bu arada grubun diğer maçında manu 3-1 yenik durumdan 3-3'ü son dakka golüyle kurtardı... bizimle oynayıp da 3-3 biten maçtan sonra ilk kez manuyu kendi evinde bu kadar perişan ve telaşlı gördüm... ama yine de gruptan çıkmayı garantilediler...
denizli diyordu ki 7 puan almak gruptan çıkmak için yeterli olur... yani bu demektir ki son iki maçın ikisini de almak zorunda... yani hem cskayı yenecek hem de manuyu...
denizli geçen sene bi 26. hafta tahmini yaptı tuttu ya basın da şişiriyor ikide bir onu efendim geçen sene yaptığınız tahminlerle adınız müneccime çıkmıştı bu sene için ne diyorsunuz falan... o da diyor ki müneccimlikle falan ilgisi yok... belli bir futbol kariyerim var geçmişim var birikimlerim var onlar sayesinde öngörüde bulunuyorum ... şamp ligi için de gruptan çıkmak için 7 puan yeter... wolfsburgu istanbulda yeneriz 3 puan oradan gelir manuyla berabere kalırız 1 puan gelir eder toplamda 5 puan.. cskayı da yenersek 8 puanla çıkarız bu gruptan...
hani bi laf vardır halamın şeyi olsaydı amcam olurdu hesabı... bıyığı olsaydı yani...