Webaslan Forum
Page 2 of 2 < 1 2
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#462951 - Sun Aug 02 2009 05:48 AM Re: Sivasspor'un rakibi Anderlecht [Re: BBB]
gambitxx Offline
Müdavim
**

Yer: İzmir
İlk Gönderen: ultrAslan_1991
5iva5 artık uefaya gider. (Senin neyine şampiyonlar ligi)

Yalnız bunu yazarken bizim de UEFA'da oynadığımızı hatırlatırım hocam.Dolaylı olarak kendi takımını da aşağılıyorsun UEFA kupasını aşağılayarak.

#463037 - Mon Aug 03 2009 11:36 AM Re: Sivasspor'un rakibi Anderlecht [Re: MesMes]
AslAnibal Offline
Aslanlar, solucan yemez...
Müdavim

Yer: İstanbul
İlk Gönderen: MesMes
5 yeriz 7 yeriz ama 6 yemeyiz demisti artist bülent.. sözde cimboma laf atmisti.. desene sivastada 7 yerler bunlar simdi..

sivasta 7 yemezler çünkü rakip muhtemelen yedeklerle çıkar...

büyük hoca diyorlardı hatta hocayı geçip ferguson hesabı menajer falan diyen dangalaklar bile oldu... ama ben geçen seneden beri buradan haykırıyorum bu adam hoca falan değil.. hoca, rakibin durumuna göre değişiklik yapar straseji değiştirir taktik değiştirir oyuncu çıkarır oyuncu sokar... yok dayı adamda bunların hiçbiri yoktu ama türkiyede işte 90 dakka geriye yaslan arada bir kontra atak yap mehmet yıldız atsın bi tane sonra 2. yarı 60. dakkada oyuna baliliyi sok rakip beraberlik için saldırırken defansta açık versin sen de yine kontralarla durumu 2-3 hatta 4 yaparsan ne ala yapamazsan da zararı yok 1-0 olsun bizim olsun haddimizi bilerek oynuyoruz bilmem ne...

geçen sene türkiye kupasında 2 tane gol attıkları bi maç vardı o da gençlerbirliği maçı o da berabere bitmişti 2-2...

ve bu adam ve bu adamın fener üyesi başkanı bu sene hayatlarının hatasını yaptılar... sivası sivas yapan defansla oynadılar tabiri caizse defansın içinre ettiler... sen sırf fenerli olduğun için bilicayı fenere yollayacaksın ve fenerden her maçta kendi kalesine gol atan yasini alacaksın onun yerine... tumu yolluyıp yerine kazma ersen martini alacaksın... vs vs vs....

hiç üzülmedim yenilmelerine... öyle fatih terim özentisiyle saçları arkaya tarayıp da ona buna laf yetiştirmeye çalışmakla hoca olunmuyor... misal yalçın bulutun da saçı arkaya taralı ama fatih terim değil... bence bülent uygun ne yapıp edip fenere kapağı atmalı bi şekilde tıpkı aykut gibi... ankarasporda başkan olacağıma fenerde kapıcı olurum küçük mantığı... yazık etti kendine aykut...

bu arada bu sene turkcell super ligte sivas ilk altıya girerse sürpriz olur....

#463195 - Tue Aug 04 2009 22:54 PM Re: Sivasspor'un rakibi Anderlecht [Re: gambitxx]
BBB Offline
Üye
**

İlk Gönderen: gambitxx
İlk Gönderen: ultrAslan_1991
5iva5 artık uefaya gider. (Senin neyine şampiyonlar ligi)

Yalnız bunu yazarken bizim de UEFA'da oynadığımızı hatırlatırım hocam.Dolaylı olarak kendi takımını da aşağılıyorsun UEFA kupasını aşağılayarak.

Yoo ben niye takımımı aşşağılıyım ben takımımla gurur duyarım

#463196 - Tue Aug 04 2009 23:04 PM Re: Sivasspor'un rakibi Anderlecht [Re: BBB]
KingLion Offline
Müdavim

Yer: Danimarka
Gecmis olsun Sivas, umarim kelle biraz daha akillanir. (Uygun, bu sana)

Bari BJK birsey yapsa, ama gecen sezon GS ve fb´nin bitmeyen zaafiyetlerinden yararlanarak sampiyon olan, baska da bir numarasi olmayan bir takimdan Avrupa´da pek fazla birsey beklemiyorum. O arenada Mustafa Denizli´nin de en son basarisi 0 cekmek olmustu malumunuz.. Umarim daha gögüs kabartici neticeler almak nasip olur.

#463202 - Wed Aug 05 2009 05:10 AM Re: Sivasspor'un rakibi Anderlecht [Re: KingLion]
al_bundy Offline
Müdavim

Yer: ADANA
İlk Gönderen: KingLion
Gecmis olsun Sivas, umarim kelle biraz daha akillanir. (Uygun, bu sana)

Bari BJK birsey yapsa, ama gecen sezon GS ve fb´nin bitmeyen zaafiyetlerinden yararlanarak sampiyon olan, baska da bir numarasi olmayan bir takimdan Avrupa´da pek fazla birsey beklemiyorum. O arenada Mustafa Denizli´nin de en son basarisi 0 cekmek olmustu malumunuz.. Umarim daha gögüs kabartici neticeler almak nasip olur.

bjknin en buyuk basarisi deplasmanda liverpooldan 8 yerine 7 yemek olur:)))

your nightmare is back again

#463249 - Wed Aug 05 2009 16:09 PM Re: Sivasspor'un rakibi Anderlecht [Re: al_bundy]
suskun Offline
Müdavim

TÜRK futbolu adına üzüldüm tabi ama sivas adına üzldüğümü söyleyemicem..
çok konuşup havalanan takımın avrupa da haddini bildirirler böyle..

ilk 20 dakika bastırıp 3-1 yenmesi sivasın başarısından değildi bana göre.. anderlecht golünü attıktan sonra çekildi.. sivasın turu geçmesini beklemek büyük bi saçmalık olurdu zaten.

defansın göbeğinde orta sahada çok açık veriyorlar böyle giderse ligde de hiç bişey yapamazlar...

#463261 - Wed Aug 05 2009 19:24 PM Re: Sivasspor'un rakibi Anderlecht [Re: suskun]
ElAno Offline

*

yemişim türk futbolunu ülke puanını biz uefayı aldığımız sene türk futbolu nerdeydi ülke puanı nasıldı biz başarılı olalım bjkye fbye sivasa kim koyarsa koysun

Page 2 of 2 < 1 2

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı