#367351 - Sun Dec 30 2007 23:34 PM
Re: # 10 Cassio Lincoln
[Re: AYZIT1823]
|
Üye
Kayıt tarihi: Sun Nov 18 2007
Mesaj: 542
Yer: Münih
|
|
|
Üst
|
|
|
|
#367355 - Fri Jan 04 2008 11:33 AM
Re: # 10 Cassio Lincoln
[Re: kacarow]
|
Yeni üye

Kayıt tarihi: Fri Oct 05 2007
Mesaj: 452
Yer: Bursa
|
Lincoln sağlam gelecek Lincoln ülkesinde özel doktoruna son kontrolünü yaptırdıktan sonra İstanbul'a gelecek
G.Sarayımız'ın sezon başındaki büyük beklentiler ile transfer ettiği ancak sezonun ilk yarısında sakatlıklar nedeniyle beklenen verimi alamadığı Lincoln, sezonun ikinci yarısına sağlam döndüğünün müjdesini verdi. Devre arası tatili için ülkesi Brezilya'ya giden hem tedavisini hem çalışmalarını ülkesinde sürdüren Lincoln 6 Ocak'ta İstanbul'da olacak. Lincoln'ün gecikmesinin sebebinin ise bugün özel doktoruna son kontrolünü yaptırdıktan sonra 5 Ocak'ta yola çıkacağı ve 6 Ocak'ta İstanbul'da olacağı açıklandı. Brezilyalı futbolcunun G.Saraylı yöneticilere gönderdiği haberde tedavisinin olumlu sonuçlandığını ve sakatlığını tamamen atlatarak İstanbul'a döneceğini bildirdiği öğrenildi.
Kaynak: DHA Fizik olarak sağlam olarak gelcen onu analadikta beyin olarakta sağlam gelirsinde takimi ateşlersin inşallah
_________________________
AVRUPANİN FATİH'İ GALATASARAY
|
|
Üst
|
|
|
|
#367357 - Sun Jan 06 2008 19:25 PM
Re: # 10 Cassio Lincoln
[Re: king6587]
|
Yeni üye
Kayıt tarihi: Wed Dec 19 2007
Mesaj: 298
Yer: İzmir
|
Çok sükür geldi en sonunda.Sakatlıktan nazardan korusun Allah
|
|
Üst
|
|
|
|
#367359 - Mon Jan 07 2008 20:18 PM
Re: # 10 Cassio Lincoln
[Re: caner3434]
|
Yeni üye

Kayıt tarihi: Fri Oct 05 2007
Mesaj: 452
Yer: Bursa
|
"Lincoln'ün sakatlığı ciddi" İkinci yarı hazırlıklarını Almanya'da sürdüren Schalke 04'ün doktoru Ortopedist Cerrah Bernd Brexendorf’tan Futbolig'e bomba gibi açıklamalar...
Lincoln'un eski takımının doktoru Futbolig'e yaptığı açıklamada “Lincoln Schalke’de hep böyleydi. İdmanlarını çok aksattığı dönemler oldu. Problem şuydu; Kaslarından kaynaklanan ciddi bir sakatlığı vardı"
Sanırım bu rahatsızlığı devam ediyor. Kas rahatsızlığı çok ciddi bir sakatlık türüdür. Bundan dolayı çok uzun zamanlar bu problem yaşattı hem kendine hem kulubüne. Haftalarca takımını yalnız bırakmak zorunda kaldı. Schalke 04 son sezonunda onun yüzünden şampiyonluktan oldu. Aslında çok iyi bir oyuncu ama açık konuşayım çok iyi performans gösterememesi kaslarındaki ciddi sakatlıktır. Şimdi eski sakatlığının nüksettiğini sanıyorum. Yüzde yüz düzelmez ise durumu çok zor. Zaman zaman futbolcuların dinlenmesi, dinlendirilmesi gerekir. Lincoln’un sakatlığının tam anlamıyla geçmesi için iyi bir dinlenme sürecine ihtiyacı var” dedi.
07.01.2008
Kaynak : Basın Bülteni Darbe ustune darbe yiyoruz eğer bu doğru ise ikinci yarida tam anlami ile yararlanamiyacaz cunku en ufak bir tekmede sakatlanir durur istikrarda sağlayamaz linderonth şimdide lincoln yonetim durdu durdu patladi dedik ama sakat futbolculari getirdi o paralara yazik bee <img src="/forum/images/graemlins/confused.gif" alt="" /> <img src="/forum/images/graemlins/confused.gif" alt="" />
_________________________
AVRUPANİN FATİH'İ GALATASARAY
|
|
Üst
|
|
|
|
#367362 - Fri Jan 11 2008 12:36 PM
Re: # 10 Cassio Lincoln
[Re: king6587]
|
Yeni üye

Kayıt tarihi: Fri Oct 05 2007
Mesaj: 452
Yer: Bursa
|
Lincoln Antalya'ya kaçtı Lincoln, Alman doktora muayene için izinsiz gittiği Antalya'da 5 yıldızlı bir otele yerleşti
Galatasarayımız'ın yıldız oyuncusu Lincoln'e Florya Tesisleri dar geldi. Sakatlığı yüzünden yaklaşık 1.5 aydır sahalardan uzak olan Cassio Lincoln dün gizlice Antalya'ya gitti. Milliyet Gazetesi'nin 11 Ocak tarihli haberine göre, ülkesi Brezilya'dan sağlam döndüğü söylenmesine rağmen en az 2 hafta daha forma giyemeyeceği anlaşılan Lincoln, Schalke'nin doktoruna gözükmek amacıyla takımın fizyoterapistini de yanına alarak Antalya'ya uçtu. Lincoln'ün, Schalke'nin Belek'te kamp yaptığı 5 yıldızlı bir otele yerleştiği bildirildi.
Lincoln'ün, Antalya'ya hareket ettiği saatlerde, Çaykur Rize maçına hazırlanan sarı-kırmızılı takım, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına kapalı bir antrenman yapıyordu. Kulübün resmi internet sitesi buna karşılık, Brezilyalı futbolcunun, salonda çalıştığını duyurdu. Oysa Lincoln dün saat 10.30 uçağıyla fizyoterapist ile birlikte Antalya'ya gidiyordu.
Cihazları da aldılar
Bu konuda kulüpten açıklama yapılmadı. Sadece fizyoterapistin bütün medikal cihazları yanına aldığı ve cumartesi gününe kadar Antalya'da kalarak, Lincoln'ün tedavisine burada devam edileceği ifade edildi. Okan ve Ayhan'ın tedavilerine Florya'da devam edilirken, yönetim ve Feldkamp'ın Lincoln'ün bu şekline tedavi edilmesine izin vermesi de şaşkınlık yarattı. Brezilyalı futbolcunun yarın akşam saatlerinde İstanbul'a dönerek tedavisine Florya'da devam edeceği kaydedildi.
Kaynak: Milliyet
_________________________
AVRUPANİN FATİH'İ GALATASARAY
|
|
Üst
|
|
|
|
#367363 - Sat Jan 12 2008 11:53 AM
Re: # 10 Cassio Lincoln
[Re: king6587]
|
Yeni üye

Kayıt tarihi: Fri Oct 05 2007
Mesaj: 452
Yer: Bursa
|
Lincoln'ü içeri almadılar!
Antalya'ya gidip, eski kulübü Schalke 04'ün fizyoterapistine muayene olmak isteyen Galatasaraylı Lincoln'e izin verilmedi. Belek'teki Alman kulübünün yöneticileri, takımdan ayrıldığı için gönül koydukları futbolcunun muayene olmasına izin vermedi ve otele girmesini engelledi. Galatasaraylı yöneticilerin devreye girerek izin almaya çalıştığı öğrenildi.
Sarı-kırmızılı ekibin sağlık kurulunda yer alan Prof. Dr. Mehmet Kurtoğlu da şunları söyledi: "Brezilya'dan kendisinin Schalke'ye getirdiği ve alışık olduğu fizyoteraparistiyle tedavisini sürdürmek isteyince, oraya gönderdik." Kurtoğlu, Lincoln'ün sakatlığının baldır adelesine aldığı bir tekmeden dolayı oluşan kanamadan kaynaklandığını ifade ederek, "Liflerinden bazıları kopmuştu. Üç haftada iyileşmeliydi. Fakat tatil olması nedeniyle tedavisi burada sürdürülemedi. Uzun süren uçak yolculukları ve Brezilya'ya gitmesi de tabiiki yorgunluğunu etkiledi" diye konuştu.
Kaynak: Milliyet Cok Ayip
_________________________
AVRUPANİN FATİH'İ GALATASARAY
|
|
Üst
|
|
|
|
|
|
0 kayıtlı (),
10
Guests and
24
Spiders online. |
|
Key:
Admin,
Global Mod,
Mod
|
|
|