#464009 - Sat Aug 15 2009 17:05 PM
Re: Hasan Şaş
[Re: sami dayı]
|
Üye

Yer: DK
|
Hasan sasin yaptigi vefasizlikmi, Galatasarayimizin kötu oldugu dönemlerde Hasandi transfer tekliflerini geri ceviren, Galatasaray icin canini disine takip oynardi, bukadar kolaymi boyle bir futbolcuyu harcamak, tamam bazen Hasan Sas gereksiz kartlar göruyordu, hem kendine hem takima zarar veriyordu ama Hasan Sasin Galatasarayiligini kimse tartisamas. Dogru kendisi uzun zaman sakatlik yasadi ..
Gecen sezon 2-3 antremanla maca cikti, mac kayip edilincede, sanki birtek suclu hasan sasmis gibi, bende dahil cogu taraftarimiz hasan sasi günah kecisi ilan ettik, sanki geri kalan futbolcularin hic payi yokmus gibi, kötü oynamasının bedeli olarak yuh işitmesi annesine eşine küfür edildi..
Neyse daha fazla usatmiyim, Haklisin Hasan Sasin Galatasaraydan gitme vakti gelmisti, ama GS den kovulur gibi gonderilmeyi hak etmedi..
|
|
|
|
#464108 - Sun Aug 16 2009 18:37 PM
Re: #11 Hasan Şaş
[Re: nemesis]
|
Üye

|
Hasan Şaş süper adamdı sol kanadı otoban gibi kullanırdı 
|
|
|
|
|
|
#464140 - Mon Aug 17 2009 11:38 AM
[Re: suskun]
|
Aslanlar, solucan yemez...
Müdavim

Yer: İstanbul
|
... ee yeni sakatlıktan çıkmış, hazır olmayan, fazladan 7,8 kilo fazlası olan bi oyuncu napabilir ki.. işte profesyonellik orada başlıyor.. şu ana kadar lindetoh iki maç üst üste oynayamadı ama ne zaman çıkıp oynasa hazırdı hatasız oynadı... hasan şaş sakatım diye yan gelmiş yatmış gibi geldi bana o kadar da kilo alınmaz ki... insan biraz koşsa evde yürüme bandında falan veya o hani titreterek yağları eriten cihazlardan alsa yine o kadar kilolu çıkmazdı sahaya.. profesyonellik budur... ..gidişi de çok kötü oldu.. o kadar emeği geçmiş bi futbolcuya güzel bi şekilde teşekkür edip gönderilebilirdi.. bazı talihsiz açıklamalar yapıyor ama GALATASARAYlılığına hiç kimse laf söyleyemez... maalesef bu tarz kötü bir tarz ve gittikçe yönetim tarafından benimsenip adeta gelenek haline getiriliyor gibi... hakan şükür, hakan ünsal, hasan şaş vs vs vs daha bir sürü topçu resmen kovularak gönderildi takımdan.. eskiden jübile falan yapılırdı maçın ortasında oyuncu omuzlara alınırdı biz de anlardık o adam futbolu bıraktı artık.. ama şimdi adama bakıyorsunuz tvde yorumculuk yapıyor ertesi gün bakıyorsunuz bir takımla anlaşmış falan...
|
|
|
|
#464213 - Tue Aug 18 2009 09:45 AM
[Re: AslAnibal]
|
tshabalala
Müdavim

Yer: Is+anbuI
|
haftasonu sansa TRT Turk'te Hasan'i izleme sansim oldu ancak 15 dakika dayanabildim soylediklerine, ortada uzun zamandir gorulmemis bir Galatasaray varken Hasan, derbi maclarindan ve getirdiklerinden bahsediyor,
diyor ki;
"heryer yonetici kaynar ve bizleri motive etmeye calisirlardi. bu derbi maci olsaydi blah blah blah.."
rakibe neredeyse pozisyon dahi vermeden, sagli sollu ortalarla rakibini bogarken macin ardindan hasan, spekulasyona acik sozler sarf ediyor,
eger birileri, hasan ve hasan gibilerine yapilanlarin dogru olmadigini ifade ediyorsa, bu oyuncularin da formalarini cikardiktan sonra yaptiklari dogru degil,
diger bir taraftan bu oyunculara da hak vermiyor degilim, futbol genclik yillarinda yapilan bir meslek ve sonrasi ise cogu sefaletle sonlanan bir hikaye. Turkiye'de hicbirseye profosyonelce bakilmadigi icin ne yonetici ne de futbolcular kendilerine bir kariyer cizemiyorlar, bundan dolayi da TV'de yorumculuk yapiyorlar.
Bu sezon icin emin degilim ancak gectigimiz sezon, en cok farkli ulkeden liglerin canli yayinlandigi ulke Turkiye'ydi, Turkiye'de futbola olan ilgi iddaa'nin sayesinde oldukca artti, bu da TV programi ve dolayisiyla da TV yorumcusu enflasyonuna sebep oldu,
oyuncular ve teknik direktorler de kolayina kacip, TV yorumculugu yapiyor. tezatliga bakarsak yurdumuzda, kalli Galatasaray'da danismanlik yaparken yasindan dolayi, henuz bir kac sene once futbolu birakan bulent korkmaz TV'de yorumculuk yapiyor,
futbolu yakindan takip eden bir birey olarak, bulent'in futboldan sonraki yaptiklarini gordukten sonra, TV'de soyledikleri bana gercekci gelmiyor, kimi kandirdiklarini dusunuyorlar bilmiyorum,
biraz basa donersek, futbolcusundan teknik direktorune yoneticisine futbol Turkiye'de profosyonellik olarak algilanmiyor, Turkiye'de neden bir Kaiser cikmiyor ya da bir Platini?
birileri bu yolun LigTV studyolarinin icinden gectigini dusunuyorsa cok yaniliyor, sansal ve erman'in iki dudaklarinin arasinda para kazanip kazanamamalari,
Turkiye'de futbola yon vermeyi dahi dusunmeyen insanlar icin Avrupa futbolu hatta Dunya futbolunda yer almalarini istiyor olmak sanirim benim dusuncesizligim,
yine profosyonellikten gidip konuyu hasan'a baglarsak, duzgun bir menajer bulup kendisinin kariyer planlamasini yapmasini isteseydi belki Tugay'dan cok daha iyi bir noktada olur, Turkiye'de parmakla gosterilen bir oyuncu olurdu. Tugay, Ingiltere'nin vasat takimlarinda forma giyerken, kendisi Liverpool'da oynuyor olacakti, geldigimiz noktada ise Tugay hala Ingiltere'de Hasan'sa TRT'nin studyolarinda,
Hidayet Turkoglu cebinden 1 milyon dolar odeyip NBA'de forma giymeyi secebilirken Hasan, menajerinin kurbani oluyor, hasan'in once kendisine nerede hata yaptigini sormali, ardindan, kendisine verilmeyen takim kaptanligindan, derbi maclari gibi konulardan bahsetmeli..
Tarafından düzenlendi CENk (Tue Aug 18 2009 09:51 AM)
|
|
|
|
#464217 - Tue Aug 18 2009 11:08 AM
[Re: CENk]
|
Aslanlar, solucan yemez...
Müdavim

Yer: İstanbul
|
...eger birileri, hasan ve hasan gibilerine yapilanlarin dogru olmadigini ifade ediyorsa, bu oyuncularin da formalarini cikardiktan sonra yaptiklari dogru degil, tabii bu dediğin de doğru... hasan şaşın hakan ünsalın çıkıp yaptıkları açıklamalar falan da hoş değil... ...yine profosyonellikten gidip konuyu hasan'a baglarsak, duzgun bir menajer bulup kendisinin kariyer planlamasini yapmasini isteseydi belki Tugay'dan cok daha iyi bir noktada olur, Turkiye'de parmakla gosterilen bir oyuncu olurdu. Tugay, Ingiltere'nin vasat takimlarinda forma giyerken, kendisi Liverpool'da oynuyor olacakti, geldigimiz noktada ise Tugay hala Ingiltere'de Hasan'sa TRT'nin studyolarinda, Hidayet Turkoglu cebinden 1 milyon dolar odeyip NBA'de forma giymeyi secebilirken Hasan, menajerinin kurbani oluyor, hasan'in once kendisine nerede hata yaptigini sormali, ardindan, kendisine verilmeyen takim kaptanligindan, derbi maclari gibi konulardan bahsetmeli.. hasan bu konuda da suçu ne kendinde buluyor ne de menajerinde... Hasan bu konuyu kendi G. Saray aşkına bağlıyor... Yani G.Saray aşığı olduğu için Avrupa'ya falan gitmemiş... Kimbilir belki doğrudur belki de oradaki profesyonel hayatın zorluğu (antrenman kaçırmamak, kamplara zamanında katılmak, antrenman açığı olduğunda takımda oynayamamak riski vs vs) kaçırmıştır Hasan'ı... G.Sarayda nasıl olsa yan gelip yatsa bile çıkıp oyununu oynayıp primini alabilir falan... Tabi haksızlık da yapmış olmak istemem Hasana bilmediğimiz konular varsa yanlış da düşünüyor olabiliriz... Ama kendi yaptıkları da yanlış... Yönetimin yaptığı da yanlış... İki yanlış da bir doğru etmiyor...
|
|
|
|
#464330 - Wed Aug 19 2009 09:32 AM
[Re: gambitxx]
|
tshabalala
Müdavim

|
Hasan Şaş Galatasaray aşkından mı gitmemiş? Dünya Kupasının hemen ardından Monaco'ya gitti menajeriyle ama anlaşamadan döndü,sorun paraydı tabi ki çok net hatırlıyorum.Cenk renkdaşımızın da parmak bastığı nokta bu zaten. Galatasaray'da kalmasi, Galatasaray askindan degildi, kendisinin de yaptigi aciklamada, en buyuk hayal kirikliginin Liverpool'a gidememek oldugunu bunun da sebebinin menajer oldugunu aciklamisti.. Roprtaji bulamadim ama roportajdan cikan haber asagidaki sekilde: İngiliz kulübünün Fransız teknik direktörü Gerard Houlier Hasan'a aynen şunları söyler;'Seni takımımda görmeyi çok istiyordum ama menacerin olan o Türk bizden tam 1 milyon Euro komisyon istedi. Bizim kulüpte böyle bir şey kabul edilemez...'Hasan Liverpool işinin bozulmasından sonra bir gün menacer Hakan Azman'la karşılaşır ve ona sitem eder: 'Arkadaş ne vardı 1 milyon Euro komisyon isteyecek. Zaten ben 5 yıllık imza atacaktım. Her sene benden 100 bin Euro alsan sırtımdan 500 bin Euro kazanırdın..' Hicbir futbolcudan Galatasaray sevgisi beklemiyorum, formasinin hakkini versinler yeter ancak oyunculari "cok buyuk Galatasaray sevgisi aski vardi" diyerek bos yere yuceltmek cok da dogru degil..
Tarafından düzenlendi CENk (Wed Aug 19 2009 09:34 AM)
|
|
|
|
#464864 - Wed Aug 26 2009 14:00 PM
[Re: sami dayı]
|
Yer: mersin
|
ayıp ya o maratona verdiği açıklamalar ne ya kaç senedir yatıon 100 kilo aldın şimdi atıp tutuon ayıp ayıp...
|
|
|
|
|
|
#464870 - Wed Aug 26 2009 14:41 PM
[Re: mustafa hasdeniz]
|
tshabalala
Müdavim

|
ayıp ya o maratona verdiği açıklamalar ne ya kaç senedir yatıon 100 kilo aldın şimdi atıp tutuon ayıp ayıp... evet ya gercekten cok yazik, Galatasaray'in simdiki kadrosunu yorumlarken, Elano'yu tanimiyor, kaleci Leo Franco'yu tanimiyor ama ne hikmetse Lincoln transfer edildiginde yonetimi kendisi uyarmis, herkesin sonunu bildigi filmi anlatiyor bizlere, simdiki kadro ve Galatasaray'i bekleyen seylerden bahsetse de bizde futboldan ne kadar anladigini gorsek, Barcelona'nin her 2 senede bir kupa aldigini Rijkaard'in da almasinin normal karsiliyormus kendisi, ekmek yedigi yere etmek bu olsa gerek, problemi varsa yonetimle o zaman bunu Galatasaray uzerinden degil de direkt adnan polat'la halletsin, uzatilan her mikrofona konusmasi ve soyledikleri tum sozleri spekulatif seylerse ben bunun ardindan art niyet ararim, italya'ya gittiginde her hafta TR'deki canli yayinlara katilip Faruk Suren'e surekli sallayan Hakan Sukur bile TV'den bu aciklamalara son vermisken, bu gorevi Hasan Sas ustlendi, hasan sas, hirsiyla siniriyle taninirdi boyle devam ederse Galatasaray dusmanligiyla akillarimizda yer edecek..
|
|
|
|
#464887 - Wed Aug 26 2009 17:16 PM
[Re: CENk]
|
Yer: mersin
|
çok haklısın kardeşim ama ben artık GS düşmanı olduunu düşünüorm ve ilk defa emreden sonra bi GS forması giymiş futbolcudan nefret ediorm...
|
|
|
|
|
|
#468181 - Fri Oct 30 2009 13:00 PM
[Re: seydi]
|
|
O sinir tavirlarini ozledim  gercekten cok kaliteli cok iyi bir futbolcuydu Galatasaray klubune katkilari cok! Tesekurederiz Hasan SAS
|
|
|
|
|
|
|
|
0 kayıtlı (),
10
Guests and
24