Webaslan Forum
Page 3 of 4 < 1 2 3 4 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#465739 - Wed Sep 09 2009 22:09 PM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: headover]
suskun Offline
Müdavim

erken gol bulmamız biraz fazla rahatlattı çok kötü oynadık ilk yarı..
takım oyunu oynuyoruz diyen arkadaşlara selam ederim oynayan oyuncularımız gününde olmayınca böyle çakılıyoruz işte.
allahtan SERVET ve VOLKAN iyi de atakları çeviriyoruz..

ayrıca hakem tsl hakemlerine benzemiyor ilk itirazda yapıştırdı Emreye sarıyı..

F.terime de helal olsun. bu nasıl bir profesyenellik adamlae golü atmış, hakem golü vermiş halâ faul faul diye bağırıp itiraz ediyorsun. izlersin öyle tribünden maçı..

#465740 - Wed Sep 09 2009 22:22 PM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: suskun]
headover Offline

*

senin sercanın var..oynatsna...şu terimi kim gönderecek...oma helal olsun diyeceğim...

#465741 - Wed Sep 09 2009 22:33 PM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: headover]
headover Offline

*

şu arda sakatlanamsın başka bişey istemiyorum....fatih hoca zihniyeti ile brezilya bile sıçar..zaten

#465742 - Wed Sep 09 2009 22:39 PM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: headover]
headover Offline

*

4.5 milyonluk bir ülke ayıp be...

#465743 - Wed Sep 09 2009 22:46 PM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: headover]
KUntAkinTE Offline
Yeni üye
*

Yer: Londra
bu takımda sabri nasıl yok anlamıyorum...

#465744 - Wed Sep 09 2009 22:54 PM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: headover]
headover Offline

*

arda sakatlandı...fatih hoca..sende hocamısın

#465745 - Wed Sep 09 2009 23:00 PM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: headover]
E05 Offline
Üye

Yer: DK
Artik dunya kupasi Macerasi biti bizim icin ..

#465746 - Wed Sep 09 2009 23:14 PM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: E05]
suskun Offline
Müdavim

İlk Gönderen: E05
Artik dunya kupasi Macerasi biti bizim icin ..

aa olur mu canım kardeşim daha bizim matematiksel şansımız var.
ispanya yensin, bosna iki defa yenilsin, biz hepsini kazanalım kesin gideriz..

YAZIK..
her zaman söylediğim gibi malesef Milli takımımızda devamlılık yok, istikrar yok, takım oyunu anlayışı yok...
bir iki önemli oyuncumuzun etkili olmadığı maçta gördük neler olacağını. adamlar her aldığı topa çıktılar bizim sadece savunmamız karşılık verebildi.
acaba tribünden G.gönül nasıl görünüyordu F.terim e sormak lazım. bütün maç boyunca nasıl tahammül edebildi anlamış değilim.
söylenecek bişey yok çok yazık oldu.
bu saatten sonra yapacak bişey de yok.

#465748 - Wed Sep 09 2009 23:19 PM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: suskun]
suskun Offline
Müdavim

ayrıca helal olsun FOX un yayıncılık anlayışına.
maç boyunca arka arkaya 1 haftalık bütün yayın akışını görmüş olduk..

#465749 - Wed Sep 09 2009 23:27 PM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: suskun]
E05 Offline
Üye

Yer: DK
Renkdas ben maci izleyemedim canli anlatimtan takip ettim edebildigimce . Ama anladigim kadariyla pek fazla iyi oynamamisis ama hic hic sasirmadim .. Dusunuyorum acaba nezaman bir milli maci rahat rahat izleye bilecegiz ..

#465750 - Wed Sep 09 2009 23:30 PM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: suskun]
Scarface Offline
Müdavim
**

İlk Gönderen: asi_kiz1905
ayrıca helal olsun FOX un yayıncılık anlayışına.
maç boyunca arka arkaya 1 haftalık bütün yayın akışını görmüş olduk..
Bende bu konuya değinecektim spikerinden, yorumcusuna, reklamından, görüntü kalitesinden hepsi rezalet ötesi. Ayrıca maç başlarken yabancı bir spikerin sesi duyuluyordu bu da ayrı bir skandal...

#465751 - Wed Sep 09 2009 23:30 PM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: suskun]
dişi aslan Offline
Only LOVE You...<3
Yeni üye

Yer: odam...
Maçı hakeme karşı kaybettik. Bosnaya değil.
Olmayan bir faul yüzünden gol yedik,sarı kart gördük,t.d tribüne gönderildi.
Ben böyle rezil yönetilen bi maç görmedim.faul olmayan yerde faul verdi,en sert kartlık pozisyonlarda devam dedi..
yine son 10 dakika herşeyi göze alarak yüklendiler ama..
Artık çok zor.. :S

#465756 - Wed Sep 09 2009 23:44 PM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: dişi aslan]
sami dayı Offline
Üye

Yer: elmadağ
takımda disiplin yok.sözde takımda tecrübeli adam çokmuş.nerde hani o tecrübeli emreler tuncaylar.takımı dizginleyecek toparlayacak adamlar.hepsi balon.terimin eseri bu.gurur duyun terime omuz verenler.hakem felan bahane.o kadar pozisyonu atama ondan sonra hakem de.insaf.o çok şişirilen gökhan semih söndü.hakan çok zayıf kaldı.takımı ateşlemesi gereken toplaması gereken moral vercek adamlar sahada nal topladı.aydın karabulutlar aydınlar özerler topuzlar uğurlar milli takıma alınmadıkça bizden bir şey omaz.müthiş bir jenerasyona sahibiz ama gören yok.bravo sayın terim bu durum senin eserin.müzmin sakatlar takımında forma şans bulamayanlar.transfer edileli 3 gün olmuş ceyhunlarmı bu takımı kurtaracaktı.yazık oldu hepimize.kahrolduk.tv den başka takımları izlemek kahredecek hepimizi.bir çok yıldızımızın parlayacağı fiyatını katlayacağı adımızı duyuracağımız futbolun en büyük turnuvası dünya kupasından yoksunuz artık.şimdi kontratları uzatın bi daha ey federasyon 2022 yılına kadar.

HÜRRİYET ALMA ALDIRMA.SİTESİNE GİRME GİRDİRME.

#465758 - Wed Sep 09 2009 23:49 PM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: dişi aslan]
Raph Offline
4ever_Cheryl
Üye
**

Macin en iyisi Volkandi,kritik müdahalelerde bulundu,kritik kurtarislar yapti,Bosna yenilmeyecek bir takim degil,özellikle bu maci cok rahat kazanabilirdik,özellikle böyle bir dönemde ibisevic ve Dzekonun kötü bir dönemine rastgelmisken,cok rahat pozisyondaVolkanin üzerine vurdu bir oyuncularida.Bosnain sol kanadi resmen madendi,Gökhan Gönül savunmada iyi degildi ama hucuma ne zaman ciksa maden nedeniyle tehlikeli oldu,son vuruslari kötüydü,özellikle cok müsait pozisyonda sut atabilecegi veya yakin direge cikarabilecegi bir pozisyonda kimsenin olmadigi arka direge gönderdi,bir kac pozisyonu daha var kacirdigi.Macin diger iyi oyunculari;Misimovic ve Salihovicti.özellikle
Misimovic tam bir maestro.Yaptigimiz en büyük hata,ortasahada Ceyhunu oynatarak Emreyi cok yalniz biraktik,Emre neticede basinin abartili övgülerine ragmen inis döneminde olan bir oyuncu,golü atmasina ragmen,cok etkisizdi.Misimovic geriye cok fazla gelmeye baslayinca,bütün dönen toplari almaya basladi Bosnali oyuncular.

Bosna sonuna kadar haketti Afrikaya gitmeyi.Bizim su anda yapmamiz gereken
dogru oyuncu secimleriyle Ardanin üzerine yeniden bir takim insaa etmek,yeniden yapilanmak.bir sistem bir organizasyon yok,oyuncu secimleri bile garip bir sekilde yapiliyor,ibrahim kas,Ceyhun,Önder vs.birbirinin aynisi forvet oyunculari,ayni tarz forvet oyunculari,hazir olmayan Nihat gibi oyuncular.

Tarafından düzenlendi Raph (Wed Sep 09 2009 23:49 PM)

#465759 - Thu Sep 10 2009 00:01 AM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: dişi aslan]
KingLion Offline
Müdavim

Yer: Danimarka
Bana Türk futbolunu ve futbolcusunu sorun size anlatayim;

- Disipline degil duygulara bagli bir yigin sporcu.
- Istikrarli bir ciddiyete sahip olmamasi gibi performansi bir sinüzoid dalga misali inip cikan bir topluluk.
- Rijkaard´in dedigi gibi herseyden biraz olan, ama bir konuda da tam olamayan, asla birinci gibi birinci olamayacak bir takim.

Eger güncel bir örnek vereceksek Servet ile Volkan Demirel disinda sefilleri ve rezilleri oynamis bir takim hakkinda konusuyoruz. Halbuki Estonya galibiyeti ile biraz olsun ümit yesertmistik. Ama bunlar söz konusu degilmiscesine sanki hersey bitmiscesine, "su mac bitse de evlerimize yollansak" havasi vermekten öte bir icraatta bulunamadik.

Ben Terim etkeninin yillar icerisinde genel anlamda yaptigi yanlislardan bahsetmiyorum burada. Yani ne bileyim formsuz Nihat´lari, Hamit´leri bilmemneleri zamaninda ilk 11´e sirf "kamuoyuna" inat olsun diye "ben sizden iyi biliyorum" edalariyla sokmasindan, bu yüzden cantada keklik olmasi gereken maclardan kayiplarla ayrilmamizdan bahsetmiyorum. (Örnek Belcika 1-1, örnek Estonya 0-0). Ben simdiden bahsediyorum, insan en azindan elinde olan firsattan istifade etmesini bilir, giden gitmistir, kalan imkanlar senindir. Ama burada da tuhaf ihmaller var. Oyuncu secimlerinde yine ve yeniden inanilmaz ciddiyetsizlikler var. (Ceyhun ????? Önder ????????)

Bugün de bizi yakan yine ve yeniden ne oldu? Sayalim efendim;

- Oyuncu secimlerindeki gubidiklik.
- Taktik noksanlik, "haydi koclarim, haydi aslanlarim" nidalari herzaman gitmiyor ki..!?
- Taktik anlamda müdahele etme özürü; bu özür Terim´indir.
- Sinir ve ruh hastaligi belirtileri; bkz. Terim ve Belözoglu.
- Bir kac istisnai örnek disinda oyuncularin bitiricilik konusundaki yetersizligi (örnek G.Gönül), inancsizigi ve ciddiyetsizligi (örnek Arda, acaba seni 40 milyon euro(!!!!!) verip alacak takimlarda ne olacaksin).
- Oyuncularin basitligi: (örnek Hakan Balta, iyisin hossun ama düzsün, neredeyse odun hesabi, Galatasaray´da bile yeterli degilsin özünde..)

Velhasili; tepeden tirnaga yetersiziz esasinda.. Hicbirseyimiz tam degil. Surada iki gün görev yapmis olan Rijkaard ne de iyi cözmüs olayi. Adam teshisi koymus resmen.

Umarim bu Terim ile son macerimiz olur. Kovulmayacak, o belli. Ama acaba gider mi? Peki gitse ne olur? TFF zihniyeti kimi getirir? Peki alt yapimiz ne olur? Daha saglam, kemigi eti yerinde gencler yetistirme adina alt yapilar yapilir mi? Bizlerden de Iniesta, Xavi, Gattuso, Messi cikar mi? Bizlerden de Ferguson´lar türer mi?

#465760 - Thu Sep 10 2009 00:03 AM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: Raph]
_ÖzLeM_ Offline
Yeni üye

Yer: kastamonu
berabt bi oyun oynadık.birsürü gol pozisyonu kaçrdık.şanssızlığnda etkisi var bnda tabi.volkan raph kardşimin de ddiği gbi maçın yıldızydı.gol bklediğim oyncularn hiç biri atamadı gol fln.o kadr pozsyonda boşa gtti.hele son dakikalrda kmse ne yernde top pynadı ne de düzen vardı.takımresmn koptu.iknci yerıya belki gzl başldk ama gzl bitiremedk.

terim kulübedn izleyemedi maçı.belki iyi olrdu orda olması ama şu drmda oraya hiç inmemeli.afrika hayal oldu artık bze.geçn sene euro 2008 de hep son dakikelrda kaznmştık.maçta spkerde söledi bnu çoğu kez ama bu sfr mucize fln gerçkleşmdi.mucize yaratack kdr gzl bir oyun koymadk ztn ortaya...

#465764 - Thu Sep 10 2009 00:19 AM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: _ÖzLeM_]
sami dayı Offline
Üye

Yer: elmadağ
bize herşey müstahak.galatasaray a kısıtlı imkanlarla çeyrekfinal oynatan luceskuyu kov terimi getir.sonuç hüsran.genç jenerayonu adapte etmeye çalışan ersun yanalı kov terimi getir.sonuç gene hüsran.

HÜRRİYET ALMA ALDIRMA.SİTESİNE GİRME GİRDİRME.

#465765 - Thu Sep 10 2009 00:28 AM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: sami dayı]
Kingsize Offline

Edit.

Tarafından düzenlendi Ali_Cetiner (Fri Sep 11 2009 16:24 PM)

#465766 - Thu Sep 10 2009 00:36 AM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: Kingsize]
KingLion Offline
Müdavim

Yer: Danimarka
İlk Gönderen: Kingsize
HEPINIZIN CANI CEHENNEME!!!

INTIHAR ETMEMEK MÜMKÜN DEGIL!

grin

#465767 - Thu Sep 10 2009 03:34 AM Re: 2010 Dünya Kupası Eleme Maçı: Bosna Hersek-TÜRKİYE [Re: KingLion]
postman Offline
-----UA-----
Yeni üye
*

Yer: Ankara
Şu dünya kupasını şu grupta kaçırmamızın tek sorumlusu fatih terimdir.. bütün oyuncularımızı kutluyorum gerçekten ii oynadılar ama napacaklarını bilmiyolardı.. Mesela önderi suçlayabilir misin o hataları yapıyo diye.. adamın kapasitesi ortada.. Türkiyede kimsenin beğenmedği gökhan zanın yedeği yokmuş bunu gördük.. Neyse lafın kısası hayal aleminde yaşadık, şimdi uyandık ve 3.mü artık 4.mü terim devrini de böyelce bitirmiş olduk hayırlı olsun..

Page 3 of 4 < 1 2 3 4 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı