Webaslan Forum
Page 5 of 9 < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#460438 - Thu Jul 02 2009 22:08 PM Re: Abdul Kader Keita Galatasaray'da [Re: gambitxx]
al_bundy Offline
Müdavim

Yer: ADANA
İlk Gönderen: gambitxx
İlk Gönderen: _aahmett_1453
keita bence çok iyi bir transfer değil herif lyonda oynamayamdı

Lyon'da da Lille'deki performansını gösterebilseydi acaba Türkiye'ye getirebilir miydik,hala Türkiye'de transfer nasıl yapılabilir mantığını kavrayamadınız mı?
Büyük liglerde çıkışta olan kaç oyuncu gelmiş bu ülkede oynamaya?

valla nasil kaptik bilmiyorum ama zamaninda ribery ile bunu basarmistik ama adami elimizden kacirdik... ama sanirsam ribery disinda bole bir ornek yok... bu yuzden haklisin renkdas... ama barosda lyonda kotuydu ama adam kaliteliydi geldi kalitesini gosterdi... ondan keitadan umutluyum acikcasi...

your nightmare is back again

#460440 - Thu Jul 02 2009 22:23 PM Re: Abdul Kader Keita Galatasaray'da [Re: al_bundy]
gambitxx Offline
Müdavim
**

Yer: İzmir
İlk Gönderen: al_bundy
İlk Gönderen: gambitxx
İlk Gönderen: _aahmett_1453
keita bence çok iyi bir transfer değil herif lyonda oynamayamdı

Lyon'da da Lille'deki performansını gösterebilseydi acaba Türkiye'ye getirebilir miydik,hala Türkiye'de transfer nasıl yapılabilir mantığını kavrayamadınız mı?
Büyük liglerde çıkışta olan kaç oyuncu gelmiş bu ülkede oynamaya?

valla nasil kaptik bilmiyorum ama zamaninda ribery ile bunu basarmistik ama adami elimizden kacirdik... ama sanirsam ribery disinda bole bir ornek yok... bu yuzden haklisin renkdas... ama barosda lyonda kotuydu ama adam kaliteliydi geldi kalitesini gosterdi... ondan keitadan umutluyum acikcasi...

Ribery o kadar da tanınmış seviyede değildi,gelecek vaad ediyordu ama ciddi bir çıkışta değildi,,Marsilya'dayken alabilseydik bu tanıma uyuyor olurdu hocam.
Lyon tarihinin en pahalı 2. transferidir,Lille'de resmen tek başına takımlaşıyordu zaman zaman,inanılmaz hızlı top sürer,fiziği iyidir,bilekleri iyidir,bu şekilde Lincoln'e takımda yer kalmamıştır.

#460442 - Thu Jul 02 2009 22:23 PM Re: Abdul Kader Keita Galatasaray'da [Re: gambitxx]
benimdünyam Offline
bir tutkudur galatasaray
Müdavim

Yer: konya
ewet bu transfer ile birlikte lincoln artık ilk 11 in dışında kalmıştır benim nazarımda.inşallah yeterli miktarda para veren çıkarda lincolnü de az zararla satarız.

#460454 - Thu Jul 02 2009 23:18 PM Re: Abdul Kader Keita Galatasaray'da [Re: benimdünyam]
devil_39 Offline
2000 ruhu
Yeni üye

resmi sitede futbol takımı bölümüne eklenmiş 11 numarayı giycek gibi duruyo...
bence galatasaraylilik din gibi mezhep gibi yerlesmis koklu bir inanctir.galatasaray&#8217;i iste bunun icin tercih eder ve galatsarayliligimla her zaman gurur duyarim"
m.oktay...

#460458 - Fri Jul 03 2009 04:48 AM Re: Abdul Kader Keita Galatasaray'da [Re: devil_39]
YnsnF Offline
--->
Yeni üye

Yer: Diyarbakır
Birkaç sporcunun yorumuna baktım biraz sorunlu biri yattara misali birazda bencil inş 2. lincoln vakası yaşanmaz Hayırlı olur

#460459 - Fri Jul 03 2009 09:12 AM Re: Abdul Kader Keita Galatasaray'da [Re: mute]
gloin Offline

Yer: Ankara
Haldun Üstünel' in lobisi Türkiye' de hiç kimse de yok. Mükemmel yönetiyor ve kesinlikle kimseye sızdırmıyor.

#460466 - Fri Jul 03 2009 10:19 AM Re: Abdul Kader Keita Galatasaray'da [Re: gloin]
mezico Offline

*

arkadaşlar kuşlar forumlarında keita transferi ile ilgili bizden daha fazla bahsetmişler

#460469 - Fri Jul 03 2009 11:57 AM Re: Abdul Kader Keita Galatasaray'da [Re: mezico]
mute Offline
Yeni üye

valla bu haldun üstünelle kız istemeye gitsen adriana limayı bile alıp getirir:))

#460476 - Fri Jul 03 2009 13:13 PM Re: Abdul Kader Keita Galatasaray'da [Re: mute]
MesMes Offline
Üye
**

Yer: Hannover
antu da bi cocuk demiski: biz transfer yapsak haftalar önceden duyuluyor.. fiyatlar artiyor.. bu cimbomlularin transferlerini niye medya vermiyor?

icimden su gecti: 007 Haldun´u tanimiyorsun sanirim smile

ISTE TARIH! ISTE GERCEKLER!

Sadakat, Basari ve Asalet...

#460485 - Fri Jul 03 2009 14:15 PM Re: Abdul Kader Keita Galatasaray'da [Re: MesMes]
shiroi_ch Offline
Üye

007 Haldun smile hahhahaha

Haldun'a daha kapsamlı, sıfatını gösterecek daha iyi bir önerim var

Transfer adamı 007 HALDUN "ters köşe" ÜSTÜNEL smile

#460488 - Fri Jul 03 2009 15:00 PM Re: Abdul Kader Keita Galatasaray'da [Re: shiroi_ch]
_aahmett_1453 Offline

fenerliler 50 yazı yazmışlar biz daha 5 sayfadayız laugh laugh laugh

#460490 - Fri Jul 03 2009 15:09 PM Re: Abdul Kader Keita Galatasaray'da [Re: _aahmett_1453]
postman Offline
-----UA-----
Yeni üye
*

Yer: Ankara
onlar linkolnede yazdılar, barosada yazdılar, kewellada yazdılar daha da yazarlar, biz alıştık bu işlere.. iide oldu.. bundan 2 sene öncede 1 linkoln vardı dünya yıldızıydı.. bütün stad linkolnü şişirdi.. şimdi daha olgun bi taraftar var.. oynamıyosa gitsin modundayız, olması gerekn de bu.. bu klüp bi yıldız yollar 3 yıldız alır..

Tarafından düzenlendi postman (Fri Jul 03 2009 15:10 PM)

#460492 - Fri Jul 03 2009 15:22 PM Re: Abdul Kader Keita Galatasaray'da [Re: postman]
shiroi_ch Offline
Üye

İlk Gönderen: postman
onlar linkolnede yazdılar, barosada yazdılar, kewellada yazdılar daha da yazarlar, biz alıştık bu işlere.. iide oldu.. bundan 2 sene öncede 1 linkoln vardı dünya yıldızıydı.. bütün stad linkolnü şişirdi.. şimdi daha olgun bi taraftar var.. oynamıyosa gitsin modundayız, olması gerekn de bu.. bu klüp bi yıldız yollar 3 yıldız alır..
alkışlıyorum bu sözleri sadece... smile hepimiz bu düşüncede olmalıyız artık...

#460495 - Fri Jul 03 2009 15:49 PM Re: Abdul Kader Keita Galatasaray'da [Re: postman]
xl_aslan Offline
Üye
**

İlk Gönderen: postman
bundan 2 sene öncede 1 linkoln vardı dünya yıldızıydı.. bütün stad linkolnü şişirdi.. şimdi daha olgun bi taraftar var...

Canaydın sağolsun..
Getirdiği dünya yıldızları sayesinde taraftar yılana sarılır hale geldiği için bu oldu.

#460499 - Fri Jul 03 2009 16:22 PM Re: Abdul Kader Keita Galatasaray'da [Re: xl_aslan]
cukurbagliyucel Offline
ders: şampiyonluk konu : kupa nasıl kaldırılır hoca : galatasaray
Müdavim
**

Yer: Mersin/Silifke-Mut
Kuşlara bakmayın keita onlar için bir hayaldi zaten şimdi niye bu kadar çok yazı yazıyorlar diye soracak olursanız tek diyeceğim fener zenci sever başka bir söz gelmedi aklıma şimdi carlos düşünsün keitayi nasıl durduracağını yazım biraz fanatikce oldu ama uzun süredir yazı yazmıyordm canım çekti kusura bakmayın smile

#460510 - Fri Jul 03 2009 16:55 PM Re: Abdul Kader Keita Galatasaray'da [Re: cukurbagliyucel]
AseKaN Offline
3 Büyük Yok Tek Büyük Var Oda GALATASARAY
Yeni üye

Yer: İstanbul
Haldun Üstünel Büyüğümüzden Nokta diyeceğimzi bi transfer.Her futbolcunun inişli çıkışlı grafiği olduğu gibi keitanında olmuştur.Fakat sağ açık olarak alınabilecek en nokta en güzel transfer diyebiliriz.Camiamıza hayırlı uğurlu olsun.

#460533 - Fri Jul 03 2009 19:58 PM Re: Abdul Kader Keita Galatasaray'da [Re: AseKaN]
lewo1905 Offline
Üye
**

Yer: izmir
keita ile ilgili yorum yapmaya bile gerek görmüyorum bunca zamandır böyle bir oyuncunun bu takımda olması için dua ediyordum.ribbery neler yaptıysa keita da en az onun kadar verimli olacaktır. sakatlıksız bi sezon olsun hayırlı uğurlu olsun.fazla da yorum yapmaya gerek yok.her şey meydanda:)

#460534 - Fri Jul 03 2009 20:04 PM Re: Abdul Kader Keita Galatasaray'da [Re: lewo1905]
sami dayı Offline
Üye

Yer: elmadağ
İŞTE ANTUDAN ALINTILAR...

-süper bi adam keita.. Biz ne yapıyoruz hala dış transfer´de iş bitiremedik..Açız para yOk diyorlar aldıkları adama bakın insallah hayırsız olur

-helal olsun adamlara.

-İyi topçu almışlar&#8218;başkandan yıldız bekliyoruz!!!

-valla 2007 de lille de oynarken bununla ilgili forum açmıştım &#8218;çok yorum yapılmıştı alınsa diye çok istemiştim ama bence çok iyi adam düşüşte&#8218; çıkışı burda yakalarsa çok kötü...

-Başka takımlar ne yaptı ne etti bizi ilgilendirmez&#8218; ama biz kendi eşeğimizi sağlam kazığa bağladığımız müddetçe...

Bizim ciddi sıkıntılarımız var. Başta Volkan meselesi olmak üzere.. Bu işin bu günlere kadar uzamasının anlamı yok! Volkan´ın gitmesi demek&#8218; 2 kaleci ihtiyacı doğması demek bu bir&#8218; onun yerine adam gibi yerli kaleci alernatifi olmadığına göre yabancı getirmek zorunda kalmak bu iki... İyi yabancı getirmekte yaşanılan sıkıntılar da ortada. Yabancı kontenjanının yaratacağı açmazlar da...

E o zaman taraftar işte böyle davranır&#8218; bu çok normal. Üstelik bu transferin maliyetini bilmiyorum ama&#8218; adamların Keita´yı +2 için getirmiş olmaları da muhtemel. Ellerinde Kewell gibi&#8218; Arda gibi kanat oyuncuları var. Yani kötü transfer demek de doğru değil.

-Kader Keita hayli önemli bir isim..Zaten 6s bu transfer işini son zamanlarda iyi yapmaya başladı..Hayırsız olsun..

Olsun da..Biz ne yapıyoruz?

Eee?

Dünyanın en zengin 19.kulübünün başkanı hangi starı getirecek?Özellikle bu Kader Keita´dan sonra ciddi manada bende ve taraftarın bir kısmında ciddi bir beklenti oluştu..

Vargas Maradona olsun..Farketmez..Yarattığı sansasyon Keita´nın onda biri olmaz..

Mutlaka gazetelere 1 hafta manşet attırıp hem yerel hem de uluslararası reklamımızı yapacak derecede ismi olan&#8218;yaşı 30´u geçmemiş bir adam almamız lazım ..

Vargas Rolfes tamam da..Fenerbahçe taraftarı başkadır..

Formasını yıldıza giydirmeyi çok sever..Kültürü&#8218;tarihi böyledir..

--Çok iyi transfer olduğunu düşünüyorum.

-adam yattaranın daha yeteneklisi&#8218; bence çok iyi transfer.

-Ketia Türkiye liginde cok iş yapar. begenmeyenler var neye dayanarak begenmiyorlar anlamıyorum. adam Yattara´nın üst versiyonu.

HÜRRİYET ALMA ALDIRMA.SİTESİNE GİRME GİRDİRME.

#460537 - Fri Jul 03 2009 20:07 PM Re: Abdul Kader Keita Galatasaray'da [Re: sami dayı]
aslansaraya Offline

keitanın takımımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum,antudaki yorumlara bakacak olursak topuz transferinin balonunu söndürdük gibi

#460551 - Fri Jul 03 2009 21:46 PM Re: Abdul Kader Keita Galatasaray'da [Re: aslansaraya]
srkn Offline

Yer: İstanbul

Bildiğime göre bir çok mevkiide oynayabilen bir futbolcu takıma büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum. Güzel bir transfer. Ayrıca febeyi sevicek gibi laugh

Tarafından düzenlendi srkn (Fri Jul 03 2009 23:21 PM)

Page 5 of 9 < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı