Boşu boşuna böyle uzun uzun yazmana gerek yoktu zaten kaale alan yok sadece ellerin yorulmuştur ben artık cevap yazmıyorum sana. Türk Milli takımının başarlı olmasını tabii ki isterim ama önceki maçları hatırla hiçbir zaman tam anlamıyla iyi oynamadık(EURO 2008de Almanya maçı hariç hep 75 dk berbat oynayıp 15 dakikalık ani çıkışlarla kazandık buna başarı denilmez!) elemelerdeki utanç verici oyunlardan bahsetmeme gerek yok zaten. Sadece son maçlarda biraz toparlayıp öyle katılabildik. Oyuncuların piyasa mıyasa yapmadıkları bariz bir şekilde ortada madem herkesinde dediği gibi müthiş oynadık neden çoğu oyuncular hala aynı takımda avrupa devleri kör mü?
Antuya hayatımda bir kez bile girmedim girmeyeceğimde hadi bunun aksisini olduğunu ıspatla bakalım.
Şimdide bu türlerden üredi yazıyosan adam gibi yaz şuraya kaale almıyosanda cevap yazmassın olur biter
Hem cevap yazmıcağım diyorsun ondan sonrada kendinle çelişip 10 satır cümle yazıyosun
Dünya Kupasının daha nasıl bi vizyon olduğunu öğrenememişsin..
Biz Avrupa 3.sü olmamıza rağmen M.Topal Arda Turan gibi oyuncular büyük sükse piyasa yaptı avrupada Mehmet Topala gelen teklifleri hepimiz biliyoruz geçen sene
Dünya Kupası ondan da büyük vizyondur yaşın kaç 2002 yi bilmioyorsun heralde?
Bak 2002 de dünya 3.sü olduğumuzda İlhan Mansız,Hasan Şaş,Ümit Davala,Alpay ve daha bi çok oyuncu nasıl piyasa yapmış ün kazanmış dünyada araştır bakalım.