Webaslan Forum
Page 54 of 58 < 1 2 ... 52 53 54 55 56 57 58 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#461858 - Sat Jul 18 2009 04:28 AM Re: #10 Arda Turan (C) ***** [Re: BBB]
lewo1905 Offline
Üye
**

Yer: izmir
arda nın kaptan olmasına sağuk bakan arkadaşlar için şunu söyleyebilirim.daha öncede arda topic inde çoğu şey söylemiştim onun hakkında.sahadaki yeteneklerini bir yana bırakın bu çocuğun.hoş çocuk dememe de bakmayın 22 yaşında olmasına rağmen çoğu kendini yönetici spor yazarı sanan adamdan daha iyi konuşmayı biliyor.takımdaki herkesin sevgisini kazanmış büyüklerine saygı konusunda küçüklerine detek konusunda üstüne yok.zeki adam zeki adamdır.bırakın o yaştaki bi insanında yeri gelsin özel hayatında bazı sizin yanlış görebileceğiniz ama gerçekte çok normal sayılabilecek hareketleri olsun.yani kusura bakmayın ama benim 8 taşdaki üzülmez gibi iki lafı bir araya getiremeyen bir kaptanım olacağına arda gibi zekasını konuşturan konuştuğunda kendini herkese dinlettiren bi kaptanım olsun.bence ardaya çok yakıştı bu kaptanlık.hayırlı uğurlu olsun.dilerim sorumluluklarının biraz daha artması saha içi performansını olumsuz etkilemez.tek korkum bu.

#462167 - Fri Jul 24 2009 01:44 AM Re: Dünya Yıldızı Arda Turan [Re: Anonymous]
GSli ümit54 Offline

ARDA TURAN10

FOR EVER

ARDA TURAN10

#462169 - Fri Jul 24 2009 02:28 AM Re: Dünya Yıldızı Arda Turan [Re: GSli ümit54]
MesMes Offline
Üye
**

Yer: Hannover
bu gece müthisti yine..

ISTE TARIH! ISTE GERCEKLER!

Sadakat, Basari ve Asalet...

#462175 - Fri Jul 24 2009 03:55 AM Re: Dünya Yıldızı Arda Turan [Re: MesMes]
mania Offline
Üye
**

olanüstü demek geliyor içimden arda için ama herkesin gördüğü etten kemikten :)) olağan ve GALATASARAYlı :)) eminim daha neler gösterecek.. ne diyelim allah nazardan saklasın, kıskananlar çatlasın..

"kaptanlık cok ama cook yakıştı 10a..
MEtin OKTAYın izinden devam yola.."

#462209 - Fri Jul 24 2009 16:55 PM Re: Dünya Yıldızı Arda Turan [Re: mania]
xl_aslan Offline
Üye
**

bu adammı klübün sigortalatması lazım.
Ligin kazmalarından biri gelir dalar bir şey olur diye çok tırsıyorum.

#462270 - Sat Jul 25 2009 13:42 PM Re: Dünya Yıldızı Arda Turan [Re: xl_aslan]
suskun Offline
Müdavim

evet bende bi sakatlık geçirmesinden korkuyorum. malum kıskananlar çok

#462318 - Mon Jul 27 2009 11:03 AM Re: #10 Arda Turan (C) [Re: Anonymous]
nazife17 Offline

Yer: istanbul bağcılar
slm arkadaşlar. ardanın hastasıyım yaa. koyu bir gsliyim . ama gsnin maçlarına bilet kazansamda gidemedim babam götürmedi.. yok akşam oluyormuş yok soguk oluyormuş yok çok küfürlüymüş bahane buluyor. vasiyetimdir ölürsem mezarımı bari ali samiyenin önünden geçirsinler....

#462328 - Mon Jul 27 2009 15:36 PM Re: #10 Arda Turan (C) [Re: nazife17]
MesMes Offline
Üye
**

Yer: Hannover
arkadasim bahane degil.. bende bir baba olsam kizimi onca küfürün yapildigi yere götürmem.. ultraslan buna bi cözüm bulmali..

ISTE TARIH! ISTE GERCEKLER!

Sadakat, Basari ve Asalet...

#462666 - Fri Jul 31 2009 00:34 AM Re: #10 Arda Turan (C) [Re: MesMes]
Scarface Offline
Müdavim
**

Kaptanlık ona çok yaramış gibi 3maçta 5 asist yaptı

#462772 - Fri Jul 31 2009 15:01 PM Re: #10 Arda Turan (C) [Re: Scarface]
suskun Offline
Müdavim

10 numara nasıl da yakışmış aslanıma..
BAROSun golünde yaptığı asistte rüzgarla 10 numaralı formayla savrula savrula koşup gidişi tüylerimi diken diken etti laugh

#463680 - Mon Aug 10 2009 23:21 PM Re: #10 Arda Turan (C) [Re: suskun]
gambitxx Offline
Müdavim
**

Yer: İzmir
Şu ana kadar 1 gol 8 asisti var yanlış hatırlamıyorsam,inanılmaz bir giriş yaptı gerçekten.Yeni Iniesta demekten yorulacağım bu sene sanırım.

#463708 - Tue Aug 11 2009 12:38 PM Re: #10 Arda Turan (C) [Re: gambitxx]
9#Elano Offline
Müdavim
**

Yer: Tekirdağ/Muratlı
1 gol 7 asist diye okumuştum...

#463712 - Tue Aug 11 2009 13:34 PM Re: #10 Arda Turan (C) [Re: 9#Elano]
suskun Offline
Müdavim

istatistikleri çok güzel.. her maçta yıldızlaşıyor.. ARDA bu sene çok iyi işler yapacak..

#463722 - Tue Aug 11 2009 14:52 PM Re: #10 Arda Turan (C) [Re: 9#Elano]
gambitxx Offline
Müdavim
**

Yer: İzmir
İlk Gönderen: 9#Elano

Evet 7 asist oluyor doğru,o kadar da iyi değilmiş yaw performansı smile

#463723 - Tue Aug 11 2009 15:04 PM Re: #10 Arda Turan (C) [Re: 9#Elano]
Scarface Offline
Müdavim
**

İlk Gönderen: 9#Elano
1 gol 8 assist diye maçlarda görmüştüm

#463773 - Tue Aug 11 2009 23:07 PM Re: #10 Arda Turan (C) [Re: Anonymous]
BBB Offline
Üye
**

10'nun adı Arda Turan

#463870 - Thu Aug 13 2009 16:21 PM Re: #10 Arda Turan (C) [Re: BBB]
sami dayı Offline
Üye

Yer: elmadağ
BÜYÜK KAPTAN

HÜRRİYET ALMA ALDIRMA.SİTESİNE GİRME GİRDİRME.

#465454 - Thu Sep 03 2009 16:06 PM Re: #10 Arda Turan (C) [Re: sami dayı]
kacarow Offline
Müdavim
**

Yer: Konya

"Pasaportum farklı olsaydı..."
Galatasaray kaptanı ve A milli takım oyuncusu Arda Turan, reklam kampanyası tanıtımında konuştu. Arda, kendisine Avrupa'nın büyük kulüplerinden transfer tekliflerine "Kulübümle sözleşmem devam ediyor. Sonuçta teklifler kulübüme ve bana artı motivasyon oluyor. Beni onurlandırıyor. Olumlu etkiliyor" dedi. Kendisinin Messi'ye benzetilmesine ise "Aşırı milliyetçi biriyim. Türklüğümle gurur duyuyorum. Pasaport farkı, malesef bizi AB'de sıkıntıya sokuyor. Pasaportum farklı olsaydı kulübümde farklı olurdu. Sadece benim için değil ama bir çok Türk futbolcusu için" şeklinde konuştu.

Frank Ribery ve Wayne Rooney gibi ünlü futbolcuların yer aldığı reklam kampanyasının Türkiye ayağında rol alan Arda Turan, A milli takımın cumartesi günü oynayacağı Estonya maçı için kamp yaptığı Kayseri'de karşılaşmanın oynanacağı B.B Kadir Has Stadı'nda basın toplantısına katıldı. Toplantıda önce Arda Turan'la ilgili film gösterildi. "Farkı sen yarat" konseptinde çekilen filmde Galatasaray'ın genç kaptanının futbol özellikleri dile getirilirken, en önemli özelliğinin maç içinde hızlı düşünmesi ve beklenmeyeni yapması vurgulandı. Art arda şık görüntülerin yer aldığı klasik futbol filminden uzak, futbolun gerçeğini ortaya koyan senaryoda ,bir maçın son saniyeleri, eşitlik hali, sıkıntılı bir atmosfer ve gol pası öncesi Arda'nın aklından geçenler estetik bir dil ve görsellikte sunuldu. Tanıtımda konuşan Arda turan, son olarak Totenham kulübünden gelen transfer teklifinin hatırlatılması üzerine " Galatasaray kulübüyle sözleşmem devam ediyor.Şartlar ilerde ne gösterir bilemem. Bu teklifler kulübümle bana artı motivasyon oluyor. Sahaya girince işime bakarım Bu teklifler beni onurlandırıyor. Olumlu etkiliyor. "diye yanıtladı. Kendisinin Messi'ye benzetilmesine ve yabancı bir oyuncu olsaydı daha farklı bir yerde olup olmayacağı yolundaki bir başka soruya ise"Aşırı milliyetçi biriyim. Türklüğümle gurur duyuyorum. Bizim Türk olmamızdan dolayı farklı oluyor. Pasaport farkı malesef bizi AB'de sıkıntıya sokuyor. papasortum farklı olsa farklı olabilirdi. Pasaportum farklı olsaydı kulübümde farklı olurdu. Sadece benim için değil ama bir çok Türk futbolcusu için" diye yanıt verdi. Galatasaray'ın genç kaptanı nasıl bir fark yarattığı ve genç yaşta kaptan olmanın verdiği duyguyu ise şöyle dile getirdi:

"Sonuçta hucumda oynayan bir oyuncuyum ,Fark yaratmak zorundayım, Sahada bunu yansıttığımı düşünüyorum. Reklam filminde çalışmak çok farklıydı. Keyifli ve heyacanlı bir çalışma oldu. Amatör olarak oynadım ama fena yapmadım. Ben bir takım oyuncusuyum, starlık sizin vereceğiniz bir ünvandır. Türkiye'nin en büyük camiasında oynuyorum. 25 milyondan fazla bir camia , genç yaşta bana bu görevi layık gördü. B en de alt yapıdan oraya gelen biri olarak, onları başarıyla temsil ediyorum. Onların sahadaki yüzüyüm. Kaptanlık farklı sorumluluk getiriyor. Herşey başarıya giden yolda araç. Biz de bu araçları amaca dönüştürmek istiyoruz. Başarı gelmeden şampiyonluklar olmadan, benim için çok önemi olmaz. Kaptanlık sorumluluğu kupayı kaldırmakla olur diye düsünüyorum. Ben hucum oyuncuyum .Asist yapma, bire bir adam ekstiltebiliyor olmam,fark yaratan özelliklerim Her oyuncu bunu yapabilir ama, ben bunları daha iyi yaptığımı düşünüyorum. Çabukluğu çok üst düzeyde olan biri değilim,Rakiplerimden önce düşünmeliyim ki farklı olmalıyım. "

A milli takımında bur kulüp havası yaratıldığı ve milli takıma bireysel gözle bakmadığını dile getiren Arda Turan "Her zaman olduğu gibi Türk futbol takımı olarak, en önemli iki maçımızı oynayacağız. Yapılamayacak şeyleri yaptık. Bitti denilen anlarda ortaya çıktık.Şimdi üst üste, Estonya ve Bosna Hersek maçlarını oynayacağız. Yapamayacağımız bir şey değil. İyi konsantre olup, Dünya Kupasına katılmak istiyoruz. Bunu laf olsun diye söylemiyorum. Umarım herşey yolunda gider. Milli takıma bireysel olarak bakmadık. Asla, bireysel bakmıyoruz. Biz, takım halinde fark yarattık. Burayı kulüp takımına çevirdik. Kalecisinden forvetine kadar herkes fark yaratmak için uğrasıyor" şeklinde sözlerini sonlandırdı

03.09.2009
Kaynak : DHA [/quote]

#465470 - Thu Sep 03 2009 21:18 PM Re: #10 Arda Turan (C) [Re: kacarow]
_ÖzLeM_ Offline
Yeni üye

Yer: kastamonu
galatasarayımıza arda turan gibi maçta aklını ve gücünü aynı anda ortaya koymayı başaran,maçta yüreğiyle mücadele eden daha birçok oyuncu gelir inş.

#465540 - Sat Sep 05 2009 19:20 PM Re: #10 Arda Turan (C) [Re: _ÖzLeM_]
ua_adana_01 Offline

türk milli takımında da ardanın kaptan olması lazım.tabıkı 2.babası fatih terimin (1.babası aziz yıldırımmıs) bunu dusunebılırse

Page 54 of 58 < 1 2 ... 52 53 54 55 56 57 58 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı