#460157 - Wed Jul 01 2009 15:13 PM
#25 Leo Franco
|
Müdavim

Yer: Tekirdağ/Muratlı
|
 01.07.2009 13:11 Leo Franco Galatasaray’da Galatasaray’ın Atletico Madrid’den transfer ettiği Leo Franco, İstanbul’a geldi. Sağlık kontrolünden geçen yeni kalecimiz, bu akşam 18:00'de Galatasaray'ın Hollanda'daki hazırlık kampına katılacak. Galatasaray Spor Kulübü
Tarafından düzenlendi KadirÜnal (Thu Jul 02 2009 00:56 AM)
|
|
|
|
#460177 - Wed Jul 01 2009 16:37 PM
Re: # Leo Franco
[Re: 9#Elano]
|
Yer: İzmir
|
Edit.
Tarafından düzenlendi Ali_Cetiner (Wed Jul 01 2009 22:12 PM)
|
|
|
|
|
|
#460257 - Wed Jul 01 2009 22:33 PM
[Re: benimdünyam]
|
|
Herkes Diyorki O Kadar Gol YEdi Gol YEdiği Adamlar Henry,Villa,Xavi,Raul,Etooydu Bu Adam Boş Değil Boş Olsa Atl.Madrid ile Arjantin Milli Kalecisi Olmazdı
|
|
|
|
|
|
#460580 - Sat Jul 04 2009 10:26 AM
[Re: lioooon10]
|
Müdavim
|
Tarih 16 mart 2000 galatasaray uefa kupası yürüyüşüne çoktan başlamış. Rakip Mallorca. Odönem ispanya futbolunun yükselen yıldızı. Ve gs o yıldızı söndürüyor. Hemde 1-4 gibi ezici bir skorla. Ancak o gün attıgımız 4 golün 3 ünün aşırtma olması dikkatimizi çekiyor. Önce gollerin keyfini cıkarıyoruz sonra da rakip takımın kalecisiyle 3 tane aşırtma gol yediği için baya bi dalga geçiyoruz. O kaleci kimmi?  LEO FRANCO... Ancak o maçın rövanşında iyiydi yanlış hatırlamıyorsam. Ya da bizimkiler mi çok kaçırmıştı tam olarak çıkaramadım. Ama tarihi fark kaçmıştı ikinci maçta bu kesin.
|
|
|
|
|
|
#461969 - Mon Jul 20 2009 15:59 PM
[Re: lewo1905]
|
|
yazıların hepsini okumadım ancak leo franconun neyi eleştiriliyor ben anlamış değilim.ispanyada en uzun süre tutunabilen yabancı kaleci olmasımı kötü kaleci olduğunu gösteriyor?at madrid gibi dünyanın en zengin kuluplerinden birinde kaç senedir as kaleci olarak oynamasımı eleştiriliyor.fiziğimi eleştiriliyor yaşımı eleştiriliyor? bi kaç maçta hatalı gol yemiş olabilir tabiki.ama dünyanın en büyük kalecileride yapıyor bu hataları.okuduğum yazılarda ceh in yediği golü yazan arkadaş olmamış onu ben ekliyeyim bari.buffonun parmada yediği hatalı golleride söyeleyen olmamış.yaşıda bi kaleci için çok normal.hatta ideal diyebilirim.bence saçma sapan eleştirilerin gazına gelmek taraftarlar olarak bizlerin yapacağı en büyk yanlış olur.eğer hatırlayanlar olursa geçen sezon başında aykut ve orkuna bu kalenin emanet edilmesini en çok savunan birisi olarak söylüyorum bu lafları.franco yerine vasat bi kaleci getirilseydi yine aynı şeyi savunurdum.ama bence franco vasat üstü bir kaleci.hepinizde sezon içerisinde göreceksiniz bence bunu. Renkdaş çok doğru söylemişsin gerçekten  Franco gerçekten çok iyi bir kaleci ve ortama ayak uydurması durumunda bu sene bence kalemiz emin ellerde inşallah.
|
|
|
|
|
|
#463890 - Thu Aug 13 2009 16:38 PM
[Re: sami dayı]
|
Müdavim

Yer: İzmir
|
kaliteli kaleci.birde şu açılmaları olmasa.daha ilk maçta bu yüzden gol yedi. O pozisyonda her kaleci biraz önde durur,ilk ihtimal savunmanın arkasına top atmaktır çünkü,eğer bu tip bir top atılırsa öne çıkmış kaleci kalesini terk ederek rakip forvetten daha çabuk alabilir topu. 23 yaışnda bizden yediği aşırtma toplara o kadar takılmışız ki biraz üzerinden geçen her topta aynı geyiği yapacağız görünen o.
|
|
|
|
#463921 - Fri Aug 14 2009 13:01 PM
[Re: AslAnibal]
|
Müdavim

|
kaliteli kaleci.birde şu açılmaları olmasa.daha ilk maçta bu yüzden gol yedi. gantepten yediği golden bahsediyorsan renktaş o golü kusura bakma ama o gol hakikaten güzeldi ve beklenmedik bir anda beklenmedik bir hız ve şekilde vurdu adam.. köşeye kadar da gitti top yapacak birşey yoktu yani bence... katılıyorum.. bence şuana kadar çok hatalı yediği bi gol olmadı. antep golünde yapacağı hiç bişey yoktu.
|
|
|
|
|
|
#463956 - Sat Aug 15 2009 01:52 AM
[Re: gambitxx]
|
Müdavim

Yer: ADANA
|
Ayrıca kale çizgisinden ayrılmayan kalecidense ( bkz:DeSantcis,Aykut,Orkun) ceza sahasının her yerinde olan bir kaleciyi her zaman tercih ederim. Hele Orkun,sanki cüzdanını kaleye bırakmış o nedenle bir türlü ayrılmıyor çizgiden. aman bana orkun demeyin yaaa... 2 sezon onceki leverkusen maci geliyor aklima:)) bence kaliteli bir kaleci aldik ama onemli olan uyum surecini kisa surede atlatmasi... unutulmasin modi ilk geldiginde baya bir elestirilmisti ama ondan sonrada taraftarin sevgilisi oldu... zaten adam kaliteli olmasa bu kadar mac ispanyada iyi bir takimda oynayamazdi....
|
|
|
|
#467106 - Sat Oct 17 2009 20:36 PM
[Re: Scarface]
|
Kahrolsn Pkk
Yeni üye

Yer: BaşkenT
|
"Leo Franco'dan daha iyiyim"
17 Ekim 2009 Cumartesi * 09:56
Geçen sezon Galatasaray'da oynayan ve Napoli kalesini koruyan Morgan De Sanctis, Leo Franco'dan daha iyi olduğunu söyledi.
Geçen sezon Galatasaray'da oynayan ve Napoli kalesini koruyan Morgan De Sanctis, Leo Franco'dan daha iyi olduğunu söyledi. Özel bir arkadaşını ziyaret için İstanbul'a gelen İtalyan file bekçisi, Galatasaray ve Türkiye Ligi'ni yakından takip ettiğini belirtti. Sarı kırmızılı takımdan ayrılma sebebinin sadece para olduğunu da dile getiren De Sanctis, kendisinden sonra Galatasaray yönetiminin anlaştığı Arjantinli Leo Franco ile kariyerinin tartışılamayacağını söyledi. Napoli'de mutlu olduğunu da belirten İtalyan kaleci, şöyle devam etti:
Beni istemediler
"Galatasaray'dan ayrılmak istemedim ama sorun para olunca ipler koptu. Şu anda huzurluyum. Leo Franco da iyi bir kaleci ama benim kadar değil. Onun bonservisi elindeydi ve Galatasaray kendisini bu yüzden tercih etti. Üstelik ben Dünya şampiyonu İtalya Milli Takımı'nın kalecisiyim. Buffon'un yedeğiyim. Leo Franco, Arjantin kadrosuna giremiyor."
Galatasaray'a hala sempati duyduğunu ve sarı kırmızılı forma altında güzel günler geçirdiğini de kaydeden De Sanctis, "Kalmak istedim. Ancak, yöneticiler bonservis ücretimi vermediler. Bir anlamada beni istemediler. Takım arkadaşlarım başta olmak üzere malzemecilere kadar çok güzel dostluklar kurmuştum. Galatasaray'da başarılı olduğuma inanıyorum. Ancak şanssız maçlar çıkardım. Takım olarak zaten şanssız bir sezon geçirmiştik" diye konuştu.
Türkiye'yi unutamam
İleride hayatını anlatan bir kitap yazacağını ve Galatasaray'daki günlerine geniş yer ayıracağını söyleyen tecrübeli file bekçisi sözlerini şöyle tamamladı:
"G.Saray'da futbolu bırakmayı düşünmüştüm. Çünkü, Türkiye'yi ve halkını çok sevmiştim. Kaynak: Hürriyet
yorumsuzz
|
|
|
|
|
|
#467119 - Sat Oct 17 2009 23:19 PM
[Re: UMUT 88]
|
Müdavim

|
Bana hiç inandırıcı gelmedi bu sözler.Sanki bazı sözleri başkaları tarafından abartılarak yazılmış.Leo Franco dan daha iyi bir kaleciyse neden Napoli de oynuyor ve neden Buffon un yedeği yıllarca. Ayrıca Buffon'un yedeği değil yedeğinin yedeği. Galatasaray mumla arasa bunun kadar kötü bir yabancı kaleci bulması çok zor. Hele geçen sezon kaleye yönelen toplara tren geçermiş gibi bakması rakiplerin ayağına ve kafasına top indirmesi çıldırttı. Utanmadan bir de Leo Franco'dan iyiyyim diyor. Gerçekten de kişiliğin kaleciliğin kadar kötüymüş Morgan...
|
|
|
|
|
|
#467312 - Wed Oct 21 2009 18:04 PM
[Re: Scarface]
|
Yeni üye

Yer: kastamonu
|
Franco son maçlarda defansla uyum sağlayamadığını gösterdi... gol yemediğimiz maç yok ... tamam defansın da bunda rolü var ama en azından birkaç maç arka arkaya gol yemesek iyi olacak... Unutmayın ki gol yemediğimiz maçların hiçbirinde G.Zan forma giymedi sorun gökhan zan da mı yani?
|
|
|
|
#467351 - Thu Oct 22 2009 17:57 PM
[Re: _ÖzLeM_]
|
Müdavim

|
Franco son maçlarda defansla uyum sağlayamadığını gösterdi... gol yemediğimiz maç yok ... tamam defansın da bunda rolü var ama en azından birkaç maç arka arkaya gol yemesek iyi olacak... Unutmayın ki gol yemediğimiz maçların hiçbirinde G.Zan forma giymedi sorun gökhan zan da mı yani? Sorunun ciddi bir etkiside tabii ki Gökhan'dır. Emre Aşık- Servet veya Güngör-Servet ikilisi çok daha güven veren ikili izlenimi bıraktı. Ayrıca bir sürede Hakan Balta stoper oynamıştı ki en çok gol yediğimiz ankaragücü maçında o oynamıştı. Demek istediğim Leo Franco'nun önünde uyum sağlayacağı sabit bir defans hattı şimdiye kadar olmadı. Bir maç G.Zan-Servet bir maç Emreler öbür maç Hakan-Servet dünyanın en iyi kaleci gelse o da uyum sorunu çeker
|
|
|
|
|
|
#471126 - Sun Jan 31 2010 22:00 PM
Re: #25 Leo Franco
[Re: BBB]
|
|
gercekten türkiyeye gelmiş en kariyerli en sağlam kaleci.mumla arasak bulamayacagımız bi kaleciydi.helal olsun.nasıl transfer etmişiz biz onu hala anlayamıyorum.hayal gücümü alt üst etti bu adam.
|
|
|
|
|
|
#471239 - Wed Feb 03 2010 22:48 PM
[Re: AslAnibal]
|
GALATASARAY
Müdavim

Yer: KAYSERİ
|
|
|
|
|
|
|
#471380 - Sun Feb 07 2010 14:54 PM
[Re: İskender Türk]
|
|
ya kayseri maçının son dakikalarına doğru kayserinin bir atagı kendisinde bitmişti.hızla kontra ataga çıkartmak isterken takımı keitaya öyle muhteşem bir degaj vurduki anlatamam.sen şakamısın nesin leo.
|
|
|
|
|
|
#472729 - Mon Mar 29 2010 11:05 AM
[Re: Raist]
|
|
Kaleci deyil tavuk bu,senin gibi kalecidense bir inek alip oraya kafasini balamak lazim
|
|
|
|
|
|
#472764 - Mon Mar 29 2010 14:23 PM
|
|
Ne var şu adamda herkes eleştiriyor anlamıyorum kaç tane hatalı gol yemiş ki ? Bu defansın olduğu takımda kalede Casillas, Cech dursa ne olucak ayrıca dünyanın en iyi kalecileri bile büyük hatalar yapmakta (Bkz: Çek Cumhuriyeti - Türkiye Maçı Petr Cech) BU MACTAN SONRAKİ ÜSÜNCELERİN NELER ACABA??? DE SANTİS DEN HİÇ BİR FARKI YOK BU ADAMIN..AYKUT YESE ANLARIM DUNKU GOLU SENELERDR YEDEK OTRYO..SEZON SONU GTMELİ
|
|
|
|
|
|
#472831 - Tue Mar 30 2010 19:40 PM
|
Die For You
Yeni üye
Yer: izmir
|
Leo Franco... Arjantin de bile Arjantin kaleciliğinin yüz karası seçilmiş! İspanyol TV leri hiç şaşırmamış.. Çünkü İspanyadada hep bu tip golleri yiyormuş... O zaman bu adamı nasıl bakıp aldınız diye sormazlar mı insana? üstelik dünyanın parasını veriyorsunuz buna. Bakalım sırf bedava olsun diye nereye kadar böyle oyuncular alacaksınız....
|
|
|
|
#473671 - Tue May 04 2010 19:31 PM
[Re: branege]
|
|
LEO İÇİN KOVA DEDİĞİMİZDE KAFAMIZA ÇÖKENLŞER OLUYORDU.NERDELER ACABA O ARKADAŞLAR
|
|
|
|
|
|
#473681 - Wed May 05 2010 05:11 AM
[Re: Raist]
|
Müdavim

|
LEO İÇİN KOVA DEDİĞİMİZDE KAFAMIZA ÇÖKENLŞER OLUYORDU.NERDELER ACABA O ARKADAŞLAR Yok yok onlar herşeyin iyisini bilir. renkdas peqi leo hakkaten mondi gibi ciksaydi o zaman da boyle yorum yapacakmiydin??? dicekmiydin renkdas hakliymissiniz???
|
|
|
|
#473682 - Wed May 05 2010 09:09 AM
[Re: al_bundy]
|
|
LEO İÇİN KOVA DEDİĞİMİZDE KAFAMIZA ÇÖKENLŞER OLUYORDU.NERDELER ACABA O ARKADAŞLAR Yok yok onlar herşeyin iyisini bilir. renkdas peqi leo hakkaten mondi gibi ciksaydi o zaman da boyle yorum yapacakmiydin??? dicekmiydin renkdas hakliymissiniz??? kardeşim mondi gibi çıkması için ben bir ışık göremedim geldiğinden beri.anlatmaya çalıştık olmadı ligin ilk yarısında kaybettiğimiz puanlara ve yediğimiz gollere bir bak kanka.gerçi burada en büyük hata yönetimin ama...
|
|
|
|
|
|
#473720 - Wed May 05 2010 18:40 PM
[Re: al_bundy]
|
S.Adebisi
Müdavim

Yer: Gabar Dağları
|
LEO İÇİN KOVA DEDİĞİMİZDE KAFAMIZA ÇÖKENLŞER OLUYORDU.NERDELER ACABA O ARKADAŞLAR Yok yok onlar herşeyin iyisini bilir. renkdas peqi leo hakkaten mondi gibi ciksaydi o zaman da boyle yorum yapacakmiydin??? dicekmiydin renkdas hakliymissiniz??? Derdim niye demiyeyim.Hatta Mondi gibi bi adam daha bulduk diye sevinidirdim bile.
|
|
|
|
#473755 - Thu May 06 2010 20:40 PM
[Re: gokhan007]
|
Müdavim

|
[quote=gokhan007]LEO İÇİN KOVA DEDİĞİMİZDE KAFAMIZA ÇÖKENLŞER OLUYORDU.NERDELER ACABA O ARKADAŞLAR Yok yok onlar herşeyin iyisini bilir. renkdas peqi leo hakkaten mondi gibi ciksaydi o zaman da boyle yorum yapacakmiydin??? dicekmiydin renkdas hakliymissiniz??? kardeşim mondi gibi çıkması için ben bir ışık göremedim geldiğinden beri.anlatmaya çalıştık olmadı ligin ilk yarısında kaybettiğimiz puanlara ve yediğimiz gollere bir bak kanka.gerçi burada en büyük hata yönetimin ama... [/quote] renkdas bende bundan bahsediyorum... leo benim icinde hic bir zaman mondi gibi olamadi... ama adamin yedigi gollerin cogu defans hatasiydi... taaaaki bizi f5 macinda yakana kadar....
|
|
|
|
#474815 - Sun Jul 18 2010 15:58 PM
[Re: GauchO]
|
GALATASARAY
Müdavim

Yer: KAYSERİ
|