#463297 - Thu Aug 06 2009 11:07 AM
Re: Turkcell Süper Lig Maçları 09/10
[Re: suskun]
|
|
1. Galatasarayımız 2. Beşiktaş ya da fener 3. Beşiktaş-Fener ya da Trabzonspor 4. Bursaspor 5. Gaziantep 6. Eskişehir 7. Ankara 8. Sivas 9. Kayseri
bu şekilde olabilir eger bir aksilik cıkmazsa umarımda cıkmaz
|
|
|
|
|
|
#464066 - Sun Aug 16 2009 04:35 AM
[Re: 9#Elano]
|
|
demedi demeyin bu yıl nisan ayında şampiyon oluruz..
90 a yakın gol atarız
avrupa liginde en azından yarı final oynarız..
tahmini sıralamam
1. GALATASARAY 2.fb 3. trabzonspor
|
|
|
|
|
|
#464117 - Sun Aug 16 2009 22:51 PM
|
Müdavim

|
|
|
|
|
|
|
#464118 - Sun Aug 16 2009 22:52 PM
[Re: Scarface]
|
Müdavim

|
|
|
|
|
|
|
#464119 - Sun Aug 16 2009 22:53 PM
|
Müdavim

|
|
|
|
|
|
|
#464268 - Tue Aug 18 2009 17:13 PM
[Re: AslAnibal]
|
4ever_Cheryl
Üye

|
Mactan önce Sivassporun kadrosunu görünce,bu macin en az 3-0 bitecegini düsünüyordum,Fenerbahcenin ilk golü bu kadar gec bulmasi,hem de ofsayt bir golle bulmasina cok sasirdim ama 1-0dan sonra,3-0 yaptilar skoru.
Fenerbahce ayni Fenerbahce,kapanan takimlara karsi bu senede zorlanacaklar,ama bu sene gecen seneye göre kanatlari daha da iyi kullanacaklar,ortasaha göbekleri daha iyi.A.Santos cabuk uyum sagladi,faydali oluyor.Defansif yönü zayif,belki sol bekte oynasa problem yaratabilirdi bu,Fenerbahceyi güclendirdi.Wedersonda iyi gidiyor.
Basindaki yorumlara katilmiyorum,Emre 4 yildir hazirlik kampi gecirmiyordu,bu sene süper olacak,Guiza uyum sağladi,Semihle Alex arasindaki uyum bu sene Guiza-Alex arasinda olacak,Fenerbahcenin brezilyalilari göz kamastiriyor gibi yorumlara katilmiyorum,Fenerbahce belki 30 milyon euro harcadi ama bu paranin yarisindan fazlasi,Özer ve Mehmet Topuza harcandi.Fenerbahcenin Özeri neden aldigini hala anlamadim ben,önünde Mehmet Topuz,Deivid ve Kazim gibi 3 oyuncu var,Özer kadroya bile giremiyor,Özeri harcamayi dogru bulmuyorum,onun ilk11de düzenli olarak oynamasi gerekiyor,genc ve kendini daha da gelistirmesi lazim.
Fenerbahce son macta 3-0 kazandi ama rakip Sivasspordu,bunu unutmamak lazim.Denizlispor macinda da golü cok erken bulmalari macin seyrini degistirdi,kolaylastirdi.hem Trabzonsporu hemde Fenerbahceyi bu kadar iyi yapan Sivasspordu,Sivassporun savunmasi ve takim savunmasi.
|
|
|
|
#464813 - Wed Aug 26 2009 06:55 AM
[Re: E05]
|
Yer: mersin
|
eveeeeet sıra geldi ankaraya...umarım diğer maçlarımız gibi zewk veren bi galatasaray(aşk)izleriz....tabi tallinn maçı var ama onu önemsemiyorum:D
|
|
|
|
|
|
#464815 - Wed Aug 26 2009 07:05 AM
[Re: mustafa hasdeniz]
|
Yer: mersin
|
1GALATASARAY 2sekiztaş 3f5 4bursa 5ts 6eses 7antep 8sivas
|
|
|
|
|
|
#464852 - Wed Aug 26 2009 12:57 PM
[Re: mustafa hasdeniz]
|
Aslanlar, solucan yemez...
Müdavim

Yer: İstanbul
|
1GALATASARAY 2sekiztaş 3f5 4bursa 5ts 6eses 7antep 8sivas 1 GALATASARAY 2 f7 3 Beşiktaş 4 Bursa 5 G.Antep 6 Trabzon 7 Eskişehir 8 Sivas 9 D. Bakır 10 Manisa
|
|
|
|
#464926 - Thu Aug 27 2009 13:49 PM
|
|
ben de sana katılıyorum. bence de sivas ilk 6 ya girmez. sivasın 2 yıldır sürdürdüğü basarının sebebi boşluktan faydalanması idi. çünkü gecen yıl aslanımız yada fenerde sağlam bir teknik direktor olsaydı besiktas sampiyon olmaz sivas da ikinciliği ve sampiyonlar ligini rüyasında bile göremezdi.
|
|
|
|
|
|
#464930 - Thu Aug 27 2009 14:12 PM
[Re: by cnytk]
|
Müdavim

|
ben de sana katılıyorum. bence de sivas ilk 6 ya girmez. sivasın 2 yıldır sürdürdüğü basarının sebebi boşluktan faydalanması idi. çünkü gecen yıl aslanımız yada fenerde sağlam bir teknik direktor olsaydı besiktas sampiyon olmaz sivas da ikinciliği ve sampiyonlar ligini rüyasında bile göremezdi. sivas top oynamıyordu hep söyledim (daha doğrusu bu forumda yazdım) sivas tıpkı avrupa şampiyonu olan yunanistan gibi defansa gömülüp bir tane atarsam kontra ile rahatlar arkasını getirirm diye düşünen bir anlayıştaydı... mehmet yılmaz ile ve de balili ile bu işi yapıyordu... gol yiyen rakip açılınca da bir iki daha atıp maçı alıyordu... amma ve lakin düşmez kalkmaz Bir Allah bülent uygunun kafası döndü mü bu geçici başarılarla hemen kendisini sahici hoca sandı ve takımın iskeletiyle oynadı... sivası sivas yapan defansı iken kalktı defansını çar çur etti dağıttı gitti eziklerden yasini aldı kendi adamını onlara verdi... baliliyi de sattı tumu da sattı üstelik mehmet yıldız da sakat.. sezer badur da olmayınca ayvayı yediiii..... yalnız bundan çıkarılacak çok büyük hikmetler var demek ki neymiş burnunu çok fazla havalara kaldırmayacakmışsın Allah adamın ayağını kaydırıverirmiş.... Haddini bilip ona göre konuşacaksın.... Haddini bilip ona göre oynayacaksın.... Hani diyor ya Kenan Doğulu: rütbeni bilicennnnnnn!...........
|
|
|
|
#466018 - Tue Sep 15 2009 17:55 PM
[Re: _ÖzLeM_]
|
Yer: İSTANBUL
|
Edit.
Tarafından düzenlendi Ali_Cetiner (Fri Sep 18 2009 15:13 PM)
|
|
|
|
|
|
#467294 - Wed Oct 21 2009 15:43 PM
[Re: Stevie G]
|
Müdavim

|
ama hak etti.. ersun da böyle olmuştu... bir insan ne oldum delisi olmaya başladı mıydı tepetaklak gittiğinin resmidir... tıpkı araba kullanmayı yeni öğrenenler gibi.. yeniyim diye heyecan yaptığı müddetçe dikkatli gider ama ne zamanki ulan artık öğrendim bu işi derse cart diye kazayı yapar...  örnekler çok: ersun yanal: birkaç anadolu kulübünde bişeyler başardı fenere hoca olurum belki diye beklerken milli takıma hoca oldu... yaptığı ilk iş sistem oturtuyorum diye hakan şükürü takımdan çıkarmak oldu... o da onun başını yedi... trabzona falan gitti o da tutmadı... şimdi yorumcu...  şenol güneş: durduk yerde kafayı yıldıraya taktı medyaya cevap yetiştirmeye çalıştı ve ayrıldı... bülent uygun: havalandı ona buna cevap yetiştirmeye çalıştı... kendisini fener maçından önce eleştirenlere yenilsek bile en azından 6-0 yenilmeyiz gibi terbiyesizce açıklamalar yaptı... kendine iyice güvendi ve takımın iskeletiyle oynadı... ve gitti...  fatih terim: Sürekli bizim ülkemizde istikrar yok hocalar harcanıyor diye açıklamalar yaparken UEFA Kupasını aldıktan sonra kise ona git demediği halde hatta kal denildiği halde burdaki misyonum bitti deyip yurtdışına gitti... oradan geldi malum olaylar oldu ... sonra milli takımın başına geçti ve tıpkı ersun gibi birkaç adama kafayı taktı (Fatih Tekke, Gökdeniz, Halil Altıntop vb) gibi ve kadro seçiminde duygusallığa kaymaya başladı... kendisini milletvekillerinden çok para alıyor diye saçma sapan eleştiren kişilere (ona bakarsanız cumhurbaşkanından da çok alıyorum) gibisinden cevaplar vereceğine "bu ülkede onlardan (yani milletvekillerinden) 550 tane var ama fatih terim bir tane" gibisinden buram buram megalomani kokan ve ajite edici cevaplar verdi... ben ders almam veririm dedi.. yani böyle antipatik cevaplarla kredisini tüketti ve o da gitti... bu liste böyle uzar gider dünyadan örneklerle ama gerek yok... bir insan ne oldum delisi olmayacak... guççük dağları ben yarattım havasında gezmeyecek... bunu bilir bunu söylerim vesselam...
|
|
|
|
#467367 - Thu Oct 22 2009 22:41 PM
|
Müdavim

|
ama hak etti.. ersun da böyle olmuştu... bir insan ne oldum delisi olmaya başladı mıydı tepetaklak gittiğinin resmidir... tıpkı araba kullanmayı yeni öğrenenler gibi.. yeniyim diye heyecan yaptığı müddetçe dikkatli gider ama ne zamanki ulan artık öğrendim bu işi derse cart diye kazayı yapar...  örnekler çok: ersun yanal: birkaç anadolu kulübünde bişeyler başardı fenere hoca olurum belki diye beklerken milli takıma hoca oldu... yaptığı ilk iş sistem oturtuyorum diye hakan şükürü takımdan çıkarmak oldu... o da onun başını yedi... trabzona falan gitti o da tutmadı... şimdi yorumcu...  şenol güneş: durduk yerde kafayı yıldıraya taktı medyaya cevap yetiştirmeye çalıştı ve ayrıldı... bülent uygun: havalandı ona buna cevap yetiştirmeye çalıştı... kendisini fener maçından önce eleştirenlere yenilsek bile en azından 6-0 yenilmeyiz gibi terbiyesizce açıklamalar yaptı... kendine iyice güvendi ve takımın iskeletiyle oynadı... ve gitti...  fatih terim: Sürekli bizim ülkemizde istikrar yok hocalar harcanıyor diye açıklamalar yaparken UEFA Kupasını aldıktan sonra kise ona git demediği halde hatta kal denildiği halde burdaki misyonum bitti deyip yurtdışına gitti... oradan geldi malum olaylar oldu ... sonra milli takımın başına geçti ve tıpkı ersun gibi birkaç adama kafayı taktı (Fatih Tekke, Gökdeniz, Halil Altıntop vb) gibi ve kadro seçiminde duygusallığa kaymaya başladı... kendisini milletvekillerinden çok para alıyor diye saçma sapan eleştiren kişilere (ona bakarsanız cumhurbaşkanından da çok alıyorum) gibisinden cevaplar vereceğine "bu ülkede onlardan (yani milletvekillerinden) 550 tane var ama fatih terim bir tane" gibisinden buram buram megalomani kokan ve ajite edici cevaplar verdi... ben ders almam veririm dedi.. yani böyle antipatik cevaplarla kredisini tüketti ve o da gitti... bu liste böyle uzar gider dünyadan örneklerle ama gerek yok... bir insan ne oldum delisi olmayacak... guççük dağları ben yarattım havasında gezmeyecek... bunu bilir bunu söylerim vesselam... işte yorum budur 
|
|
|
|
|
|
#468182 - Fri Oct 30 2009 13:13 PM
|
|
4-4-2 duzenli sistem,Nondanin yerine saglam futbola ac hizli forvet ,Sabrinin yerine Duzenli olarak baris oynarsa.Agir stoperin yerine futbola ac dayanikli hizli oyuncular lagzim hepsi degil sadece 1 stoperiin yerine dedigim oyuncu gelmelixD....bunlari yaparsak neden 3 kupayla sezonu bitirmiyelim arkadaslar? eminim ara trasferde buyuk yonetimizin en azindan forvetle ve stoperle ilgilenicektir takviye yapicaklar HEP DESTEK TAM DESTEKKK!
|
|
|
|
|
|
#468327 - Mon Nov 02 2009 12:40 PM
[Re: uA-Voltage]
|
Müdavim

|
4-4-2 duzenli sistem,Nondanin yerine saglam futbola ac hizli forvet ,Sabrinin yerine Duzenli olarak baris oynarsa.Agir stoperin yerine futbola ac dayanikli hizli oyuncular lagzim hepsi degil sadece 1 stoperiin yerine dedigim oyuncu gelmelixD....bunlari yaparsak neden 3 kupayla sezonu bitirmiyelim arkadaslar? eminim ara trasferde buyuk yonetimizin en azindan forvetle ve stoperle ilgilenicektir takviye yapicaklar HEP DESTEK TAM DESTEKKK! forvet olarak bursaspordan turgay için bursaspor aranmış... galiba turgay alınacak... sistem için ise rijkaard kararlı 4-3-3 diyor... tek forvet başka 4-4-2 ise bambaşka bir sistemdir diyor... tek forvete devam yani... ama stoper için bu hafta mesela 4-1-2 olarak oynandı...önceden 4-2-1 oluyordu takımın geri bloğu... gerçi stoperden ziyade ön libero mevkii için geçerli bu değişiklik galiba... yani ana sistem 4-3-3 ama bunun üzerinde küçük değişiklikler yapılıyor...
|
|
|
|
#468553 - Sat Nov 07 2009 14:04 PM
|
SoNsUzLuĞuM
Üye

|
Bursa Antep'i yener die düşündüm ama yenilmiş bea bursaya ne oldu acaba?Benim bu sezonu ilk 5'te bitirmesini istediğim takımlardan biriydi kendilerine gelirler heralde... Bu haftadan bahsediyorsan Bursa Gençlerbirliği ile oynadı ya pardon bu aralar aklımda bin türlü şey var karışmış düşüncelerim
Tarafından düzenlendi UA_gerrard_FCB (Sat Nov 07 2009 14:05 PM)
Fırtınada yürürken başını hep dik tut Ve karanlıktan sakın korkma Çünkü sonunda altın rengi bir gökyüzü Ve mutluluğun gümüşten şarkısını bulacaksın Rüzgarda yürümeye devam et,yağmurda yürümeye devam et...
|
|
|
|
|
|
#468747 - Thu Nov 12 2009 08:40 AM
|
Müdavim

|
Varya Trabzon o kadar çok pozisyona girdi ki Hakan ve Şans olmasa çok farklı kazanırlardı bu maçı zaten trabzonla beşiktaşın oynadığı her maçta beşiktaşın kalecisi mükemmel oynar... rüştü vardı fenerin kalesinde gitti trabzonda en iyi oyununu çıkardı... ama trabzonsporun mutlaka adam gibi golcüler alması lazım... gökhan ünalla umut bulutla bu iş olmadı olmuyor olmayacak...
|
|
|
|
#468765 - Thu Nov 12 2009 15:54 PM
|
Müdavim

|
Varya Trabzon o kadar çok pozisyona girdi ki Hakan ve Şans olmasa çok farklı kazanırlardı bu maçı zaten trabzonla beşiktaşın oynadığı her maçta beşiktaşın kalecisi mükemmel oynar... rüştü vardı fenerin kalesinde gitti trabzonda en iyi oyununu çıkardı... ama trabzonsporun mutlaka adam gibi golcüler alması lazım... gökhan ünalla umut bulutla bu iş olmadı olmuyor olmayacak... Trabzon maçında Hakan oynadı...
|
|
|
|
|
|
#469228 - Sat Nov 28 2009 22:53 PM
|
Üye

|
|
|
|
|
|
|
#469316 - Wed Dec 02 2009 00:40 AM
|
Müdavim

|
kendi başarımıza değil rakiplerin kaybına seviniyoruz.. ne acı.. ben tabloyu daha da acı hale getireyim.. elin kayserisi 4 gol atıyor, kasımpaşası 3 atıyor. bi bırakın yenmeyi berabere bile kalamıyoruz 10 yıldır ve bu takımlar kazanınca seviniyoruz... malesef öyle.. gelenek gibi bişey oldu artık bence 3 büyük die adlandırmamak gerekiyo.. normal bir takım bile 5leyebiliyor yani.. Kayseri o kadar değilde Kasımpaşa'nın 3 atması çok ciddi bir durum şaşırmamak lazım atamayana atarlar.. sadece fb için demiyorum.. kasımpaşa süper değildi fb berbattı.. o takıma 3 te atılır 5 te..
|
|
|
|
|
|
#469440 - Fri Dec 04 2009 18:11 PM
|
Üye

|
Diyarbakır'dan bi süpriz bekliyorum aynı şekilde Eskişehir'den bu hafta zencilerin haftası olsun (Youla, Tazameta, Mendoza) 
Tarafından düzenlendi ultrAslan_1991 (Fri Dec 04 2009 18:11 PM)
|
|
|
|
|
|
#469498 - Sat Dec 05 2009 13:42 PM
|
Müdavim

|
|
|
|
|
|
|
#469821 - Sun Dec 13 2009 03:10 AM
|
Üye

|
|
|
|
|
|
|
#469865 - Wed Dec 16 2009 01:15 AM
|
Üye

|
Haftaya Trabzonspor'dan ve Bursa'dan galibiyetler bekliyorum...
Tarafından düzenlendi ultrAslan_1991 (Wed Dec 16 2009 01:16 AM)
|
|
|
|
|
|
#470042 - Mon Dec 21 2009 17:12 PM
[Re: E05]
|
SoNsUzLuĞuM
Üye

|
Satılmış Hakemlerle yönetilen maçtan hayırmı gelir. Sonuna kadar katiliyorum renkdasim .. hele ki bugun ki macdan sonra .. boyle devam ederse, bizim ligin kaliteside dussecek .. Artik sahaya rakipe karsi degil, hakeme karsi savasiyosun .. bizim ligin kalitesi düşmüş düşeceği kadar
Fırtınada yürürken başını hep dik tut Ve karanlıktan sakın korkma Çünkü sonunda altın rengi bir gökyüzü Ve mutluluğun gümüşten şarkısını bulacaksın Rüzgarda yürümeye devam et,yağmurda yürümeye devam et...
|
|
|
|
|
|
|
|
0 kayıtlı (),
10
Guests and
24