#463117 - Tue Aug 04 2009 09:34 AM
Re: Galatasaray Cafe Crown 2009-2010
[Re: Scarface]
|
Müdavim

Yer: ADANA
|
haldun babadan kobe yi istiyoruz galatasarayimiza:))) Haldun babanin basketbolla ilgisi yoktur biliyorum renkdas adamin basketbollla ilgisi olmadigini... sadece mubalaga sanatini kullandim:)) ama bi elini atsa fena olmayacak bence...
|
|
|
|
#463126 - Tue Aug 04 2009 11:37 AM
[Re: al_bundy]
|
Müdavim

|
haldun babadan kobe yi istiyoruz galatasarayimiza:))) Haldun babanin basketbolla ilgisi yoktur biliyorum renkdas adamin basketbollla ilgisi olmadigini... sadece mubalaga sanatini kullandim:)) ama bi elini atsa fena olmayacak bence... bencede
|
|
|
|
|
|
#465125 - Sat Aug 29 2009 11:13 AM
|
Müdavim

Yer: Tekirdağ/Muratlı
|
Mike Wilkinson Galatasaray Cafe Crown'da
Galatasaray geçtiğimiz sezon BC Khimki forması giyen Mike Wilkinson ile anlaştı.
Galatasaray Cafe Crown Rusya Ligi takımlarından BC Khimki forması giyen ABD'li power forvet Mike Wilkinson ile kesin anlaşmaya vardı.
Geçen sezon Eurocup'ta 14 maçta forma giyerek, 6,8 sayı, 4,1 ribaund ve 0,4 asist ortalamalarıyla mücadele eden Wilkinson, Rusya Ligi'nde ise 27 maçta, 7,1 sayı, 4,2 ribaund ve 0,6 asist ortalamalarını yakalamış.
Mike Wilkinson aynı zamanda Rusya Ligi'nde iki sayılık atışlarda yüzde 59,1 gibi önemli bir isabet oranı tutturmuş. Eurocup'ta ise bu oran yüzde 50.
|
|
|
|
#468880 - Thu Nov 19 2009 23:52 PM
|
Yer: antalya
|
asil vahäm olan ve dusunduren bu olayın neden bu zamana kadar degilde fener macından sonra cıkması.ben adnan polatın gerekenı yapacagına inanıyorum.rezil olduk evet ama dik durmamız lazım.ben bu olayın yönetimimizin bilgisi dışında geliştiğine inanıyorum.yıllardır belkide en şeffaf yönetim adnan polat yönetimidir.şuana kadar gördüğüm ALP YALMAN,ÖZHAN CANAYDIN,FARUK SÜREN,MEHMET CANSUN başkanlarının takımla ilgili kötü bi olay oldugunda piyasaya cıkıP ALEHTE demecler vermsi.
BİZE DÜŞEN SAYIN BAŞKANIMIZA YÜRÜDÜĞÜ BU YOLDA YALNIZ OLMADIĞINI HİSSETTİRMEK.
|
|
|
|
|
|
#468886 - Fri Nov 20 2009 01:48 AM
|
Müdavim

Yer: ADANA
|
Nalga skandalı istifa getirdi Galatasaray Kulübü'nde basketbol şubesinden sorumlu olan başkan yardımcısı Yiğit Şardan görevinden istifa ettiği açıkladı. Şardan yaptığı yazılı açıklamada istifa gerekçesinin Cemal Nalga olayı olduğunu belirtti.
İlişkili fotoğrafları göster
İlgili Haberler Aktar: Üzerinde önemle duracağız NTV Spor ve Ajanslar Güncelleme: 19:14 TSİ 19 Kasım. 2009 Perşembe İSTANBUL - Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Yiğit Şardan, basketbolda ortaya çıkan Cemal Nalga skandalının ardından, kulüp yönetim kurulu üyeliği ve başkan yardımcılığı görevlerinden istifa ettiğini açıkladı.
Şardan, yaptığı yazılı açıklamada, ''Mart 2008'den beri sürdürmekte olduğum Galatasaray Yönetim Kurulu üyeliği ve başkan yardımcılığı görevimden istifa ettiğimi bildiren mektubu, bugün Sayın Başkan Adnan Polat'a iletmiş bulunmaktayım. İstifamın gerekçesi, Galatasaray erkek basketbol takımında yaşanan ve tüm Galatasaray camiasını çok rencide eden Cemal Nalga olayıdır'' ifadesine yer verdi.
Şardan açıklamasında, ''Basketbol erkek takımının şube sorumlusu olarak, Almanya'daki özel bir turnuvada vuku bulan bu müessir olayın benden saklanmış olması ve düne kadar bu ihlalden hiçbir bilgi sahibi olmamam, üzerimdeki sorumluluğu ortadan kaldırmaz diye düşündüğüm için bu kararı aldım. Tüm Galatasaray camiasının bilmesini isterim ki, 20 aydır sürdürdüğüm muhtelif görev ve sorumluluklarımı, tüm bilgim, aklım, tecrübem ve donanımımla ve her şeyden önemlisi Galatasaray etiğine, gelenek ve göreneklerine bağlı kalarak yerine getirme çabası içinde oldum, ancak yaşanan bu son olayı önleyememiş olmaktan ötürü büyük üzüntü duymaktayım. Tüm Galatasaray camiasından ve Türk spor kamuoyundan içtenlikle özür dilerim'' dedi.
kaynak:www.ntvspor.net
|
|
|
|
#468891 - Fri Nov 20 2009 10:57 AM
|
|
ulan fenere karşı kazandığımız galibiyeti kimse konuşmuyor.
|
|
|
|
|
|
#468892 - Fri Nov 20 2009 13:26 PM
[Re: los_galactiGS_]
|
|
bütün liseli başkanlar yükleniyor şuan adnan polat yönetimine.tabi stad bitiyor süper projeler var cok iyi kadro ve teknik heyet var.kimsenin yapamadığı hatta yapmaya cesaret edemediği bu muhteşem projolerin başına gelip oturmak o kadarda kolay olmamalı.oh söğüt gölgesi sanki galatasaray klübü. SAYIN BAŞKANIM POLAT YALNIZ DEĞİLSİN.
|
|
|
|
|
|
#468897 - Fri Nov 20 2009 15:50 PM
|
|
ulan fenere karşı kazandığımız galibiyeti kimse konuşmuyor. Bu rezalet varken o maçı konuşmak kadar saçma birşey olamaz isterseniz 20 yıl evvelki şampıyonluğuda konuşalım demek istediğimi anlatamadım bizim kazandığımız her maçtan sonra birşeyler ortaya çıkıyor ve yaptığımız başarılar unutuluyor gündeme başka bomba konular sürülüyor.tabiki geçmişle avunmak gibi niyetimiz yok.
|
|
|
|
|
|
#468941 - Sun Nov 22 2009 18:12 PM
[Re: careca]
|
GALATASARAY
Müdavim

Yer: KAYSERİ
|
Af buyurun arkadaşlar.. Berbat bir şey olmuş ama, Ne zaman olmuş ? Nerede olmuş? Hazırlık maçında mı? Fener maçında mı? Yoğun işlerden konuyu tam öğrenemedim. geçen hafta oldu fener maçında oldu cezalı olan cemal ı başka birisinin formasıyl oynatmışlar
|
|
|
|
|
|
#468969 - Sun Nov 22 2009 21:16 PM
[Re: suskun]
|
Müdavim

|
İŞTE 'NALGA' CEZALARI! Türkiye Basketbol Federasyonu, Galatasaray Cafe Crown oyuncusu Cemal Nalga'nın takım arkadaşının formasıyla oynatılarak, cezasının usulsüz olarak dolmuş gibi gösterildiğinin anlaşılmasıyla ortaya çıkan konuda kararını verdi.
TBF Yönetim Kurulu'ndan yapılan açıklamada, Galatasaray Cafe Crown Basketbol Takımı'nın Beko Basketbol Ligi'ndeki ilk 5 maçı ile Teknosa Türkiye Kupası'nda yaptığı maçlarda hükmen 20-0 skorla yenik ilan ederken, sarı-kırmızılı ekibin bu dönem içerisinde oynadığı resmi lig maçları sayısı kadar olan toplam 5 puanı, mevcut ve gelecekte kazanacağı puanlar dikkate alınarak silinmesine karar verdi.
Galatasaray Cafe Crown, ligde OYAK Renault, Kepez Belediyesi, Erdemir, Banvit ve Fenerbahçe Ülker maçları, Teknosa Türkiye Kupası'ndaki Pınar Karşıyaka, Tofaş, Mersin Büyükşehir Belediyesi maçlarında, 20-0'lık sonuçlarla hükmen yenik sayıldı.
İŞTE TARİHİ KARARLAR:
- Galatasaray Yönetim Kurulu Üyeliği'nden istifa eden Yiğity Şardan'a 6 ay hak mahrumiyeti ve 10 bin TL para cezası,
- Galatasaray Cafe Crown yardımcı antrenörü Mert Uyguç'a 2 yıl ve 10 bin TL para cezası,
- Galatasaray Cafe Crown Teknik Direktörü Okan Çevik'e 3 yıl hak mahrumiyeti ve 10 bin TL,
Galatasaray Cafe Crown Teknik Danışmanı Koray Mincinozlu'ya 2 yıl hak mahrumiyeti ve 5 bin TL para cezası,
- TBF Disiplin Kurulu, Cemal Nalga'ya ise 2 yıl hak mahrumiyeti ve 10 bin TL para cezası,
- Galatasaray Cafe Crown'a Fenerbahçe Ülker ile oynanan maçta çıkan olaylardan dolayı 4 maç seyircisiz oynama cezası,
- Galatasaray Cafe Crown oyuncusu Tufan Ersöz'e 4 ay hak mahrumiyeti, 5 bin TL para cezası ve 40 bin TL para cezası
- Fenerbahçe Ülker forması giyen Kinsey'e 2 maç men ve 3 bin TL para cezası verildi.
|
|
|
|
|
|
#469056 - Tue Nov 24 2009 14:31 PM
|
Üye

|
Hayırlısı olsun 
|
|
|
|
|
|
#469555 - Sun Dec 06 2009 16:54 PM
[Re: BBB]
|
GALATASARAY
Müdavim

Yer: KAYSERİ
|
|
|
|
|
|
|
#474624 - Sat Jul 10 2010 20:48 PM
[Re: GauchO]
|
Yeni üye
Yer: İstanbul/Türkiye
|
Arkadaşlar erkek basket takımı bu sene iyi olmicak gibi.Murat,Evren gibi kaliteli yerli kısaları elimizden çıkardık inşallah yanılırım tahminimde...
|
|
|
|
|
|
0 kayıtlı (),
10
Guests and
24
Spiders online. |
|