Transferin büyüklügünü düsmanlarin agzindan duydukca anliyoruz.. Adamlar resmen gaz veriyor bize.. Keita su yazilari antu ya yazdirttin ya.. helal olsun sana.. Deli KADER uleeen

okuyunda biraz iciniz acilsin arkadaslar..
02.07.2009 16:11 Perşembe #350
mustaine1907
Abdul Kader Keita Galatasaray´da!
Bence Türkiye için gayet kaliteli bir transfer.
Ha çoşarmı yoksa batar mı? Bu tarz yorumlar için bence çok erken.
Şunuda hatırlatmak isterim.Kewell ve Baroş transfer haberlerinde de forumda aynı havalar esmişti.Kewell topa vuramayacak kadar hasta ve sakattı.Baroş´un boy boy son istatistikleri döküldü; hiç bir şey yapamayacağı yazıldı çizildi hatta dalga geçildi.
Uzun lafı kısası bu işler belli olmaz.. bir bakarsınız adam çoşar.Zaten bu gs´nin nasıl bir sinerji ortamı varsa; futbol hayatının en kötü dönemini yaşayan adam bu takıma gidince bir değişiyor.Bu sene Gökhan Zan filan bambaşka biri olup;hayatının futbolunu oynarsa hiç şaşırmam.
02.07.2009 15:21 Perşembe #338
serhan
Abdul Kader Keita Galatasaray´da!
Yalnız şu var bu eziklere gelen adamlara havasından mıdır suyundan mıdır balından mıdır bilmem ama birşeyler oluyor iş yapmaz denilen adamlar 2. baharlarını yaşıyorlar.
03.07.2009 21:36 Cuma #464
sögütözü
Abdul Kader Keita Galatasaray´da!
bence gayet basarili bir transfer...tipki kewell baros gibi..cincon güzel transferler yapiyor..egriye egri dogruya dogru..alay etmek kendimizi kandirmaktan baska bir sey degil...
03.07.2009 15:54 Cuma #452
cyberfener
Abdul Kader Keita Galatasaray´da!
Mesajı Gönderen: venomjr:cLink:0059967
arkadaşım bu adama Yattara´nın yeteneklisi dersen bu çok büyük bir futbolcu demektir. Bu tarz bir adamsa vay halimize demek kalır bizede. Umarım çok kötü ve uyumsuz bir süreç olur bu futbolcu için. Ancak daha evvelde belirttiğim gibi biz bu futbolcuyu transfer etmiş olsan ben bizim yönetime hakkımı helal etmezdim. Ne idüğü belirsiz sakatlıkla başı belada adamları ucuz fiyatlara kapatıp kumar oynamak GS a has bir tutumdur. Ayrıca bu adam hakkaten iyi bir futbolcu ise‚ o mevkide oynaması geren kewel ne olucak? Ancak çifte telli oynar ikisinden biri.
Adamlar kewell dan stoper bile icat ettiler ve de fena oynamadı. Kadro genişliği açısından iyi transfer. Sarbi ye mahkum olmaktan kurtuldular bir manada. Sakat olduğuna da katılmıyorum. Lyon´un 15´e al 40´a sat taktiğinin tutmadığı bir oyuncu diyebiliriz. Kariyerinde dip noktayı yaşadı daha ne kadar kötü olabilir bilmiyorum. Ama bu transfer bizim açımızdan iyi oldu. Aziz başkan daha da hırslanmıştır bomba için.
HÜ´nün ingiltere´de olduğu söyleniyor. Herkes owen ın peşinde diyor ama yine alakasız transfer piyasasında ismi duyulmayan bir isim getirecek sanırım. QTM´ye de iyi kapak takıyorlar aslında. zotomaç ve diğerlerinin yazdığı hiçbir isimi almadılar. Keşke bizim de böyle olsa. Sayemizde rating yapıyor **** medya.
03.07.2009 14:41 Cuma #449
FenerBarca
Abdul Kader Keita Galatasaray´da!
Çok çok iyi transfer yaptılar...
Kabullenmekte güçlük çekiyorum ancak ilk defa yaptıkları bir transfere ´´keşke´´ gözüyle baktım.
Kıl kuyruk iyi iş yapıyor gerçekten‚ne diyeyim hayırsız olsun.
02.07.2009 14:10 Perşembe #305
Erkan67
Abdul Kader Keita Galatasaray´da!
koskoca yönetim su haldun üstünelin yaptigi isi yapamadi
bi hbk vardi bu isi bilen oda gitti
yabanci transferde bizim yönetim be-ce-rik-siz....
02.07.2009 13:15 Perşembe #277
lualua
Abdul Kader Keita Galatasaray´da!
biz almış olsak şuanda ooffff keita helal yönetimimize yazıları %90 civarı olacaktı geri kalan kısım ise tanımıyorum iyi youncumu derdi.nerden parayı bulup alıyorlar nasıl ikna ediyorlar anlayamıyorum.haldun denen adam gitti 3 günde keitayı aldı geldi.vallahi billahi amacım eleştiri değil ama sanırım hakan bilal kutlualp aranıyor bizde de.son olarak söylüyorum ki keita mükemmel bir transferdir umarım başarılı olamaz.yoksa baros arkalarında arda keweel keita 3 lüsü hakkatan iyi olurlar cinconlar ya.ofofff bütün moralim bozuldu
Yahu Adamlar resmen sunu demis: Kim bu formayi giyerse birden dahada iyi oluyor.. Kirmizi olarak boyadigim bölüm cok dikkat cekici.. burda herkesin elestirdigi transferden bile korkar hale gelmisler.. gökhan zan transferine bile bizden daha olumlu bakiyorlar.. resmen diyorlar..
galatasaraylilik ruhu kanatlandiriyor..