Herkes Kabullensin Bunu Galatasaray Spor Klübü Kendi Evlatlarına Sahip ÇIKAMIYOR
Nasil sahip cikmiyor??
Simdi oynuyan Galatasarayin evlatlari degilmi???
Hasa sasi ben coik severim benim Formam arkasinda Hasan sas yazili...
Amma cok gozumden dustu inanirmisin.Bir alakan var diye yazmisin.
Hasan sasa soyleki.
Ben Hasan Sas icin Adnan Polat icin Galatasarali olmadim..
Bunun icinde Hasan sasin aciklamasiylada gal;atasaraydan sogumam..
anlatirsin bir zahmet bunu
Bidahaki Gittiğim de Söylerim Ama Bize Anlattıklarını Duysan Şok Olursun
Hangi Futbolcusuna Sahip Çıktı Söylermisin ?
Alper Tezcan Maddi Sıkıntıdan Dolayı UEFA Kupası Madalyasını Sattı...
okan,suat,arif,hakan ünsal,kral hakan şükür,ümit davala,bülent,hasan,ergün verdiği emeklere karşılık hangisine sahip çıkıldı
Adam Gençliğini Vermiş Takıma,11 Yıl Oynamış Bu Takımda...
Şimdi İse Sözleşmesi Bittikten Sonra Adama Diyorsunki Floryaya Git Eşyalarını Topla...
Direk Yüzüne Sövsünler Daha İyi
Hasan Sas, cikip diyor ki "Konussam yer yerinden oynar!", Sas bu sozleri sarf etmeden once Bulent Korkmaz'i karsisina alip konusmus mu hic? "sen beni hangi akla hizmet, bu fizigimle beni mac kurtarmak icin sahaya suruyorsun?" diye sormus mu ki?
Hasan Sas'i bitiren bulent korkmaz oldu, yonetime ya da birilerine bos yere sallamasin, amaci "Galatasaray vefasizdir, bana da vefa gostermediler" diyerek bu klise sozden ekmek yemekse o zaman baska,
Linderoth 2 senedir sakat ve herkes onu bekliyor, Hasan'in Linderoth'tan farki nedir? Hasan hazir olmadan sahaya cikti ve kendini herkesin kafasinda bitirdi,
Ayni seyleri tekrar tekrar yaziyorum ama bir kez daha yazayim,
Basettiginiz oyunculardan hangisi, kendi kendilerine "dur" dedi, ya da benden bu kadar diyerek futbola son noktayi koydu?
Bu forum 2000 senesinden beri acik ve ayni seyleri yazip duruyorum, bu adamlar Galatasaray haricinde bir takimda forma bulamazlar, hicbiri de bulamadi ek olarak Galatasaray kadar bir oyuncusuna sahip cikan bir kulup daha yoktur.
Onumuzdeki sene de bu kez de biri cikip "umit karan'a yapilan haksizlikti" diyecektir, Umit'in besiktas'in kapisinda yattigini unutarak,
Okan, Arif, Hakan Sukur, Bulent, Hasan, Ergun...
Bu oyuncular Galatasaray'da omurlerini tamamlamis olmalarina ragmen 1 bana kalirsa da 2 sene fazladan oynadilar, Okan Buruk'a ne vefasizligindan soz ediyorsunuz?
Ancak IBB'de oynayabilen bir oyuncuya Galatasaray'in sahip mi cikmasi gerekiyor? Bir sene daha mi forma vermeliydi? Kapasitesi bu kadardi, ne futbolu birakmayi dusundu ne de Galatasaray'dan ayrilmayi,
bir oyuncunun boyle bir zihniyeti varsa kendisini kapinin onunde bulur,
Gecelim Arif'e,
UEFA Kupasi heyecaniyla bir baktik Arif efendi yurtdisinda, kendisi bile inanamistir bence, sonra aglayarak dondu, ne de olsa babaocagi gelecek tabi, kendine takim bulamayan Arif, Galatasaray'da ama aslinda Galatasaray vefasizdir!
Hakan sukur, kimilerine gore de florya'daki dini yapilanmanin merkezi,
Galatasaray'da kac sene oynadi?
Her transfer sezonunda Galatasaray'daki en buyuk problem olup, surekli Hakan'in sozlesmesi konusulmadi mi? Aylarca Hakan uzatacak mi uzatmayacak mi? İstedigi para verilecek mi verilmeyecek mi? Her yurtdisi transferinde masaya oturup Galatasaray'i ilk satan Hakan degil miydi?
Avrupa'da fellik fellik dolasip, gittigi her yerde problem cikartan, gecinemeyen ama sonra Galatasaray'a donen kendisi degil miydi?
Bir iddiaaya gore de Okan ve Emre'yi Inter'e transfer olmasina on ayak olan isim de oydu.
Inter'de muslumanligini yasayamamis! ve donmustu, Okan - Emre kendisi gibi ayni kafadayken, onlarin yasayabilmesi ama Hakan'in yasayamasi, biz de aptaliz yedik bunlari,
Galatasaray'a en buyuk ihanetleri yapan Hakan'dir,
Bulent, kendini Maldini'nin yerine koymasi ve 50 yasina kadar oynamaya calismasi ama son donemlerde bireysel hatalari, buna ek olarak agresif saga sola saldirmasi vs. Sezon sonunda kendisine teklif edilen jubileyi kabul etmeyisi ama yanlisimiz var cunku Galatasaray vefasiz! Onlar ellerinde baston, futbol oynayacak kaybeden varsin olsun Galatasaray olsun degil mi?
Ergun de benzer sekilde miyadini doldurmustu ve futbolu birakmaya yanasmadi o zaman Galatasaray degil hangi kulup olursa olsun bu oyuncuyu kapinin onune koyar,
Alper tezcan,
Futbolun gercek yuzu, futbolda bugun varsin yarin yoksun.
Kaleci Volkan vardi, su tum armut golleri yiyen, kapalicarsi'ya gitti kuyumculuk yapti. Alper daha genc, Galatasaray Alper'in cebine para mi koyacak? Maasa mi baglayacak? 25 yasinda genc, omur 65 yil, gitsin calissin.
Goruntulerini izliyoruz gecekonduda yasiyor, Turkiye'nin yarisi bu gecekondularda, hem calismiyor hem de dilenmekten utanmiyor.
Yok yokkkk Galatasaray vefasiz...
Hakan unsal'in hesabini Fatih Terim'den sorun, goreve gelirken, apar topar eski top tufekleri toplayip, kapinin onune koyulacagini anladiginda onlari ilk satan.
Bunun hesabini ondan sorun, hatta sikiyorsa sorun imparator'dan..