Webaslan Forum
Page 1 of 5 1 2 3 4 5 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#458506 - Mon Jun 08 2009 17:49 PM #16 Mustafa Sarp
uA_f@tih Offline
Müdavim
**

Yer: Ĩڪے†...

Medya Bilgilendirme: İmza Töreni

Yeni transferimiz Mustafa Sarp'ın, imza töreni yarın (9 Haziran Salı) saat 13:00da Florya Metin Oktay Tesisleri Turgay Vardar Basın Odasında yapılacaktır.

Medya mensuplarının dikkatine sunulur.

Galatasaray Futbol AŞ

Tarafından düzenlendi 9#Elano (Wed Jul 21 2010 12:39 PM)

REKLAM YAPMAK YASAKTIR !

Sen Şampiyon Olmasanda..
Kupaları Almasanda
Fenere de Koymasan da
Seviyoruz İşte Varmı Diyeceğin!

#458638 - Tue Jun 09 2009 20:30 PM Re: Mustafa Sarp [Re: uA_f@tih]
uA_f@tih Offline
Müdavim
**

Mustafa Sarp Sözleşme İmzaladı

Bursaspor'dan transfer ettiğimiz Mustafa Sarp, bugün kendisini Galatasaraylı yapan sözleşmeyi imzaladı. Florya Metin Oktay Tesisi Turgay Vardar Basın Odası'nda düzenlenen imza törenine, Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri Murat Yalçındağ ile Haldun Üstünel'in yanı sıra unutulmaz futbolcumuz Bülent Eken katıldı.

İmza töreninde ilk olarak Haldun Üstünel söz aldı. Üstünel, imza töreninde Galatasaray’ın efsane isimlerinden Bülent Eken’in de yer aldığını belirterek, “Bugün Galatasaray’a yeni bir genç kardeşimiz katılırken, Galatasaray’ın efsane bir isminin de burada olmasını istedik. Galatasaray’ın geçmişine adlarını şerefle yazdırmış büyüklerimizi anmak ve yeni nesillere aktarmak istiyoruz. Bundan sonra imza törenlerimizde bu uygulamamız devam edecek” dedi.

Haldun Üstünel, Mustafa Sarp’ı uzun zamandır takip ettiklerini belirterek, “Sarı kırmızı arma altında uzun yıllar başarıyla mücadele edeceğini umuyorum. Bu transferin Galatasarayımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Galatasaray'a gelmenin mutluluğunu yaşıyorum diyen Mustafa Sarp, "Transferimde emeği geçen başta sayın Başkan Adnan Polat olmak üzere, Haldun Üstünel, Murat Yalçındağ, Adnan Sezgin ve beni istediğini bildiğim sayın hocam Bülent Korkmaz'a teşekkür ediyorum. Galatasaray camiası çok büyük camia… Buraya gelmenin gururunu yaşıyorum" dedi.

Mustafa Sarp; her zaman büyük hedefleri olan Galatasaray'a bu hedefler doğrultusunda katkı sağlamayı amaçladığını söyledi.

Yeni sezonda Frank Rijkaard ile çalışacağının hatırlatılması üzerine Mustafa Sarp, “Frank Rijkaard büyük bir isim. Buraya gelen her isim büyük olduğu için çok da abartılacak bir durum değil. Kendi hayallerim arasında buraya gelmek vardı. Ama böyle bir teknik adamla çalışacağımızdan ötürü şanslı olduğumuzu düşünüyorum” dedi.

Küçükken hangi takımlı olduğu sorusuna ise Sarp; "Bu genelde bir tesadüftür. Türkiye'de bir hastalık futbol… Küçükken de bu hayaller uğrunda yaşarken bir takımda oyuncu olmak hayalleriniz oluyor. Ama futbolcu olmak da her insana nasip olmuyor elbette. Ben bununla ilgili daha önce konuştum ve bu konuyu açıkça söylemekten sakındım. Çünkü her futbolcu arkadaşımın son dönemden bunu yapması biraz insanların bu konuya inanırlılığını kaybettirdi. Ama ben de hasta bir Galatasaraylıyım. Babamdan ötürü bu takımı tutmam da doğal. Dün Bursaspor gibi çok büyük bir camiaya hizmet veriyordum. Ama orada da neredeyse en iyi oynadığım maçlar Galatasaray maçlarıdır. Bu da duygu ve profesyonelliği ayırıyor. Samimi olmak lazım. Profesyonellik önemli ama beni diğer takımlar da istemesine rağmen seçimimi tuttuğum takından yaptım" yanıtını verdi.

Takımda yaşanacak forma rekabeti hakkında da konuşan Sarp; "Galatasaray’da çok iyi futbolcular var. Rekabet her takımda var. Bu gayet doğal… Kim iyiyse o oynayacak. Forma duvarda asılı. Rekabet gayet güzel bir durum… Bir problem yok" ifadesini kullandı.

Mustafa Sarp, daha sonra bu sezon giyeceği 16 numaralı formayı, efsane oyuncumuz Bülent Eken’in elinden aldı.

REKLAM YAPMAK YASAKTIR !

Sen Şampiyon Olmasanda..
Kupaları Almasanda
Fenere de Koymasan da

#458640 - Tue Jun 09 2009 20:40 PM Re: Mustafa Sarp [Re: uA_f@tih]
papaz1905 Offline
Yeni üye

Yer: ıstanbul
hayırlı olsun ben faydalı olacağını düşünüyorum.....

#458646 - Tue Jun 09 2009 22:26 PM Re: Mustafa Sarp [Re: papaz1905]
uAdiyarbakır21 Offline

Yer: Diyarbakır
İnş faydalı olur kaç numaralı formayı giyecek ?

#458647 - Tue Jun 09 2009 22:35 PM Re: Mustafa Sarp [Re: uAdiyarbakır21]
uA_f@tih Offline
Müdavim
**

İlk Gönderen: uAdiyarbakır21
İnş faydalı olur kaç numaralı formayı giyecek ?

16 numarayı giyicek büyük ihtimal..

REKLAM YAPMAK YASAKTIR !

Sen Şampiyon Olmasanda..
Kupaları Almasanda
Fenere de Koymasan da

#458659 - Wed Jun 10 2009 00:18 AM Re: Mustafa Sarp [Re: uA_f@tih]
KingLion Offline
Müdavim

Yer: Danimarka
Tanimam pek, ama 30´una az kalmis bir Anadolu takimi futbolcusundan bu takima pek bir hayir gelecegini de zannetmiyorum.. Ilk bakista cürük bir yatirima benziyor..

Tarafından düzenlendi KingLion (Wed Jun 10 2009 00:36 AM)

#458669 - Wed Jun 10 2009 09:10 AM Re: Mustafa Sarp [Re: KingLion]
suskun Offline
Müdavim

İlk Gönderen: KingLion
Tanimam pek, ama 30´una az kalmis bir Anadolu takimi futbolcusundan bu takima pek bir hayir gelecegini de zannetmiyorum.. Ilk bakista cürük bir yatirima benziyor..

ne kadar ön yargılı davranıyorsun.. nereden biliyorsun çürük bi yatırım olduğunu..
anadolu takımlarından da gayet başarılı futbolcular çıkabiliyor..
hayırlı olsun..

#458683 - Wed Jun 10 2009 10:27 AM Re: Mustafa Sarp [Re: suskun]
lewo1905 Offline
Üye
**

Yer: izmir
ben hep genç oyuncuların alınmasından yana olan bir insanım.çünkü işin ekonomik boyutunuda hep dahil etmişimdir transfer konusunda.yani artık bu takımın oyuncu çkartıp onları dnya pazarına sunması gerektiğine inanırım hep.ancak şu olayı unutmamak lazım.bir oyuncu 30 yaşını aşmış diye işe yaramıacağı anlamına gelmez.yani kimleri gördük 30 undan sonra efsane olmuş.hagiler popescular daha yeni futbolu bırakan tugay vs.vs.mustafa sarp hakkında bi fikrim yok bu sezon anadolu takımlarının maçlarınıda yakından takip edemedim ancak umarım çalışır ve ilk 11 i zorlar ben onun mehmet güven yerine alınmış olan bir yedek olduğunu düşünüyorum.başarılı olsun inşallah

#458698 - Wed Jun 10 2009 12:10 PM Re: Mustafa Sarp [Re: lewo1905]
Leonserhat Offline
Yeni üye

Yer: istanbul
hayırlı olsun inşallah

#458708 - Wed Jun 10 2009 15:57 PM Re: Mustafa Sarp [Re: Leonserhat]
Ali_Cetiner Offline
__
Müdavim

Yer: T.C
hayırlı olsun.
İyi bir alternatif olacağını düşünüyorum ...

#458715 - Wed Jun 10 2009 17:07 PM Re: Mustafa Sarp [Re: suskun]
KingLion Offline
Müdavim

Yer: Danimarka
İlk Gönderen: asi_kiz1905
İlk Gönderen: KingLion

ne kadar ön yargılı davranıyorsun.. nereden biliyorsun çürük bi yatırım olduğunu..
anadolu takımlarından da gayet başarılı futbolcular çıkabiliyor..
hayırlı olsun..

Ön yargim belki de su ana dek 30 yasina yaklasip da büyük takimlara yeni gelmis Anadolu futbolcularinin genelde pek bir varlik gösterememis olmasindandir..

Konusmasi düzgün bir arkadasimiz, ama buraya gelmesinin yegane sebebinin Bülent Korkmaz oldugunu unutmayalim. Tipki Erciyes´ten Bursa´ya geldiginde oldugu gibi.. Hayirlisi olsun, ama bu adamlarda degil gelecegimiz.. Rijkaard´i getiren elbet dengi oyunculari da getirmesini bilecektir....

#458722 - Wed Jun 10 2009 18:11 PM Re: Mustafa Sarp [Re: lewo1905]
gambitxx Offline
Müdavim
**

Yer: İzmir
İlk Gönderen: lewo1905
ben hep genç oyuncuların alınmasından yana olan bir insanım.çünkü işin ekonomik boyutunuda hep dahil etmişimdir transfer konusunda.yani artık bu takımın oyuncu çkartıp onları dnya pazarına sunması gerektiğine inanırım hep.ancak şu olayı unutmamak lazım.bir oyuncu 30 yaşını aşmış diye işe yaramıacağı anlamına gelmez.yani kimleri gördük 30 undan sonra efsane olmuş.hagiler popescular daha yeni futbolu bırakan tugay vs.vs.mustafa sarp hakkında bi fikrim yok bu sezon anadolu takımlarının maçlarınıda yakından takip edemedim ancak umarım çalışır ve ilk 11 i zorlar ben onun mehmet güven yerine alınmış olan bir yedek olduğunu düşünüyorum.başarılı olsun inşallah

30undan sonra efsane olmuş adamlar diye saydıkların buraya gelmeden zaten efsaneydiler,CV'lerinde Barca,Real gibi takımlar vardı o adamların.Mustafa Sarp konusunda verilecek örnek değillerdir bu isimler.

#458776 - Thu Jun 11 2009 08:55 AM Re: Mustafa Sarp [Re: gambitxx]
lewo1905 Offline
Üye
**

yok arkadaşım sen yanlış anladın benim anlatmak istediğimi.30 yaşından sonrada gittiği takımlardada efsaneleşmiş futbolculr demek istedim.bende biliyorum hagini barcada oynadığını steau da muhteşem bir kariyere başladığını.yazımda belirttiğim bir hususu atlamışsın ama.ben zaten orada mustafa sarp hakkında bir bilgiye sahip olmadığımı belirtmiştim.ayrıca bir efsane olacağını düşünmediğimide benchte oturacak bir alternatif olarak alınmıştır lafımla ifade etmiştim.ama kendine iyi bakan bir futbolcu 30 undan sonrada oynayabiliyor.tugay 32 yaşında bize dönmeye kalkışsaydı buada hepimiz küfürler yağdırırdık bence bu yaşta oyuncu getirilirmi diye.ama adam 5 sene daha çatır çatır oynadı futbolunu.sanırım blacburne transfer olduğunda bu yaştaydı.

#458805 - Thu Jun 11 2009 16:57 PM Re: Mustafa Sarp [Re: lewo1905]
gambitxx Offline
Müdavim
**

yok arkadaşım sen yanlış anladın benim anlatmak istediğimi.30 yaşından sonrada gittiği takımlardada efsaneleşmiş futbolculr demek istedim.bende biliyorum hagini barcada oynadığını steau da muhteşem bir kariyere başladığını.yazımda belirttiğim bir hususu atlamışsın ama.ben zaten orada mustafa sarp hakkında bir bilgiye sahip olmadığımı belirtmiştim.ayrıca bir efsane olacağını düşünmediğimide benchte oturacak bir alternatif olarak alınmıştır lafımla ifade etmiştim.ama kendine iyi bakan bir futbolcu 30 undan sonrada oynayabiliyor.tugay 32 yaşında bize dönmeye kalkışsaydı buada hepimiz küfürler yağdırırdık bence bu yaşta oyuncu getirilirmi diye.ama adam 5 sene daha çatır çatır oynadı futbolunu.sanırım blacburne transfer olduğunda bu yaştaydı.

Tugay 32 yaşında geldiğinde kariyerinde Galatasaray ve Rangers gibi takımlar vardı,Mustafa Sarp'ın adını ise bize gol atana kadar kimse bilmiyordu,gelir alternatif olur bu kadar,çok da fazla beklentilere girmemek lazım,bonservisi elinde olmasa zaten alınmazdı bile.

#458810 - Thu Jun 11 2009 17:38 PM Re: Mustafa Sarp [Re: gambitxx]
gbozkurt Offline

mustafa sarp hırlı bır oyuncu yenılmeyı kabullenemeyen bı yapısı var o yuzden sahada oldugu zamanlar teknık becerısıyle olmasa bıle hırsyıla katkı saglayabılır ki teknıgı ve oyun anlayısıyla katkı saglayabılır bence ıyı transfer

#458834 - Fri Jun 12 2009 08:14 AM Re: Mustafa Sarp [Re: gambitxx]
lewo1905 Offline
Üye
**

İlk Gönderen: gambitxx

Tugay 32 yaşında geldiğinde kariyerinde Galatasaray ve Rangers gibi takımlar vardı,Mustafa Sarp'ın adını ise bize gol atana kadar kimse bilmiyordu,gelir alternatif olur bu kadar,çok da fazla beklentilere girmemek lazım,bonservisi elinde olmasa zaten alınmazdı bile.

kardeşim sen hep böyle yanlış anlamalarda bulunuyosun 32 yaşında blakburn aldı dedim biz olsaydık almazdık adamı 32 yaşında hoş tugayın bizden giderken yapılan eleştirileri hatırla.adama futbolu bırakmasını söylüyorlardı.sürekli eleştiriler.işte geriye pas yapmaktan başka bişe bilmez bu adam gibi falan.ama inanan güvenen adamlar sahip çıkınca tugay tugay oldu.neyse sen yine mustafa sarp ın tugay gibi bi geçmişi yok diyeceksin.ben uzatmıyacam olayı daha fazla.hoş adamı tanımadığım halde bu kadar yorum yapmam da saçmalık ama sırf yaş olayı yüzünden karşı çıkmanızı anlamıyorum arada tecrübesi olan adamlarda gelsin takıma gençlere abilik yaparlar.

#458850 - Fri Jun 12 2009 10:50 AM Re: Mustafa Sarp [Re: lewo1905]
gambitxx Offline
Müdavim
**

kardeşim sen hep böyle yanlış anlamalarda bulunuyosun 32 yaşında blakburn aldı dedim biz olsaydık almazdık adamı 32 yaşında hoş tugayın bizden giderken yapılan eleştirileri hatırla.adama futbolu bırakmasını söylüyorlardı.sürekli eleştiriler.işte geriye pas yapmaktan başka bişe bilmez bu adam gibi falan.ama inanan güvenen adamlar sahip çıkınca tugay tugay oldu.neyse sen yine mustafa sarp ın tugay gibi bi geçmişi yok diyeceksin.ben uzatmıyacam olayı daha fazla.hoş adamı tanımadığım halde bu kadar yorum yapmam da saçmalık ama sırf yaş olayı yüzünden karşı çıkmanızı anlamıyorum arada tecrübesi olan adamlarda gelsin takıma gençlere abilik yaparlar.

Yaş olayı yüzünden karşı çıktığımı nerede gördün,yaş olayının altını çizmemin nedeni 29 yaşında gelmiş ama daha adını bu sene duyurmuş bir futbolcudan çok fazla birşey beklememek gerektiğidir.Sen kalkmış Tugay'ın futbolu bıraktırılmaya çalışıldığından bahsediyorsun,hayır konuyu Hagi,Popescu,Tugay örnekleri ile bağdaştırmaya çalışan sensin,elma ile armutu kıyaslama diyorum sadece.

#458871 - Fri Jun 12 2009 13:31 PM Re: Mustafa Sarp [Re: gambitxx]
lewo1905 Offline
Üye
**

[quote=lewo1905]yok arkadaşım sen yanlış anladın benim anlatmak istediğimi.30 yaşından sonrada gittiği takımlardada efsaneleşmiş futbolculr demek istedim.bende biliyorum hagini barcada oynadığını steau da muhteşem bir kariyere başladığını.yazımda belirttiğim bir hususu atlamışsın ama.ben zaten orada mustafa sarp hakkında bir bilgiye sahip olmadığımı belirtmiştim.ayrıca bir efsane olacağını düşünmediğimide benchte oturacak bir alternatif olarak alınmıştır lafımla ifade etmiştim.ama kendine iyi bakan bir futbolcu 30 undan sonrada oynayabiliyor.tugay 32 yaşında bize dönmeye kalkışsaydı buada hepimiz küfürler yağdırırdık bence bu yaşta oyuncu getirilirmi diye.ama
adam 5 sene daha çatır çatır oynadı futbolunu.sanırım blacburne transfer olduğunda bu yaştaydı.

Yaş olayı yüzünden karşı çıktığımı nerede gördün,yaş olayının altını çizmemin nedeni 29 yaşında gelmiş ama daha adını bu sene duyurmuş bir futbolcudan çok fazla birşey beklememek gerektiğidir.Sen kalkmış Tugay'ın futbolu bıraktırılmaya çalışıldığından bahsediyorsun,hayır konuyu Hagi,Popescu,Tugay örnekleri ile bağdaştırmaya çalışan sensin,elma ile armutu kıyaslama diyorum sadece.[/quote]
neyse fazla uzatmaya gerek yok. elma armut olayı değil aslında olay. sanırım ben ilk yazımda bu adamın yedek olarak alındığını belirtmiştim.yaşı yüzünden alınmasına karşı çıkanlarada yaşın pek önemli olmadığını biraz çaba istekle neler yapılabildiğini bu örneklerle belirtmek istemiştim.yani geçmişte çok büyük kuüplerde oyanamamış olabilir.ama salakların gülizası 28 yaşına kadar adı sanı duyulmamış bi adamken bi sezon gol kralı olup 14 milyon dolara bu salaklara geldi.biz adı sanı duyulmamış perezlerle victorialarla florquinlerle şl de çeyrek finalde oynadık.onlarda pek genç diildi.ama görev adamları idiler.mustafa sarpta kendine düşen görevi yaparsa kariyeri neymiş nerden gelmiş yaşı kaçmış hiç farketmez.adı sanı kariyeri adamlarıda görüyoruz bu takımda. 5 paralık iş yapmıyolar.lincoln linderoth yok frank de boorları gördük cristianları gördük.mustafa sarp ta yeterki elinden geleni yapsın arkasında durmasını biliriz.

#458904 - Fri Jun 12 2009 18:31 PM Re: Mustafa Sarp [Re: lewo1905]
gambitxx Offline
Müdavim
**

Ben yaşı ile ilgili birşey söylemedim,eline bonservisi olan alternatif bir oyuncu ama çok şeyler de beklememek lazım tabi,zaten bu kadar gündeme gelmesi de başka transferin resmiyer kazanmamasıdır.

#459173 - Wed Jun 17 2009 11:45 AM Re: Mustafa Sarp [Re: gambitxx]
KARİZMAYDA Offline

inşallah hayırlı olur türkiyenin en iyi orta sahalarından birisi

Page 1 of 5 1 2 3 4 5 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı