Webaslan Forum
Page 3 of 11 < 1 2 3 4 5 ... 10 11 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#459561 - Mon Jun 22 2009 19:06 PM Re: GÖKHAN ZAN RESMEN GALATASARAYDA [Re: Junior]
Junior Offline
Yeni üye
*

Yer: istanbul/Türkiye
Servet`in yeri bedavaya doldu o parayada Cacares veya Senderos süper olur..

#459562 - Mon Jun 22 2009 19:08 PM Re: GÖKHAN ZAN RESMEN GALATASARAYDA [Re: xanthos]
Ali_Cetiner Offline
__
Müdavim

Yer: T.C
4 milyon avroluk unutkanlık!

22 Haziran 2009 Pazartesi * 17:17

Beşiktaşımızın tecrübeli milli futbolcusu Gökhan Zan, Siyah-Beyazlı yönetimin mukavele opsiyonunu uzatmayı unuttuğu için bedelsiz bir şekilde Galatasaray'a transfer oldu.

Beşiktaş'ın tecrübeli milli futbolcusu Gökhan Zan, Siyah-Beyazlı yönetimin mukavele opsiyonunu uzatmayı unuttuğu için bedelsiz bir şekilde Galatasaray'a transfer oldu.

Gökhan, geçtiğimiz sezon başı 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası sonrası Beşiktaş ile uzun bir görüşme sürecinin ardından 1+1 yıllık opsiyonlu bir sözleşme imzalamıştı. Yapılan bu sözleşme Gökhan Zan'ın 1 Haziran 2009 itibariyle Beşiktaş ile sözleşmesi bitiyordu. Ancak mukavele opsiyonlu olduğu için Beşiktaş yönetimi, Gökhan'ın imzasını almadan bile bir yıllık opsiyonu kullanabilecek durumdaydı. Ama Siyah-Beyazlı yönetim, 1 Haziran 2009 tarihinden bugüne kadarki süre içerisinde mukavele imzalamadı. Bu 20 günlük süreç içerisinde Gökhan'ı bir kez bile aramayan siyah beyazlı yöneticiler, bugün sabah tecrübeli oyuncu ile konuşarak kendisine Galatasaray'dan teklif alıp almadığını sordular. Gökhan'ın verdiği "Evet" cevabına rağmen hareket geçmeyen ve Gökhan ile görüşme talebinde bulunmayan Siyah-Beyazlı yöneticilerin bu hareketinin ardından milli oyuncu, sarı kırmızılı kulüple sözleşme imzalamayı kabul etti.
Beşiktaş böylelikle hem Milli Takım forması giyen, hem de bonservisi 3-4 milyon Euro'yu bulabilecek bir futbolcuyu, sözleşmesindeki opsiyonu kullanmadığı için kaybetti. Siyah-beyazlı yönetimin opsiyonu kullanmama nedeninin ise unutkanlık olduğu öğrenildi. Yaklaşık 10 gün önce Gökhan, avukatı aracılığıyla Beşiktaş Genel Sekreteri Kenan Öner'e de ulaştı ve mukavelesi ile ilgili nasıl bir yol izleyeceklerini sordurttu. Öner'in, "Biz opsiyonu uzatmayı unuttuk, ama Gökhan bizim futbolcumuz. Önümüzdeki günlerde onunla görüşeceğiz" cevabı üzerine Gökhan beklemeye geçti. Kendisine İngiltere, İspanya ve Türkiye'den gelen cazip teklifleri değerlendirmeyen Gökhan, bugün yapılan görüşmenin ardından Beşiktaş ile yollarını ayırdı. Gökhan Zan düne kadar Beşiktaşlı yöneticilerin kendisini aramamasından üzgün olduğunu, yaşadığı her sakatlıktan sonra taraftarın önüne atılmasının sıkıntısını yaşadığını dile getirirken, Beşiktaş'tan ayrılmayı düşünmediğini de ifade etmişti. Ancak bugün yapılan son görüşme sonrası Gökhan bu kararından vazgeçti ve bonservis bedeli olmadan Galatasaray'a transfer oldu. Yani bedavaya gitti.
Kaynak: DHA

#459563 - Mon Jun 22 2009 19:13 PM Re: GÖKHAN ZAN RESMEN GALATASARAYDA [Re: Ali_Cetiner]
shiroi_ch Offline
Üye

Yer: İzmir
5 dk.da yine hikayeyi yazmışlar yine yahu... evde anahtarını unutmak gibi bişi değil ki bu yaw! kontrat opsiyonu unutulur mu ya... doğru haberin bile bi yerine yalan dolan sokuolar artık... böle saçma iş mi olur... aptalız biz ya, inanıoz hemen... adamlar zan'ı yollamak istemeseler yollamazlardı. unutkanlık falan olmaz bu işte. gerizekalımı bu takımı idare edenler...

#459564 - Mon Jun 22 2009 19:16 PM Re: GÖKHAN ZAN RESMEN GALATASARAYDA [Re: Raph]
88A88 Offline
Bodom Beach Terror
Üye
*

Artık iyi bir yabancı stoper yeterli olmayacak. ÇOK İYİ BİR YABANCI STOPER ŞART!!!

Belirttiğim gibi bu transfere sevinemedim. Sanki daha çok basında sansasyon yaratmaya yönelik bir transfer. Özellikle sene içerisinde ortalama 19-20 maç yapması düşündürücü. Servet çatlak kaburgalarına, sakat bir omuza rağmen geçen sene 45 maçın üzerinde maç oynadı. Güçlü bir fiziğe sahip olan Gökhan'ın böylesine bir kronik sakatlığa sahip olması çok hayra alamet değil...

Gökhan fiziğinin getirmiş olduğu bir yavaşlığa sahip. Topu iyi kullandığını da söyleyemeyiz. Yeni senede oyun anlayışımızın topu geriden en iyi şekilde kullanarak ilerlemek olduğunu düşünürsek Gökhan çok da isabetli bir transfer değil.

Ha Rijkaard ve Neeskens'in onu ilk on birde mi yoksa rotasyonda mı kullanacağını bilmiyorum. Rotasyon için fena değil. TSL maçlarını rahat götürür. Avrupa Liginde de basit rakiplere karşı oynar ancak iyi kontra-atak yapan, hızlı hücüm oyuncularına sahip (Benzema, Briand, Guiza, Rooney, Robinho..vs) takımlara karşı tercih edilmesi çok doğru olmaz gibi...

Tarafından düzenlendi 88A88 (Mon Jun 22 2009 19:17 PM)

#459565 - Mon Jun 22 2009 19:17 PM Re: GÖKHAN ZAN RESMEN GALATASARAYDA [Re: Junior]
E05 Offline
Üye

Yer: DK
Ben bu transfere olumlu bakmiyanlardanim ..
Milli takim stoperi ama milli takimdada hic begenmiyorum, bir arkadasin dedigi gibi kendisi fatih terimin stoperei, milli takimin degil..
Bizim takimin en buyuk problemlerinden biri sakatlik, gokhan zanin nekadar cabuk sakatlandigini hepimis biliyorus..
ama insallah takim icin hayirli olur, bende soylediklerimi yuttar otururum..

#459566 - Mon Jun 22 2009 19:19 PM Re: GÖKHAN ZAN RESMEN GALATASARAYDA [Re: 88A88]
Ali_Cetiner Offline
__
Müdavim

Yer: T.C
Şuan için topu oyna sokabilecek G.Zan a nazaran hızlı yabancı bir stopere ihtiyacımız var.

#459567 - Mon Jun 22 2009 19:22 PM Re: GÖKHAN ZAN RESMEN GALATASARAYDA [Re: 88A88]
uk99 Offline

*

İlk Gönderen: 88A88
Artık iyi bir yabancı stoper yeterli olmayacak. ÇOK İYİ BİR YABANCI STOPER ŞART!!!

Belirttiğim gibi bu transfere sevinemedim. Sanki daha çok basında sansasyon yaratmaya yönelik bir transfer. Özellikle sene içerisinde ortalama 19-20 maç yapması düşündürücü. Servet çatlak kaburgalarına, sakat bir omuza rağmen geçen sene 45 maçın üzerinde maç oynadı. Güçlü bir fiziğe sahip olan Gökhan'ın böylesine bir kronik sakatlığa sahip olması çok hayra alamet değil...

Gökhan fiziğinin getirmiş olduğu bir yavaşlığa sahip. Topu iyi kullandığını da söyleyemeyiz. Yeni senede oyun anlayışımızın topu geriden en iyi şekilde kullanarak ilerlemek olduğunu düşünürsek Gökhan çok da isabetli bir transfer değil.

Ha Rijkaard ve Neeskens'in onu ilk on birde mi yoksa rotasyonda mı kullanacağını bilmiyorum. Rotasyon için fena değil. TSL maçlarını rahat götürür. Avrupa Liginde de basit rakiplere karşı oynar ancak iyi kontra-atak yapan, hızlı hücüm oyuncularına sahip (Benzema, Briand, Guiza, Rooney, Robinho..vs) takımlara karşı tercih edilmesi çok doğru olmaz gibi...

+1

#459568 - Mon Jun 22 2009 19:24 PM Re: GÖKHAN ZAN RESMEN GALATASARAYDA [Re: uk99]
UMUT 88 Offline
Üye
**

Yer: İstanbul
Servet i adam ettik şimdi sıra gökhan da ama biraz zorlanacaz smile

#459571 - Mon Jun 22 2009 19:41 PM Re: GÖKHAN ZAN RESMEN GALATASARAYDA [Re: Renato]
MesMes Offline
Üye
**

Yer: Hannover
herseyden önce: emre asiktan daha iyidir..

ISTE TARIH! ISTE GERCEKLER!

Sadakat, Basari ve Asalet...

#459572 - Mon Jun 22 2009 19:42 PM Re: GÖKHAN ZAN RESMEN GALATASARAYDA [Re: MesMes]
Asi_Kral_o1 Offline

İlk Gönderen: MesMes

Yaaa bunu bir galatasaraylı nasıl söyler
anlıyamıyorum ya
öz ve öz çocuğumuz emre aşığı, kalas ve maloz gökhan zana 2 dk da sattınız
helal olsun walla
dicek bişe bulamıyorum

#459573 - Mon Jun 22 2009 19:46 PM Re: GÖKHAN ZAN RESMEN GALATASARAYDA [Re: Asi_Kral_o1]
papaz1905 Offline
Yeni üye

Yer: ıstanbul
İlk Gönderen: Asi_Kral_o1
İlk Gönderen: MesMes

Yaaa bunu bir galatasaraylı nasıl söyler
anlıyamıyorum ya
öz ve öz çocuğumuz emre aşığı, kalas ve maloz gökhan zana 2 dk da sattınız
helal olsun walla
dicek bişe bulamıyorum

yapmayın arkadaşlar adamı alalı 2 saat oldu etmediğiniz hakaret kalmadı......

#459574 - Mon Jun 22 2009 20:00 PM Re: GÖKHAN ZAN RESMEN GALATASARAYDA [Re: papaz1905]
Asi_Kral_o1 Offline

Hani Reklamda Diyor Ya SKANDAL Diye
Bu Transferde Aynen SKANDAL

Semih Kaya Daha İyi

#459575 - Mon Jun 22 2009 20:02 PM Re: GÖKHAN ZAN RESMEN GALATASARAYDA [Re: Asi_Kral_o1]
mrpapila Offline
Yeni üye
**

beşiktaş memnun değildi bıraktı.bir önceki anlaşmadada beşiktaş uzun süre bekledi.sonra mecburiyetten imza attırdı.gökhan zan defansın sürekli ikilisinden biri olamaz.olsa olsa emre gibi hazırda bir yedek olur.olmalı.
bizim takım artık ya tutarsa transferlerden vazgeçmeli.yedeğide oynayan kadar iyi olmalı.olmalıki kimsenin yeri garanti olmasın.herkes en iyisini versin.gökhan zan ne zaman ne yapacağı belli olmayan bir stoper.asla güven vermiyor.beşiktaşlı arkadaşlar gitmesine sevinip bize gelmesiylede eğleniyorlar.
benim anlamadığım rijkard buna nasıl izin vermiş.beğendimi gökhanı yoksa yönetimmi dayattı bu önemli.yönetim dayattıysa serveti satarak rijkarda ilk yanlışı gökhanı dayatıp almışsa ikinci yanlış yapmıştır.
yok rijkard beğenmiş onay vermişse oda rijkardın ilk yanlışı olur.hadi hayırlısı.

Tarafından düzenlendi mrpapila (Mon Jun 22 2009 20:04 PM)

#459576 - Mon Jun 22 2009 20:12 PM Re: GÖKHAN ZAN RESMEN GALATASARAYDA [Re: mrpapila]
88A88 Offline
Bodom Beach Terror
Üye
*

İlk Gönderen: mrpapila
yok rijkard beğenmiş onay vermişse oda rijkardın ilk yanlışı olur.hadi hayırlısı.

Rijkaard'ın yanlışı falan olmaz renkdaş. Rijkaard daha ülkemize geleli 2 gün oldu. Bu transfer sence Rijkaard'ın onayı ile mi yapılmış gözüküyor...

Rijkaard'a sorsan adam "Bana Heitinga'yı alın" der.

#459577 - Mon Jun 22 2009 20:24 PM Re: GÖKHAN ZAN RESMEN GALATASARAYDA [Re: 88A88]
mrpapila Offline
Yeni üye
**

bikaç görüntü izletmiş olabilirler.bellimi olur.rijkard yeni ve şimdilik sessiz.umarım bu transferi unutturacak güzel gelişmeler olur.

#459578 - Mon Jun 22 2009 20:29 PM Re: GÖKHAN ZAN RESMEN GALATASARAYDA [Re: Renato]
cmerve Offline

Yer: izmir
camiamıza hayırlı olsun..ben gerçekten iyi bir seçim olduğuna inanıyorum..çok iyi oldu..serveti aratmaz inşallah..

#459579 - Mon Jun 22 2009 20:33 PM Re: GÖKHAN ZAN RESMEN GALATASARAYDA [Re: 88A88]
Asi_Kral_o1 Offline

Bir Kere Rijkkardın Onayı Aldığı Yalan
Rijkaard Haldun Üstünele "Türkiyeyi Fazla Tanımıyorum Yurt İçi Transferlerini Size Bırakıyorum" Demişti

#459580 - Mon Jun 22 2009 20:34 PM Re: GÖKHAN ZAN RESMEN GALATASARAYDA [Re: cmerve]
KingLion Offline
Müdavim

Yer: Danimarka
Futbolculugundan hic hazetmedigim bir adam. Defans olarak dengesiz buldugum, olmadik hatalara el verisli bir yapiya sahip diye düsündügüm bir stoper.

Bedavaya gelmisse, ilk tercih olarak kendi görülmeyecekse ortada üzücü bir durum yok. (Sevindirici zaten yok). Emre Asik, Emre Güngör, Zan ile yürümez bu isler. Rijkaard´li takima en azindan bir tane yetenekli, top teknigi ve oyun kurma özelligi asgari bir seviyenin üzerinde olan bir stoper sart. (Asgari derken Emre Asik, Güngör, Zan seviyesinin epey ötesinde).

#459582 - Mon Jun 22 2009 21:10 PM Re: GÖKHAN ZAN RESMEN GALATASARAYDA [Re: Junior]
Seradonin Offline
UltrAslan Bakırköy
Üye
**

Yer: İstanbul
Harika bir teknik adam ve yardımcılarıyla pozitif güç alıp sırıtmadan oynayacak biri bence. Zaten boşta olduğu haberini ilk gördüğümde bizimkiler keşke alsa demiştim ve nihayet oldu. Elimizde stoper olmadığını unuttunuz sanırım? En azından Kewell'ı stoperde oynatmaktan iyidir. Seneye 3 kulvarda da iddialıyız. Kadromuz geniş olmalı. En kötüsü avrupa maçları öncesi ya da sonrası oynatır ve 1 futbolcu dinlendiririz. Kimbilir belki de kendini geliştirir ve Servet gibi takımın değişmezi olur? Serveti de geldiğinde adam kaçırıyor, çok hata yapıyor gibi yorumlar yapılmıştı. Ama gördükki kendini geliştirdi. Şimdi harika bir teknik kadromuz var. Diğer takım taraftarları gibi davranmayalım ve sabırlı olalım.

Tarafından düzenlendi Seradonin (Mon Jun 22 2009 21:52 PM)

#459583 - Mon Jun 22 2009 21:21 PM Re: GÖKHAN ZAN RESMEN GALATASARAYDA [Re: Junior]
rezber Offline
Yeni üye
*

Yer: Mardin
Bedavaya milli takım stoperide adam yokloğundan stoper, Eren güngörü alsaydı eyvallah ama bu iri kıyım arkadaş ne servetin tırnağı olur nede stoper.Bedavaya gelecek adam çok yaw. Toplayın kimsenin beğenmediği adamları manyak bir takım olur wink yazık ya. hayal kırıklığı.Artıkçı olmuşuzda haberimiz yok. helal olsun kim bu işi becerdi ise

Page 3 of 11 < 1 2 3 4 5 ... 10 11 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı