Webaslan Forum
Page 1 of 6 1 2 3 4 5 6 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#465327 - Tue Sep 01 2009 21:42 PM 2010 Dünya Kupası Grup Eleme:Türkiye-Estonya
9#Elano Offline
Müdavim
**

Yer: Tekirdağ/Muratlı
Türkiye-Estonya

5 Eylül 2009 Cumartesi

2010 Dünya Kupası Grup Elemeleri 5.Grup 7.Maçı

Saat:21.00

Kayseri Kadir Has Stadı

#465342 - Tue Sep 01 2009 23:38 PM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme:Türkiye-Estonya [Re: 9#Elano]
sami dayı Offline
Üye

Yer: elmadağ
çok sakatımız var ama yaneriz. 3-0 veya 3-1 alırız.

HÜRRİYET ALMA ALDIRMA.SİTESİNE GİRME GİRDİRME.

#465344 - Tue Sep 01 2009 23:57 PM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme:Türkiye-Estonya [Re: sami dayı]
_ÖzLeM_ Offline
Yeni üye

Yer: kastamonu
bncede yeneriz.3-2 bzm olur maç.

#465346 - Wed Sep 02 2009 00:12 AM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme:Türkiye-Estonya [Re: _ÖzLeM_]
KingLion Offline
Müdavim

Yer: Danimarka
4 mac kalmis, Ispanya birinciligi garantilemis (gibi), Bosna 4 puan önümüzde ve müthis bir fikstür avantajlari var..

Bize bakiyorsun Estonya gibi gubidik takimlara gol atamamis, iki Ispanya macini da ahmakca yenilmis tuhaf bir teknik adamin yönettigi tuhaf bir takim.. Bosna ile Belcika´ya deplasmana gidecek.. Onlardan 6 puan alacak sonra da Ispanya´nin agzina bakacak, "deplasmanda birinciligi garantilemisken Bosna´yi yer mi acaba, bize bir kiyak yapar mi ola..." gibisinden..

Zor dostum zor... Bu sene gidememeye hazirlayin kendinizi.. Bir Türkiye klasigi daha; isimiz mucizelere kaldi!

#465351 - Wed Sep 02 2009 01:04 AM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme:Türkiye-Estonya [Re: KingLion]
al_bundy Offline
Müdavim

Yer: ADANA
evet isimiz mucizelere kaldi yine... umarim yine bi mucize gerceklesir ve gideriz.. eger gidersek eminim yine turnivanin en renkli takimlari arasina gireriz...

your nightmare is back again

#465368 - Wed Sep 02 2009 13:57 PM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme:Türkiye-Estonya [Re: al_bundy]
Scarface Offline
Müdavim
**

Ben şahsen milli takımımızın Dünya Kupasına gitmemesinin bizim için daha iyi olacağını düşünüyorum. Bu durumda Terim bırakır ve gerek saçma sapan oyuncu tercihlerinden, demeçler, maç içindeki komik hareketlerinden kurtuluruz

#465373 - Wed Sep 02 2009 14:32 PM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme:Türkiye-Estonya [Re: Scarface]
suskun Offline
Müdavim

İlk Gönderen: H@$@N
Ben şahsen milli takımımızın Dünya Kupasına gitmemesinin bizim için daha iyi olacağını düşünüyorum. Bu durumda Terim bırakır ve gerek saçma sapan oyuncu tercihlerinden, demeçler, maç içindeki komik hareketlerinden kurtuluruz

katılıyorum. her hötü şeyde bi hayır vardır derler..
gerçektenn işimiz çook zor. sadece kazanmak da yetmiyor sanırım rakiplerin de kaybetmesi lazım öyle değil mi..

#465399 - Wed Sep 02 2009 17:14 PM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme:Türkiye-Estonya [Re: suskun]
conqu3ror Offline
Yeni üye

Nasıl dünya kupasına gitmemek bizim için daha hayırlıdır?..
İlginç..

Dünya kupası demek vitrin demek gelecek vaadeden oyuncularınızı gösterme fırsatı demek
Mesala Ardanın Türk milli takımıyla yaşayacağı en ufak başarı kendisinin piyasa değerini yükseltir en önemlisi türk futbolunun piyasa değeri yükselir

Terimi beğenmiyorsunuzdur vs.. ona bişey diyemem herkesin kendi fikridir
saçma sapan oyuncu tercihleri nedir ben onu anlamış değilim
mehmet topuzu almadı diye eleştiriliyodu bakın topuzu bizden iyi tanıyormuş..
ibrahim toraman deniliyor daha geçen sezon başında oynadığı takımda 2. kaptanken 1. kaptanıyla tekme tokat girişti bumu milli takım oyuncusu olucak..

belki emre belözoğlu na duygusal yaklaşıyor olabilir ama herşeye rağmen emre kalitesini ispatlamış bi oyuncu türkiyenin de tartışmamız oyunun 2 yönünü de iyi oynayan topçularından..

Hadi gitti diyelim kim gelicek? Ya Mustafa Denizli ya da Ersun Yanal bunlarımı tercih ediceksiniz...

Grubumuzda baktığımızda

İspanyaya 2 maçta kaybetmişiz - Avrupa Şampiyonu
Bosna Herseki ilk maçta yenmişiz - Avrupa Futbolunun yükselen futbol değerlerinden Dzeko,İbiseviç gibi önemli oyunculara sahipler
Keza Belçika aynı şekilde Avrupa Futbolunda 2-3 seneye çok iyi yerlere geliceklerdir
Ve Estonya kazası var bir çok pozisyonlardan yararlanamıştık o maçta

Hala şansımız bana göre büyük tecrübemizle ve mucizeleri seven yapımızla gideriz dünya kupalarına

#465400 - Wed Sep 02 2009 17:28 PM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme:Türkiye-Estonya [Re: conqu3ror]
Scarface Offline
Müdavim
**

İlk Gönderen: conqu3ror

Hala şansımız bana göre büyük tecrübemizle ve mucizeleri seven yapımızla gideriz dünya kupalarına
Zaten iyi bir milli takım olamadığımızda işimiz hep mucizeye kalıyor

#465401 - Wed Sep 02 2009 18:58 PM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme:Türkiye-Estonya [Re: Scarface]
LevGS Offline
Yeni üye

inanıyoruz başaracağıız

#465402 - Wed Sep 02 2009 19:10 PM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme:Türkiye-Estonya [Re: Scarface]
conqu3ror Offline
Yeni üye

Ben ne diyorum sen ne diyorsun..

Aramızda hakkaten antu forumu fazla okuyup etkilenenler var heralde

Bosna herseği belçikayı estonyayı destekleyin bize karşı seneyede yazın gidin brezilyayı tutarsınız
Ulusal takım yahu borumu milli takım TÜRK MİLLİ TAKIMI !

Sizde çıkmış çocuk oyuncağı sanki bu dünya kupasına gitmeyelim diyebiliyorsanız zaten onlardan bi farkınız kalmamıştır ama ne gariptir ki başarı geldiğinde en çokda onlar sevinir 1-2 maç kötü sonuç gelir yine başlanır tesadüftür şanstır denmeye

Tarafından düzenlendi conqu3ror (Wed Sep 02 2009 19:10 PM)

#465403 - Wed Sep 02 2009 19:48 PM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme:Türkiye-Estonya [Re: conqu3ror]
Scarface Offline
Müdavim
**

Boşu boşuna böyle uzun uzun yazmana gerek yoktu zaten kaale alan yok sadece ellerin yorulmuştur ben artık cevap yazmıyorum sana. Türk Milli takımının başarlı olmasını tabii ki isterim ama önceki maçları hatırla hiçbir zaman tam anlamıyla iyi oynamadık(EURO 2008de Almanya maçı hariç hep 75 dk berbat oynayıp 15 dakikalık ani çıkışlarla kazandık buna başarı denilmez!) elemelerdeki utanç verici oyunlardan bahsetmeme gerek yok zaten. Sadece son maçlarda biraz toparlayıp öyle katılabildik. Oyuncuların piyasa mıyasa yapmadıkları bariz bir şekilde ortada madem herkesinde dediği gibi müthiş oynadık neden çoğu oyuncular hala aynı takımda avrupa devleri kör mü?

Antuya hayatımda bir kez bile girmedim girmeyeceğimde hadi bunun aksisini olduğunu ıspatla bakalım.

#465404 - Wed Sep 02 2009 19:51 PM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme:Türkiye-Estonya [Re: conqu3ror]
husnubayrak Offline
Yeni üye

Ben ne diyorum sen ne diyorsun..

Aramızda hakkaten antu forumu fazla okuyup etkilenenler var heralde

Bosna herseği belçikayı estonyayı destekleyin bize karşı seneyede yazın gidin brezilyayı tutarsınız
Ulusal takım yahu borumu milli takım TÜRK MİLLİ TAKIMI !

Sizde çıkmış çocuk oyuncağı sanki bu dünya kupasına gitmeyelim diyebiliyorsanız zaten onlardan bi farkınız kalmamıştır ama ne gariptir ki başarı geldiğinde en çokda onlar sevinir 1-2 maç kötü sonuç gelir yine başlanır tesadüftür şanstır denmeye

fatih terim en sevmediğim TD arasında ilk 3 tedir hep... ona rağmen renkdaş sana katılıyorum konu TÜRK MİLLİ TAKIMIysa gerisi teferruat...

#465410 - Wed Sep 02 2009 21:56 PM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme:Türkiye-Estonya [Re: Scarface]
conqu3ror Offline
Yeni üye

Boşu boşuna böyle uzun uzun yazmana gerek yoktu zaten kaale alan yok sadece ellerin yorulmuştur ben artık cevap yazmıyorum sana. Türk Milli takımının başarlı olmasını tabii ki isterim ama önceki maçları hatırla hiçbir zaman tam anlamıyla iyi oynamadık(EURO 2008de Almanya maçı hariç hep 75 dk berbat oynayıp 15 dakikalık ani çıkışlarla kazandık buna başarı denilmez!) elemelerdeki utanç verici oyunlardan bahsetmeme gerek yok zaten. Sadece son maçlarda biraz toparlayıp öyle katılabildik. Oyuncuların piyasa mıyasa yapmadıkları bariz bir şekilde ortada madem herkesinde dediği gibi müthiş oynadık neden çoğu oyuncular hala aynı takımda avrupa devleri kör mü?

Antuya hayatımda bir kez bile girmedim girmeyeceğimde hadi bunun aksisini olduğunu ıspatla bakalım.

Şimdide bu türlerden üredi yazıyosan adam gibi yaz şuraya kaale almıyosanda cevap yazmassın olur biter
Hem cevap yazmıcağım diyorsun ondan sonrada kendinle çelişip 10 satır cümle yazıyosun

Dünya Kupasının daha nasıl bi vizyon olduğunu öğrenememişsin..
Biz Avrupa 3.sü olmamıza rağmen M.Topal Arda Turan gibi oyuncular büyük sükse piyasa yaptı avrupada Mehmet Topala gelen teklifleri hepimiz biliyoruz geçen sene

Dünya Kupası ondan da büyük vizyondur yaşın kaç 2002 yi bilmioyorsun heralde?
Bak 2002 de dünya 3.sü olduğumuzda İlhan Mansız,Hasan Şaş,Ümit Davala,Alpay ve daha bi çok oyuncu nasıl piyasa yapmış ün kazanmış dünyada araştır bakalım.

#465412 - Wed Sep 02 2009 22:10 PM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme:Türkiye-Estonya [Re: conqu3ror]
Scarface Offline
Müdavim
**

Tartışmaya bir son verelim artık

#465414 - Wed Sep 02 2009 22:20 PM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme:Türkiye-Estonya [Re: Scarface]
_ÖzLeM_ Offline
Yeni üye

evet tartışmayalım bncede.milli takımın önünü estonya kapatmaz bnce ama diğer takımların çok zorlayacağı da kesin.

#465416 - Wed Sep 02 2009 22:25 PM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme:Türkiye-Estonya [Re: Scarface]
sami dayı Offline
Üye

Yer: elmadağ
tartışmaya son vermeniz gerçektende iyi olur.çünkü terim in kaprisleri ve kendi takımında bile forma giyemeyen adamlara olan sevdası milli takımı bu hallere getirdi.bence terimi tartışın.bu takımı neden bu hallere soktu.bir estonyadan puan alamayıp bosnanın puan kaybetmesini bekler hale geldik.babalarının çiftliğine çevirdiler milli takımı.ondan sonra da biz burda birbirimiz yeriz gidermiyiz gitmezmiyiz. diye.evet işimiz mucizelere kaldı.afrikaya gitmek ne yazıkki bizim elimizde değil tamamen rakiplerimizin elinde.onlar puan kaybetmesse biz rakiplerimize maç başı 10 tane atsak ne olurki bundan sonra.evet gitsek en büyük vitrin dünya kupası ama ne yazıkki hiç umudum kalmadı.genede çıkmadık candan ümit kesilmez....bana görede gitmemek hayırlı gibi duruyor.çünkü en son elendiğimiz turnuvadan sonra terim ned dedi milli alt yapı kuracam,gençlere şasn verecem.ne oldu hepsi unutuldu.günü kurtarma çabaları idi onlar.onun için terimin gitmesi en büyük hayır.milli takımın bekası için bu gerekli.

Tarafından düzenlendi sami dayı (Wed Sep 02 2009 22:39 PM)

HÜRRİYET ALMA ALDIRMA.SİTESİNE GİRME GİRDİRME.

#465418 - Wed Sep 02 2009 22:33 PM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme:Türkiye-Estonya [Re: sami dayı]
_ÖzLeM_ Offline
Yeni üye

dayı dedklerinin hepsi doğru.eğer rakipler puan kaybetmezse afrikaya fln gidemeyiz.gttsek bile o kupayı alamayız zaten.takım nereye kadar mucizelerle yükselecek ki?elbet fatih termde bir gün anlayacak hatalar yaptığını.ama hayrlısı yne ddiğinz gbi terimin gtmesi.en azndan maç ortasnda saçma sapan oyuncu değşklikleri olmaz.evet belki bzm için çook çalıştı ama yaşlandı artık bnce.kendini dnlendirip bu futbol işine ara vermesi gerek.

#465450 - Thu Sep 03 2009 15:53 PM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme:Türkiye-Estonya [Re: _ÖzLeM_]
kacarow Offline
Müdavim
**

Yer: Konya
A Milli Takımı kadrosuna, sakatlana n Mevlüt'ün yerine, Schalke'de görev yapan Halil Altıntop çağrıldı.

Türkiye Milli Takımı'nda, Bosna Hersek ve Estonya maçlarında sakatlığı nedeniyle oynayamay acak olan Mevlüt Erdinç'in yerine, Schalke'de forma giyen Halil Altıntop kadroya dahil edildi. Altıntop'un bugün öğleden sonra takıma katılması bekleniyo r.

Türkiye'nin, Estonya ve Bosna-Hersek maçları aday kadrosunu n son hâli ise şu şekilde:

Kaleciler
1-Volkan Demirel - Fenerbahçe
2-Sinan Bolat - Standard Liege
3-Serkan Kırıntılı - Ankaragücü

Defans
4-Gökhan Gönül - Fenerbahçe
5-Sabri Sarıoğlu - Galatasaray
6-Gökhan Zan - Galatasaray
7-Önder Turacı - Fenerbahçe
8-Servet Çetin - Galatasaray
9-İbrahim Kaş - Beşiktaş
10-Hakan Balta - Galatasaray
11-İsmail Köybaşı - Beşiktaş

Orta Saha
12-Hamit Altıntop - Bayern Münih
13-Kazım Kazım - Fenerbahçe
14-Ceyhun Gülselam - Trabzonspor
15-Mustafa Sarp - Galatasaray
16-Emre Belözoğlu - Fenerbahçe
17-Nuri Şahin - Borussia Dortmund
18-Arda Turan - Galatasaray
19-Tuncay Şanlı - Stoke City

Forvet
20-Nihat Kahveci - Beşiktaş
21-Semih Şentürk - Fenerbahçe
22-Sercan Yıldırım - Bursaspor
23-Halil Altıntop - Schalke

Tarafından düzenlendi chackhaL (Thu Sep 03 2009 15:54 PM)

#465452 - Thu Sep 03 2009 16:00 PM Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme:Türkiye-Estonya [Re: KingLion]
AslAnibal Offline
Aslanlar, solucan yemez...
Müdavim

Yer: İstanbul
İlk Gönderen: KingLion
4 mac kalmis, Ispanya birinciligi garantilemis (gibi), Bosna 4 puan önümüzde ve müthis bir fikstür avantajlari var..

Bize bakiyorsun Estonya gibi gubidik takimlara gol atamamis, iki Ispanya macini da ahmakca yenilmis tuhaf bir teknik adamin yönettigi tuhaf bir takim.. Bosna ile Belcika´ya deplasmana gidecek.. Onlardan 6 puan alacak sonra da Ispanya´nin agzina bakacak, "deplasmanda birinciligi garantilemisken Bosna´yi yer mi acaba, bize bir kiyak yapar mi ola..." gibisinden..

Zor dostum zor... Bu sene gidememeye hazirlayin kendinizi.. Bir Türkiye klasigi daha; isimiz mucizelere kaldi!

imzayı çaktım...

Page 1 of 6 1 2 3 4 5 6 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı