#468411 - Wed Nov 04 2009 09:19 AM
Re: Rakiplerimizin Avrupa kupaları performansları
[Re: AslAnibal]
|
Aslanlar, solucan yemez...
Müdavim

Yer: İstanbul
|
bu arada grubun diğer maçında manu 3-1 yenik durumdan 3-3'ü son dakka golüyle kurtardı... bizimle oynayıp da 3-3 biten maçtan sonra ilk kez manuyu kendi evinde bu kadar perişan ve telaşlı gördüm... ama yine de gruptan çıkmayı garantilediler... denizli diyordu ki 7 puan almak gruptan çıkmak için yeterli olur... yani bu demektir ki son iki maçın ikisini de almak zorunda... yani hem cskayı yenecek hem de manuyu... denizli geçen sene bi 26. hafta tahmini yaptı tuttu ya basın da şişiriyor ikide bir onu efendim geçen sene yaptığınız tahminlerle adınız müneccime çıkmıştı bu sene için ne diyorsunuz falan... o da diyor ki müneccimlikle falan ilgisi yok... belli bir futbol kariyerim var geçmişim var birikimlerim var onlar sayesinde öngörüde bulunuyorum ... şamp ligi için de gruptan çıkmak için 7 puan yeter... wolfsburgu istanbulda yeneriz 3 puan oradan gelir manuyla berabere kalırız 1 puan gelir eder toplamda 5 puan.. cskayı da yenersek 8 puanla çıkarız bu gruptan... hani bi laf vardır halamın şeyi olsaydı amcam olurdu hesabı... bıyığı olsaydı yani... 
|
|
|
|
#468426 - Wed Nov 04 2009 14:20 PM
[Re: Scarface]
|
Üye

|
Daha Beşiktaş Manu deplasmanına gidicek aklıma kötü kötü şeyler geliyor (Bkz. Liverpool 8-0 Beşiktaş)
|
|
|
|
|
|
#469016 - Mon Nov 23 2009 09:38 AM
[Re: E05]
|
Müdavim

|
Manu inşallah 10 tane atar Beşiktaş'a Hocam niye boyle diyosun ki .. sonuca onlarda bi turk takimi, ve onlar kayip etti zaman, yabancilar bjk kayip etti demiyorlar, turk takimi kayip eti diyorlar .. sonra herkes turkiye ligini kucumsuyor .. dusunun burdaki danimarkalilar bile kucumsuyor (kendi liglerinde kalitenin k'si bile yok, bana kalirsa .. ) Zaten Beşiktaş bizi daha önce rezil etti artık kendi kendileri rezil oluyorlar ama Manuyu rüyalarında bile yenemezler
|
|
|
|
|
|
#469089 - Thu Nov 26 2009 02:47 AM
|
Üye

|
Bide tebrikmi edicez bu Kargaları Manceshter'ın 3.kadrosunu yendiler bide zar zor ama genede Uefa Avrupa Ligine gidemiycekler.
Tarafından düzenlendi ultrAslan_1991 (Thu Nov 26 2009 02:47 AM)
|
|
|
|
|
|
#469328 - Wed Dec 02 2009 17:20 PM
|
Üye

|