Webaslan Forum
Page 75 of 79 < 1 2 ... 73 74 75 76 77 78 79 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#457791 - Tue Jun 02 2009 10:37 AM Re: #10 Cassio Lincoln **** [Re: FTH1905]
al_bundy Offline
Müdavim

Yer: ADANA
yaa cok ilginc yaa. arkadasin biri yazmis uzaktan kac golu var. arkadasim zaten bu adam gecen sene ilk 2 hafta attigi gollere bak. frikikten golu yok demissin. dogru diorsun f5 atti onuda hakem saymadi. anlamadigim sey sanki hersene kakalar messiler geliyor lincolnu begenmiyoruz. unutmayin adamin ilk yaridaki performansini. ve bence ilk yarida adam yuregini sahaya yansitiyordu.
ki adiger bir arkadas galatasaray ruhu falan demis. arkadasim eskide kaldi artik bole seyler. hasan sas ve umit karandan sonra galatasaray ruhunu tasiyacak tek adam kaliyor o da arda. zaten yabanci futbolcularda bole bir ruh aramak sacma.
diger bir arkadas hakanla lincolnu kiyasliyorsun demis. benim bole bir kiyaslamam yok. hakanin basarilarini burda tartisacak degilim. ama unutulmasinki f5deki azize gibi hakanda bu takimda ic islerine karismistir ve bundan dolayi da umit en formda oldugu zamanda bile hakan ilk 11 umit yedek kalmistir.
ozet olarak lincolnun oynatmayi becerdiginiz zaman nasil bir futbolcu oldugunu gorduk. umarim takimdan ayrilmaz ve bu oyuncuyu oynatacak iyi bir teknik adam alinir....

your nightmare is back again

#458015 - Thu Jun 04 2009 14:22 PM Re: #10 Cassio Lincoln [Re: al_bundy]
IsvicreliAslan91 Offline
Üye
*

İlk Gönderen: al_bundy
yaa cok ilginc yaa. arkadasin biri yazmis uzaktan kac golu var. arkadasim zaten bu adam gecen sene ilk 2 hafta attigi gollere bak. frikikten golu yok demissin. dogru diorsun f5 atti onuda hakem saymadi. anlamadigim sey sanki hersene kakalar messiler geliyor lincolnu begenmiyoruz. unutmayin adamin ilk yaridaki performansini. ve bence ilk yarida adam yuregini sahaya yansitiyordu.
ki adiger bir arkadas galatasaray ruhu falan demis. arkadasim eskide kaldi artik bole seyler. hasan sas ve umit karandan sonra galatasaray ruhunu tasiyacak tek adam kaliyor o da arda. zaten yabanci futbolcularda bole bir ruh aramak sacma.
diger bir arkadas hakanla lincolnu kiyasliyorsun demis. benim bole bir kiyaslamam yok. hakanin basarilarini burda tartisacak degilim. ama unutulmasinki f5deki azize gibi hakanda bu takimda ic islerine karismistir ve bundan dolayi da umit en formda oldugu zamanda bile hakan ilk 11 umit yedek kalmistir.
ozet olarak lincolnun oynatmayi becerdiginiz zaman nasil bir futbolcu oldugunu gorduk. umarim takimdan ayrilmaz ve bu oyuncuyu oynatacak iyi bir teknik adam alinir....

agzina saglik abi... benim kizdigim sey su arkadaslar... bi zamanlar terimi göndermek icin ne baskilar yapilmisti ama bizim o dönemdeki efsane baskanimiz herseye ramen terimi takim basinda tuttu ve sonuclar elde gözüküyordu (bi zamanlar...) bu sene bi adam cikti dediki ben lincolnün nasil bir insan oldugunu nasil bir kisilige sahip oldugunu biliyorum dedi onun ilaci bende var ded, lincolnü oynatabilen bi teknik adam getirmisiz takimin basina ve o t.d. ye büyük baskilar yapildi yine (uefa da basarilara imza atsada) ama baskanimiz onu takimda tutmaya calisdi ama olmadi (sayin baskanimiza lafim yok, yanlis anlasilmasin Adnan Polat benim acimdan büyük bir baskan) sonunda skibbeyi gönderdik ve simdi onu oynatabilcek bir adam ariyoruz... sabir basarinin sirridir anahtaridir dedim bi aralar, yinede diyorum... yep yeni bir takim kurmusuz daha yeni yeni oturuyordu oyunculara biraz zaman verinde birbirilerine isinsin diyorduk bazilarimiz bu sene sabir bir dahaki seneye basarilar istedigimiz ölcüde olmazsa gönderelim (diyordum) derken hep terslik oluyordu (sakatliklar vs vs) ve bu tersliklerde skibbenin kafasinda patladi yazik oldu... hem skibbeye yazik oldu hem büyük kaptanimiza cünkü milletin agzinda sakiz oldu. insallah diyorum insallah lincolnü oynatabilen bir T.D. getiriz bir de GS cok iyi calistirabilecek bir TD getirriz ve hepimiz bu sefer agzimizi kapatiriz baskilarida birakiriz diyorum

#458278 - Sat Jun 06 2009 16:25 PM Re: #10 Cassio Lincoln [Re: IsvicreliAslan91]
xl_aslan Offline
Üye
**

bence bu adam bile rijkaard ile çalışabilmek için artık kapris yapmayı bırakacak adam gibi futbolunu oynuyacak.

#458285 - Sat Jun 06 2009 16:34 PM Re: #10 Cassio Lincoln [Re: xl_aslan]
Scarface Offline
Müdavim
**

İlk Gönderen: xl_aslan
bence bu adam bile rijkaard ile çalışabilmek için artık kapris yapmayı bırakacak adam gibi futbolunu oynuyacak.
Zor ihtimal muhtemelen Rijkaard onu kadroda bile tutmaz

#458301 - Sat Jun 06 2009 17:40 PM Re: #10 Cassio Lincoln [Re: xl_aslan]
gambitxx Offline
Müdavim
**

Yer: İzmir
İlk Gönderen: xl_aslan

Rijkaard eğer onu taktiğine uygun görürse iyi bir şekilde yönetir bu konuda sıkıntı olmaz,kişisel kaprisleri olmaz,Ronaldinho olayı ile bunu karıştırmamak lazım,Ronaldinho kendi kendisini bitirdi,Lincoln ise gerek Feldkamp gerek Bülent'le yaşaığı olaylardan önce gayet iyi perdormans gösteriyordu ve taraftarın sevgilisiydi.

#458321 - Sat Jun 06 2009 19:16 PM Re: #10 Cassio Lincoln [Re: gambitxx]
ONUR1905 Offline
GALATASARAY
Müdavim

Yer: KAYSERİ
lıncoln u gönderirler 2 senedddir aynı dogru dürüst oynamıyor

#458333 - Sat Jun 06 2009 21:28 PM Re: #10 Cassio Lincoln [Re: ONUR1905]
papaz1905 Offline
Yeni üye

Yer: ıstanbul
lincol bu sene bu hocayla mütiş bi sezon geçirebilir????*

#458363 - Sun Jun 07 2009 04:35 AM Re: #10 Cassio Lincoln [Re: papaz1905]
MesMes Offline
Üye
**

Yer: Hannover
taraftarin "lincoln gitsin" seslerini durdursun diye yapilmis hoca transferi sanki..

ISTE TARIH! ISTE GERCEKLER!

Sadakat, Basari ve Asalet...

#458457 - Sun Jun 07 2009 23:43 PM Re: #10 Cassio Lincoln [Re: MesMes]
chelik Offline
Müdavim
*

Bu adam gitmedikçe takımda dirlik düzen o-la-maz. Adam şımarık çünkü . Kendinden başka kimseyi düşünmüyor. Takım ruhu denen olay yok. En ufak problemde küsüp kriz çıkarıyor. Hiç gerek yok böyle bir oyuncuya. Zaten dünya futbolunda artık onun tarzında adamlar oynatmıyor hiçbir büyük kulüp.

#458459 - Sun Jun 07 2009 23:50 PM Re: #10 Cassio Lincoln [Re: chelik]
gambitxx Offline
Müdavim
**

İlk Gönderen: chelik
Bu adam gitmedikçe takımda dirlik düzen o-la-maz. Adam şımarık çünkü . Kendinden başka kimseyi düşünmüyor. Takım ruhu denen olay yok. En ufak problemde küsüp kriz çıkarıyor. Hiç gerek yok böyle bir oyuncuya. Zaten dünya futbolunda artık onun tarzında adamlar oynatmıyor hiçbir büyük kulüp.

Diego----> Juventus
Ronaldinho----> Milan
Totti-----> Roma
Guti------> R. Madrid
Anderson------> Man U
Deco-------> Chelsea
Arshavin-----> Arsenal
Gourcuff------> Bordeaux
Juninho------> Lyon
Modric-----> Tottenham
Rakitic-----> Schalke
Aimar-----> Benfica
Robinho------> Manchester City
Daha fazla isim saymaya gerek yok sanırım,ama bunlar büyük takım değil dersen bilemem orasını.
Hani bir şey yazacaksan lütfen araştır yaz sonra ben yanlışını düzeltince de ''Polemik yaratmak istiyorsun'' diye cevap vermek zorunda kalma.

Tarafından düzenlendi gambitxx (Sun Jun 07 2009 23:53 PM)

#458461 - Mon Jun 08 2009 00:20 AM Re: #10 Cassio Lincoln [Re: gambitxx]
chelik Offline
Müdavim
*

Bu saydığın adamlardan sadece Aimar biraz da Diego ve Deco, Lincoln tipinde oynuyor. Zaten de Benfica büyük takım değil. Ve zaten Aimar da orada ilk 11 oynayamıyor. Zaten bizde olsa bizde de oynayamaz. Deco zaten öyle olduğundan Chelsea'de oynayamadı. Diego'yu da görecez bakalım İtalya'da daha izlemedik.
Sen önce birşey yazarken kendin inan, sonra bana inandırmaya çalış. Günümüz futbolu Lincoln , ALex tipi topsuz oyunda olmayan oyuncuyu kaldırmıyor. Ronaldinho bile İtalya'da yedek kaldı bu sene. Eskisi gibi sadece teknik olman yetmiyor. Bak sana günümüz futbolunun gözde orta saha oyuncularına örnek vereyim de gör bazı gerçekleri;
Gerrard
Carrick
İniesta
Xavi
Essien
Xabi Alonso
Ribbery
Lampard
Türkiyeden;
Arda Turan
Ayhan Akman
Mehmet Topuz
Her ne kadar gıcık olsam da Tuncay Şanlı ve Emre Belözoğlu

#458464 - Mon Jun 08 2009 04:06 AM Re: #10 Cassio Lincoln [Re: chelik]
gambitxx Offline
Müdavim
**

Günümüz futbolunun orta saha örnekleri diye verdiğin oyuncuların hepsini gayet iyi biliyorum ve zaten bana göre de 10 numarasız bir kadro daha mantıklı olacaktır önümüzdeki süreçte.
Ben bu isimleri sen Lincoln tipinde oyuncular büyük takımlarda bulunmaz dedin diye yazdım ve yazdıklarımın hepsi Lincoln tipidir aksini boşa iddia etmeye çalışma hocam.Ve bu oyuncular yetişmeye ve büyük takımlarda oynamaya devam edecekler,Rivaldo gidecek Ronaldinho gelecek o gidecek Robinho gelecek Diego gelecek Elano gelecek,bunlar gidecek Oscar,Thiago Neves,Marquinhos gibi geleceğin yetenekleri gelecek,kimi takımlar bunlarla oynar kimileri oynamaz ama asla ve asla büyük takımlar bu tip oyuncular oynatmıyor deme çünkü bu adamlar olmazsa futbolun görselliği büyük darbe almış olur.

Tarafından düzenlendi gambitxx (Mon Jun 08 2009 04:36 AM)

#458679 - Wed Jun 10 2009 10:03 AM Re: #10 Cassio Lincoln [Re: gambitxx]
İskender Türk Offline
Üye
**

Yer: Uşak
Lıncoln hadi bakalım bu sene de kampa sıkıyosa geç katıl.Ya adam olup aldığın paranın hakkını vereceksin,yada 1 sezon yedek bekleyeceksin.Ama ben adam olacağını ve 3.yılında artık faydanı göreceğimize inanıyorum.İnşallah yanılmam.

#458681 - Wed Jun 10 2009 10:11 AM Re: #10 Cassio Lincoln [Re: İskender Türk]
lewo1905 Offline
Üye
**

Yer: izmir
inşallah yanılmazsın ama yanılıyomuşsun gibi geliyo bana nedense

#458744 - Wed Jun 10 2009 19:25 PM Re: #10 Cassio Lincoln [Re: gambitxx]
chelik Offline
Müdavim
*

İlk Gönderen: gambitxx
Günümüz futbolunun orta saha örnekleri diye verdiğin oyuncuların hepsini gayet iyi biliyorum ve zaten bana göre de 10 numarasız bir kadro daha mantıklı olacaktır önümüzdeki süreçte.

Sen de gayet iyi biliyorsun ki başından beri benim savunduğum şey budur.

#458745 - Wed Jun 10 2009 19:33 PM Re: #10 Cassio Lincoln [Re: chelik]
gambitxx Offline
Müdavim
**

İlk Gönderen: chelik
İlk Gönderen: gambitxx

Sen de gayet iyi biliyorsun ki başından beri benim savunduğum şey budur.

Ben Hagi'den sonraki arayış sürecinde zaten artık pes etmiştim ki bu 10 numara olayı birçok şeyin önüne geçmeye başlamıştı,günümüz futbolunda 10 numara vardır ama takımına ve elindeki kadroya göre değişkenlik gösterir mesela ben FM'de bazı takımlarımda mutlaka bir 10 numara ile oynarken bazı takımlarda hiç kullanmam,bu kararı verecek de Rijkaard'dır ama bizde 10 numara olayı artık bir olmazsa olmaz durumuna dönüşüp başka bir çok şeyin önüne geçtiği için bıkkınlık vermeye başladı.

#458753 - Wed Jun 10 2009 20:22 PM Re: #10 Cassio Lincoln [Re: gambitxx]
mezico Offline

*

ne olursa olsun o kadar para verdiğimiz adma en azından seznun ilk yarısına kadar şans verilmeli

#458774 - Thu Jun 11 2009 08:36 AM Re: #10 Cassio Lincoln [Re: mezico]
lewo1905 Offline
Üye
**

Yer: izmir
bu sezon başında da aynı şansı veriyorduk bu adama.bi önceki sezondan bi kaç maç daha fazla oynamak istedi.farkeden yine bişey olmayacak.sezonun ilk yarısının son haftalarına doğru bi kaç maç muhteşem oynar.kulüpten alacağı parayı zaten ocak ayında alır.sonra yine yatış:) bu kadar para verdik bence bi on sene oynasın o bu takımda smile yabancı kontenjanını meşgul etmekten başka bir işe yaramıyo diyecem yine polemikler başlıyacak yok şöyle teknik böyle teknik diye.neyse ben yorumumu yapayım düşüncelerimi söyleyeyim polemiklere daha fazla bulaşmayayayım.

#458831 - Fri Jun 12 2009 03:06 AM Re: #10 Cassio Lincoln [Re: lewo1905]
fatihcam10 Offline
Yeni üye

Yer: balıkesir
yönetim bu adamı bu senede göndermezse yazıklar olsun.bazı taraftarlarımızda büyük kaptana sırt çevirip bu adamı desteklediya onlara da yuh olsun.

#459177 - Wed Jun 17 2009 12:24 PM Re: #10 Cassio Lincoln [Re: Lion]
KARİZMAYDA Offline

her zaman ankara takımlarına karşa oynadığı gibi oynasa

Page 75 of 79 < 1 2 ... 73 74 75 76 77 78 79 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı