tamam iste takim zaten özgüveni yok, sen defansta oynuyosun ha libero ha kaleci nyese iste, özgüvenin yoksa toplara ya topu kapamazsam ya tutamazsam düsüncesiyle cikarsin ama bu top benim diye cikarsan o olay bambaska biter... ben demek istiyorumki, bu takim iyi oynarken görsek ufuku ozaman ak mi karami ortaya cikar
gencler macinda nerdeydi bizim elemanlar genclerin sadece bir oyuncusu bizi yikti be o bir oyuncuyu bi tutamadilar o ilk golde kaleye kadar geldi bizimkiler daha haala bakiniyo zaten atamaz diyo, ilk sefer hakan balta dicem ama gercekten sallaniyodu hakan balta o pozisyonda yapisan biri olsaydi o oyuncuya rahat cekemezde sutunu golde olmazdi diyorum 2. golde ise cm ler farki yaratti artik yapcak bisey yok diyorum
ama yanlis anlamayin cok parlak bi gelecegi var filanda demiyorum

sadece oyunculari tek tek takimin bu durumunda yargilamak yanlis olur diyorum, haa ama cana iste caniyla basiyla mücadele ediyor pino forvette cok cok is yapiyor ama son vurusunu yani gol atamiyor gol haric herseyi yapiyor kewell hirsiyla göz kamastiriyor bunlari diyebiliriz