5 yeriz 7 yeriz ama 6 yemeyiz demisti artist bülent.. sözde cimboma laf atmisti.. desene sivastada 7 yerler bunlar simdi..
sivasta 7 yemezler çünkü rakip muhtemelen yedeklerle çıkar...
büyük hoca diyorlardı hatta hocayı geçip ferguson hesabı menajer falan diyen dangalaklar bile oldu... ama ben geçen seneden beri buradan haykırıyorum bu adam hoca falan değil.. hoca, rakibin durumuna göre değişiklik yapar straseji değiştirir taktik değiştirir oyuncu çıkarır oyuncu sokar... yok dayı adamda bunların hiçbiri yoktu ama türkiyede işte 90 dakka geriye yaslan arada bir kontra atak yap mehmet yıldız atsın bi tane sonra 2. yarı 60. dakkada oyuna baliliyi sok rakip beraberlik için saldırırken defansta açık versin sen de yine kontralarla durumu 2-3 hatta 4 yaparsan ne ala yapamazsan da zararı yok 1-0 olsun bizim olsun haddimizi bilerek oynuyoruz bilmem ne...
geçen sene türkiye kupasında 2 tane gol attıkları bi maç vardı o da gençlerbirliği maçı o da berabere bitmişti 2-2...
ve bu adam ve bu adamın fener üyesi başkanı bu sene hayatlarının hatasını yaptılar... sivası sivas yapan defansla oynadılar tabiri caizse defansın içinre ettiler... sen sırf fenerli olduğun için bilicayı fenere yollayacaksın ve fenerden her maçta kendi kalesine gol atan yasini alacaksın onun yerine... tumu yolluyıp yerine kazma ersen martini alacaksın... vs vs vs....
hiç üzülmedim yenilmelerine... öyle fatih terim özentisiyle saçları arkaya tarayıp da ona buna laf yetiştirmeye çalışmakla hoca olunmuyor... misal yalçın bulutun da saçı arkaya taralı ama fatih terim değil... bence bülent uygun ne yapıp edip fenere kapağı atmalı bi şekilde tıpkı aykut gibi... ankarasporda başkan olacağıma fenerde kapıcı olurum küçük mantığı... yazık etti kendine aykut...
bu arada bu sene turkcell super ligte sivas ilk altıya girerse sürpriz olur....