#465324 - Tue Sep 01 2009 21:07 PM
Re: UFUK GALATASARAYDA
[Re: redlion80]
|
Yeni üye
Kayıt tarihi: Thu Dec 20 2007
Mesaj: 134
Yer: İstanbul/Türkiye
|
Francodan sora yabancı hakkını kaleye kullanmayız.Hayırlı olsun
_________________________
Ekim'ler onların Mayıs'lar bizimdir
|
|
Üst
|
|
|
|
#465326 - Tue Sep 01 2009 21:14 PM
Re: UFUK GALATASARAYDA
[Re: mediapunta]
|
2000 ruhu
Yeni üye
Kayıt tarihi: Mon Aug 04 2008
Mesaj: 112
|
çok iyi transfer francoyu bile keser form tutarsa formsuz hali çok kötü manisa ligden düşerken çok saçma goller yemişti ama o zaman 20 yaşındaydı kaleci oynayarak oluyo transferinde 3 oyuncu verilmiş kadro şişkinliğide azalmış her açıdan iyi
_________________________
bence galatasaraylilik din gibi mezhep gibi yerlesmis koklu bir inanctir.galatasaray’i iste bunun icin tercih eder ve galatsarayliligimla her zaman gurur duyarim" m.oktay...
|
|
Üst
|
|
|
|
#465328 - Tue Sep 01 2009 21:44 PM
Re: UFUK GALATASARAYDA
[Re: devil_39]
|
Müdavim

Kayıt tarihi: Sat Jul 14 2007
Mesaj: 1991
Yer: Tekirdağ/Muratlı
|
Ufuk Ceylan Galatasaray'da
Kulübümüz, Manisaspor formasını giymekte olan milli kaleci Ufuk Ceylan ile 5 yıllık sözleşme imzalamıştır.
Yeni oyuncumuz Ufuk Ceylan'a hoşgeldin diyor, sarı-kırmızı formala üstün başarılar diliyoruz.
Kulübümüz futbolcularından Yaser Yıldız, Mehmet Güven ve Orkun Usak, bonservisleriyle birlikte Manisaspor'a verilmiştir. Yine kulübümüz futbolcularından Necati Ateş'in sözleşmesi, karşılıklı olarak feshedilerek Antalyaspor'a transfer olmuştur.
Yaser Yıldız, Mehmet Güven, Orkun Usak ve Necati Ateş'e, bugüne kadar kulübümüze verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, yeni kulüplerinde başarılar diliyoruz.
Galatasaray Spor Kulübü
Ufuk Ceylan Kimdir 1986, İzmir doğumlu olan Ufuk Ceylan futbola Altay’da başladı. 2002 yılında Altay A Takımı’na yükselen Ufuk Ceylan, Altay forması ile ikinci ligde 2003-04 sezonunda iki, 2004-05 sezonunda ise altı maçta görev yaptı.
2006 yılında ise Manisaspor’a transfer olan genç kaleci ilk sezonunda iki maçta forma giydi. Takımının üçüncü kalecisi konumunda olan Ufuk Ceylan 2006-07 sezonunda Manisaspor’la 6 lig, bir de Türkiye Kupası’na maçına çıktı.
Ufuk Ceylan, 2007-2008 sezonunda ise Manisaspor’da birinci kaleci oldu. Manisaspor forması altında Turkcell Süper Lig’e çok iyi bir giriş yapan genç kalecinin, Liechtenstein ile oynanan Ümit Milli Avrupa Şampiyonası Grup Eleme maçında kolu kırıldı. Yaklaşık 3 ay sahalarda uzak kalan Ufuk Ceylan, o sezon 16 maçta takımının kalesini korudu.
Manisaspor’la 2008-09 sezonunda Bank Asya Ligi’nde mücadele eden genç kaleci, 30 maçta görev aldı ve takımının 1. lige çıkmasında önemli pay sahibi oldu.
U18, U19 ve U21 Milli takımları için toplam 38 kez davet alan Ufuk Ceylan, 11 Şubat 2009 tarihinde Fildişi Sahili ile oynanan özel maçta ilk kez A Milli Takımın aday kadrosuna çağrıldı. Bu maçta yedek bekleyen genç kaleci, Azerbaycan ve Fransa ile oynanan özel maçlarda da milli takım kadrosuna davet edildi.
_________________________
Olalım Tek YUMRUK Tek YÜREK, Sana Söz Yine Baharlar Geri Gelecek...
|
|
Üst
|
|
|
|
#465348 - Wed Sep 02 2009 00:23 AM
Re: UFUK GALATASARAYDA
[Re: _ÖzLeM_]
|
2000 ruhu
Yeni üye
Kayıt tarihi: Mon Aug 04 2008
Mesaj: 112
|
resmi açıklamada oldu hayırlı olsun
_________________________
bence galatasaraylilik din gibi mezhep gibi yerlesmis koklu bir inanctir.galatasaray’i iste bunun icin tercih eder ve galatsarayliligimla her zaman gurur duyarim" m.oktay...
|
|
Üst
|
|
|
|
#465415 - Wed Sep 02 2009 22:21 PM
Re: UFUK GALATASARAYDA
[Re: malkocoglu_DK]
|
Kayıt tarihi: Wed Sep 02 2009
Mesaj: 2
Yer: Almanya/Köln
|
insallah ilerde galatasaray'dan bir kaleci milli takimda banko oynar
|
|
Üst
|
|
|
|
#465448 - Thu Sep 03 2009 15:44 PM
Re: UFUK GALATASARAYDA
[Re: sami dayı]
|
Kayıt tarihi: Thu Sep 03 2009
Mesaj: 2
|
Bence iyi transfer oldu hayırlı olsun Galatasarayımıza bu arada haberi ilk biz vermiştik sanala kardeş fcn blog un sahibimisin Yok başka 
|
|
Üst
|
|
|
|
#476915 - Thu Dec 16 2010 05:21 AM
Re: UFUK GALATASARAYDA
[Re: AseKaN]
|
Üye

Kayıt tarihi: Mon Jul 06 2009
Mesaj: 640
|
|
|
Üst
|
|
|
|
#476919 - Thu Dec 16 2010 07:55 AM
Re: UFUK GALATASARAYDA
[Re: AseKaN]
|
Üye

Kayıt tarihi: Mon Sep 15 2003
Mesaj: 985
|
Verseler bari Emirhana formayı , Aykut , Ufuk olmadı onların yiyeceği golü yesin Emirhan zaten yiyoruz bir yığın.En azından derizki kendi değerimiz , altyapıdan kaleci çıkardık , sahi en son nezaman çıktı altyapıdan kaleci , bizi bırak büyük takımların hiçbirinde alttan kaleci kale devralamıyor olaya bakınız.Ne olur bakarsın bir Onur etkisi yapar kötümü olur.En azından yabancı kaleci düşünülüyorsa , o olana kadar versin kaleyi Emirhan'a kimse birşey kaybetmez. Şu mantık yüzünden ufuğa şans verildi ve kaleci alınmadı sonuç? Hepimiz sahada gördük. Aman artık adam yetiştirmeyelim ona buna şans vermeyelim. Tabi küme düşmek kimsenin derdi umurunda değilse o başka. Bu işler (Alt yapıdan adam yetiştirmek) öyle kolay olan al alt yapıdaki her adamı koy a takıma oynasın şeklinde olan bir şey değildir. Alt yapıdan 10 tane a takıma aday oyuncun varsa ve her sezon bunlardan biri a takıma girmeyi ve oyunuyla kendini kabul ettirmeyi başarırsa büyük başarıdır.
|
|
Üst
|
|
|
|
#476940 - Sat Dec 18 2010 11:22 AM
Re: UFUK GALATASARAYDA
[Re: xl_aslan]
|
Müdavim
 
Kayıt tarihi: Tue Jan 28 2003
Mesaj: 1339
Yer: ASY
|
Verseler bari Emirhana formayı , Aykut , Ufuk olmadı onların yiyeceği golü yesin Emirhan zaten yiyoruz bir yığın.En azından derizki kendi değerimiz , altyapıdan kaleci çıkardık , sahi en son nezaman çıktı altyapıdan kaleci , bizi bırak büyük takımların hiçbirinde alttan kaleci kale devralamıyor olaya bakınız.Ne olur bakarsın bir Onur etkisi yapar kötümü olur.En azından yabancı kaleci düşünülüyorsa , o olana kadar versin kaleyi Emirhan'a kimse birşey kaybetmez. Şu mantık yüzünden ufuğa şans verildi ve kaleci alınmadı sonuç? Hepimiz sahada gördük. Aman artık adam yetiştirmeyelim ona buna şans vermeyelim. Tabi küme düşmek kimsenin derdi umurunda değilse o başka. Bu işler (Alt yapıdan adam yetiştirmek) öyle kolay olan al alt yapıdaki her adamı koy a takıma oynasın şeklinde olan bir şey değildir. Alt yapıdan 10 tane a takıma aday oyuncun varsa ve her sezon bunlardan biri a takıma girmeyi ve oyunuyla kendini kabul ettirmeyi başarırsa büyük başarıdır. Aynen katılıyorum arkadaş.Bu mantık yüzünden H.Şükür'ü harcadık.Neymiş,gençlerin önünü tıkıyormuş.Hakan gideli yıllar oldu,hani nerde tıkanıpta çıkamayan gençler.Milli takımda dahil.Yeri dolmadı.
_________________________
sadece galatasaray
|
|
Üst
|
|
|
|
#476962 - Tue Dec 21 2010 11:14 AM
Re: UFUK GALATASARAYDA
[Re: pikalo]
|
Üye
Kayıt tarihi: Thu Jan 03 2008
Mesaj: 579
|
tamam iste takim zaten özgüveni yok, sen defansta oynuyosun ha libero ha kaleci nyese iste, özgüvenin yoksa toplara ya topu kapamazsam ya tutamazsam düsüncesiyle cikarsin ama bu top benim diye cikarsan o olay bambaska biter... ben demek istiyorumki, bu takim iyi oynarken görsek ufuku ozaman ak mi karami ortaya cikar gencler macinda nerdeydi bizim elemanlar genclerin sadece bir oyuncusu bizi yikti be o bir oyuncuyu bi tutamadilar o ilk golde kaleye kadar geldi bizimkiler daha haala bakiniyo zaten atamaz diyo, ilk sefer hakan balta dicem ama gercekten sallaniyodu hakan balta o pozisyonda yapisan biri olsaydi o oyuncuya rahat cekemezde sutunu golde olmazdi diyorum 2. golde ise cm ler farki yaratti artik yapcak bisey yok diyorum ama yanlis anlamayin cok parlak bi gelecegi var filanda demiyorum  sadece oyunculari tek tek takimin bu durumunda yargilamak yanlis olur diyorum, haa ama cana iste caniyla basiyla mücadele ediyor pino forvette cok cok is yapiyor ama son vurusunu yani gol atamiyor gol haric herseyi yapiyor kewell hirsiyla göz kamastiriyor bunlari diyebiliriz 
|
|
Üst
|
|
|
|
#477520 - Thu Feb 03 2011 22:03 PM
Re: UFUK GALATASARAYDA
[Re: yönetici]
|
Müdavim
 
Kayıt tarihi: Tue Jan 28 2003
Mesaj: 1339
Yer: ASY
|
Al sana zapata nerene dayarsan daya ...
Ilk macında 3 gol yedi, 1 penaltı yaptırdı hakem calmadı..
Aldıgın kaleci evinde tv izleyen kaleci olursa.. :))))) eee ucuz etin yahnisi
_________________________
sadece galatasaray
|
|
Üst
|
|
|
|
|
|
0 kayıtlı (),
10
Guests and
24
Spiders online. |
|
Key:
Admin,
Global Mod,
Mod
|
|
|