen: Raph
...Macin en iyisi Volkandi,kritik müdahalelerde bulundu,kritik kurtarislar yapti,...

maçın özeti budur... maç hakkındaki her türlü bilgiyi verir bir eleştiri kutlarım kardeşim... bir takımın en iyi oyuncusu kalecisi ise o takım oynamamış demektir...

#465774 - Thu Sep 10 2009 09:23 AM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: KingLion]
AslAnibal Offline
Müdavim

İlk Gönderen: KingLion
...Umarim bu Terim ile son macerimiz olur. Kovulmayacak, o belli. Ama acaba gider mi? Peki gitse ne olur? TFF zihniyeti kimi getirir? ...

Ersun Yanal, Yılmaz Vural, Mustafa Denizli, Rıdvan Dilmen... smile dön baba dönelim... smile

#465775 - Thu Sep 10 2009 09:25 AM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: sami dayı]
AslAnibal Offline
Müdavim

İlk Gönderen: sami dayı
....genç jenerayonu adapte etmeye çalışan ersun yanalı kov terimi getir.sonuç gene hüsran.

terimi hep eleştiren ve de sırf bu yüzden dünden beri çeşitli arkadaşlarca yerden yere vurulan biri olarak söylüyorum: Terimin ölüsü 1 milyon tane Ersun eder...

#465777 - Thu Sep 10 2009 09:34 AM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: AslAnibal]
AslAnibal Offline
Müdavim

içinizdeki irlandalı olarak yanılmışım özür dilerim kaybetmedik maçı...

yazık ya dünya kupasında elin kunta kintelerini takla atarken izleyeceğiz...

2010 playstationlarda da milli takım olmayacak.. yıllar sonra fifa 2010 falan oynarken seçeceğimiz oyuncumuz olmayacak... gülmeyin bu da olayın başka bir boyutu... smile

#465780 - Thu Sep 10 2009 11:47 AM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: al_bundy]
Scarface Offline
Müdavim
**

ayrica tabiki bahane deil ama macin hakemi bariz bi sekilde yanli tutum sergiledi... bosnali oyuncularin sert oyununa goz yumdu... ozellikle kaleci her firsatta en az 2 dakikada kullandi vuruslarini... top elindeyken hep 6 saniyeden fazla tuttu... ayrica degajlardada hep ceza sahasinin disina kadar cikti...
macin analizine gelince estonya macindada bu mactada oyuncularda ruh goremedim... ancak son 10 dakikada biraz kipirdandik o kadar... ayrica onder fenerbahce gibi bir takimda ilk 11 de oynarken nasil bole hatalar yapabiliyor anlasilir gibi deil...
Öncelikle hakemden önce binbir sorunumuz hatamız olduğundan hakemden hiç bahsetmeye hakkımız yok ayrıca Önder ne zaman Fener'de ilk 11 oynadı ki? Neden oynamadığını da gerek bu maçtan gerek önceki maçlardan anlayabilirsiniz

#465788 - Thu Sep 10 2009 14:08 PM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: Scarface]
_ÖzLeM_ Offline
Yeni üye

ya aslnda kimse suçlu deil.hakemin hataları fln hep bahanelrmzden biri.şunu kabullenmemiz gerek milli takım olarak yetersiziz.oyuncuların hatalarını hepimiz görüyoruz ama bnları dzeltmek bzim işimiz diil.dzgn bi teknik adam gelse takımın başına herşey yoluna girecek.ama fatih term durduğu sürece bu takım adam olmaz.kulübedn komik harktler yapıp yardmcı hakmlerle tartışmakla iş bitmio tabi.bütün suç termde.hakem hataları fln bahanemiz olmasn.

#465792 - Thu Sep 10 2009 14:23 PM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: _ÖzLeM_]
suskun Offline
Müdavim

evet hakem biraz abartılı kararlar verdi ama bu kararlar maçın skorunu etki edecek kararlar değildi.
emre ye sarıyı kendisine doğru koşup itiraz ettiği için gösterdi aslında pozisyonun içinde bile değildi ama amaç itiraz etmek işte..

terim de sinirine hırsına sahip olamıyor kardeşim profesyonel bi teknik direktörün bu tarz saçma sapan itirazlar yapması yanlış. hakem golü vermiş ,oyun başlıyor hala itiraz ediyorsun.

çok yazık oldu çokk..

Tarafından düzenlendi asi_kiz1905 (Thu Sep 10 2009 14:24 PM)

#465793 - Thu Sep 10 2009 14:27 PM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: suskun]
LevGS Offline
Yeni üye

dünkü maçın tek kayda değer tarafı sercan dı bu çocuğu muhakkak almalıyız!!!

arda mükemmel oynadı heleki son 15 dakka çok çırpındı ama olmadı

birde volkanın hakkını yememek lazım berabere kaldıysak volkanın payı çok büyüktü

afrika bize hayal oldu önümüze bakacaz artık ...

#465808 - Thu Sep 10 2009 18:48 PM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜR [Re: suskun]
GüLsah Offline
Kahrolsn Pkk
Yeni üye

emre ye sarıyı kendisine doğru koşup itiraz ettiği için gösterdi aslında pozisyonun içinde bile değildi ama amaç itiraz etmek işte..

Ona ne oluyosa? Servetın pozısyonu degılmıydı o pozısyon?
Zaferlerin Mekanı.

Hüzünler Ve Mutluluklar,
Zaman Ayrılık Zamanı..

#465809 - Thu Sep 10 2009 18:51 PM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜR [Re: LevGS]
GüLsah Offline
Kahrolsn Pkk
Yeni üye

İlk Gönderen: LevGS

arda mükemmel oynadı heleki son 15 dakka çok çırpındı ama olmadı

ilk yarı kötuyduuu
Zaferlerin Mekanı.

Hüzünler Ve Mutluluklar,
Zaman Ayrılık Zamanı..

#465810 - Thu Sep 10 2009 18:52 PM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜR [Re: Scarface]
GüLsah Offline
Kahrolsn Pkk
Yeni üye

Bende bu konuya değinecektim spikerinden, yorumcusuna, reklamından, görüntü kalitesinden hepsi rezalet ötesi. Ayrıca maç başlarken yabancı bir spikerin sesi duyuluyordu bu da ayrı bir skandal...

iğrenc bı yayındıı.. mac boyunca reklam ızledık
Zaferlerin Mekanı.

Hüzünler Ve Mutluluklar,
Zaman Ayrılık Zamanı..

#465814 - Thu Sep 10 2009 23:16 PM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜR [Re: GüLsah]
sami dayı Offline
Üye

maçın başında birde bosna spikerinin sesi foxun spikerinin sesini bastırmasınmı.resmen maçı bir müddet bosnakça dinledim.gerçi kanalalrda haklı yanlara dahip.herşey reklamlara bağlı.

#465848 - Fri Sep 11 2009 16:15 PM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜR [Re: sami dayı]
AslAnibal Offline
Müdavim

Safet Nadarevic ve Damir Mirvic, “Belçika ve Estonya gibi zayıf rakipleri yenemediniz. Sonra da umudunuzu bizim maça bağladınız. Daha önce neredeydiniz?” derken kaleci Supic, “Direkten dönen top maçın kaderini belirledi” yorumunu yaptı.

2002 Dünya Kupası üçüncüsü, 2008 Avrupa Şampiyonası yarı finalisti A Milli Futbol Takımımız’ın, 2010 Dünya Kupası şansını mucizelere bırakmasının yankıları sürüyor. Son Avrupa Şampiyonu İspanya’nın 8’de 8 yaparak finalleri garantilediği 5. Grup’ta, 4 puan önündeki Bosna Hersek’le deplasmanda 1-1 berabere kalarak ikincilik fırsatını da kullanamayan ay yıldızlılarımızın performansı Bosnalı futbolcuları bile şaşırttı.
Bosna Hersek Milli Takımı’nın Eskişehirspor’da forma giyen stoperi Safet Nadarevic, “Türkiye, finallere gidememenin faturasını bize çıkarmamalı. Siz fırsatı daha önce kaçırdınız. Estonya ve Belçika gibi grubun zayıf rakiplerini yenseydiniz şimdi daha farklı bir konumda olurdunuz” dedi. Önceki günkü maçla ilgili de bir değerlendirmede bulunan Nadarevic, şunları söyledi:
Hayal kırıklığına uğrattınız
“Bosna Hersek Milli Takımı olarak ilk kez Dünya Kupası’na katılma şansını yakaladık. Saha ve seyirci avantajımızı bu maçta iyi kullandık. Türk Milli Takımı özellikle ikinci yarıda çok baskılı oynadı. Arda’nın şutu direkten dönmeseydi işimiz zordu. Futbol şansı da bizden yanaydı.
Türk Milli Takımı’nın 2010 Dünya Kupası finallerine katılma şansını sürdürebilmesi için bu maça kadar beklememesi gerekirdi. 2008 Avrupa Şampiyonası’nda izlediğim Türkiye, Dünya Kupası elemelerinde beni hayal kırıklığına uğrattı. Türk Milli Takımı’nın her maça değişik bir kadroyla çıkması bizleri şaşırttı. Türkiye’siz bir Dünya Kupası finali düşünemiyorduk. Ne yazık ki, şansınız yok denecek kadar az.”
Maçın kahramanı Volkan Demirel
Milli maçta yaptığı kurtarışların yanı sıra vakitten çalan Bosna Hersek Milli Takımı’nın kalecisi Nemanja Supic, karşılaşma bitiminde mutluluğunu eşi ile paylaştı. Maçın kahramanı olarak A Milli Takımımız’ın kalecisi Volkan’ı gösteren Supic, şunları söyledi: “Volkan’ı kıskandım. Ona benden daha çok pozisyon geldi. Volkan çok top çıkardı. Şans faktörü benim yanımdaydı. Direkten dönen top maçın kaderini belirledi. Arda’dan korktum. Defanstaki arkadaşlarım da bana çok yardımcı oldu.”
Bize gelince mi hatırladınız?
Sakatlığı nedeniyle önceki günkü maçta Bosna Hersek Milli Takımı formasını giyemeyen Damir Mirvic, “Türkiye, Belçika ve Estonya’ya puan kaptırdı. Sonra da umudunu bizim maça bağladı. Daha önce neredeydiniz?” dedi. Mirvic, şöyle devam etti:
“Türk Milli Takımı’nda Tuncay, Nihat, Arda, Emre, Servet, Volkan, Gökhan Gönül gibi önemli oyuncular var. Bizim maçta da bu yıldızlar görev aldı. Ancak bizim takım uzun süre yan yana oynadığı için oyuncular birbirini iyi tanıyor. Yardımlaşarak oynuyoruz. Sahada efor sarfedip rakip pozisyonları eritebiliyoruz.”

Kaynak: http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/12456473.asp?gid=229

Tarafından düzenlendi kacarow (Wed Sep 23 2009 03:08 AM)

#465849 - Fri Sep 11 2009 16:20 PM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜR [Re: sami dayı]
Ali_Cetiner Offline
__
Müdavim

Hem seyir açısından , hemde oyun açısından iğrenç bir maçtı .
Türk futbolunun sancılı günleri ne yazıkki devam ediyor .
Maça baktığımız zaman saha kenarında oyunculara talimat vermekle beraber , oyuncularını pskolojik olarakta hazır tutmakla yükümlü olan Teknik Direktörümüz Fatih Terim görevini en iyi şekilde yerine getirdi .
Maç içersinde bir pozisyon sonucu Sn.Fatih Terim in hakeme itiraz etmesi sonucu tribünlere giderkenki anı hiç gözümün önünden giitmiyor .
Aslında bu an içinde bulunduğumuz durumu çok iyi özetliyor .
Gömlek dışarda umursamaz bir şekilde tribünlere çıkıyor .
Ve maç 1-1 ken biz turnava umudunu yitiriyoruz .

Bu iş ne yazıkki Türk teknik direktörlerle yürümicek .
Hep aynı senaryo , işimizi çok kolayken zora sokuyoruz .
Sonrada bir mucize sonucu ya tamam yada devam diyoruz .
Artık kimse stresli maçları , kelle koltukta ilerlemeleri istemiyor ...

#466287 - Tue Sep 22 2009 01:24 AM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜR [Re: Ali_Cetiner]
Kingsize Offline

2014 geliyoruz...

....TABI YERSEN!!

#466959 - Fri Oct 09 2009 22:04 PM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜR [Re: Kingsize]
Stevie G Offline
SoNsUzLuĞuM
Üye

İşte her şeyin bir bir çözüldüğü maç bu maç yüzünden Estonya ve İspanyanın eline bakmaya başladık umut her zaman ki gibi var ama böyle olmayabilirdi..
Ve mutluluğun gümüşten şarkısını bulacaksın
Rüzgarda yürümeye devam et,yağmurda yürümeye devam et...

#469188 - Sat Nov 28 2009 09:14 AM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜR [Re: Stevie G]
Stevie G Offline
SoNsUzLuĞuM
Üye

Evet Alman Bild gazetesinin iddiasına göre bu maçta şüpheli imiş.Ama iş işten geçti ne Bosna ne de biz gidebiliyoruz Dünya kupasına
Ve mutluluğun gümüşten şarkısını bulacaksın
Rüzgarda yürümeye devam et,yağmurda yürümeye devam et...

Page 1 of 4 1 2 3 4 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı