Webaslan Forum
Page 2 of 6 < 1 2 3 4 5 6 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#465455 - Thu Sep 03 2009 16:10 PM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme:Türkiye-Estonya [Re: AslAnibal]
careca Offline
Yeni üye
**

Yer: Ankara
Gitmesek daha iyi!
Afrikanın sıcağında top mu oynanır?
Gitsin kefere telef olsun.
Ne canınızı sıkıyosunuz......

#465457 - Thu Sep 03 2009 16:11 PM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme:Türkiye-Estonya [Re: kacarow]
suskun Offline
Müdavim

İlk Gönderen: conqu3ror

Sizde çıkmış çocuk oyuncağı sanki bu dünya kupasına gitmeyelim diyebiliyorsanız zaten onlardan bi farkınız kalmamıştır ama ne gariptir ki başarı geldiğinde en çokda onlar sevinir 1-2 maç kötü sonuç gelir yine başlanır tesadüftür şanstır denmeye

yazdığımız yorumları ya dikkatli oku ya da kendi kafanda yargılayıp yorum yapma arkadaşım.
biz dünya kupasına gitmeyelim yazmadık işimiz çok zor, mucize gibi ama gidemezsekte bizim için hayırlı olur belki dedik. bu cümleden ne anlamak istiyorsan onu anla.. ayrıca emin ol MİLLİ TAKIMIN başarılı olmasını senden daha çok istiyorumdur

2002 deki 3.lük iyi güzeldi ondan sonra bana gözle görülür hangi başarımızı göstereceksin. EURO 2008i mi.. son dakika attığımız gollerle kazanılan başarı.. evet FATİH TERİMi milli takımda görmek istemiyorum. çok sevdiğim başarılı bi hocaydı ama bana göre misyonunu tamamladı. senin saydığın maçlarda eğer daha doğru oyuncu tercihleri belki daha başarılı olurdu.. hepimiz bu yönünü eleştirmedik mi maçlardan sonra..
gideriz veya gidemeyiz bunu zaman gösterecek ama bizi milli takımın başarısını istemeyecekmiş gibi kendi düşüncelerinle zan altında bırakma..
tartışma yaratmak için değil yapılan yoruma cevap olarak yazdım..

Tarafından düzenlendi asi_kiz1905 (Thu Sep 03 2009 16:12 PM)

#465462 - Thu Sep 03 2009 16:37 PM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme:Türkiye-Estonya [Re: suskun]
CaQueeR Offline

Türkiye kendini Euro 2008'de de gösterdi, nasil son dakikalarda maclari cevirdiklerini. Bence bu sene ayni sey olacak. Su an durummuz kritik ama 4 maci yenip Afrikaya gidcegimize inaniyorum cünkü Bosna mutlaka Ispanyaya yenilecek, o olmazsa baska takima yenilirler.
Gerci Türkiye Dünya Kupasina katilmasa bile, Kupa'nin zevki nerde kaldi. EURO 2008'in flas takimi bizdik ve biz olmasaydik, heyecan cok daha az olacakti. Türkiye katildigi tüm kupalarda düzeni alt üst ediyor! Türkiyemizin Afrikadada sürprilzer yapcagina inaniyorum, ve bence Arda'nin orda göstermesi cok önemli, eger Türkiye katilirsa bence Arda Arsenal ve Juventus gibi büyük takimlara cok yakin olur. Bencede en iyisi o olur... Biz ancak Arda'nin gittiginde kiymetini anlariz!

#465464 - Thu Sep 03 2009 17:42 PM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme:Türkiye-Estonya [Re: suskun]
conqu3ror Offline
Yeni üye

İlk Gönderen: asi_kiz1905

Sizde çıkmış çocuk oyuncağı sanki bu dünya kupasına gitmeyelim diyebiliyorsanız zaten onlardan bi farkınız kalmamıştır ama ne gariptir ki başarı geldiğinde en çokda onlar sevinir 1-2 maç kötü sonuç gelir yine başlanır tesadüftür şanstır denmeye

yazdığımız yorumları ya dikkatli oku ya da kendi kafanda yargılayıp yorum yapma arkadaşım.
biz dünya kupasına gitmeyelim yazmadık işimiz çok zor, mucize gibi ama gidemezsekte bizim için hayırlı olur belki dedik. bu cümleden ne anlamak istiyorsan onu anla.. ayrıca emin ol MİLLİ TAKIMIN başarılı olmasını senden daha çok istiyorumdur

Yazık ..

İsterseniz diğer renkdaşlarında cevaplarını alalım burda ne demişssiniz ? Ben kafama göremi yorumlamışım?

İlk Gönderen: H@$@N
Ben şahsen milli takımımızın Dünya Kupasına gitmemesinin bizim için daha iyi olacağını düşünüyorum. Bu durumda Terim bırakır ve gerek saçma sapan oyuncu tercihlerinden, demeçler, maç içindeki komik hareketlerinden kurtuluruz

katılıyorum. her hötü şeyde bi hayır vardır derler..

Bi vatandaş çıkıyor diyor ki .. Dünya kupasına katılmayalım
Siz de .. KATILIYORUM .. diyorsunuz

katılıyorum demek Türkçe de onaylamak tasdik etmek anlamına geldiğinide belirtelim ..

Ve ardından diyorsunuz ki her kötü şeyde hayır vardır vs.. vs..
Bu da demektir ki sevmediğiniz Fatih Terimle başarı gelmesini istemiyorsunuz
sevmessiniz doğaldır antudakilerin fatoş ballı vıcık vıcık bal akan bi adam tabirlerine göre gayet doğal

O zaman izlemessiniz olur biter milli maçları da desteklemeyinde Fatih Terim için Arda için destekliyorsanız ulusal takımı , zaten fenerlilerden bi farkınız kalmamıştır demektir

Ve ardından bütün bu lafları yeyip zeytinyağı misali

Alıntı:
ayrıca emin ol MİLLİ TAKIMIN başarılı olmasını senden daha çok istiyorumdur

Benden daha çok istiyorsunuz milli takımın başarısını smile ama ne yaman çelişki Dünya Kupalarına da gitmeyelim diyecek kadar istiyorsunuz

Diğer bi talihsiz açıklamanız..

Yine klasik bi yorum EURO 2008 başarı değildir smile neden.? çünkü son dk golleriyle kazanmışız ..
diyen ..
fenerli kesim gibi bizim Arsenali penaltılarla yendiğimizi unutmuşsunuz yazık günah o kadar emeğe yazık günah el insaf yahu ...

Bu adamı tanırmısınız..

Bülent Kaptan bu adam nasıl kırık kolla müthiş bi mücadele verdiğinde övünmüssek

Bu adamın da yarık kafayla o azmini hafife almamak gerekir

Tarafından düzenlendi conqu3ror (Thu Sep 03 2009 17:51 PM)

#465467 - Thu Sep 03 2009 19:40 PM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme:Türkiye-Estonya [Re: conqu3ror]
suskun Offline
Müdavim

KATILIYORUM kelimesinin türkçede ne anlama geldiğini gayet iyi bilerek kullandım.. arkadaşa katıldığım konuyu da, sadece işine gelen ve kendini haklı çıkaracak kısmı değil yorumumun hepsini alıntılasan daha iyi anlarsın ve anlatırsın..
ben işimizin çok zor olduğunu, bizi FATİH TERİM in bu duruma getirdiğini düşündüğüm için, eğer dünya kupalarına gidemezsek te (bu da kötü bişey) belki de FATİH TERİM in bırakacağını kastettim KÖTÜ ŞEYDE BİR HAYIR VARDIR derken anlatmak istediğim konu budur... bu bir..

ikincisi eminim ki gözlerinde yada anlamanda bi problem var. ikinci yorumumda FATİH TERİMi başarılı bulduğumu, sevdiğim bi T.D olduğunu söyledim kalkıp sevmediğin bi td başarı gelmesini beklemezsin gibi şeyler yazmışsın tekrar söylüyorum dikkatli oku..

üçüncüsü ben seviyesiz insanların takıldığı bi siteye girip, kim ne yazmış diye göz atıp, sonra gelip buaraya o insanların düşüncelerini yazacak o düşüncelere katılacak kadar da aşağılık biri değilim. sen neler yazdığını bildiğine göre demek ki sen baya ilgilisin bahsettiğin sitelerle.

dördüncüsü MİLLİ TAKIMA olan sevgimi tartışmak ya da yargılamak sana düşmez.. ben ne ARDA TURAN için ne FATİH TERİM için değil üzerindeki arma için, bayrak için destekliyorum sadece GALATASARAY lı futblcular için de değil..

son olarakta evet üstüne basa basa söylüyorum bu benim görüşümdür katılırsın katılmazsın beni ilgilendirmez evet bana göre EURO 2008 başarı değildir son dakikaya kadar berbat futbol oynayıp son dakikada attığımız gollerle kazandığımız başarının GALATASARAY ın UEFA finaline attığı penaltılara nasıl bağladın tebrik ederim seni..

#465471 - Thu Sep 03 2009 21:46 PM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme:Türkiye-Estonya [Re: suskun]
conqu3ror Offline
Yeni üye

KATILIYORUM kelimesinin türkçede ne anlama geldiğini gayet iyi bilerek kullandım.. arkadaşa katıldığım konuyu da, sadece işine gelen ve kendini haklı çıkaracak kısmı değil yorumumun hepsini alıntılasan daha iyi anlarsın ve anlatırsın..
ben işimizin çok zor olduğunu, bizi FATİH TERİM in bu duruma getirdiğini düşündüğüm için, eğer dünya kupalarına gidemezsek te (bu da kötü bişey) belki de FATİH TERİM in bırakacağını kastettim KÖTÜ ŞEYDE BİR HAYIR VARDIR derken anlatmak istediğim konu budur... bu bir..

Ne dediğini kendin bile anladınmı smile

dur bi daha alıntılayayım tümüyle bakalım

Alıntı:

Ben şahsen milli takımımızın Dünya Kupasına gitmemesinin bizim için daha iyi olacağını düşünüyorum. Bu durumda Terim bırakır ve gerek saçma sapan oyuncu tercihlerinden, demeçler, maç içindeki komik hareketlerinden kurtuluruz

Alıntı:
katılıyorum. her hötü şeyde bi hayır vardır derler..
gerçektenn işimiz çook zor. sadece kazanmak da yetmiyor sanırım rakiplerin de kaybetmesi lazım öyle değil mi..

İlk vatandaş ne diyor

Türk Milli takımı Dünya Kupasına gitmesin Fatih Terim de Milli takımdan kovulsun ..
İyi güzel peki..

Sen karşılığında ne diyorsun..

Evet gitmeyelim Dünya Kupasına (hayır ve şer) Fatih Terim milli takımdan kovulur bizim için daha iyi olur
Ardından biraz kıvırırak .. zaten işimiz zor gidemeyiz vs... vs....

Alıntı:

ikincisi eminim ki gözlerinde yada anlamanda bi problem var. ikinci yorumumda FATİH TERİMi başarılı bulduğumu, sevdiğim bi T.D olduğunu söyledim kalkıp sevmediğin bi td başarı gelmesini beklemezsin gibi şeyler yazmışsın tekrar söylüyorum dikkatli oku..

Alıntı:

FATİH TERİMi milli takımda görmek istemiyorum.

Fatih terimi hem severim hem sevmem hem başarılı hem değil

iyi o da güzel bi bakış açısı smile

Alıntı:

dördüncüsü MİLLİ TAKIMA olan sevgimi tartışmak ya da yargılamak sana düşmez.. ben ne ARDA TURAN için ne FATİH TERİM için değil üzerindeki arma için, bayrak için destekliyorum sadece GALATASARAY lı futblcular için de değil..

hmm..
bu ne vatan millet aşkı smile
sizleri stadlardada görmek isteriz...

Alıntı:

son olarakta evet üstüne basa basa söylüyorum bu benim görüşümdür katılırsın katılmazsın beni ilgilendirmez evet bana göre EURO 2008 başarı değildir son dakikaya kadar berbat futbol oynayıp son dakikada attığımız gollerle kazandığımız başarının GALATASARAY ın UEFA finaline attığı penaltılara nasıl bağladın tebrik ederim seni..

Euro 2008 de ki hangi maçı izledin? yanlışlıkla Euro 2004 te yunanistanı izlemiş olmayasın? smile
Haklısın hata bende aslında Uefa Kupası finalinde Galatasarayın o azmini o inancını 9,5 kişiyle nasıl direndiğini izleyip izlememeni sormalıydım başta..
2008 de ki Türk Milli takımının da nasıl bi azimle inançla oynadığını görmüş olduğunu varsayarak o örneği vermiştim bağ kuramıyorsan o senin sorunun zaten smile

#465473 - Thu Sep 03 2009 22:46 PM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme:Türkiye-Estonya [Re: conqu3ror]
husnubayrak Offline
Yeni üye

renkdaşlar tartışmayı sonlandırsak ne olur...

#465474 - Thu Sep 03 2009 23:12 PM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme:Türkiye-Estonya [Re: conqu3ror]
KUntAkinTE Offline
Yeni üye
*

Yer: Londra
Gerçekten şu saçma tartışmaya bir son verelim.Aramızda Türk Milli takımını desteklemeyen varsa onların sorunu...

#465476 - Thu Sep 03 2009 23:21 PM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme:Türkiye-Estonya [Re: KUntAkinTE]
_ÖzLeM_ Offline
Yeni üye

Yer: kastamonu
İlk Gönderen: KUntAkinTE
Gerçekten şu saçma tartışmaya bir son verelim.Aramızda Türk Milli takımını desteklemeyen varsa onların sorunu...

evt farkndamısınız bilmem ama saçma bi tartışma bu.ne bu böle her sefrnde bi tartışma çıkıo.galatasaray taraftarları kardeştir.lütfen tartışmayalım bidaha.

#465491 - Fri Sep 04 2009 02:52 AM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme:Türkiye-Estonya [Re: _ÖzLeM_]
kacarow Offline
Müdavim
**

Yer: Konya
Burada futbol tartışın.Birbirinize bilgi aktarın.Tabi ki tartışma olacaktır ama bu tartışmalar seviyeli olsun.Mahalle ağzıyla değil.

Tarafından düzenlendi chackhaL (Fri Sep 04 2009 02:52 AM)

#465500 - Fri Sep 04 2009 13:56 PM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme:Türkiye-Estonya [Re: conqu3ror]
suskun Offline
Müdavim

Ne dediğini kendin bile anladınmı smile

dur bi daha alıntılayayım tümüyle bakalım

ben ne anlatmak istediğimi gayet iyi anladım ve anlatıyorum.. sen anlamıyorsun ki sorun da burda zaten..

İlk vatandaş ne diyor

Türk Milli takımı Dünya Kupasına gitmesin Fatih Terim de Milli takımdan kovulsun ..
İyi güzel peki..

Sen karşılığında ne diyorsun..

Evet gitmeyelim Dünya Kupasına (hayır ve şer) Fatih Terim milli takımdan kovulur bizim için daha iyi olur
Ardından biraz kıvırırak .. zaten işimiz zor gidemeyiz vs... vs....

arkadaşım 2 gündür bu cümleyi anlatma çalışıyorum boşuna çabaladığımın farkındayım anlamıyorsun bari dikkatli oku.. ben dünya kupalarına EVET GİTMEYELİM diye nerde yazmışım.kendi kafandan bişeyler türetme. diğer arkadaşın da gitmezsek belki bizim için daha hayırlı olur kısmına katılıyorum dedim.. evet FATİH TERİM kovulsun istiyorum bu benim görüşüm seni niye gerdi anlayamadım.. ben mi kıvırmışım laugh benim baştan beri yazdığım oydu ama sen yeni gördün ya da anladın sanırım.. benim haklı çıktığımı gördükçe ya da yazdıklarımı gözünle okumaya başladıkça anlamaya başladın ki kendin KIVIRMAYA başladın..

Fatih terimi hem severim hem sevmem hem başarılı hem değil

iyi o da güzel bi bakış açısı smile

evet F.Terim i görmek istemiyorum bunu neresi garip. gerçekten ya anlamıyorsun ya da anlamak istemiyorsun.. evet severim, başarılıydı ama şuan değil ANLADIN MI. her sevdiğimiz td takımda görmek zorundayım diye bi kural mı var..

hmm..
bu ne vatan millet aşkı smile
sizleri stadlardada görmek isteriz...

komik olduğunu sanıyorsun dimi laugh valla dediğim gibi vatan millet aşkımı sorgulamak da yargılamak da sana düşmez..

Euro 2008 de ki hangi maçı izledin? yanlışlıkla Euro 2004 te yunanistanı izlemiş olmayasın? smile
Haklısın hata bende aslında Uefa Kupası finalinde Galatasarayın o azmini o inancını 9,5 kişiyle nasıl direndiğini izleyip izlememeni sormalıydım başta..
2008 de ki Türk Milli takımının da nasıl bi azimle inançla oynadığını görmüş olduğunu varsayarak o örneği vermiştim bağ kuramıyorsan o senin sorunun zaten smile

EURO 2008 deki MİLLİ TAKIMI ve GALATASARAYın UEFA kupasıdaki final maçını defalarca seyrettim arkadaşım sen seyretmemişsin ya da dediğin gibi başka maçlarla karıştırıyorsun ki elmayla armudu birbiriyle kıyaslıyorsun..
evet UEFA kupası finalinde sahada hırslı azimli bir GALATASARAY vardı. ama BANA GÖRE EURO 2008 de öyle bir MİLLİ TAKIM sahada yoktu.. tabi ki MİLLİ TAKIMIMIZ başarısız değil.. ama GALATASARAYın UEFA finalindeki gibi takım olarak değil son 15dk ya kadar yenik bi şekilde gelip 1,2 oyuncu değişikliği ile son dakikalarda kişisel becerilerle kazanılmış bir başarıdır. benim futbol, başarı anlayışım bu değil.. TEKRAR ÜSTÜNE BASA BASA SÖYLÜYORUM BU BENİM GÖRÜŞÜM

son olarak burası özgür bir platform.. herkes görüşünü, fikrini belirtir katılırsın veya katılmazsın insanların düşüncelerini değiştirmezsin ya da bu şekilde anlayıp anlamadan yargılayamazsın.. seninle tartışmaya bile girmek istemiyorum ve forumdaki diğer arkadaşları rahatsız etmeye ve konuyu saptırmaya ne senin ne benim kimsenin hakkı yok o yüzden uzatmazsan sevinirim yine aynı şeyleri yazacaksın çünkü anlamamakta ısrar ediyorsun ve ben sana bişeyler anlatmak zorunda değilim.

FORUMDAKİ DİĞER ARKADAŞLARDAN DA ÖZÜR DİLİYORUM..

#465510 - Fri Sep 04 2009 18:32 PM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme:Türkiye-Estonya [Re: suskun]
Rebell76 Offline
Yeni üye

Yer: KÖLN
Arkadaslar kim ne derse desin Terim´den baska kim Milli Takimin yükünü kaldiracak ve onun gibi kimde var öyle otorite???
Simdi misal elendik ve Terim gitti kimi getirecekler? Ya sansa Sampiyon olan Denizliyi, ya Kayseride basarili olup BJK´da 8:0 gibi tarihi yenilgiler alan Ertugrul Saglami yada Gecen sezon ikinci olduklari icin Sivasda Disco filan yok diyen ve en kicik gittigim Bülent Uygunu getirecekler...

Yaahuu ve size birsey Söyleyimmi??
Biz Öyle yada böyle girecegiz Dünya kupasinaa...!!!
Bosna hem bize karsi hemde baska bir takima karsida puan kaybedecektir ve biz onlari gecip Baraj maclarini atlayarak Afrika yolunu tutacagiz...!!!

Not: Lütfen su Forumda seviyeli olalim ve birbirimizi kirmayalim..ve birsey yazdikdan önce iki üc defa düsünelim...!

#465511 - Fri Sep 04 2009 19:58 PM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme:Türkiye-Estonya [Re: Rebell76]
careca Offline
Yeni üye
**

Yer: Ankara
[quote=Rebell76]Yaahuu ve size birsey Söyleyimmi??
Bosna hem bize karsi hemde baska bir takima karsida puan kaybedecektir ve biz onlari gecip Baraj maclarini atlayarak Afrika yolunu tutacagiz...!!!/quote]
Çok doğru bir hayal......

#465512 - Fri Sep 04 2009 20:28 PM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme:Türkiye-Estonya [Re: careca]
İskender Türk Offline
Üye
**

Yer: Uşak
YARIN MAÇA BÖYLE ÇIKACAĞIZ

..............................................VOLKAN.................................................

GÖKHAN.......................SERVET..................GÖKHAN....................H.BALTA

..KAZIM.........................HAMİT....................EMRE......................ARDA.....

..................................TUNCAY...................HALİL..................................
(SERCAN)

#465513 - Fri Sep 04 2009 20:30 PM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme:Türkiye-Estonya [Re: İskender Türk]
Rebell76 Offline
Yeni üye

Yer: KÖLN
abicim herhalde Halilin yerine sercani oyynatir....

#465514 - Fri Sep 04 2009 21:36 PM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme:Türkiye-Estonya [Re: Rebell76]
conqu3ror Offline
Yeni üye

İlk Gönderen: Rebell76
Arkadaslar kim ne derse desin Terim´den baska kim Milli Takimin yükünü kaldiracak ve onun gibi kimde var öyle otorite???
Simdi misal elendik ve Terim gitti kimi getirecekler? Ya sansa Sampiyon olan Denizliyi, ya Kayseride basarili olup BJK´da 8:0 gibi tarihi yenilgiler alan Ertugrul Saglami yada Gecen sezon ikinci olduklari icin Sivasda Disco filan yok diyen ve en kicik gittigim Bülent Uygunu getirecekler...

Yaahuu ve size birsey Söyleyimmi??
Bosna hem bize karsi hemde baska bir takima karsida puan kaybedecektir ve biz onlari gecip Baraj maclarini atlayarak Afrika yolunu tutacagiz...!!!

Not: Lütfen su Forumda seviyeli olalim ve birbirimizi kirmayalim..ve birsey yazdikdan önce iki üc defa düsünelim...!

Aynen kardeşim ya bende bunu anlatmaya çalışıyorum kaç gündür ..

#465516 - Fri Sep 04 2009 22:38 PM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme:Türkiye-Estonya [Re: İskender Türk]
suskun Offline
Müdavim

İlk Gönderen: İskender Türk
YARIN MAÇA BÖYLE ÇIKACAĞIZ

..............................................VOLKAN.................................................

GÖKHAN.......................SERVET..................GÖKHAN....................H.BALTA

..KAZIM.........................HAMİT....................EMRE......................ARDA.....

..................................TUNCAY...................HALİL..................................
(SERCAN)

evet ilk 11 de SERCAN oynayacak

#465523 - Sat Sep 05 2009 02:43 AM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme:Türkiye-Estonya [Re: suskun]
LevGS Offline
Yeni üye

3-4 fark atarız laugh

#465524 - Sat Sep 05 2009 10:11 AM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme:Türkiye-Estonya [Re: LevGS]
E05 Offline
Üye

Yer: DK
Arkadaslar maci hangi kanal veriyor ?

#465525 - Sat Sep 05 2009 14:21 PM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme:Türkiye-Estonya [Re: E05]
suskun Offline
Müdavim

atv verecek

Page 2 of 6 < 1 2 3 4 5 6 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı