Webaslan Forum
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#458955 - Sat Jun 13 2009 18:14 PM Onu hiç böyle görmediniz!
Scarface Offline
Müdavim
**

Türk futbol tarihi transferin çalım ustalarıyla dolu.. Son 20 yılda Rıdvan Dilmen'den Mehmet Topuz'a dek birçok isim transferde attıkları geri adımlarla dikkat çekti.
1988'de G.Saray ile anlaşan ve sarı-kırmızılı formayı giyen Rıdvan Dilmen, daha sonra F.Bahçe'de karar kıldı ve kulübünde efsane oldu.

Yine 1995'te G.Birliği'nin G.Saray'a verdiği Tarık Daşgün, F.Bahçe tarafından kaçırıldı.. Sarı-lacivertli forma ise Tarık'a iyi gelmedi.

Son dönemlerde F.Bahçe ile anlaşan İbrahim Toraman Beşiktaş'a, G.Saray'a söz veren İlhan Mansız, Okan Koç ve Çağdaş Atan Beşiktaş'a imza attı. Kulübünün Beşiktaş'a verdiği Mondragon da G.Saray'la sözleşme imzaladı.

13.06.2009
Kaynak : Vatan

#458975 - Sun Jun 14 2009 06:02 AM Re: Onu hiç böyle görmediniz! [Re: Scarface]
MesMes Offline
Üye
**

Yer: Hannover
eee.. birgün herkes galatasarayli olacaktir.. bizim efsanelerimiz bülent, hakan sükür, metin oktay, turgay seren, fatih terim ve ve ve asla cubukluyu giymez.. gerci metin oktay jübilesinde jest olsun diye onlarin efsane dedikleri biriyle forma degistirip yarim saat oynamisti ama oda fenerlilerin gercek bi efsaneyi 10 dakkada olsa kendi takimlarinda oynadigini görebilmeleri icin yapilmis bir jestti..

ISTE TARIH! ISTE GERCEKLER!

Sadakat, Basari ve Asalet...

#459000 - Sun Jun 14 2009 19:08 PM Re: Onu hiç böyle görmediniz! [Re: MesMes]
Stevie G Offline
SoNsUzLuĞuM
Üye

bu arada habere bir yorum getirmek istiyorum benim fikrim ve kanaatime göre Mehmet Topuzun hiçbir suçu yok çünkü onun aklı haleabeşiktaşta ama kayserispor fenerin verdiği teklifi geri çeviremiyor ya kayserisporda oynar ya da fenerbahçede diyor fener de zengin züppesi övünsün dursun ama bir gün bu paralarıyla övünmeleri onlara o kadar büyük bir zarar verecek ki ben Mehmet Topuzdan bir oyun bekliyorum şahsi fikrim Beşiktaş-Fenerbahçe derbisini sabırsızlıkla bekleyeceğim bakalım neler olacak.(Bu arada sanki çok büyük bir futbolcuymuş gibi paylaşamamaları da garibime gitmedi değil
Ve mutluluğun gümüşten şarkısını bulacaksın
Rüzgarda yürümeye devam et,yağmurda yürümeye devam et...

#459016 - Sun Jun 14 2009 23:17 PM Re: Onu hiç böyle görmediniz! [Re: Stevie G]
MesMes Offline
Üye
**

ona dediler fenere gitmezsen bize geri dönersin.. o önceden ben 1 sene oynamamda seneye belese bjk ye giderim demisti.. dönseydi kayseriye..

tv ye cikipta ben formayi giymedim.. onlar fotomontaj demek kadar karaktersizlik olurmu.. ikinci emre b. vakasi.. yani topuzun herkesten cok sucu var..

#459053 - Mon Jun 15 2009 19:36 PM Re: Onu hiç böyle görmediniz! [Re: MesMes]
Scarface Offline
Müdavim
**

İlk Gönderen: MesMes
ona dediler fenere gitmezsen bize geri dönersin.. o önceden ben 1 sene oynamamda seneye belese bjk ye giderim demisti.. dönseydi kayseriye..

tv ye cikipta ben formayi giymedim.. onlar fotomontaj demek kadar karaktersizlik olurmu.. ikinci emre b. vakasi.. yani topuzun herkesten cok sucu var..
Bence de bu işte M.Topuz'un da suçu var

#459072 - Mon Jun 15 2009 23:17 PM Re: Onu hiç böyle görmediniz! [Re: Scarface]
malik_dixon Offline
BLaCk
Yeni üye
*

Yer: istanbul
İlk Gönderen: u@_H@$@N

Bence de bu işte M.Topuz'un da suçu var

O işi hala anlamadınız mı ?Kayseri ortalığı kızışrıp istediği miktarı aldı.Fener 5m € +G.emreciksini verecekken 7.5 m € +G.emreciksini verdi. Bu konuyuda açıklığa kavuşturduğuma sevindim.

#459075 - Tue Jun 16 2009 01:51 AM Re: Onu hiç böyle görmediniz! [Re: malik_dixon]
MesMes Offline
Üye
**

kaynak?

#459088 - Tue Jun 16 2009 12:00 PM Re: Onu hiç böyle görmediniz! [Re: MesMes]
malik_dixon Offline
BLaCk
Yeni üye
*

kaynak?

Kaynağa gerek mi var ? Mantıken düşündüğünde gazetelerdeki haberlerden daha gerçekçi değil mi?

#459097 - Tue Jun 16 2009 13:37 PM Re: Onu hiç böyle görmediniz! [Re: malik_dixon]
Scarface Offline
Müdavim
**

Kaynaksız bilgi yalandır

#459112 - Tue Jun 16 2009 17:08 PM Re: Onu hiç böyle görmediniz! [Re: Scarface]
MesMes Offline
Üye
**

ya aziz o kadar beyinsiz mi afedersiniz? adam cikip bjk liyim dicek azizde anlastigi paranin üstüne 2,5 koyacak.. daha az vermis olabilir ama 5+emreciksinin kurus üstüne cikmamistir..

cok fotomac okumussun sanirim.. tahminlerini gercek olay yerine koyup yaziyorsun..

#459206 - Wed Jun 17 2009 17:00 PM Re: Onu hiç böyle görmediniz! [Re: MesMes]
malik_dixon Offline
BLaCk
Yeni üye
*

ya aziz o kadar beyinsiz mi afedersiniz? adam cikip bjk liyim dicek azizde anlastigi paranin üstüne 2,5 koyacak.. daha az vermis olabilir ama 5+emreciksinin kurus üstüne cikmamistir..

cok fotomac okumussun sanirim.. tahminlerini gercek olay yerine koyup yaziyorsun..

Çok komiksin wink
1.si Ben Aziz Yıldırım'ı beyinsiz yerine koyacak bir açıklama yapmadım.
2.si Aziz yıldırım Kayserispor kulübüyle bonsersive 5m +Gökhan teklif ederek anlaşmışlardı.Ve daha sonra olaylar geliştikten sonra bu rakam resmi kayıtlarda 7.5 m +gökhandır.
3.sü ve en önemsizi Burda fotomaç isimli gazeteyi ilk sen telaffuz ettin.Aramızda kalsın ama ben o gazatenin fiyatının kaç olduğunu bile bilmiyorum...

#459212 - Wed Jun 17 2009 18:05 PM Re: Onu hiç böyle görmediniz! [Re: malik_dixon]
MesMes Offline
Üye
**

1. 5+gökhani verecekken besiktasliyim dedi diye fiyat 2,5 milyon artiyorsa ve aziz ses cikarmiyorsa beyinsizdir.. sende bunun böyle oldugunu söyledin.. beyinsiz demedin ama beyinsiz davrandigini ima ettin..

2. hangi resmi kayitlardan bahsediyorsun? kaynak göster.. ne kadara anlastiklarini kim söyledi? ortadaki fiyatlar basinin ürünü.. resmi olarakta hicbir ücret söylenmedi..

3. fiyatini bende bilmiyorum.. avrupada satilmiyor..

#459221 - Wed Jun 17 2009 19:38 PM Re: Onu hiç böyle görmediniz! [Re: MesMes]
malik_dixon Offline
BLaCk
Yeni üye
*

1. 5+gökhani verecekken besiktasliyim dedi diye fiyat 2,5 milyon artiyorsa ve aziz ses cikarmiyorsa beyinsizdir.. sende bunun böyle oldugunu söyledin.. beyinsiz demedin ama beyinsiz davrandigini ima ettin..

2. hangi resmi kayitlardan bahsediyorsun? kaynak göster.. ne kadara anlastiklarini kim söyledi? ortadaki fiyatlar basinin ürünü.. resmi olarakta hicbir ücret söylenmedi..

3. fiyatini bende bilmiyorum.. avrupada satilmiyor..

laugh Sana tek bir şey söylicem aziz yıldırım kaynak değil mi ?

#459249 - Thu Jun 18 2009 00:12 AM Re: Onu hiç böyle görmediniz! [Re: malik_dixon]
MesMes Offline
Üye
**

degil.. nerde söyleyecegini ve senin nerden bildiginide yazacan.. azizle sohbet ettik bana söyledimi diyon yoksa?

#459325 - Fri Jun 19 2009 13:49 PM Re: Onu hiç böyle görmediniz! [Re: MesMes]
CENk Administrator Offline
tshabalala
Müdavim

Yer: Is+anbuI
eee.. birgün herkes galatasarayli olacaktir.. bizim efsanelerimiz bülent, hakan sükür, metin oktay, turgay seren, fatih terim ve ve ve asla cubukluyu giymez.. gerci metin oktay jübilesinde jest olsun diye onlarin efsane dedikleri biriyle forma degistirip yarim saat oynamisti ama oda fenerlilerin gercek bi efsaneyi 10 dakkada olsa kendi takimlarinda oynadigini görebilmeleri icin yapilmis bir jestti..

#459326 - Fri Jun 19 2009 14:25 PM Re: Onu hiç böyle görmediniz! [Re: CENk]
MesMes Offline
Üye
**

besiktasi rakipten saymiyorum.. cubuklu dedim.. fener yani.. besiktas galatasarayla boy ölcüsecek takim degil.. oyuncularimizdan kim oraya giderse gitsin.. beni pek ilgilendirmez acikcasi.. ha sivasa ha trabzona ha antebe ha besike gitmis..

#462051 - Tue Jul 21 2009 20:54 PM Re: Onu hiç böyle görmediniz! [Re: MesMes]
srkn Offline

Yer: İstanbul
Bugün ise Rıdvan Dilmen imza atmadan takımın formasını giyen futbolculara sövüyor smile Demek ki ders almış yaptıklarından

#462070 - Wed Jul 22 2009 05:10 AM Re: Onu hiç böyle görmediniz! [Re: srkn]
MesMes Offline
Üye
**

ridvan ne zaman sövdü? ben destekliyor diye biliyorum.. hatta aziz ile topuzun arasini yapan adamdi..

#462131 - Thu Jul 23 2009 16:11 PM Re: Onu hiç böyle görmediniz! [Re: MesMes]
srkn Offline

Yer: İstanbul
topuz vakası ortalarda dolaşırken ntvdeki programında imza atmadan takımın formasını giyip ortalığı karıştırıyor filan demişti. yani imza atmadan beşiktaşın formasını giymesini eleştirmişti

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı