Webaslan Forum
Page 2 of 4 < 1 2 3 4 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#460623 - Sat Jul 04 2009 19:22 PM Re: # Leo Franco [Re: lioooon10]
gambitxx Offline
Müdavim
**

Yer: İzmir
23 yaşındayken bu kadar hata yapması çok anormal bir durum değil.Casillas bile o yaşlarda garip hatalar yapıyordu,kalecinin tecrübelisi önemlidir ve Franco da yeterli tecrübeye sahip bir kaleci.

#460627 - Sat Jul 04 2009 19:50 PM Re: # Leo Franco [Re: gambitxx]
İskender Türk Offline
Üye
**

Yer: Uşak
Hele ki bazı kişiler 9 sene önceki maçı iyi hafızalarına almışlar,diyorlar diyorlar aynı şeyi tekrarlıyorlar.Adı üstünde 9 sene önce,1 yıl bile neler değiştiriyor ki 9 sene dilekolay.
Casilas dünyanın en iyi kalecsi,Barçadan 6 yedi 7ciyi yememek için vakit geçiriyor.Yani bunlar olabilir.Ama 9 sene önceki olaya sık sık değinmenin ne gereği var anlamıyorum.

Bence süper kaleci,İspanya gibi kaleciler için çok zorlu bir ligde 300 maç oynamış kaleciye ne söyleyebiliriz..Hatırlamak lazım Rüştü o ligde 3 maçta kovuldu...

#460652 - Sat Jul 04 2009 23:06 PM Re: # Leo Franco [Re: İskender Türk]
suskun Offline
Müdavim

SKİBBEyi aldık leverkusede bize 5 atmıştı diye noldu...
olumlu yada olumsuz bayılıyoruz yargılamaya..

bi kere kaleci 5, 6 , 7, gol yiyorsa neden kaleci yargılanır anlamam. hatalı yerse tamam ama demekki oynadığı takım fosmuş bir maçı kaleci kurtaramaz, en fazla dengeyi korur o kkadar..

umarım başarılı olur. görmeden bişi deyemeyiz ki.
ezikler bile diyorlar kötü adamlar bile GALATASARAYda çıkışa geçiyor diye ki LEO FRANCO o kadar kötü bi kaleci değil..

#460680 - Sun Jul 05 2009 00:09 AM Re: # Leo Franco [Re: suskun]
conqu3ror Offline
Yeni üye

herif 22 yaşında uefa da çeyrek final oynuyo la ligayı takımı 4.bitiriyor biz bu adamı eleştiriyoruz 22 yaşında bizim kalecilier degaj dikemio

#460697 - Sun Jul 05 2009 01:22 AM Re: # Leo Franco [Re: conqu3ror]
Doğumgünü benimdünyam Offline
bir tutkudur galatasaray
Müdavim

Yer: konya
ya bu iş birazda uyum meselesi.ortamı sevme meselesi.simoviç olsun,taffarel olsun, mondi olsun bu klüpte büyük işler yaptılar ama ayrılırken de bi dolu unutulmaz hatıralarla ayrıldılar.burayı asla unutmazlar.çünkü buraya iyi uyum sağladılar sevdiler benimsediler E TABİKİ KALİTELERİ DE ZATEN VARDI.ve basarılı oldular.
örneğin meira kötü transfer miydi?ya da frank de boer? ama bazen kalite olsada tutmadı mı tutmuyor işte...
leo franco belli seviyeye gelmiş bir kaleci.galatasaray ailesinde mutlu olursa basarılı olur bence. bu yargı her futbolcu için gecerli...

mevzuya değişik bir bakış açısı oldu ama içimden geldi...

Tarafından düzenlendi benimdünyam (Sun Jul 05 2009 01:23 AM)

#461860 - Sat Jul 18 2009 04:52 AM Re: # Leo Franco [Re: benimdünyam]
lewo1905 Offline
Üye
**

Yer: izmir
yazıların hepsini okumadım ancak leo franconun neyi eleştiriliyor ben anlamış değilim.ispanyada en uzun süre tutunabilen yabancı kaleci olmasımı kötü kaleci olduğunu gösteriyor?at madrid gibi dünyanın en zengin kuluplerinden birinde kaç senedir as kaleci olarak oynamasımı eleştiriliyor.fiziğimi eleştiriliyor yaşımı eleştiriliyor? bi kaç maçta hatalı gol yemiş olabilir tabiki.ama dünyanın en büyük kalecileride yapıyor bu hataları.okuduğum yazılarda ceh in yediği golü yazan arkadaş olmamış onu ben ekliyeyim bari.buffonun parmada yediği hatalı golleride söyeleyen olmamış.yaşıda bi kaleci için çok normal.hatta ideal diyebilirim.bence saçma sapan eleştirilerin gazına gelmek taraftarlar olarak bizlerin yapacağı en büyk yanlış olur.eğer hatırlayanlar olursa geçen sezon başında aykut ve orkuna bu kalenin emanet edilmesini en çok savunan birisi olarak söylüyorum bu lafları.franco yerine vasat bi kaleci getirilseydi yine aynı şeyi savunurdum.ama bence franco vasat üstü bir kaleci.hepinizde sezon içerisinde göreceksiniz bence bunu.

#461969 - Mon Jul 20 2009 15:59 PM Re: # Leo Franco [Re: lewo1905]
tsubasa22 Offline

İlk Gönderen: lewo1905
yazıların hepsini okumadım ancak leo franconun neyi eleştiriliyor ben anlamış değilim.ispanyada en uzun süre tutunabilen yabancı kaleci olmasımı kötü kaleci olduğunu gösteriyor?at madrid gibi dünyanın en zengin kuluplerinden birinde kaç senedir as kaleci olarak oynamasımı eleştiriliyor.fiziğimi eleştiriliyor yaşımı eleştiriliyor? bi kaç maçta hatalı gol yemiş olabilir tabiki.ama dünyanın en büyük kalecileride yapıyor bu hataları.okuduğum yazılarda ceh in yediği golü yazan arkadaş olmamış onu ben ekliyeyim bari.buffonun parmada yediği hatalı golleride söyeleyen olmamış.yaşıda bi kaleci için çok normal.hatta ideal diyebilirim.bence saçma sapan eleştirilerin gazına gelmek taraftarlar olarak bizlerin yapacağı en büyk yanlış olur.eğer hatırlayanlar olursa geçen sezon başında aykut ve orkuna bu kalenin emanet edilmesini en çok savunan birisi olarak söylüyorum bu lafları.franco yerine vasat bi kaleci getirilseydi yine aynı şeyi savunurdum.ama bence franco vasat üstü bir kaleci.hepinizde sezon içerisinde göreceksiniz bence bunu.

Renkdaş çok doğru söylemişsin gerçekten wink Franco gerçekten çok iyi bir kaleci ve ortama ayak uydurması durumunda bu sene bence kalemiz emin ellerde inşallah.

#462009 - Tue Jul 21 2009 03:56 AM Re: # Leo Franco [Re: tsubasa22]
MesMes Offline
Üye
**

Yer: Hannover
tarz olarak biraz volkan demirel gibi anlasilan.. imkansizlari kurtariyor ama yenilmeyecekleride yiyen.. cok önde oynayan bi kaleci.. bu hem avantaj.. ek libero olarak.. hemde dezavantaj.. asirtmalar icin..

ISTE TARIH! ISTE GERCEKLER!

Sadakat, Basari ve Asalet...

#462056 - Tue Jul 21 2009 23:17 PM Re: # Leo Franco [Re: MesMes]
chelik Offline
Müdavim
*

Benim için bir Galatasaray kalecisinde olması gereken en önemli özellik yan toplardaki üstünlük. Bizim defansın zaafları malum. Bence bu konuda iyiyse sorun yok. Ama daha izlemedik bi bakıp görmek lazım defansla uyumunu falan.

#463885 - Thu Aug 13 2009 16:33 PM Re: # Leo Franco [Re: chelik]
sami dayı Offline
Üye

Yer: elmadağ
kaliteli kaleci.birde şu açılmaları olmasa.daha ilk maçta bu yüzden gol yedi.

HÜRRİYET ALMA ALDIRMA.SİTESİNE GİRME GİRDİRME.

#463890 - Thu Aug 13 2009 16:38 PM Re: # Leo Franco [Re: sami dayı]
gambitxx Offline
Müdavim
**

İlk Gönderen: sami dayı

O pozisyonda her kaleci biraz önde durur,ilk ihtimal savunmanın arkasına top atmaktır çünkü,eğer bu tip bir top atılırsa öne çıkmış kaleci kalesini terk ederek rakip forvetten daha çabuk alabilir topu.
23 yaışnda bizden yediği aşırtma toplara o kadar takılmışız ki biraz üzerinden geçen her topta aynı geyiği yapacağız görünen o.

#463895 - Thu Aug 13 2009 16:43 PM Re: # Leo Franco [Re: sami dayı]
AslAnibal Offline
Aslanlar, solucan yemez...
Müdavim

Yer: İstanbul

gantepten yediği golden bahsediyorsan renktaş o golü kusura bakma ama o gol hakikaten güzeldi ve beklenmedik bir anda beklenmedik bir hız ve şekilde vurdu adam.. köşeye kadar da gitti top yapacak birşey yoktu yani bence...

#463921 - Fri Aug 14 2009 13:01 PM Re: # Leo Franco [Re: AslAnibal]
suskun Offline
Müdavim

İlk Gönderen: AslAnibal

gantepten yediği golden bahsediyorsan renktaş o golü kusura bakma ama o gol hakikaten güzeldi ve beklenmedik bir anda beklenmedik bir hız ve şekilde vurdu adam.. köşeye kadar da gitti top yapacak birşey yoktu yani bence...

katılıyorum..
bence şuana kadar çok hatalı yediği bi gol olmadı. antep golünde yapacağı hiç bişey yoktu.

#463945 - Fri Aug 14 2009 21:35 PM Re: # Leo Franco [Re: suskun]
chelik Offline
Müdavim
*

Ayrıca kale çizgisinden ayrılmayan kalecidense ( bkz:DeSantcis,Aykut,Orkun) ceza sahasının her yerinde olan bir kaleciyi her zaman tercih ederim.

#463946 - Fri Aug 14 2009 21:38 PM Re: # Leo Franco [Re: chelik]
papaz1905 Offline
Yeni üye

Yer: ıstanbul
bence ceza sahasına çok hakim bi kaleci bu sene kaleci konusunda
sorun yaşamayız diye düşünüyorum...

#463947 - Fri Aug 14 2009 22:41 PM Re: # Leo Franco [Re: chelik]
gambitxx Offline
Müdavim
**

İlk Gönderen: chelik
Ayrıca kale çizgisinden ayrılmayan kalecidense ( bkz:DeSantcis,Aykut,Orkun) ceza sahasının her yerinde olan bir kaleciyi her zaman tercih ederim.

Hele Orkun,sanki cüzdanını kaleye bırakmış o nedenle bir türlü ayrılmıyor çizgiden.

#463956 - Sat Aug 15 2009 01:52 AM Re: # Leo Franco [Re: gambitxx]
al_bundy Offline
Müdavim

Yer: ADANA
İlk Gönderen: gambitxx
İlk Gönderen: chelik

Hele Orkun,sanki cüzdanını kaleye bırakmış o nedenle bir türlü ayrılmıyor çizgiden.

aman bana orkun demeyin yaaa... 2 sezon onceki leverkusen maci geliyor aklima:)) bence kaliteli bir kaleci aldik ama onemli olan uyum surecini kisa surede atlatmasi... unutulmasin modi ilk geldiginde baya bir elestirilmisti ama ondan sonrada taraftarin sevgilisi oldu... zaten adam kaliteli olmasa bu kadar mac ispanyada iyi bir takimda oynayamazdi....

your nightmare is back again

#464004 - Sat Aug 15 2009 16:36 PM Re: # Leo Franco [Re: al_bundy]
sami dayı Offline
Üye

Yer: elmadağ
gende orkun ve aykuttan iyidir.de sanctistende

HÜRRİYET ALMA ALDIRMA.SİTESİNE GİRME GİRDİRME.

#464049 - Sat Aug 15 2009 22:45 PM Re: # Leo Franco [Re: sami dayı]
Scarface Offline
Müdavim
**

gende orkun ve aykuttan iyidir.de sanctistende
orkun ve aykuttan iyise de sanctisden çok ama çok iyidir zaten

#467106 - Sat Oct 17 2009 20:36 PM Re: # Leo Franco [Re: Scarface]
GüLsah Offline
Kahrolsn Pkk
Yeni üye

Yer: BaşkenT
"Leo Franco'dan daha iyiyim"

17 Ekim 2009 Cumartesi * 09:56

Geçen sezon Galatasaray'da oynayan ve Napoli kalesini koruyan Morgan De Sanctis, Leo Franco'dan daha iyi olduğunu söyledi.

Geçen sezon Galatasaray'da oynayan ve Napoli kalesini koruyan Morgan De Sanctis, Leo Franco'dan daha iyi olduğunu söyledi. Özel bir arkadaşını ziyaret için İstanbul'a gelen İtalyan file bekçisi, Galatasaray ve Türkiye Ligi'ni yakından takip ettiğini belirtti. Sarı kırmızılı takımdan ayrılma sebebinin sadece para olduğunu da dile getiren De Sanctis, kendisinden sonra Galatasaray yönetiminin anlaştığı Arjantinli Leo Franco ile kariyerinin tartışılamayacağını söyledi. Napoli'de mutlu olduğunu da belirten İtalyan kaleci, şöyle devam etti:

Beni istemediler

"Galatasaray'dan ayrılmak istemedim ama sorun para olunca ipler koptu. Şu anda huzurluyum. Leo Franco da iyi bir kaleci ama benim kadar değil. Onun bonservisi elindeydi ve Galatasaray kendisini bu yüzden tercih etti. Üstelik ben Dünya şampiyonu İtalya Milli Takımı'nın kalecisiyim. Buffon'un yedeğiyim. Leo Franco, Arjantin kadrosuna giremiyor."

Galatasaray'a hala sempati duyduğunu ve sarı kırmızılı forma altında güzel günler geçirdiğini de kaydeden De Sanctis, "Kalmak istedim. Ancak, yöneticiler bonservis ücretimi vermediler. Bir anlamada beni istemediler. Takım arkadaşlarım başta olmak üzere malzemecilere kadar çok güzel dostluklar kurmuştum. Galatasaray'da başarılı olduğuma inanıyorum. Ancak şanssız maçlar çıkardım. Takım olarak zaten şanssız bir sezon geçirmiştik" diye konuştu.

Türkiye'yi unutamam

İleride hayatını anlatan bir kitap yazacağını ve Galatasaray'daki günlerine geniş yer ayıracağını söyleyen tecrübeli file bekçisi sözlerini şöyle tamamladı:

"G.Saray'da futbolu bırakmayı düşünmüştüm. Çünkü, Türkiye'yi ve halkını çok sevmiştim.
Kaynak: Hürriyet

yorumsuzz
Zaferlerin Mekanı.
Her Köşende Bir Anın Var,

Hüzünler Ve Mutluluklar,
Gözümde Yaş kalbimde Sızı
Zaman Ayrılık Zamanı..

Abimden Miras Bu Sevda . .

Page 2 of 4 < 1 2 3 4 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı