Webaslan Forum
Page 2 of 2 < 1 2
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#469028 - Mon Nov 23 2009 21:57 PM Re: Rakiplerimizin Avrupa kupaları performansları [Re: Scarface]
suskun Offline
Müdavim

ilk maçta bjk biraz daha becerikli olsaydı bence manu yu yenecekti ama bjk nin bu gruptan çıkamayacağını bjkliler de dahil kuralar çekince anlamıştık.

#469089 - Thu Nov 26 2009 02:47 AM Re: Rakiplerimizin Avrupa kupaları performansları [Re: Scarface]
BBB Offline
Üye
**

Bide tebrikmi edicez bu Kargaları laugh Manceshter'ın 3.kadrosunu yendiler bide zar zor ama genede Uefa Avrupa Ligine gidemiycekler.

Tarafından düzenlendi ultrAslan_1991 (Thu Nov 26 2009 02:47 AM)

#469094 - Thu Nov 26 2009 11:35 AM Re: Rakiplerimizin Avrupa kupaları performansları [Re: BBB]
Stevie G Offline
SoNsUzLuĞuM
Üye

Uefa Avrupa Ligine gidebilmeleri için sanırım CSKA Moskova'yı farklı yenmeleri gerekecek.Sonuçta bu kadroyla çıkmak Ferguson'un tercihi ve beşiktaşı küçümsemesiydi beşiktaş da onlara o kadar da küçük olmadığını gösterdi tabi yanına şansını da alarak..
Hele spikerin Rüştüyle muhabeti adam kendini kaybetti ya grin grin
Bir de çarşı var tabi o kadarcık kişiyle bile nasıl bu ses çıkıyor anlamıyorum
Ve mutluluğun gümüşten şarkısını bulacaksın
Rüzgarda yürümeye devam et,yağmurda yürümeye devam et...

#469328 - Wed Dec 02 2009 17:20 PM Re: Rakiplerimizin Avrupa kupaları performansları [Re: Scarface]
BBB Offline
Üye
**

Başarılar Twente

#469350 - Thu Dec 03 2009 16:49 PM Re: Rakiplerimizin Avrupa kupaları performansları [Re: BBB]
AslAnibal Offline
Aslanlar, solucan yemez...
Müdavim

Yer: İstanbul
İlk Gönderen: ultrAslan_1991
Başarılar Twente

ya ben böyle ballı takım görmedim.. twente 100'de 1 milyonluk pozisyonları nasıl harcadı... adamlar ciddiye almamışlar belli laylaylom oynadılar.. kale önünde boş kaleye herif plase yapıyor... sonra dede carlos bile gelip yetişip topu çıkartıyor... o kadar yavaş vuruyor yani.. ulan abansana Allah ne verdiyse...

neyse bi bakıma iyi oldu... şimdi bu ezikler havaya girerler de, süper ligte bir tokat daha yerler... smile

#469351 - Thu Dec 03 2009 16:50 PM Re: Rakiplerimizin Avrupa kupaları performansları [Re: AslAnibal]
AslAnibal Offline
Müdavim

beşiktaşın manu zaferini can-ı gönülden kutluyorum... çok iyi oldu... yoksa ertesi gün yine hindi muhabbeti yapacaktı adi ingilizler.... ben sevindim açıkcası....

#469352 - Thu Dec 03 2009 16:52 PM Re: Rakiplerimizin Avrupa kupaları performansları [Re: suskun]
AslAnibal Offline
Müdavim

İlk Gönderen: asi_kiz1905
ilk maçta bjk biraz daha becerikli olsaydı bence manu yu yenecekti ama bjk nin bu gruptan çıkamayacağını bjkliler de dahil kuralar çekince anlamıştık.

aynen imzamı atarım.... ilk maçta sadece mustafa denizlinin korkaklığından dolayı kazanamadılar.. aynı korkaklığı denizli wolfsburg maçlarında da gösterdiği için yenememişlerdi... hatta ingilteredeki manu maçı 1-2 dakka daha uzasaydı belki yine berabere falan kalabilirdi... denizlide yürek yok maalesef...

#469684 - Tue Dec 08 2009 15:26 PM Re: Rakiplerimizin Avrupa kupaları performansları [Re: AslAnibal]
Raph Offline
4ever_Cheryl
Üye
**

CSKAli Alexey Berezutskiy ve Sergey Ignashevich 3-3 biten United macindan sonraki doping testlerinin pozitif cikmasi üzerine cezalilar,Oyuncularin Sudafed denilen maddeyi kullandiklari belirlenmis.Garip bir durum,soguk alginligi icin kullaniyorlarmis,Sufadedte Uefanin belirledigi yasak listede yer almiyor,Rusyanin milli maclarinda da soguk algindan korunmak icin aliyorlarmis normalde sudafedi.

Besiktas gercekten sansli takim,Besiktas maci öncesinden bu haber CSKAda sok etkisi yaratti.

Tarafından düzenlendi Raph (Tue Dec 08 2009 15:26 PM)

#469686 - Tue Dec 08 2009 18:13 PM Re: Rakiplerimizin Avrupa kupaları performansları [Re: Raph]
Stevie G Offline
SoNsUzLuĞuM
Üye

İlk Gönderen: Raph
CSKAli Alexey Berezutskiy ve Sergey Ignashevich 3-3 biten United macindan sonraki doping testlerinin pozitif cikmasi üzerine cezalilar,Oyuncularin Sudafed denilen maddeyi kullandiklari belirlenmis.Garip bir durum,soguk alginligi icin kullaniyorlarmis,Sufadedte Uefanin belirledigi yasak listede yer almiyor,Rusyanin milli maclarinda da soguk algindan korunmak icin aliyorlarmis normalde sudafedi.

Besiktas gercekten sansli takim,Besiktas maci öncesinden bu haber CSKAda sok etkisi yaratti.

İlginç...Benim de bildiğim kadarıyla gribal enfeksiyonlarda veriliyordu bu ilaç.Uefanın listesinde de yoksa ne mantıkla cezalılar anlamadım.Evt. gerçekten Beşiktaş için büyük şans
Ve mutluluğun gümüşten şarkısını bulacaksın
Rüzgarda yürümeye devam et,yağmurda yürümeye devam et...

#469697 - Wed Dec 09 2009 00:18 AM Re: Rakiplerimizin Avrupa kupaları performansları [Re: Stevie G]
Raist Offline
S.Adebisi
Müdavim
**

Yer: Gabar Dağları
Mustafa Denizli 9 defansif 2 ofansif adamla; gol yemeyeyimde nasıl olsa 1 tane gol atarım düşüncesiyle maça çıkınca nerdeyse pozisyon dahi bulamadı.Heleki Fink-Uğur ve Tello-Nobre değişiklikleri beni benden aldı burda laugh .Napıyo bu çılgın adam dedik bu kadar ofansif oynanırmı.Böyle 2011-2012 sezonunda 6 takımla Avrupa'ya gitme hayelleride sona erdi...

Page 2 of 2 < 1 2

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı