#458506 - Mon Jun 08 2009 17:49 PM
#16 Mustafa Sarp
|
Müdavim

Yer: Ĩڪے†...
|
 Medya Bilgilendirme: İmza Töreni Yeni transferimiz Mustafa Sarp'ın, imza töreni yarın (9 Haziran Salı) saat 13:00da Florya Metin Oktay Tesisleri Turgay Vardar Basın Odasında yapılacaktır. Medya mensuplarının dikkatine sunulur. Galatasaray Futbol AŞ
Tarafından düzenlendi 9#Elano (Wed Jul 21 2010 12:39 PM)
|
|
|
|
#458638 - Tue Jun 09 2009 20:30 PM
Re: Mustafa Sarp
[Re: uA_f@tih]
|
Müdavim

Yer: Ĩڪے†...
|
 Mustafa Sarp Sözleşme İmzaladı Bursaspor'dan transfer ettiğimiz Mustafa Sarp, bugün kendisini Galatasaraylı yapan sözleşmeyi imzaladı. Florya Metin Oktay Tesisi Turgay Vardar Basın Odası'nda düzenlenen imza törenine, Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri Murat Yalçındağ ile Haldun Üstünel'in yanı sıra unutulmaz futbolcumuz Bülent Eken katıldı. İmza töreninde ilk olarak Haldun Üstünel söz aldı. Üstünel, imza töreninde Galatasaray’ın efsane isimlerinden Bülent Eken’in de yer aldığını belirterek, “Bugün Galatasaray’a yeni bir genç kardeşimiz katılırken, Galatasaray’ın efsane bir isminin de burada olmasını istedik. Galatasaray’ın geçmişine adlarını şerefle yazdırmış büyüklerimizi anmak ve yeni nesillere aktarmak istiyoruz. Bundan sonra imza törenlerimizde bu uygulamamız devam edecek” dedi. Haldun Üstünel, Mustafa Sarp’ı uzun zamandır takip ettiklerini belirterek, “Sarı kırmızı arma altında uzun yıllar başarıyla mücadele edeceğini umuyorum. Bu transferin Galatasarayımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Galatasaray'a gelmenin mutluluğunu yaşıyorum diyen Mustafa Sarp, "Transferimde emeği geçen başta sayın Başkan Adnan Polat olmak üzere, Haldun Üstünel, Murat Yalçındağ, Adnan Sezgin ve beni istediğini bildiğim sayın hocam Bülent Korkmaz'a teşekkür ediyorum. Galatasaray camiası çok büyük camia… Buraya gelmenin gururunu yaşıyorum" dedi. Mustafa Sarp; her zaman büyük hedefleri olan Galatasaray'a bu hedefler doğrultusunda katkı sağlamayı amaçladığını söyledi. Yeni sezonda Frank Rijkaard ile çalışacağının hatırlatılması üzerine Mustafa Sarp, “Frank Rijkaard büyük bir isim. Buraya gelen her isim büyük olduğu için çok da abartılacak bir durum değil. Kendi hayallerim arasında buraya gelmek vardı. Ama böyle bir teknik adamla çalışacağımızdan ötürü şanslı olduğumuzu düşünüyorum” dedi. Küçükken hangi takımlı olduğu sorusuna ise Sarp; "Bu genelde bir tesadüftür. Türkiye'de bir hastalık futbol… Küçükken de bu hayaller uğrunda yaşarken bir takımda oyuncu olmak hayalleriniz oluyor. Ama futbolcu olmak da her insana nasip olmuyor elbette. Ben bununla ilgili daha önce konuştum ve bu konuyu açıkça söylemekten sakındım. Çünkü her futbolcu arkadaşımın son dönemden bunu yapması biraz insanların bu konuya inanırlılığını kaybettirdi. Ama ben de hasta bir Galatasaraylıyım. Babamdan ötürü bu takımı tutmam da doğal. Dün Bursaspor gibi çok büyük bir camiaya hizmet veriyordum. Ama orada da neredeyse en iyi oynadığım maçlar Galatasaray maçlarıdır. Bu da duygu ve profesyonelliği ayırıyor. Samimi olmak lazım. Profesyonellik önemli ama beni diğer takımlar da istemesine rağmen seçimimi tuttuğum takından yaptım" yanıtını verdi. Takımda yaşanacak forma rekabeti hakkında da konuşan Sarp; "Galatasaray’da çok iyi futbolcular var. Rekabet her takımda var. Bu gayet doğal… Kim iyiyse o oynayacak. Forma duvarda asılı. Rekabet gayet güzel bir durum… Bir problem yok" ifadesini kullandı. Mustafa Sarp, daha sonra bu sezon giyeceği 16 numaralı formayı, efsane oyuncumuz Bülent Eken’in elinden aldı.
|
|
|
|
#458646 - Tue Jun 09 2009 22:26 PM
[Re: papaz1905]
|
Yer: Diyarbakır
|
İnş faydalı olur kaç numaralı formayı giyecek ?
|
|
|
|
|
|
#458669 - Wed Jun 10 2009 09:10 AM
[Re: KingLion]
|
Müdavim

|
Tanimam pek, ama 30´una az kalmis bir Anadolu takimi futbolcusundan bu takima pek bir hayir gelecegini de zannetmiyorum.. Ilk bakista cürük bir yatirima benziyor.. ne kadar ön yargılı davranıyorsun.. nereden biliyorsun çürük bi yatırım olduğunu.. anadolu takımlarından da gayet başarılı futbolcular çıkabiliyor.. hayırlı olsun..
|
|
|
|
|
|
#458698 - Wed Jun 10 2009 12:10 PM
[Re: lewo1905]
|
Yeni üye
Yer: istanbul
|
hayırlı olsun inşallah
|
|
|
|
#458715 - Wed Jun 10 2009 17:07 PM
[Re: suskun]
|
Müdavim

Yer: Danimarka
|
Tanimam pek, ama 30´una az kalmis bir Anadolu takimi futbolcusundan bu takima pek bir hayir gelecegini de zannetmiyorum.. Ilk bakista cürük bir yatirima benziyor.. ne kadar ön yargılı davranıyorsun.. nereden biliyorsun çürük bi yatırım olduğunu.. anadolu takımlarından da gayet başarılı futbolcular çıkabiliyor.. hayırlı olsun.. Ön yargim belki de su ana dek 30 yasina yaklasip da büyük takimlara yeni gelmis Anadolu futbolcularinin genelde pek bir varlik gösterememis olmasindandir.. Konusmasi düzgün bir arkadasimiz, ama buraya gelmesinin yegane sebebinin Bülent Korkmaz oldugunu unutmayalim. Tipki Erciyes´ten Bursa´ya geldiginde oldugu gibi.. Hayirlisi olsun, ama bu adamlarda degil gelecegimiz.. Rijkaard´i getiren elbet dengi oyunculari da getirmesini bilecektir....
|
|
|
|
#458810 - Thu Jun 11 2009 17:38 PM
[Re: gambitxx]
|
|
mustafa sarp hırlı bır oyuncu yenılmeyı kabullenemeyen bı yapısı var o yuzden sahada oldugu zamanlar teknık becerısıyle olmasa bıle hırsyıla katkı saglayabılır ki teknıgı ve oyun anlayısıyla katkı saglayabılır bence ıyı transfer
|
|
|
|
|
|
#458850 - Fri Jun 12 2009 10:50 AM
[Re: lewo1905]
|
Müdavim

Yer: İzmir
|
yok arkadaşım sen yanlış anladın benim anlatmak istediğimi.30 yaşından sonrada gittiği takımlardada efsaneleşmiş futbolculr demek istedim.bende biliyorum hagini barcada oynadığını steau da muhteşem bir kariyere başladığını.yazımda belirttiğim bir hususu atlamışsın ama.ben zaten orada mustafa sarp hakkında bir bilgiye sahip olmadığımı belirtmiştim.ayrıca bir efsane olacağını düşünmediğimide benchte oturacak bir alternatif olarak alınmıştır lafımla ifade etmiştim.ama kendine iyi bakan bir futbolcu 30 undan sonrada oynayabiliyor.tugay 32 yaşında bize dönmeye kalkışsaydı buada hepimiz küfürler yağdırırdık bence bu yaşta oyuncu getirilirmi diye.ama adam 5 sene daha çatır çatır oynadı futbolunu.sanırım blacburne transfer olduğunda bu yaştaydı. Tugay 32 yaşında geldiğinde kariyerinde Galatasaray ve Rangers gibi takımlar vardı,Mustafa Sarp'ın adını ise bize gol atana kadar kimse bilmiyordu,gelir alternatif olur bu kadar,çok da fazla beklentilere girmemek lazım,bonservisi elinde olmasa zaten alınmazdı bile. kardeşim sen hep böyle yanlış anlamalarda bulunuyosun 32 yaşında blakburn aldı dedim biz olsaydık almazdık adamı 32 yaşında hoş tugayın bizden giderken yapılan eleştirileri hatırla.adama futbolu bırakmasını söylüyorlardı.sürekli eleştiriler.işte geriye pas yapmaktan başka bişe bilmez bu adam gibi falan.ama inanan güvenen adamlar sahip çıkınca tugay tugay oldu.neyse sen yine mustafa sarp ın tugay gibi bi geçmişi yok diyeceksin.ben uzatmıyacam olayı daha fazla.hoş adamı tanımadığım halde bu kadar yorum yapmam da saçmalık ama sırf yaş olayı yüzünden karşı çıkmanızı anlamıyorum arada tecrübesi olan adamlarda gelsin takıma gençlere abilik yaparlar. Yaş olayı yüzünden karşı çıktığımı nerede gördün,yaş olayının altını çizmemin nedeni 29 yaşında gelmiş ama daha adını bu sene duyurmuş bir futbolcudan çok fazla birşey beklememek gerektiğidir.Sen kalkmış Tugay'ın futbolu bıraktırılmaya çalışıldığından bahsediyorsun,hayır konuyu Hagi,Popescu,Tugay örnekleri ile bağdaştırmaya çalışan sensin,elma ile armutu kıyaslama diyorum sadece.
|
|
|
|
#458871 - Fri Jun 12 2009 13:31 PM
|
Üye

Yer: izmir
|
[quote=lewo1905]yok arkadaşım sen yanlış anladın benim anlatmak istediğimi.30 yaşından sonrada gittiği takımlardada efsaneleşmiş futbolculr demek istedim.bende biliyorum hagini barcada oynadığını steau da muhteşem bir kariyere başladığını.yazımda belirttiğim bir hususu atlamışsın ama.ben zaten orada mustafa sarp hakkında bir bilgiye sahip olmadığımı belirtmiştim.ayrıca bir efsane olacağını düşünmediğimide benchte oturacak bir alternatif olarak alınmıştır lafımla ifade etmiştim.ama kendine iyi bakan bir futbolcu 30 undan sonrada oynayabiliyor.tugay 32 yaşında bize dönmeye kalkışsaydı buada hepimiz küfürler yağdırırdık bence bu yaşta oyuncu getirilirmi diye.ama adam 5 sene daha çatır çatır oynadı futbolunu.sanırım blacburne transfer olduğunda bu yaştaydı. Tugay 32 yaşında geldiğinde kariyerinde Galatasaray ve Rangers gibi takımlar vardı,Mustafa Sarp'ın adını ise bize gol atana kadar kimse bilmiyordu,gelir alternatif olur bu kadar,çok da fazla beklentilere girmemek lazım,bonservisi elinde olmasa zaten alınmazdı bile. kardeşim sen hep böyle yanlış anlamalarda bulunuyosun 32 yaşında blakburn aldı dedim biz olsaydık almazdık adamı 32 yaşında hoş tugayın bizden giderken yapılan eleştirileri hatırla.adama futbolu bırakmasını söylüyorlardı.sürekli eleştiriler.işte geriye pas yapmaktan başka bişe bilmez bu adam gibi falan.ama inanan güvenen adamlar sahip çıkınca tugay tugay oldu.neyse sen yine mustafa sarp ın tugay gibi bi geçmişi yok diyeceksin.ben uzatmıyacam olayı daha fazla.hoş adamı tanımadığım halde bu kadar yorum yapmam da saçmalık ama sırf yaş olayı yüzünden karşı çıkmanızı anlamıyorum arada tecrübesi olan adamlarda gelsin takıma gençlere abilik yaparlar. Yaş olayı yüzünden karşı çıktığımı nerede gördün,yaş olayının altını çizmemin nedeni 29 yaşında gelmiş ama daha adını bu sene duyurmuş bir futbolcudan çok fazla birşey beklememek gerektiğidir.Sen kalkmış Tugay'ın futbolu bıraktırılmaya çalışıldığından bahsediyorsun,hayır konuyu Hagi,Popescu,Tugay örnekleri ile bağdaştırmaya çalışan sensin,elma ile armutu kıyaslama diyorum sadece.[/quote] neyse fazla uzatmaya gerek yok. elma armut olayı değil aslında olay. sanırım ben ilk yazımda bu adamın yedek olarak alındığını belirtmiştim.yaşı yüzünden alınmasına karşı çıkanlarada yaşın pek önemli olmadığını biraz çaba istekle neler yapılabildiğini bu örneklerle belirtmek istemiştim.yani geçmişte çok büyük kuüplerde oyanamamış olabilir.ama salakların gülizası 28 yaşına kadar adı sanı duyulmamış bi adamken bi sezon gol kralı olup 14 milyon dolara bu salaklara geldi.biz adı sanı duyulmamış perezlerle victorialarla florquinlerle şl de çeyrek finalde oynadık.onlarda pek genç diildi.ama görev adamları idiler.mustafa sarpta kendine düşen görevi yaparsa kariyeri neymiş nerden gelmiş yaşı kaçmış hiç farketmez.adı sanı kariyeri adamlarıda görüyoruz bu takımda. 5 paralık iş yapmıyolar.lincoln linderoth yok frank de boorları gördük cristianları gördük.mustafa sarp ta yeterki elinden geleni yapsın arkasında durmasını biliriz.
|
|
|
|
|
|
#459173 - Wed Jun 17 2009 11:45 AM
|
|
inşallah hayırlı olur türkiyenin en iyi orta sahalarından birisi
|
|
|
|
|
|
#459331 - Fri Jun 19 2009 16:31 PM
[Re: KARİZMAYDA]
|
|
En azından iyi bir yedek olacaktır. Bizim gençlerde var iyi yedek olacak ama sahada çok oynamadıklarından oyuna girdiklerinde yararları olmuyor. Mustafanın iyi bir yedek olabileceğini belki de Barışı zorlayacağını sanıyorum... Barış yerine birinin olduğunu bilmeli... ilk geldiği yılki barış yok ortalarda.... Bazen bazı oyuncular salt bir diğerini oynatmak için alınıyor...Yusuf-Delgado meselesi gibi...
|
|
|
|
|
|
#459347 - Fri Jun 19 2009 22:08 PM
[Re: MesMes]
|
Müdavim

|
bence ayhandan iki gömlek daha üstün.. gerek hizi olsun gerekse pas yüzdesi olsun.. orta üclüde arda ve topal banko.. orta sahanin sag ici icinde transfer yapilmazsa oraya kesinlikle sarp oynamali bence.. baris yetersiz kalir.. ayhan yavas kalir bu sistemde.. linderoth olabilir ama oda sakatligi yenermi bilemem.. bence oraya takviye olmayacak.. o yüzden cok seyler bekliyorum mustiden.. Çok merak ettiğim nokta nerelerde izlediniz bu Sarp'ı da Ayhandan kat kat iyiymiş Barış da kimmiş yanında,bu yargılara nasıl varıyorsunuz.Bu adam bi ara ligde fırtına gibi esti de biz mi kaçırdık bilemiyorum. Biz bir süre daha transfer yapmazsak Mustafa Sarp lig başlamadan Lampard ilan edilecek burada.
|
|
|
|
#459361 - Sat Jun 20 2009 00:24 AM
|
Müdavim

|
Şaka gibi ya,hakkaten şaka gibi,adamın yaşını vurgulama sebebim bugüne kadar nerdeydi de şimdi yılların Ayhan'ını kesemedi? Almanya'da kaç tane Ayhan var bilmem bildiğim tek şey burası Almanya değil. Ayhan'ın saç baş yolduran pasları var demişsin,olabilir,dünya üzerinde her futbolcu saç baş yolduran pas atabilir,önemli olan o paslardaki oranı,ligin en iyi yüzdelerinden birine sahip ama sana göre hep yana oynuyor. O Benfica maçında Arda'ya attığı Stoickhov tarzı pası yada Bordeaux deplasmanında Kewell'ın kale ağzında kaçırdığı pozisyonda pasları veren de Ayhan'da. Ayhan ağır dedin,Ayhan'ın oynadığı bölgeden bazı isimler vereyim sana hem de en iyileri bak bakalım onlar süratli mi? Lampard,Xavi,Sneijder,Ballack,Deco,Pirlo,Javi Martinez,Gökhan İnler,Stankovic,Gago,Baraja,Hargreaves,Carrick,Fabregas,Xabi Alonso. Bu adamların hepsi Ayhan'dan iyi,fizik olarak olmasa da mental olarak Ayhan çoğundan uzak değil,ayrıca bunların hepsi ağır oyuncular zaten bu pas yüzdeleri ile bir de hızlı olsalar kimse bunları o bölgeye hapsetmez,forvet arkasına kaydırır.Bu adamları getirip oynatıyorsan tamam ama gelip de Mustafa Sarp gibi hayatında 3 maçını izlemediğin bir adamı getirip de gerek milli takımda gerek bizde yıllarca oynamış bir adamla kıyaslarsan sana dur derim çünkü saçmalamaktır bu.
|
|
|
|
#459369 - Sat Jun 20 2009 03:23 AM
|
Müdavim

|
1. burasi almanya degil diyorsun.. o lafim senin "yanlis ülkedesin ayhan" lafina göndermeydi.
2. bu yasa kadarki performansimi önemli yoksa simdiki performansimi? italyan grosso nun kariyerini bi arastir. kac yasinda ilk birinci lig tecrübesini yasamis ve hangi takimlara kac yasinda gitmis diye. yanlis hatirlamiyorsam 26 yasinda falan intere geldiginde tek mac bile yapmamisti birinci ligte ve de gayet güzel oynadi. inter taraftari acaba onada simdiye kadar ne basardi diyemi yaklasti? suan 31 yasinda lyon da ve juventus onu almak istiyor.
3. ayhanin sac bas yolduran paslari ender bisey olsa söyleme geregi duymazdim..
4. linde ve topal sakatlaninca mecburen ilk 11de oynadi..
5. söyledigin tüm oyuncular ayhana göre cok hizli.. dikkat et cok hizli demedim.. ayhana göre öyleler dedim.. ayrica saydigin adamlara mevkileri farklida olsa hagiyi ve jardeli kat.. bizden bi örnek olsun.. hagi ve jardel hiz dezavantajlarini oyun zekalariyla, teknikleriyle ve baska kisileri pozisyona sokabilme becerileriyle yok ediyordu. iddia ediyorum 100 metrede ayhandan yavas degilimdir..
6. mental olarak uzak degil diyorsunda mental anlamda baktiginda sabri dünya yildizidir hirsi ve inanci ile..
7. sen mehmet topalin kac macini izledin o cimboma gelmeden? peki o sakati olmayan bir galatasarayda bu sezon linderothun partneri olarak yillarrrrrrrrrrrrdir oynamis o kiyaslanamaz derecede süper oyuncu olan ayhani yedek birakirmiydi birakmazmiydi? ribery cok mu kariyerliydi gs ye gelirken? gencti dicen.. biz mustafa oynasin diye aldik.. getirip iki sene pissinde satalim derdinde degiliz..
8. hasan sasta yillarrrrrrrdir millilerin ve galatasarayin degismeziydi.. sezonada firtina gibi basladi.. sakatlandi.. dönemedi.. dönünce kilosu fazla denildi ve ben ayrildi demek istemiyorum.. adam kovuldu.. ümit karanda yilllllllarrrrrrrrdir hem gs hem milliydi.. hakan sükürde herkes euro 08e gitmesini beklerken emekliye gönderilmedimi? peki ya fatih akyel? adam tr nin gelmis gecmis en saglam sag beklerinden sayiliyordu.. türkiyenin en büyük 4 takiminin 3ünde forma giydi.. arkadasimmmmmm sahada ayaklar oynar.. kac kere milli formayi giydigin önemli degildir..
sezon ortalarinda hatirlat bu yazdiklarini.. musti beni hakli cikaracaktir.. ki zaten saydiklarim beni hakli cikariyor.. eminim kötü bi günün oldu ve bu yüzden bugün biraz fazla duygusal tepkiler veriyorsun.. bisey olmaz kardes.. herkesin kötü günü olabiliyor dimi.. Hala 22 yaşında Mehmet Topal'ı örnek veriyorsun yaw,neyse yazdıklarının çoğu garip öenrkler,eğer milli takımda oynamak gösterge olmasaydı ingiltere çalışma izni için milli olma zorunluluğu koymazdı sanırım,Grosso çıkıp iyi iş yaptı diye her adam aynı randımanı göstermez,sen 1-2 örnek verebilirsin bu konuda ben yüzlerce başarısız örnek veririm. Ne Ayhan ne de Barış'ı kesmesi için alındı Sarp,elinde bonservisi olmasa masaya bile oturulmazdı Bursa ile,sadece bonservisi elinde olan bir alternatif bu kadar,bu bile senin boşuna bu kadar yetenekli görmeni boşa çıkarır nitelikte bir durum,o nedenle bence garip kıyaslamalar yapacağına daha benzer şeyleri kıyasla istersen.Sen gerçekten zannediyor musun ki Mustafa Sarp orada Ayhan veya Barış yeterli olmadığı için alındı?Bonservisi elindeydi alternatif olsun diye alındı,bu kadar yani büyütecek birşey yok.
Tarafından düzenlendi gambitxx (Sat Jun 20 2009 04:26 AM)
|
|
|
|
#459396 - Sat Jun 20 2009 17:58 PM
|
Müdavim

|
2 numarayi tekrar oku..
milli takim diyorsunda mevlütün batuhanin oynadigi bi milli takimda toramanlara topuzlara tekkelere yer yoksa bu oyuncularin degil onlari secenin kalitesizligindendir..
sen diyorsunki grosso gibi bi kac iyi örnek var ama 100lerce kötü örnekte var.. e sen neden bi galatasarayli olarak sarpi destekleyip onunda 100lerin degilde az olan basarililarin arasina girecegine ihtimal vermiyorsun? neden önyargilisin sarpa karsi? umarim memleketi falan degildir sebeb.. cünkü baska bi sebeb düsünemiyorum acikcasi..
ayhan simdi baska bi takimda olsa ve bonservisi elinde olmasa adnan polat gidip onu alma girisiminde bulunurmuydu? bonservisi elinde bile olsa getirmezdi bence.. Güzel kardeşim,benceyle senceyle,varsayımla olmuyor bu işler,bu adam yıllardır bu takımda ilk 11 oynadı,milli takımda oynadı,daha ne yapması gerekiyor ki? Sen tutmuş yok Almanya'da olsa oynatılmazdı yok elinde bonservisi olsa alınmazdı gibi saçma sapan varsayımlar sunuyorsun,ben olanı söylüyorum,yaptıkları ortada Ayhan'ın,hala yok ben koşuda geçerim yok şöyle yok böyle gibi kanıtlanamayacak varsayımlarla Ayhan'ı küçültmeye çalışma. Sarp yada diğer hiçbir futbolcuya karşı bir önyargım yok sadece senin bu iddialı sözlerinin kaynağını merak ettim,Ayhan'dan 10 kat iyi aslan gibi kaplan gibi diye bir ton özelliğini saydın,pas yüzdesinin yüceliğinden bahsettin,ben de sordum kaç kere izledin bu adamı,sen kalkmış hala şöyle olsaydı böyle olurdu da falan filan diye boş varsayımlarla iddianı kanıtlamaya çalışıyorsun,de ki ben bu adamın 20 maçını izledim taş gibiydi şuydu buydu,izlemediysen de kasma fazla.
|
|
|
|
#459469 - Mon Jun 22 2009 12:17 PM
|
Üye
|
MesMes arkadasim  bak bütün türkiye biliyordurki... ayhan pas yüzde siralamasinda KRAL'dir... ve sen gelipte ayhanin pas yüzdesi ve sarpin pas yüzdesine bakinca saten hersey ortada diyorsun... evet hersey ortada ayhan sarpin 2 metre önünde... 2 degilse 3 ben anlamam onu bunu
|
|
|
|
|
|
#459711 - Tue Jun 23 2009 17:59 PM
|
Üye
|
alakasi yok... bi futbolcu hizli olmadigi icin defansa gitmez kendi takimi korner kullanirken... bu t.d. nin verdigi bir taktik anlayisi. t.d. bakmis ayhandan daha iyi kafa vuran veya korner de ne uygulamak istiyorsa onu gerceklestirebilecek/daha uygun bi futbolcuyu ayhanin yerine kornere gönderir... hizla alakasi yok  arkadasim
|
|
|
|
|
|
#459810 - Thu Jun 25 2009 08:34 AM
|
|
hayırlı ugurlu olsun.. gayet mantıklı bir yerli transfer
|
|
|
|
|
|
#460008 - Mon Jun 29 2009 17:07 PM
[Re: IsvicreliAslan91]
|
-----UA-----
Yeni üye
Yer: Ankara
|
Gördüğüm kadarıyla konunun başından beri ayhanla mustafa sarp karşılaştırılmış  bence de ön libero mevkisinde mustafa sarp - ayhandan daha etkili olabilecek bi futbolcu.. Ama Ayhanı değerlendirirken bu sene nerdeyse bütün maçlarda oynadığını ve takımın bariz kondüsyon eksiğini unutmayalım.. bence avrupa kupasındaki performansına yakın bi ayhan izleyeceğiz bu sene.. kanatlara koşu yolu açan, son çizgiye koşular yapan bitirici ortalar kesen bi ayhan.. bunları ii yapıyo ayhan ama geçen sene daha defansif oynamak mecburiyetinde kaldı.. partnetri barışın kesciliğine güvenip çıkamadı haliyle.. Ön libero da en önemli şey kesicilik 2.si de oyun kurma.. kesicilik açısından en ii oyuncumuz mehmet topal ama oyun kuruculuğu vasatın altında.. ayhanında kesicliğini vasat, oyun kuruculuğunuda çok ii olmamakla birlikte ii kabul edelim (her maç 11di çünkü barış ve mehmetten tabiki iiydi).. Ama şimdi benim mustafadan beklentim mehmete yakın bi kesciliğin yanında, hiçte küçümsenemeyecek bi oyun kuruculuk.. yani ayhan-topal karışımı bi performans ve izledğim kadarıylada öyle bi futbolcu. Geçen sene o beğenmediğimiz, Anadolu takımı dediğimiz Bursa bizim yerimize uefaya gidyodu unutmayalım.. Mustafada deişmez 11di.. Ben Rijkaard ve ekibine bu fizikte, bu deneyimde verilen her oyuncunun öğrenmeye istekli olduğu taktirde süper birer sistem oyuncusu olacağına inanıyorum ve yıllardır bu formayı kullanarak sahalarda terör estirenlerin, deişilmez olmadıklarını göreceklerini düşünüyorum.. Hersey GS için
|
|
|
|
|
|
#460087 - Tue Jun 30 2009 18:31 PM
[Re: postman]
|
|
mustafa sarpın takıma hayırlı olmasını diliyorum umarım en kısa sürede takıma uyum sağlar
|
|
|
|
|
|
#464529 - Sat Aug 22 2009 14:59 PM
[Re: İskender Türk]
|
Müdavim

|
Ben faydalı olacağını düşünüyorum,kim bilir belkide Rıjkaard'ın değişilmez elemanı olacak... Yukarıdaki alıntıyı 19 haziranda yazmıştım ve tahmin ettiğim gibi Rıjkaard'ın değişmezi oldu.. Topal ve Linderoth'un sakatlığında geriye sadece Sarp kalıyor zaten.
|
|
|
|
#464539 - Sat Aug 22 2009 19:06 PM
|
Müdavim

|
Ben faydalı olacağını düşünüyorum,kim bilir belkide Rıjkaard'ın değişilmez elemanı olacak... Yukarıdaki alıntıyı 19 haziranda yazmıştım ve tahmin ettiğim gibi Rıjkaard'ın değişmezi oldu.. Topal ve Linderoth'un sakatlığında geriye sadece Sarp kalıyor zaten. Topal döndüğüne göre yakında kendisini külübede görebiliriz
|
|
|
|
|
|
#464934 - Thu Aug 27 2009 14:18 PM
[Re: Scarface]
|
Üye

Yer: Uşak
|
[quote=İskender Türk]Ben faydalı olacağını düşünüyorum,kim bilir belkide Rıjkaard'ın değişilmez elemanı olacak... Yukarıdaki alıntıyı 19 haziranda yazmıştım ve tahmin ettiğim gibi Rıjkaard'ın değişmezi oldu.. Topal ve Linderoth'un sakatlığında geriye sadece Sarp kalıyor zaten. Topal döndüğüne göre yakında kendisini külübede görebiliriz[/quote] Göreceğiz bakalım kulübedemi göreceğiz ilk 11de mi?
|
|
|
|
#465110 - Sat Aug 29 2009 02:12 AM
|
|
valla herkes oynayamaz diye düsünde bende dahil ama bu en iyi transferlerimizden biri oldu hemde milli takıma bile seçildi ve hakkını vererek oynuyorum yıllardır galatasarayımızda oynuyormuş gibi iyi kii almışğız Haldün abiye teşekkürler onu çok seviyoruzzzzzz
|
|
|
|
|
|
#465275 - Tue Sep 01 2009 03:30 AM
[Re: dişi aslan]
|
|
Valla bilmiyorum Sarp hakkinda ne desem yanlis olur,...
önümüzdeki maclarda belli olur takimimiza faydali olur mu olamaz mi diye.
Büyük Maclar gelsin hele...
|
|
|
|
|
|
#469688 - Tue Dec 08 2009 18:26 PM
|
SoNsUzLuĞuM
Üye

|
Kimse kusura bakmasın Sarp'nın Galatasaray'da oynamanın ne olduğunu bilmiyor kimse o şerefli renklerden oluşan formayı hakeme sövmemek için yırtamaz yırtarsa bunun 2 açıklaması olabilir bir Feneylisin iki acilen tımarhaneye yatırılmalısın Ben hala anlayamadım ..Bir insanın sinirlenince üstünü başını mı yırtması gerekiyor hele ki üstündeki GALATASARAY formasıysa.... Biz de sinirlendik liderlik kaçıyor kaç haftadır herhangi bir nedenle ama yapılabilecek bir şey yok her maçta hakemler insanı çilleden çıkaran hatalar yapar ki her hakeme kızan üstündeki formayı yırtsaydı sağlam forma kalmazdı ...Gereksiz bir çırpınıştı..Olan olmuş biten bitmiş çare olsa ama nafile ...
Fırtınada yürürken başını hep dik tut Ve karanlıktan sakın korkma Çünkü sonunda altın rengi bir gökyüzü Ve mutluluğun gümüşten şarkısını bulacaksın Rüzgarda yürümeye devam et,yağmurda yürümeye devam et...
|
|
|
|
|
|
#469690 - Tue Dec 08 2009 19:48 PM
[Re: al_bundy]
|
Müdavim

|
Kimse kusura bakmasın Sarp'nın Galatasaray'da oynamanın ne olduğunu bilmiyor kimse o şerefli renklerden oluşan formayı hakeme sövmemek için yırtamaz yırtarsa bunun 2 açıklaması olabilir bir Feneylisin iki acilen tımarhaneye yatırılmalısın abartma renkdas.. adam hirsindan yirtti o formayi... herkes hirsini farkli yollarla cikarir... Hırsını sana ana avrat sövmekle alsa aynısını mı söylerdin?
|
|
|
|
|
|
#469700 - Wed Dec 09 2009 11:23 AM
|
Üye
|
Kimse kusura bakmasın Sarp'nın Galatasaray'da oynamanın ne olduğunu bilmiyor kimse o şerefli renklerden oluşan formayı hakeme sövmemek için yırtamaz yırtarsa bunun 2 açıklaması olabilir bir Feneylisin iki acilen tımarhaneye yatırılmalısın abartma renkdas.. adam hirsindan yirtti o formayi... herkes hirsini farkli yollarla cikarir... Hırsını sana ana avrat sövmekle alsa aynısını mı söylerdin? ee tamam iste ana avrat sövmemis formasini 2parcaya bölmüs =) ben bunu assirri istek duygularina bagliyorum, yani okadar 3puan almaz istedi takimimiz ibb biraz bastirinca bu nedenle geriye yaslandilar gol yemeyelim diye, ama biz iste hep bu sekilde gol yiyoruz... oda sinirini o sekilde cikardi ne yani gidipte hakemi dövseydi ne olcakti? ozaman ne dicektiniz? bende destekliyorum demiyorum, yani yapmasa daha iyi olurdu ama olan olmus... bu takim böyle bi kac sene bu oyuncularla dursun arada bi bazi mevkilere takviye yapariz bakin ozaman ne oluyor...
|
|
|
|
|
|
#469792 - Sat Dec 12 2009 07:53 AM
|
Müdavim

Yer: ADANA
|
Kimse kusura bakmasın Sarp'nın Galatasaray'da oynamanın ne olduğunu bilmiyor kimse o şerefli renklerden oluşan formayı hakeme sövmemek için yırtamaz yırtarsa bunun 2 açıklaması olabilir bir Feneylisin iki acilen tımarhaneye yatırılmalısın abartma renkdas.. adam hirsindan yirtti o formayi... herkes hirsini farkli yollarla cikarir... Hırsını sana ana avrat sövmekle alsa aynısını mı söylerdin? simdi renkdas bu ortamda ana avrat karistirmak ne kadar dogru onu bilemem??? ayrica forma yirtma tartismasi varken ortaya ana avrat atmak ne kadar dogru bu da 2.si???? ayrica dedigim gibi insanlar hirslarini farkli yollarla cikarir... mesela ben su anda yurtdisindayim cok sinirlendigim zaman burdaki ecnebilere kufur ederek rahatliyorum:)) ama dedigim gibi renkdas bu portalda ana avrat karistirmak senin gibi bir renkdasa yakismiyor...
|
|
|
|
#469793 - Sat Dec 12 2009 07:53 AM
|
Müdavim

Yer: ADANA
|
Kimse kusura bakmasın Sarp'nın Galatasaray'da oynamanın ne olduğunu bilmiyor kimse o şerefli renklerden oluşan formayı hakeme sövmemek için yırtamaz yırtarsa bunun 2 açıklaması olabilir bir Feneylisin iki acilen tımarhaneye yatırılmalısın abartma renkdas.. adam hirsindan yirtti o formayi... herkes hirsini farkli yollarla cikarir... Hırsını sana ana avrat sövmekle alsa aynısını mı söylerdin? ayrica zaten biri bana ana avrat soverse o kisinin son sozleri olur renkdas...
|
|
|
|
#479491 - Mon Sep 19 2011 07:51 AM
Re: #16 Mustafa Sarp
[Re: uA_f@tih]
|
|
Facing so much dispute, I really can't find out the best way. See above the discussion and description, I think I know fairly well, know how to solve the problem! Thank you very much for your help! ---------------------------------------- uggs ukugg classic tall boots ugg classic short
|
|
|
|
|
|
|
|
0 kayıtlı (),
10
Guests and
24