KATILIYORUM kelimesinin türkçede ne anlama geldiğini gayet iyi bilerek kullandım.. arkadaşa katıldığım konuyu da, sadece işine gelen ve kendini haklı çıkaracak kısmı değil yorumumun hepsini alıntılasan daha iyi anlarsın ve anlatırsın..
ben işimizin çok zor olduğunu, bizi FATİH TERİM in bu duruma getirdiğini düşündüğüm için, eğer dünya kupalarına gidemezsek te (bu da kötü bişey) belki de FATİH TERİM in bırakacağını kastettim KÖTÜ ŞEYDE BİR HAYIR VARDIR derken anlatmak istediğim konu budur... bu bir..
Ne dediğini kendin bile anladınmı

dur bi daha alıntılayayım tümüyle bakalım
Ben şahsen milli takımımızın Dünya Kupasına gitmemesinin bizim için daha iyi olacağını düşünüyorum. Bu durumda Terim bırakır ve gerek saçma sapan oyuncu tercihlerinden, demeçler, maç içindeki komik hareketlerinden kurtuluruz
katılıyorum. her hötü şeyde bi hayır vardır derler..
gerçektenn işimiz çook zor. sadece kazanmak da yetmiyor sanırım rakiplerin de kaybetmesi lazım öyle değil mi..
İlk vatandaş ne diyor
Türk Milli takımı Dünya Kupasına gitmesin Fatih Terim de Milli takımdan kovulsun ..
İyi güzel peki..
Sen karşılığında ne diyorsun..
Evet gitmeyelim Dünya Kupasına (hayır ve şer) Fatih Terim milli takımdan kovulur bizim için daha iyi olur
Ardından biraz kıvırırak .. zaten işimiz zor gidemeyiz vs... vs....
ikincisi eminim ki gözlerinde yada anlamanda bi problem var. ikinci yorumumda FATİH TERİMi başarılı bulduğumu, sevdiğim bi T.D olduğunu söyledim kalkıp sevmediğin bi td başarı gelmesini beklemezsin gibi şeyler yazmışsın tekrar söylüyorum dikkatli oku..
FATİH TERİMi milli takımda görmek istemiyorum.
Fatih terimi hem severim hem sevmem hem başarılı hem değil
iyi o da güzel bi bakış açısı

dördüncüsü MİLLİ TAKIMA olan sevgimi tartışmak ya da yargılamak sana düşmez.. ben ne ARDA TURAN için ne FATİH TERİM için değil üzerindeki arma için, bayrak için destekliyorum sadece GALATASARAY lı futblcular için de değil..
hmm..
bu ne vatan millet aşkı

sizleri stadlardada görmek isteriz...
son olarakta evet üstüne basa basa söylüyorum bu benim görüşümdür katılırsın katılmazsın beni ilgilendirmez evet bana göre EURO 2008 başarı değildir son dakikaya kadar berbat futbol oynayıp son dakikada attığımız gollerle kazandığımız başarının GALATASARAY ın UEFA finaline attığı penaltılara nasıl bağladın tebrik ederim seni..
Euro 2008 de ki hangi maçı izledin? yanlışlıkla Euro 2004 te yunanistanı izlemiş olmayasın?
Haklısın hata bende aslında Uefa Kupası finalinde Galatasarayın o azmini o inancını 9,5 kişiyle nasıl direndiğini izleyip izlememeni sormalıydım başta..
2008 de ki Türk Milli takımının da nasıl bi azimle inançla oynadığını görmüş olduğunu varsayarak o örneği vermiştim bağ kuramıyorsan o senin sorunun zaten