Webaslan Forum
Page 1 of 2 1 2 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#463544 - Sun Aug 09 2009 00:56 AM Rakiplerimizin Avrupa kupaları performansları
Scarface Offline
Müdavim
**

Rakiplerimizin avrupadaki performanslarını burada tartışabiliriz

#464127 - Mon Aug 17 2009 00:18 AM Re: Rakiplerimizin Avrupa kupaları performansları [Re: Scarface]
gambitxx Offline
Müdavim
**

Yer: İzmir
Tolouse'daki Moussa Sissoko'yu dikkatle izlemenizi tavsiye ediyorum.

#466601 - Wed Sep 30 2009 19:03 PM Re: Rakiplerimizin Avrupa kupaları performansları [Re: gambitxx]
Scarface Offline
Müdavim
**

BEŞİKTAŞ İLK 11
Siyah-beyazlı takım mücadeleye Rüştü, İbrahim Kaş, Sivok, Ferrari, İsmail Köybaşı, Ekrem, Ernst, Holosko, Tello, Nihat ve Nobre 11'i ile çıkacak.

#466602 - Wed Sep 30 2009 21:55 PM Re: Rakiplerimizin Avrupa kupaları performansları [Re: Scarface]
Scarface Offline
Müdavim
**

Beşiktaş CSKA Moskova'ya 2-1 mağlup oldu. Denizli'nin müthiş laugh avrupa kupası performansı devam ediyor

#466622 - Thu Oct 01 2009 22:58 PM Re: Rakiplerimizin Avrupa kupaları performansları [Re: Scarface]
suskun Offline
Müdavim

çska dan puan alamazsa wolsburg da asla alamaz.

#466683 - Fri Oct 02 2009 20:53 PM Re: Rakiplerimizin Avrupa kupaları performansları [Re: suskun]
_ÖzLeM_ Offline
Yeni üye

Yer: kastamonu
grubu snncu tamamlıcak bjk...

#466901 - Tue Oct 06 2009 22:49 PM Re: Rakiplerimizin Avrupa kupaları performansları [Re: _ÖzLeM_]
Doğumgünü benimdünyam Offline
bir tutkudur galatasaray
Müdavim

Yer: konya
sıfırcı mustafa kalacak adamın adı...

#468406 - Wed Nov 04 2009 01:40 AM Re: Rakiplerimizin Avrupa kupaları performansları [Re: Scarface]
BBB Offline
Üye
**

Eskiden Fener rezil ederdi Avrupa'da bizi şimdi Beşiktaş rezil ediyor geçen sene Metalist bu sene Wolsfburg

#468408 - Wed Nov 04 2009 06:49 AM Re: Rakiplerimizin Avrupa kupaları performansları [Re: BBB]
Scarface Offline
Müdavim
**

Ligde zar zor 1-0lık ve saçma sapan gollerle kazanan bir takımın avrupa kupalarında başarılı olmasını beklemek yanlış olur

#468410 - Wed Nov 04 2009 09:12 AM Re: Rakiplerimizin Avrupa kupaları performansları [Re: Scarface]
AslAnibal Offline
Aslanlar, solucan yemez...
Müdavim

Yer: İstanbul
aslında denizli birazcık olsun cesur olabilseydi almanyadaki wolfsburg maçını 1-0 falan alabilirdi hem de çok rahat... ama maalesef denizli aman 1 puan alayım da sonra bana şampiyonlar liginde hiç puan alamayan hoca demesinler diye korktu ve 0-0'ın üzerine yattı.. hem de rakip 10 kişi kalmışken.... sonra da çıktı dedi ki biz bunları istanbulda yeneriz... evet dün gece gördük... nasıl yendiğini...

bir kere sen hoca olsan şu serdar özkana her antrenmandan sonra son vuruş çalışması yaptırırsın.... herif resmen gol kaçırma makinesi... pozisyona giriyor tamam ama son vuruşu beceremiyor...

dün geceki maçın 3-0 bitmesi ilginçti tabii... aslında fena oynamadı beşiktaş ama gol yollarında çok sıkıntıları var... dün gece bizim barosla keitayı verseydik onlara bir maçlığına ödünç olarak, wolfsburga en az 3 fark atarlardı... demek ki oyuncu kalitesi bakımından zayıf bir kadroya sahip beşiktaş...

maçın sonlarına doğru ibrahim üzülmezin çıkartılıp yerine ismail köybaşının sokulması da ilginçtir.. yani kurtarıcı olarak oyuna giren ismail köybaşı... ve girdikten 5 dakka kadar sonra taaa rakip cezasahası önünde kaptırdığı top döndü ve gol oldu... o golde de hakan arıkanın rüştü abisini örnek aldığı bir pozisyon vardı .. yani ilk hamleyi yapmış şutu savuşturmuşsun defanstaki arkadaşların da geri dönmüşler zaten sen ne diye daha ileri çıkıp da rakiple birebir mücadeleye giriyorsun ki.... resmen saçmaladılar...

Tabata'nın büyük takımlarda oynayamayacağını görmüş olduk... aslında sorun nedir bilmiyorum galiba gaziantepte serbest oynuyordu oyun onun üzerine kuruluyordu ama beşiktaşta öyle olmadığı için mi oynayamıyor anlamadım...

taraftarın yeter yıldırım demirören yeter tezahüratları da gösteriyor ki -zaten ilk kez olmuyor bu- demirörenin artık yapıştığı koltuğu bırakması lazım... yapamıyorsan çekileceksin arkadaş... geçen sene adamın olmadığı yerde keçiye abdurruhman çelebi derlermiş hesabı alınan bir şampiyonlukla çok fazla havaya girildi gibi geliyor bana...

#468411 - Wed Nov 04 2009 09:19 AM Re: Rakiplerimizin Avrupa kupaları performansları [Re: AslAnibal]
AslAnibal Offline
Müdavim

bu arada grubun diğer maçında manu 3-1 yenik durumdan 3-3'ü son dakka golüyle kurtardı... bizimle oynayıp da 3-3 biten maçtan sonra ilk kez manuyu kendi evinde bu kadar perişan ve telaşlı gördüm... ama yine de gruptan çıkmayı garantilediler...

denizli diyordu ki 7 puan almak gruptan çıkmak için yeterli olur... yani bu demektir ki son iki maçın ikisini de almak zorunda... yani hem cskayı yenecek hem de manuyu...

denizli geçen sene bi 26. hafta tahmini yaptı tuttu ya basın da şişiriyor ikide bir onu efendim geçen sene yaptığınız tahminlerle adınız müneccime çıkmıştı bu sene için ne diyorsunuz falan... o da diyor ki müneccimlikle falan ilgisi yok... belli bir futbol kariyerim var geçmişim var birikimlerim var onlar sayesinde öngörüde bulunuyorum ... şamp ligi için de gruptan çıkmak için 7 puan yeter... wolfsburgu istanbulda yeneriz 3 puan oradan gelir manuyla berabere kalırız 1 puan gelir eder toplamda 5 puan.. cskayı da yenersek 8 puanla çıkarız bu gruptan...

hani bi laf vardır halamın şeyi olsaydı amcam olurdu hesabı... bıyığı olsaydı yani... smile

#468426 - Wed Nov 04 2009 14:20 PM Re: Rakiplerimizin Avrupa kupaları performansları [Re: Scarface]
BBB Offline
Üye
**

Daha Beşiktaş Manu deplasmanına gidicek aklıma kötü kötü şeyler geliyor grin (Bkz. Liverpool 8-0 Beşiktaş)

#468440 - Wed Nov 04 2009 21:20 PM Re: Rakiplerimizin Avrupa kupaları performansları [Re: BBB]
Scarface Offline
Müdavim
**

İlk Gönderen: ultrAslan_1991
Daha Beşiktaş Manu deplasmanına gidicek aklıma kötü kötü şeyler geliyor grin (Bkz. Liverpool 8-0 Beşiktaş)
Çok rahat farka gidebilecek bir maç ama inşallah olmaz olursa türk futbolunda prestij mrestij kalmaz

#468446 - Thu Nov 05 2009 08:37 AM Re: Rakiplerimizin Avrupa kupaları performansları [Re: Scarface]
AslAnibal Offline
Müdavim

İlk Gönderen: H@$@N
Çok rahat farka gidebilecek bir maç ama inşallah olmaz olursa türk futbolunda prestij mrestij kalmaz

katılıyorum inşallah öyle birşey olmaz... bence zaten olamaz da ... çünkü manu pek iyi durumda değil bu aralar... hatta iddia ediyorum denizli azıcık cesur olsun old traffordda kazanabilir de... yani manuyu son zamanlarda hiç iyi görmüyorum ben...

#468496 - Fri Nov 06 2009 02:37 AM Re: Rakiplerimizin Avrupa kupaları performansları [Re: Scarface]
BBB Offline
Üye
**

8-0lık maçta Liverpool o kadar şanslıydıki yani adamların her vurduğu top goldü. Özellikle Babel'in attığı gol. Old Trafordda dejavu olabilir birde kalede Hakan olursa...

#468756 - Thu Nov 12 2009 08:53 AM Re: Rakiplerimizin Avrupa kupaları performansları [Re: BBB]
AslAnibal Offline
Müdavim

beşiktaş zaten artık hem kendi hem de milletin pri-estiji için oynayacak bir bakıma...

#468999 - Sun Nov 22 2009 23:25 PM Re: Rakiplerimizin Avrupa kupaları performansları [Re: Scarface]
BBB Offline
Üye
**

Manu inşallah 10 tane atar Beşiktaş'a

#469000 - Sun Nov 22 2009 23:32 PM Re: Rakiplerimizin Avrupa kupaları performansları [Re: BBB]
E05 Offline
Üye

Yer: DK

Hocam niye boyle diyosun ki .. sonuca onlarda bi turk takimi, ve onlar kayip etti zaman, yabancilar bjk kayip etti demiyorlar, turk takimi kayip eti diyorlar .. sonra herkes turkiye ligini kucumsuyor .. dusunun burdaki danimarkalilar bile kucumsuyor (kendi liglerinde kalitenin k'si bile yok, bana kalirsa .. )

#469011 - Mon Nov 23 2009 01:41 AM Re: Rakiplerimizin Avrupa kupaları performansları [Re: E05]
BBB Offline
Üye
**

İlk Gönderen: E05

Hocam niye boyle diyosun ki .. sonuca onlarda bi turk takimi, ve onlar kayip etti zaman, yabancilar bjk kayip etti demiyorlar, turk takimi kayip eti diyorlar .. sonra herkes turkiye ligini kucumsuyor .. dusunun burdaki danimarkalilar bile kucumsuyor (kendi liglerinde kalitenin k'si bile yok, bana kalirsa .. )

Beşiktaş hakediyor hocam daha da beter olsunlar inşallah.

#469016 - Mon Nov 23 2009 09:38 AM Re: Rakiplerimizin Avrupa kupaları performansları [Re: E05]
Scarface Offline
Müdavim
**

İlk Gönderen: E05

Zaten Beşiktaş bizi daha önce rezil etti artık kendi kendileri rezil oluyorlar ama Manuyu rüyalarında bile yenemezler

Page 1 of 2 1 2 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı