#465402 - Wed Sep 02 2009 19:10 PM
Re: 2010 Dünya Kupası Grup Eleme:Türkiye-Estonya
[Re: Scarface]
|
Yeni üye
|
Hala şansımız bana göre büyük tecrübemizle ve mucizeleri seven yapımızla gideriz dünya kupalarına
Zaten iyi bir milli takım olamadığımızda işimiz hep mucizeye kalıyor Ben ne diyorum sen ne diyorsun.. Aramızda hakkaten antu forumu fazla okuyup etkilenenler var heralde Bosna herseği belçikayı estonyayı destekleyin bize karşı seneyede yazın gidin brezilyayı tutarsınız Ulusal takım yahu borumu milli takım TÜRK MİLLİ TAKIMI ! Sizde çıkmış çocuk oyuncağı sanki bu dünya kupasına gitmeyelim diyebiliyorsanız zaten onlardan bi farkınız kalmamıştır ama ne gariptir ki başarı geldiğinde en çokda onlar sevinir 1-2 maç kötü sonuç gelir yine başlanır tesadüftür şanstır denmeye
Tarafından düzenlendi conqu3ror (Wed Sep 02 2009 19:10 PM)
|
|
|
|
#465404 - Wed Sep 02 2009 19:51 PM
[Re: conqu3ror]
|
Yeni üye

|
Hala şansımız bana göre büyük tecrübemizle ve mucizeleri seven yapımızla gideriz dünya kupalarına
Zaten iyi bir milli takım olamadığımızda işimiz hep mucizeye kalıyor Ben ne diyorum sen ne diyorsun.. Aramızda hakkaten antu forumu fazla okuyup etkilenenler var heralde Bosna herseği belçikayı estonyayı destekleyin bize karşı seneyede yazın gidin brezilyayı tutarsınız Ulusal takım yahu borumu milli takım TÜRK MİLLİ TAKIMI ! Sizde çıkmış çocuk oyuncağı sanki bu dünya kupasına gitmeyelim diyebiliyorsanız zaten onlardan bi farkınız kalmamıştır ama ne gariptir ki başarı geldiğinde en çokda onlar sevinir 1-2 maç kötü sonuç gelir yine başlanır tesadüftür şanstır denmeye fatih terim en sevmediğim TD arasında ilk 3 tedir hep... ona rağmen renkdaş sana katılıyorum konu TÜRK MİLLİ TAKIMIysa gerisi teferruat...
|
|
|
|
|
|
#465410 - Wed Sep 02 2009 21:56 PM
|
Yeni üye
|
Boşu boşuna böyle uzun uzun yazmana gerek yoktu zaten kaale alan yok sadece ellerin yorulmuştur ben artık cevap yazmıyorum sana. Türk Milli takımının başarlı olmasını tabii ki isterim ama önceki maçları hatırla hiçbir zaman tam anlamıyla iyi oynamadık(EURO 2008de Almanya maçı hariç hep 75 dk berbat oynayıp 15 dakikalık ani çıkışlarla kazandık buna başarı denilmez!) elemelerdeki utanç verici oyunlardan bahsetmeme gerek yok zaten. Sadece son maçlarda biraz toparlayıp öyle katılabildik. Oyuncuların piyasa mıyasa yapmadıkları bariz bir şekilde ortada madem herkesinde dediği gibi müthiş oynadık neden çoğu oyuncular hala aynı takımda avrupa devleri kör mü?
Antuya hayatımda bir kez bile girmedim girmeyeceğimde hadi bunun aksisini olduğunu ıspatla bakalım. Şimdide bu türlerden üredi yazıyosan adam gibi yaz şuraya kaale almıyosanda cevap yazmassın olur biter Hem cevap yazmıcağım diyorsun ondan sonrada kendinle çelişip 10 satır cümle yazıyosun Dünya Kupasının daha nasıl bi vizyon olduğunu öğrenememişsin.. Biz Avrupa 3.sü olmamıza rağmen M.Topal Arda Turan gibi oyuncular büyük sükse piyasa yaptı avrupada Mehmet Topala gelen teklifleri hepimiz biliyoruz geçen sene Dünya Kupası ondan da büyük vizyondur yaşın kaç 2002 yi bilmioyorsun heralde? Bak 2002 de dünya 3.sü olduğumuzda İlhan Mansız,Hasan Şaş,Ümit Davala,Alpay ve daha bi çok oyuncu nasıl piyasa yapmış ün kazanmış dünyada araştır bakalım.
|
|
|
|
#465457 - Thu Sep 03 2009 16:11 PM
[Re: kacarow]
|
Müdavim

|
Sizde çıkmış çocuk oyuncağı sanki bu dünya kupasına gitmeyelim diyebiliyorsanız zaten onlardan bi farkınız kalmamıştır ama ne gariptir ki başarı geldiğinde en çokda onlar sevinir 1-2 maç kötü sonuç gelir yine başlanır tesadüftür şanstır denmeye
yazdığımız yorumları ya dikkatli oku ya da kendi kafanda yargılayıp yorum yapma arkadaşım. biz dünya kupasına gitmeyelim yazmadık işimiz çok zor, mucize gibi ama gidemezsekte bizim için hayırlı olur belki dedik. bu cümleden ne anlamak istiyorsan onu anla.. ayrıca emin ol MİLLİ TAKIMIN başarılı olmasını senden daha çok istiyorumdur 2002 deki 3.lük iyi güzeldi ondan sonra bana gözle görülür hangi başarımızı göstereceksin. EURO 2008i mi.. son dakika attığımız gollerle kazanılan başarı.. evet FATİH TERİMi milli takımda görmek istemiyorum. çok sevdiğim başarılı bi hocaydı ama bana göre misyonunu tamamladı. senin saydığın maçlarda eğer daha doğru oyuncu tercihleri belki daha başarılı olurdu.. hepimiz bu yönünü eleştirmedik mi maçlardan sonra.. gideriz veya gidemeyiz bunu zaman gösterecek ama bizi milli takımın başarısını istemeyecekmiş gibi kendi düşüncelerinle zan altında bırakma.. tartışma yaratmak için değil yapılan yoruma cevap olarak yazdım..
Tarafından düzenlendi asi_kiz1905 (Thu Sep 03 2009 16:12 PM)
|
|
|
|
|
|
#465462 - Thu Sep 03 2009 16:37 PM
[Re: suskun]
|
|
Türkiye kendini Euro 2008'de de gösterdi, nasil son dakikalarda maclari cevirdiklerini. Bence bu sene ayni sey olacak. Su an durummuz kritik ama 4 maci yenip Afrikaya gidcegimize inaniyorum cünkü Bosna mutlaka Ispanyaya yenilecek, o olmazsa baska takima yenilirler. Gerci Türkiye Dünya Kupasina katilmasa bile, Kupa'nin zevki nerde kaldi. EURO 2008'in flas takimi bizdik ve biz olmasaydik, heyecan cok daha az olacakti. Türkiye katildigi tüm kupalarda düzeni alt üst ediyor! Türkiyemizin Afrikadada sürprilzer yapcagina inaniyorum, ve bence Arda'nin orda göstermesi cok önemli, eger Türkiye katilirsa bence Arda Arsenal ve Juventus gibi büyük takimlara cok yakin olur. Bencede en iyisi o olur... Biz ancak Arda'nin gittiginde kiymetini anlariz!
|
|
|
|
|
|
#465464 - Thu Sep 03 2009 17:42 PM
|
Yeni üye
|
Sizde çıkmış çocuk oyuncağı sanki bu dünya kupasına gitmeyelim diyebiliyorsanız zaten onlardan bi farkınız kalmamıştır ama ne gariptir ki başarı geldiğinde en çokda onlar sevinir 1-2 maç kötü sonuç gelir yine başlanır tesadüftür şanstır denmeye
yazdığımız yorumları ya dikkatli oku ya da kendi kafanda yargılayıp yorum yapma arkadaşım. biz dünya kupasına gitmeyelim yazmadık işimiz çok zor, mucize gibi ama gidemezsekte bizim için hayırlı olur belki dedik. bu cümleden ne anlamak istiyorsan onu anla.. ayrıca emin ol MİLLİ TAKIMIN başarılı olmasını senden daha çok istiyorumdur Yazık .. İsterseniz diğer renkdaşlarında cevaplarını alalım burda ne demişssiniz ? Ben kafama göremi yorumlamışım? Ben şahsen milli takımımızın Dünya Kupasına gitmemesinin bizim için daha iyi olacağını düşünüyorum. Bu durumda Terim bırakır ve gerek saçma sapan oyuncu tercihlerinden, demeçler, maç içindeki komik hareketlerinden kurtuluruz katılıyorum. her hötü şeyde bi hayır vardır derler.. Bi vatandaş çıkıyor diyor ki .. Dünya kupasına katılmayalım Siz de .. KATILIYORUM .. diyorsunuz katılıyorum demek Türkçe de onaylamak tasdik etmek anlamına geldiğinide belirtelim .. Ve ardından diyorsunuz ki her kötü şeyde hayır vardır vs.. vs.. Bu da demektir ki sevmediğiniz Fatih Terimle başarı gelmesini istemiyorsunuz sevmessiniz doğaldır antudakilerin fatoş ballı vıcık vıcık bal akan bi adam tabirlerine göre gayet doğal O zaman izlemessiniz olur biter milli maçları da desteklemeyinde Fatih Terim için Arda için destekliyorsanız ulusal takımı , zaten fenerlilerden bi farkınız kalmamıştır demektir Ve ardından bütün bu lafları yeyip zeytinyağı misali ayrıca emin ol MİLLİ TAKIMIN başarılı olmasını senden daha çok istiyorumdur
Benden daha çok istiyorsunuz milli takımın başarısını  ama ne yaman çelişki Dünya Kupalarına da gitmeyelim diyecek kadar istiyorsunuz Diğer bi talihsiz açıklamanız.. Yine klasik bi yorum EURO 2008 başarı değildir  neden.? çünkü son dk golleriyle kazanmışız .. diyen .. fenerli kesim gibi bizim Arsenali penaltılarla yendiğimizi unutmuşsunuz yazık günah o kadar emeğe yazık günah el insaf yahu ... Bu adamı tanırmısınız..  Bülent Kaptan bu adam nasıl kırık kolla müthiş bi mücadele verdiğinde övünmüssek  Bu adamın da yarık kafayla o azmini hafife almamak gerekir
Tarafından düzenlendi conqu3ror (Thu Sep 03 2009 17:51 PM)
|
|
|
|
#465471 - Thu Sep 03 2009 21:46 PM
|
Yeni üye
|
KATILIYORUM kelimesinin türkçede ne anlama geldiğini gayet iyi bilerek kullandım.. arkadaşa katıldığım konuyu da, sadece işine gelen ve kendini haklı çıkaracak kısmı değil yorumumun hepsini alıntılasan daha iyi anlarsın ve anlatırsın.. ben işimizin çok zor olduğunu, bizi FATİH TERİM in bu duruma getirdiğini düşündüğüm için, eğer dünya kupalarına gidemezsek te (bu da kötü bişey) belki de FATİH TERİM in bırakacağını kastettim KÖTÜ ŞEYDE BİR HAYIR VARDIR derken anlatmak istediğim konu budur... bu bir..
Ne dediğini kendin bile anladınmı  dur bi daha alıntılayayım tümüyle bakalım Ben şahsen milli takımımızın Dünya Kupasına gitmemesinin bizim için daha iyi olacağını düşünüyorum. Bu durumda Terim bırakır ve gerek saçma sapan oyuncu tercihlerinden, demeçler, maç içindeki komik hareketlerinden kurtuluruz
katılıyorum. her hötü şeyde bi hayır vardır derler.. gerçektenn işimiz çook zor. sadece kazanmak da yetmiyor sanırım rakiplerin de kaybetmesi lazım öyle değil mi.. İlk vatandaş ne diyor Türk Milli takımı Dünya Kupasına gitmesin Fatih Terim de Milli takımdan kovulsun .. İyi güzel peki.. Sen karşılığında ne diyorsun.. Evet gitmeyelim Dünya Kupasına (hayır ve şer) Fatih Terim milli takımdan kovulur bizim için daha iyi olur Ardından biraz kıvırırak .. zaten işimiz zor gidemeyiz vs... vs.... ikincisi eminim ki gözlerinde yada anlamanda bi problem var. ikinci yorumumda FATİH TERİMi başarılı bulduğumu, sevdiğim bi T.D olduğunu söyledim kalkıp sevmediğin bi td başarı gelmesini beklemezsin gibi şeyler yazmışsın tekrar söylüyorum dikkatli oku..
FATİH TERİMi milli takımda görmek istemiyorum.
Fatih terimi hem severim hem sevmem hem başarılı hem değil iyi o da güzel bi bakış açısı 
dördüncüsü MİLLİ TAKIMA olan sevgimi tartışmak ya da yargılamak sana düşmez.. ben ne ARDA TURAN için ne FATİH TERİM için değil üzerindeki arma için, bayrak için destekliyorum sadece GALATASARAY lı futblcular için de değil..
hmm.. bu ne vatan millet aşkı  sizleri stadlardada görmek isteriz... son olarakta evet üstüne basa basa söylüyorum bu benim görüşümdür katılırsın katılmazsın beni ilgilendirmez evet bana göre EURO 2008 başarı değildir son dakikaya kadar berbat futbol oynayıp son dakikada attığımız gollerle kazandığımız başarının GALATASARAY ın UEFA finaline attığı penaltılara nasıl bağladın tebrik ederim seni..
Euro 2008 de ki hangi maçı izledin? yanlışlıkla Euro 2004 te yunanistanı izlemiş olmayasın? Haklısın hata bende aslında Uefa Kupası finalinde Galatasarayın o azmini o inancını 9,5 kişiyle nasıl direndiğini izleyip izlememeni sormalıydım başta.. 2008 de ki Türk Milli takımının da nasıl bi azimle inançla oynadığını görmüş olduğunu varsayarak o örneği vermiştim bağ kuramıyorsan o senin sorunun zaten 
|
|
|
|
#465500 - Fri Sep 04 2009 13:56 PM
|
Müdavim

|
Ne dediğini kendin bile anladınmı  dur bi daha alıntılayayım tümüyle bakalım ben ne anlatmak istediğimi gayet iyi anladım ve anlatıyorum.. sen anlamıyorsun ki sorun da burda zaten.. İlk vatandaş ne diyor
Türk Milli takımı Dünya Kupasına gitmesin Fatih Terim de Milli takımdan kovulsun .. İyi güzel peki..
Sen karşılığında ne diyorsun..
Evet gitmeyelim Dünya Kupasına (hayır ve şer) Fatih Terim milli takımdan kovulur bizim için daha iyi olur Ardından biraz kıvırırak .. zaten işimiz zor gidemeyiz vs... vs.... arkadaşım 2 gündür bu cümleyi anlatma çalışıyorum boşuna çabaladığımın farkındayım anlamıyorsun bari dikkatli oku.. ben dünya kupalarına EVET GİTMEYELİM diye nerde yazmışım.kendi kafandan bişeyler türetme. diğer arkadaşın da gitmezsek belki bizim için daha hayırlı olur kısmına katılıyorum dedim.. evet FATİH TERİM kovulsun istiyorum bu benim görüşüm seni niye gerdi anlayamadım.. ben mi kıvırmışım  benim baştan beri yazdığım oydu ama sen yeni gördün ya da anladın sanırım.. benim haklı çıktığımı gördükçe ya da yazdıklarımı gözünle okumaya başladıkça anlamaya başladın ki kendin KIVIRMAYA başladın.. Fatih terimi hem severim hem sevmem hem başarılı hem değil iyi o da güzel bi bakış açısı  evet F.Terim i görmek istemiyorum bunu neresi garip. gerçekten ya anlamıyorsun ya da anlamak istemiyorsun.. evet severim, başarılıydı ama şuan değil ANLADIN MI. her sevdiğimiz td takımda görmek zorundayım diye bi kural mı var.. hmm.. bu ne vatan millet aşkı  sizleri stadlardada görmek isteriz... komik olduğunu sanıyorsun dimi  valla dediğim gibi vatan millet aşkımı sorgulamak da yargılamak da sana düşmez.. Euro 2008 de ki hangi maçı izledin? yanlışlıkla Euro 2004 te yunanistanı izlemiş olmayasın? Haklısın hata bende aslında Uefa Kupası finalinde Galatasarayın o azmini o inancını 9,5 kişiyle nasıl direndiğini izleyip izlememeni sormalıydım başta.. 2008 de ki Türk Milli takımının da nasıl bi azimle inançla oynadığını görmüş olduğunu varsayarak o örneği vermiştim bağ kuramıyorsan o senin sorunun zaten  EURO 2008 deki MİLLİ TAKIMI ve GALATASARAYın UEFA kupasıdaki final maçını defalarca seyrettim arkadaşım sen seyretmemişsin ya da dediğin gibi başka maçlarla karıştırıyorsun ki elmayla armudu birbiriyle kıyaslıyorsun.. evet UEFA kupası finalinde sahada hırslı azimli bir GALATASARAY vardı. ama BANA GÖRE EURO 2008 de öyle bir MİLLİ TAKIM sahada yoktu.. tabi ki MİLLİ TAKIMIMIZ başarısız değil.. ama GALATASARAYın UEFA finalindeki gibi takım olarak değil son 15dk ya kadar yenik bi şekilde gelip 1,2 oyuncu değişikliği ile son dakikalarda kişisel becerilerle kazanılmış bir başarıdır. benim futbol, başarı anlayışım bu değil.. TEKRAR ÜSTÜNE BASA BASA SÖYLÜYORUM BU BENİM GÖRÜŞÜM son olarak burası özgür bir platform.. herkes görüşünü, fikrini belirtir katılırsın veya katılmazsın insanların düşüncelerini değiştirmezsin ya da bu şekilde anlayıp anlamadan yargılayamazsın.. seninle tartışmaya bile girmek istemiyorum ve forumdaki diğer arkadaşları rahatsız etmeye ve konuyu saptırmaya ne senin ne benim kimsenin hakkı yok o yüzden uzatmazsan sevinirim yine aynı şeyleri yazacaksın çünkü anlamamakta ısrar ediyorsun ve ben sana bişeyler anlatmak zorunda değilim. FORUMDAKİ DİĞER ARKADAŞLARDAN DA ÖZÜR DİLİYORUM..
|
|
|
|
|
|
#465514 - Fri Sep 04 2009 21:36 PM
[Re: Rebell76]
|
Yeni üye
|
Arkadaslar kim ne derse desin Terim´den baska kim Milli Takimin yükünü kaldiracak ve onun gibi kimde var öyle otorite??? Simdi misal elendik ve Terim gitti kimi getirecekler? Ya sansa Sampiyon olan Denizliyi, ya Kayseride basarili olup BJK´da 8:0 gibi tarihi yenilgiler alan Ertugrul Saglami yada Gecen sezon ikinci olduklari icin Sivasda Disco filan yok diyen ve en kicik gittigim Bülent Uygunu getirecekler...
Yaahuu ve size birsey Söyleyimmi?? Biz Öyle yada böyle girecegiz Dünya kupasinaa...!!! Bosna hem bize karsi hemde baska bir takima karsida puan kaybedecektir ve biz onlari gecip Baraj maclarini atlayarak Afrika yolunu tutacagiz...!!!
Not: Lütfen su Forumda seviyeli olalim ve birbirimizi kirmayalim..ve birsey yazdikdan önce iki üc defa düsünelim...! Aynen kardeşim ya bende bunu anlatmaya çalışıyorum kaç gündür ..
|
|
|
|
#465525 - Sat Sep 05 2009 14:21 PM
[Re: E05]
|
Müdavim

|
|
|
|
|
|
|
#465538 - Sat Sep 05 2009 17:37 PM
|
|
Türkiye - Estonya _ ATV & ATV AVRUPA
Ermenistan - Bosna Hersek _ Spormax
|
|
|
|
|
|
#465546 - Sat Sep 05 2009 23:29 PM
|
Yeni üye
|
Zorlansakta 4-2 yenmeyi başardık 600. golümüzü de Kaptan atarak tarihe geçti içimizde ki irlandalılara da slm söledi  
|
|
|
|
#465550 - Sat Sep 05 2009 23:54 PM
[Re: husnubayrak]
|
Yeni üye

Yer: İZMİR TAM 35
|
Zorlansakta 4-2 yenmeyi başardık 600. golümüzü de Kaptan atarak tarihe geçti içimizde ki irlandalılara da slm söledi   arda bugun harika oynadı ama eski arda gibiydi 70 dk oynadı yoruldu... takımda hücümun bütün yükü ona kalınca haliyle yoruldu çocuk yada kendini dinlenmeye de almış olabilir çünkü bizim hedef maçımız bosna maçı ama savunmamz yine S.O.S veriyo
|
|
|
|
#465570 - Sun Sep 06 2009 11:53 AM
[Re: GüLsah]
|
|
Kim ne derse desin renkdaşlar Portekizlilerin C.Ronaldonu Arjantinlilerin Messisi varsa bizimde Ardamız var Büyük Kaptan dün akşam Giden maçı tek başına cevirdi Umutlarımızı Bosna maçına taşıdı o maçıda gerekirse tek başına alır Ardam benim onu Messiyle kıyaslayanlar halt etmiş O TÜRKİYE'NİN Maradonası
|
|
|
|
|
|
#465586 - Sun Sep 06 2009 16:35 PM
[Re: _ÖzLeM_]
|
Müdavim

|
Uzun süre sonra başarlı hucüm yapan bir Milli takım izledim. Genel olarak maç içinde top bizdeydi ve saldırdıkca saldıran bir takım görüntüsündeydik ama savunmamızın çok formuz olduğundan hucümcu oyuncularımız oyundan düştüğünde (maçın başından ve devre arasından 5 er dakika sonra) Estonya için kaçırılmaz fırsatlar oluştu ve bu fırsatları geri çevirmeyip 2 tane gol attılar. Savunmanın kötü oyunda orta sahada 2 tane tam önlibero olmayan oyuncularlarla (Emre ve Estonya'nın attığı ilk golde posiyonu yaratan adam Hamit) orta sahanın oluşturulmasıydı. Oyuncuların bireysel performanslarına gelince Volkan'nın yapmış olduğu bir sürü disiplisizliklere, acamiliklere, spor ahlakından yoksun hareketlerine rağmen neden Milli takımda oynatıldığını bir türülü anlayamıyorum. Acaba Türk kalecilerin soyları mı tükendi? Savunmayı pek eleştirmek istemem çünkü önlerinde oynayan oyuncular önlibero olmadığı için onlara gelen tehliklerde onların kademesine giren oyuncu olmadığından gol yememiz çok doğal. Ayrıca Önder gibi Milli takımda pek (sanırım hiç) oynamayan bir oyuncu yerine Emre Aşık gibi 3 büyüklerin hepsinde oynamış ve milli takım için bir sürü fedakarlık yapan adamın oynaması bu stresli dönemde daha mantıklı olacağını düşünüyorum ama sonuçta bu Hocanın kararı. Orta saha tam dünya sonu bir ortasahaydı ne Hamit'ten neden Emre'den önlibero olmaz hele bunları yan yana oynatığınız zaman Estonya gibi takımlara yüzde 61lik top tutma oranına rağmen gol yiyebilirsiniz. Kazım hiç bir zaman doğru dürüst oynadığını görmedim ve tıpkı Volkan gibi o da bir sürü disiplisizlik yapan bir oyuncudur. Arda bugün harikaydı kazanmak için elinden geleni yaptı ve gerçekten geçen seneki Arda'ya birşeyler katmış örğneğin geçen sene Arda bu kadar şut atmıyordu ve sürekli çalım atmak istiyordu yani adamı bir kere geçtikten sonra topu çekip tekrar tekar onu çalımlıyor, vakit kaybına neden oluyordu bu sene ise bu kadar uğraşmıyor çalım atmak için direkt sonuca gidiyor ve bunun hem Galatasaray'a hemde Milli takıma ciddi şekilde faydası oldu. Sercan'ı bu maçta izleyip kötü demek adam haksızlık olur çünkü bu sadece üçüncü milli maçı ve henüz 19 yaşında. Tuncay Stoke City'ye gitmenin morali ile Estonya defansını paramparça etti. Ayrıca Gökhan Zan sakatlandıktan sonra 5 dakikalığına stoper oynaması bana Kewell'ı hatırlattı 
|
|
|
|
|
|
#465624 - Mon Sep 07 2009 14:29 PM
[Re: Ali_Cetiner]
|
Yeni üye
|
3 büyüklerde 6şar tane direk oynayan 2 de klübede 8 yabancı var bu da eski düzeni bozuyor eskiden hatırlayın galatasaraydan 4 yabacıyı cık 7 oyuncu direk milli takım 11indeydi ve başarı bundan geldi , birbiri ile oynamaya alışık bir takım vardı şimdi bu birliktelik olmadığı için grup eleme maçları sıkıntı oluyor ama bana sorarsan estonya maçındaki en büyük hata duran topları en azından kaleye direk vuruş olmayacak duran topları ardanın kullanmamasıydı bence ardanın kullanması lazımdı bu sene galatasarayda ardanın kullandığı duran top organizasyonlarında cok gol bulduk her korner cok tehlikeli olduk ama milli takımda arda kullanmıyor bence terimin en büyük hatası buydu ama kornerden bu sefer arda gol attı  600. golu attı buda güzel bir olay oldu arda adına neyse sonuçl sırada bosna var ve şişirilmiş bir takım bence çok kolay geçeceğimize eminim , çarşambaya az kaldı izliyip görelim 
|
|
|
|
#465635 - Mon Sep 07 2009 19:45 PM
|
Yeni üye

Yer: Bursa
|
Dün maçın adamı şüphesiz Arda ydı . Yanlız dün iyikide Sercan ı almamışız diye içimden geçirdim . Attığı golde Arda sakatlanma pahasına mükemmel bir pas çıkardı , normalde ilk hamlede gol yapılabilcek pozisyonu kalecinin kucağına attı sonra bomboş topu içeri yuvarladı , sanki muhteşem bir gol atmış gibi abartılı hareketler sergiledi . Bunun manasını çözemedim dorusu . Bide 10 milyon euro lardan bahsediliyor . Eğer balon Sercan 10 ediyorsa , Arda nın 40 milyon euro filan etmesi lazım ... kesinlikle katiliyorum sercan buyuk bir handikap olurdu eger transferi olumlu sonuclansaydi.. sercanin son vuruslarda vede fizik olarak suan tam hazir degil kanatimce... 1 ,2v senesi var diye dusunuyorum
|
|
|
|
#465646 - Mon Sep 07 2009 22:53 PM
|
Yeni üye
|
Dışlamak değil , Ortada bariz şekilde görlen bazı sorunlar var , daha dorusu takıntılar demek lazım . Örneğin , Kazım ın ilk onbirde çıkmasını anlaybilen varmı veya mevlüt sevdasını ... Tamam bir oyuncu iyi olabilir ama formayı en çok hakedene vermek zorundasın diğer türlü yaptığın haksızlık olur . Ne yazıkki Terim yönetiminde bu tür haksızlıklardan oldukça fazla oluyor . Bu maçta Arda olmasa milli takımın halini bir düşünün isterseniz .
Yani biz bu grupta kolayca çıkabilcek güçteyken işimizi oldukça zora soktuk . Ve korkarımki Terim yönetiminde Milli Takımın hali her turnuvada aynı olucak ... Kazımla,Mevlütle vs.. bu seçimlerle bu kadar eleştirilmez biri Zaten dünkü çıktığı 11 de Liglerinde en formda oyuncular 11 deydi KAzımda dahil Mevlütün Fransada nasıl oynadığını hepimiz biliyoruz sakat olmasa o da oynardı M.Topuz alınmadı takıntısı vardı diye millet etmediğini bırakmadı bakın Mehmet Topuzun haline karakterine oynasa da extra bi katkısı olmaz keza İbrahim Toraman denildi kendi klübünde kaptanıyla tekme tokat girişen biri milli formayı ulusal formayı hakeder mi? Fatih Terimin antipatik oluşuyla oyuncu seçimlerinin hiç bi ilgisi yok Galatasaraylı Fatih Terim oluğu için zamanında Aziz Yıldırımın gelip al bu çeki sen doldur deyip kabul etmediği için Galatasaray da efsane olduğu için fenerli medya her ortamda savaş açmıştır en son aldığı parayı günlerce dillerine dolaştı bu yazarlar halbu ki normal şartlarda Fatih Terimin aldığının 2 katını klüp Td leri alıyor ya da bunları yazanlar Fatih Terim'den 5 misli daha fazla alıyor Suyun karşı tarafında başlatılan Fatih Terim düşmanlığı bu tarafa da yayılıyor yavaş yavaş ama her halukarda bu adam farklı herkese yaptığı işlerle cevabı veriyor Uefa Kupasını kazandırdı, onlar ne dediler tesadüf..Hagi olmasaydı aldırmazdı vs... vs.. gitti Fiorentinada çok iyi işler başardı italya kupası finali oynattı italyanın ve dünyanın en büyük klüplerinden biri olan Mİlana gitti kaç tane Türk antrenör gidebilmiş milanı bırak avrupaya? Euro 2008 de avrupa 3.sü yaptı yine tesadüf oldu zaten hep tesadüf Uefa Kupasıı alışından Milana gidişinden Avrupa 3.lüğüne kadar yaptığı herşey tesadüf oldu bu adamın Bu Türk milli takımı bosnayı da yener dünya kupasına da gider yine tesadüf olur alıştık biz nasılsa  Başarıyı getirende td değil zaten 2000 de hagiydi şimdi arda 
|
|
|
|
#465694 - Wed Sep 09 2009 09:16 AM
|
Aslanlar, solucan yemez...
Müdavim

Yer: İstanbul
|
... son olarak da evet üstüne basa basa söylüyorum bu benim görüşümdür katılırsın katılmazsın beni ilgilendirmez evet bana göre EURO 2008 başarı değildir son dakikaya kadar berbat futbol oynayıp son dakikada attığımız gollerle kazandığımız başarının GALATASARAY ın UEFA finaline attığı penaltılara nasıl bağladın tebrik ederim seni.. aynen katılıyorum... euro 2008de kalp spazmları geçirerek maçları izleyip de son saniye golüyle oralara kadar gelmek ve en iyi oynadığımız maçta da elenmek... sonra da 3.lük maçının yapılmadığı bu turnuvada avrupa üçüncüsü olduk diye garip açıklamalar... ama başarıdır elbette en nihayetinde bunu şimdiye kadar yapabilen olmamıştır. neticede evet tarih nasıl oynadığınıza bakmayacak yarı final oynayıp oynamadığnıza bakacak tıpkı rezalet bir futboldan sonra avrupa şampiyonu olmuş olan yunanistanın şimdi avrupa şampiyonu apoletiyle gezmesi gibi... ama esas eleştirdiğimiz nokta türk futbolunun ulaştığı yakaladığı ivmeyi fırsat olarak değerlendirememektir... şu andaki futbolcu kalitesi ile ya da o zamanki final de oynayabilirdik ama fatih terimin guççük dağları ben yarattım havalarındaki tavırları milli takıma zarar veriyor... fatih tekkeyi almayıp da batuhanı almak... fenerde yedek kalmış kazımı alıp da gökdenizi harcamak... bunlar milli takıma yakışmadığı gibi performansını da iyi kullanmasını engelliyor bence... galatasarayın penaltılarla kupayı alması ile euro 2008in ne alakası var anlayamadım.. galatasaray şampiyonlar liginde 3. olup geldikten sonra namağlup olarak o kupayı aldı... ne alaka yani... sen bosnanın 7 tane çaktığı estonyayı kendi evinde sadece 2 futbolcunun kişisel çabası ile ıkına sıkıla ancak yenebileceksin sonra da kalkıp bosnayı yeneceğiz diyeceksin ama arkasından da ekleyeceksin yenilmek de dünyanın sonu değil... yensen bile adamların puan kaybını bekleyeceksin... bosna ispanyaya yenilirmiş... sen elindeki fırsatları tep ondan sonra bekle dur...
|
|
|
|
#465695 - Wed Sep 09 2009 09:39 AM
|
Müdavim

|
Kazımla,Mevlütle vs.. bu seçimlerle bu kadar eleştirilmez biri Zaten dünkü çıktığı 11 de Liglerinde en formda oyuncular 11 deydi KAzımda dahil Mevlütün Fransada nasıl oynadığını hepimiz biliyoruz sakat olmasa o da oynardı Gökdenizin ölüsü Kazıma mazmasına bin basar adam kendi takımında yedek oynuyor ya allah aşkına... ...M.Topuz alınmadı takıntısı vardı diye millet etmediğini bırakmadı bakın Mehmet Topuzun haline karakterine oynasa da extra bi katkısı olmaz Mehmet topuzu almadı diye eleştirenler şimdi mi eleştirmiş allah aşkına mehmet topuz formdayken denilmişti onlar topuz şimdi fenerde maça çıktı mı da milli takıma çağrılsın.. kim bu yüzden terimi eleştirmiş... karaktere kalırsa iş emre gibi bir karaktersizi seyirciye kol hareketi çeken rakibine küfreden, milli takımdan arkadaşına kulüpler bazındaki maçta ana avrat söven emre gibi bir karaktersiz nasıl oynuyor o milli takıda.. ya da askerlikten kaçmak için stoke citye imza atan tuncay? veya aynı gerekçeyle yununistana kapağı atan tümer? sahada karakter mi oynuyor... kazım d.bakırda seyirciye af buyrun cinsel organını gösterirken ne kadar karakterliydi?... ...keza İbrahim Toraman denildi kendi klübünde kaptanıyla tekme tokat girişen biri milli formayı ulusal formayı hakeder mi? karakterle ilgili yazdıklarım bunun için de geçerli... Fatih Terimin antipatik oluşuyla oyuncu seçimlerinin hiç bi ilgisi yok Galatasaraylı Fatih Terim oluğu için zamanında Aziz Yıldırımın gelip al bu çeki sen doldur deyip kabul etmediği için Galatasaray da efsane olduğu için fenerli medya her ortamda savaş açmıştır en son aldığı parayı günlerce dillerine dolaştı bu yazarlar halbu ki normal şartlarda Fatih Terimin aldığının 2 katını klüp Td leri alıyor ya da bunları yazanlar Fatih Terim'den 5 misli daha fazla alıyor sırf fenerli medya ona düşman diye ya da zamanında galatasaraylılığından dolayı fenere gitmediği için tutup da şimdiki hatalı tercihlerini tasvip edecek halimiz yok ki... terimin galatasaraylılığını tartışanın aklından şaşarım... bizim eleştirimiz terimin yanlış ve adaletsiz forma dağıtımıdır... 22 yaşındaki mehmet topalı formda olmadığı için milli takıma almazken, formda olmayan 30una merdiven dayamış nihatı "moral bulsun diye aldım" diyerek milli takıma alan kriteri nasıl haklı bulurum.... Suyun karşı tarafında başlatılan Fatih Terim düşmanlığı bu tarafa da yayılıyor yavaş yavaş ama her halukarda bu adam farklı herkese yaptığı işlerle cevabı veriyor terim düşmanlığı diye birşey yok terimin yanlış tercihlerine eleştiri var ve de evet terim yanlış yapıyor... ...Uefa Kupasını kazandırdı, onlar ne dediler tesadüf..Hagi olmasaydı aldırmazdı vs... vs.. gitti Fiorentinada çok iyi işler başardı italya kupası finali oynattı italyanın ve dünyanın en büyük klüplerinden biri olan Mİlana gitti kaç tane Türk antrenör gidebilmiş milanı bırak avrupaya?.. gömleğin ilk düğmesini yanlış ilikleyince hepsi öyle gidermiş terimin kariyerini kimse tartışmıyor ku arkadaşım... .. Euro 2008 de avrupa 3.sü yaptı yine tesadüf oldu zaten hep tesadüf Uefa Kupasıı alışından Milana gidişinden Avrupa 3.lüğüne kadar yaptığı herşey tesadüf oldu bu adamın euro 2008de üçüncülük diye birşey yok.. yarı final oynadık.. ve evet tamamen balına gittik oraya kadar... ve en iyi oynadığımız maçta şans bizden yana olmadığı için yenilip elendik... uefa kupasıyla ne ilgisi var onu da anlayamadım... elmalarla armutları birbirine karıştırmışsın... ..Bu Türk milli takımı bosnayı da yener dünya kupasına da gider yine tesadüf olur alıştık biz nasılsa  Başarıyı getirende td değil zaten 2000 de hagiydi şimdi arda fenerlilerin yaptığı eleştirileri alıp buraya koymuşsun ne alaka... bosnanın 7 çaktığı estonyayı kendi evinde arda olmasaydı nasıl yenecektin... kazma kazımla mı... ardanın hiç yoktan var edip de attığı ve attırdığı golleri nasıl olup da hocanın taktik anlayışına bağlarsın... bosnayı yensek bile (ki terim bile yenilmek dünyanın sonu değil diye açıklama yaptı) yine de oturup bosnanın puan kaybını bekleyeceğiz... halamın bıyığı olsaydı amcam olurdu hesabı... terimin en azından mental düzeyde bir değişime ihtiyacı var.. duygusallıkla milli takım idare edilmez.. ersun yanalı nasıl ki hakan şükür düşmanlığı ve takıntısı götürdüyse terimi de bu tuhaf kadro seçimlerinden sonra dünya kupasına gidememek götürebilir... milli takım kimsenin oyuncağı değildir...
|
|
|
|
#465696 - Wed Sep 09 2009 09:43 AM
[Re: AslAnibal]
|
Müdavim

Yer: ADANA
|
... son olarak da evet üstüne basa basa söylüyorum bu benim görüşümdür katılırsın katılmazsın beni ilgilendirmez evet bana göre EURO 2008 başarı değildir son dakikaya kadar berbat futbol oynayıp son dakikada attığımız gollerle kazandığımız başarının GALATASARAY ın UEFA finaline attığı penaltılara nasıl bağladın tebrik ederim seni.. aynen katılıyorum... euro 2008de kalp spazmları geçirerek maçları izleyip de son saniye golüyle oralara kadar gelmek ve en iyi oynadığımız maçta da elenmek... sonra da 3.lük maçının yapılmadığı bu turnuvada avrupa üçüncüsü olduk diye garip açıklamalar... ama başarıdır elbette en nihayetinde bunu şimdiye kadar yapabilen olmamıştır. neticede evet tarih nasıl oynadığınıza bakmayacak yarı final oynayıp oynamadığnıza bakacak tıpkı rezalet bir futboldan sonra avrupa şampiyonu olmuş olan yunanistanın şimdi avrupa şampiyonu apoletiyle gezmesi gibi... ama esas eleştirdiğimiz nokta türk futbolunun ulaştığı yakaladığı ivmeyi fırsat olarak değerlendirememektir... şu andaki futbolcu kalitesi ile ya da o zamanki final de oynayabilirdik ama fatih terimin guççük dağları ben yarattım havalarındaki tavırları milli takıma zarar veriyor... fatih tekkeyi almayıp da batuhanı almak... fenerde yedek kalmış kazımı alıp da gökdenizi harcamak... bunlar milli takıma yakışmadığı gibi performansını da iyi kullanmasını engelliyor bence... galatasarayın penaltılarla kupayı alması ile euro 2008in ne alakası var anlayamadım.. galatasaray şampiyonlar liginde 3. olup geldikten sonra namağlup olarak o kupayı aldı... ne alaka yani... sen bosnanın 7 tane çaktığı estonyayı kendi evinde sadece 2 futbolcunun kişisel çabası ile ıkına sıkıla ancak yenebileceksin sonra da kalkıp bosnayı yeneceğiz diyeceksin ama arkasından da ekleyeceksin yenilmek de dünyanın sonu değil... yensen bile adamların puan kaybını bekleyeceksin... bosna ispanyaya yenilirmiş... sen elindeki fırsatları tep ondan sonra bekle dur... renkdas fatih tekkeyi almayip batuhani aldi demissin... fatih tekke rusyaya gittiginden beri kac macta top oynamisda milli takima girecek... belkide fatih terim besiktasin yapmasi gerekeni kendi yapti... bu cocuk yildiz adayidir ve ustune dusulmesi lazim... ayrica gokdeniz olayina gelince... bu adam isterse arsenalde isterse barselonada oynasin farketmez... adamin sike skandali var.. bole bit oyuncunun milli takimda oynamasini nasil talep edersiniz anlamis degilim... euro2008 tesaduf demis cogu renkdas... son dakika golleri demis... kalp sparzmi gecirdik demis... evet zorlu bir surecti... ancak unutulmamasi gerekilen bi olay var.. isler yolunda gitmedigi zaman motivasyonu saglayan adam terimdi... millet mevlut takintisi demis... adam gecen senede bu senede fransa liginde taki takir golunu atiyor... eger bu adami almazsan haksizlik olur.... simdi ayri bi konuya gelelim... burda terimi elestiren bircok renkdas luceli galatasarayin basarili oldugunu ve iyi futbol oynadiginida savunuyordur muhtemelen... arkadaslar basari icin her hocanin kendi kafasinda plani vardir... her ne kadar lucenin oyun planini begenmesemde adama ben basarisiz diyemem... eger dersem hem luceye hemde o sahada mucadele eden oyunculara haksizlik olur... unutmayalim lucenin bulent akin takintisini... ayrica terim gitsin diye bir kamuoyu olusmus.... ilginc... bu adam gittiginde sanirsam onun yerine hiddink veya lippi falan gelecek saniyorsunuz... gelecek isimleri soyleyim size denizli, ertugrul, bulos veya ersun... hangisi sizce terimden buyus isler yapabilir... son olarak bu takimi yonetebilecek bu baskiyi kaldirabilecek tek adam var... o da terimdir... euro 2008 sans demek emege ihanettir...
|
|
|
|
#465700 - Wed Sep 09 2009 09:49 AM
|
Müdavim

Yer: ADANA
|
...sırada bosna var ve şişirilmiş bir takım bence çok kolay geçeceğimize eminim emin misin?... terim bile yenilmek dünyanın sonu değil diye açıklama yaptı.. ben eminim... sonucta terimin dedigi gibi yenilmek dunyanin sonu deil... ama bence yenicez... karsimizdaki takim ne italya ne ispanya... gecen seneki bulentin sivasi ile galatasarayin karsilasmasi gibidir... kalite farki olarak onlardan ustun oldugumuz bir gercek... ama futbolda hicbise %100 deil... ama yenilmek veya berabere kalmak bu macta bencede dusuk bir ihtimal.... fatih terim o lafida muhtemelen oyuncularin ustundeki baskiyi hafifletmek icin solemistir... terimin takimi hazirlmasindan en ufak bir kuskum bile yok... gecen seferki norvec maci gibi gideriz aliriz geliriz....
|
|
|
|
#465706 - Wed Sep 09 2009 10:02 AM
[Re: al_bundy]
|
Müdavim

|
...sırada bosna var ve şişirilmiş bir takım bence çok kolay geçeceğimize eminim emin misin?... terim bile yenilmek dünyanın sonu değil diye açıklama yaptı.. ben eminim... sonucta terimin dedigi gibi yenilmek dunyanin sonu deil... ama bence yenicez... karsimizdaki takim ne italya ne ispanya... gecen seneki bulentin sivasi ile galatasarayin karsilasmasi gibidir... kalite farki olarak onlardan ustun oldugumuz bir gercek... ama futbolda hicbise %100 deil... ama yenilmek veya berabere kalmak bu macta bencede dusuk bir ihtimal.... fatih terim o lafida muhtemelen oyuncularin ustundeki baskiyi hafifletmek icin solemistir... terimin takimi hazirlmasindan en ufak bir kuskum bile yok... gecen seferki norvec maci gibi gideriz aliriz geliriz.... inşallah... inşallah...
|
|
|
|
#465715 - Wed Sep 09 2009 13:42 PM
|
4ever_Cheryl
Üye

|
Rakip ne italya ne de ispanya ama kücümsenecek bir takimda degil,Edin Dzeko bugün 30 milyon euro fiyat bicilen bir oyuncu,genc yildiz Pjanic önemli bir oyuncu.ibricic,Salihovic,Misimovic,ibisevic kaliteli oyuncular,kaliteli bir kadroya sahipler.cok iyi jenerasyonlari var,özellikle hucum gücleri cok iyi.Dzeko sezona kötü basladi,Milana olmayan transferi moralini cok bozdu,etkisini hala atlatabilmis degil.Takim savunmalari ve savunmalarini ciddi sorunlari var,su ana kadar bizim 2 katimiz kadar gol attilar,yedikleri gol sayisi 7.
Bence burada tartisilmasi gereken bosnayi ilk macta yenmemize ragmen,puan farkinin neden 4 oldugu.Normal sartlarda bol golün olmasi gereken böyle bir macta bugün Bosnaya 1 puan bile yetmesi nedeniyle daha fazla defansif bir Bosnada görebiliriz.
|
|
|
|
#465727 - Wed Sep 09 2009 18:58 PM
|
Yeni üye
|
[quote=AslAnibal] yavaş bassın derler adama Gökdeniz Kim yahu? ne yapmış milli takımda? Milli takımı bırak rusyada ne yapıyor? tsl yi de takip etmiyorsan bişey demiyorum zaten daum geldi geleli 11 de oynuyor kazım 3 de gol atmış tamam topuzun karakterini geçelim nedir çok mu önemli bi oyuncu görrüyoruz fenerde ne yaptı küçük takımın büyük oyuncusu geç.. tamam yazmaya devam edin reenkarnasyona inanıyorsunuz sanırım? bi önce ki hayatınızda barcelona çalıştırdınız... zaten hep kendinle çelişen yorumlar yapmışın başta diyorsun euro 2008 bal tesadüf şans ondan sonra da fenerilerin yaptığı yorum bla bla bla... böyle devam  bu akşam fatih terim yine her türlü kapağı takar nasılsa yav o değilde fatih terimin yarı yaşı kadar adamlar eleştiriyor burda benim o kanıma dokunuyor adama derler bu kadar biliyorsaydın sen de td olsaydında sende milana gitseydin milli takımı çalıştırsaydın diye o adam kör görmüyor sizin gördüklerinizi nasılsa 
|
|
|
|
#465771 - Thu Sep 10 2009 09:09 AM
|
Müdavim

|
yavaş bassın derler adama Gökdeniz Kim yahu? ne yapmış milli takımda? Milli takımı bırak rusyada ne yapıyor? tsl yi de takip etmiyorsan bişey demiyorum zaten daum geldi geleli 11 de oynuyor kazım 3 de gol atmış tamam topuzun karakterini geçelim nedir çok mu önemli bi oyuncu görrüyoruz fenerde ne yaptı küçük takımın büyük oyuncusu geç.. tamam yazmaya devam edin reenkarnasyona inanıyorsunuz sanırım? bi önce ki hayatınızda barcelona çalıştırdınız... zaten hep kendinle çelişen yorumlar yapmışın başta diyorsun euro 2008 bal tesadüf şans ondan sonra da fenerilerin yaptığı yorum bla bla bla... böyle devam  bu akşam fatih terim yine her türlü kapağı takar nasılsa yav o değilde fatih terimin yarı yaşı kadar adamlar eleştiriyor burda benim o kanıma dokunuyor adama derler bu kadar biliyorsaydın sen de td olsaydında sende milana gitseydin milli takımı çalıştırsaydın diye o adam kör görmüyor sizin gördüklerinizi nasılsa arkadaşım eğer teknik direktörleri eleştirmek için ille de barcelonayı çalıştırmak gerekiyorsa biz burada hiçbir maçın kritiğin yapmayalım öyleyse... terim peygamber mi eleştiremez miyiz... bosna ile 2 maç yapıp da yenilmeyen bir takımın nasıl olup da bosna ile arasında 4 puan ve 10 gol averaj farkı olduğunu da açıklasın bize sayın terim o zaman...
|
|
|
|
#465772 - Thu Sep 10 2009 09:12 AM
[Re: al_bundy]
|
Müdavim

|
... kazimin cinsel alet olayindan haberim yok.... ayrica emrenin milli takimda olmasini tasvip eden bir adam degilim... kazım diyarbakırspor maçında tribünlere gidip de cinsel organını açmıştı da olaylar ondan çıkmıştı biraz da... ama sike olayi cok baska bi olay.... adi ustunde sike... bahis.... bunlar cok tehlikeli unsurlar... almanyada hakemin biri bahis oynadi diye 2 sene ceza aldi... gokdeniz 3 ay... bu takimda sikecilerin bahiscilerin isi yok... tamam gökdeniz alınmasın ama allah aşkına kazıma kadar sağ açık oynayacak adam mı yok türkiyede yahu...
|
|
|
|
#465802 - Thu Sep 10 2009 16:42 PM
|
tshabalala
Müdavim

Yer: Is+anbuI
|
2 Haziran'da oynanan Azerbaycan macinda milli takimimizin kadrosu su sekildeydi:
Volkan, Gökhan Gönül, İbrahim Üzülmez, Ceyhun, Eren, Kazım, Tuncay, Nuri, Mehmet topal, Nihat ve Semih
O zaman yazdigimizde "Fatih Terim'in yaptigi kadroya anlam vermek imkansiz" diye, "Terim takim deniyor" dendi,
anlasilan o ki, terim denemesini yapti ve 2 macta da alakasi olmayan bir kadro cikardi grup macinda, terim hala "ben yaptim oldu" tavirlariyla milli takimi idare ediyor,
federasyonu da elinin altina almis, keyfe keder mac yonetiyor, hakem hasliyor, medya hasliyor vs.
Altintop kardeslerin henuz daha milli takimda oyun oynadigini gorebilmis degilim, iki macta da biri ilk 11'de, digeri de oyuna kurtarici olarak giriyor,
tuncay'in takiminin neden kume dustugu de dun aksam ortada, dun aksam ki macta sanki ingiltere'de MANU'da oynarmis gibi takim arkadaslari da Rooney'le C.Ronaldo garip garip paslar veriyor,
yandan da tek bir mudahale yok!
nasil olabilisin ki? terim'in ego tatmini yedek kulubelerine bile sigmiyor, bakti hakem terim rahat edemiyor havadar biryere aldi,
arda macin buyuk bir bolumunde yoktu cunku oyun kurma gorevi tuncay'a verilmisti, arda bu gorevi kendi uzerine aldiginda milli takimin ataklari ciddilesmeye basladi,
fatih terim olsam, hani buyuk otoritesi var ya, gokhan gonul denilen profosyonel futbolcu lisansi olan zatin once br berbere yollarim, zamaninda balic vardi, durup durup saclarini duzeltirdi, ne pas yapabiliyor ne de bir orta!
son sozumde kulubede oturan kuklalalara, gonul isterdi ki, terim tribundeyken, oyuncu degisikligi yapma cesaretini gosterebilsinler, kukla geldiler kukla da gidecekler,
federasyon olsam, hatta bir milli takim sponsorlarindan biri, bosna hersek'ten direkt kazakistan'a gider, scolari'ye takimi emanet ederim,
imparator, iki takimi da yonetebilirim gibi, daglari ben yarattim naralari okurken, scolari'yi takimin basina geciririm, bundan sonraki ilk ciddi macimiz sanirim agustos'a!..
|
|
|
|
#465828 - Fri Sep 11 2009 02:41 AM
|
|
bı bakıma ıyı oldu.zaten iman gucu ile oynanan futbolla ancak buraya kadar.teknık tecrube hıc bı halt yok.fatıh terımdekı bu emre ve tuncay askı oldukca bı b...k olmaz a milli takımdan.tuncay bı mac gol atar ondan sonra mac boyu sahada yurur.emre serefsızını anlatmaya gerek yok.bosna macında dua ettıgım tek konu futbolcularımızn sakatlanmaması ıdı ozellıkle arda cok sukur zahiyat vermedık.
|
|
|
|
|
|
|
|
0 kayıtlı (),
10
Guests and
24