Webaslan Forum
Page 7 of 10 < 1 2 ... 5 6 7 8 9 10 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#458334 - Sat Jun 06 2009 21:32 PM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: ONUR1905]
Junior Offline
Yeni üye
*

Yer: istanbul/Türkiye
bnce Rijkaard şimdi barcelonada olsa aynı rekorkar yine kırılırdı zaten bu sistemi oturtan alttan oyuncu çıkaran buydu 4 senede; 2 lig şamp. 1 kral kupası 1 şamp.ligi kazandı ksinlikle sportif deildi gönderilişinin sebebi... ben çok memnunum süper oldu ne ramos ne schuster nede co Adriense bundan iyi deil..Ayrıca futbolcu transferinden önce gelmesi süper oldu.

#458337 - Sat Jun 06 2009 21:39 PM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: Junior]
papaz1905 Offline
Yeni üye

Yer: ıstanbul
İlk Gönderen: Junior
bnce Rijkaard şimdi barcelonada olsa aynı rekorkar yine kırılırdı zaten bu sistemi oturtan alttan oyuncu çıkaran buydu 4 senede; 2 lig şamp. 1 kral kupası 1 şamp.ligi kazandı ksinlikle sportif deildi gönderilişinin sebebi... ben çok memnunum süper oldu ne ramos ne schuster nede co Adriense bundan iyi deil..Ayrıca futbolcu transferinden önce gelmesi süper oldu.

inşallah başarılı olurda yine hayal kırıklığı yaşamayız bu sene .

#458341 - Sat Jun 06 2009 22:30 PM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: papaz1905]
gambitxx Offline
Müdavim
**

Yer: İzmir
İlk Gönderen: papaz1905
İlk Gönderen: Junior

inşallah başarılı olurda yine hayal kırıklığı yaşamayız bu sene .

Ya varsın yaşayalım hayal kırıklığı 1 sene,çok mu önemli,hoca değiştirince yada Türkiye Ligi'ni alınca çok mu şey değişiyor,bırakın 1 sene kaybedelim varsın önemli olan geleceği kazanmak,varsın bu sene de kupa almayalım çok mu şey kaybederiz,ben razıyım beklemeye yeter ki geleceğe yönelik adımlar atılsın,gerçek başarı uzun vadede gelir,nasıl UEFA kupası yada ŞL'nde fırtına gibi estiğimiz dönemlere 1 yılda gelmedik,yine başarı istiyorsak 1 yıl heba olsun.

#458346 - Sat Jun 06 2009 23:20 PM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: gambitxx]
88A88 Offline
Bodom Beach Terror
Üye
*

Her türlü başarısızlıkta da arkasında durmalıyız...

Burada bir futbol devrimi gerçekleşecek. Bu devrimin ortasında Rijkaard ve Neeskens var. Skibbe konusunda düştüğümüz hatalara düşmeyelim.

Hadi oldu diyelim bir Tromsö maçı gibi olay başımıza geldi. Bu durumda Rijkaard hemen başarısız mı ilan edilmeli? Paulo Bento yönetiminde Sporting Lizbon 2 maçta Bayern Münich'ten 12 gol yedi. Bu bir futbol faciasıdır. Şu anda Spoting sezonu onla bitirdi. Devam edecekler mi bilmiyorum ama Türkiye'de bu olsa savaş çıkar. Tıpkı Kocaeli maçında olan durum gibi...

O yüzden sabır arkadaşlar. Gambitx arkadaşım şöyle bir kelam etmişti. "Bu adamı 2-3 kötü maçın sonunda eleştirip, gitsin diyen olursa sakin davranmam." diye. %100 katılıyor ve destekliyorum. Bir antrenör 3 ayda başarılı ya da başarısız olarak nitelendirilemez. Nitelendiren oluyorsa onun futbol bilgisinden şüphe ederim..

#458347 - Sat Jun 06 2009 23:20 PM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: LaVioRtH_cL]
KraL_CimBOM Offline
Anti Ezik TeaM
Yeni üye
**

Yer: İstanbul
İlk Gönderen: LaVioRtH_cL

aslına bakarsanız şov daha yeni başladı. böyle büyük teknik adamlar gelirken yönetimden dev transfer bütçesi talep ederler, takıma takviyeler yapabilmek için. uzun lafın kısası taraftarlar rahat olsun, herkes sussun bizi dinlesin önümüzdeki günlerde yıldızlar yolda!

evet katılıyorum. yoksa rijkaard kolay kolay gelmezdi buraya. herşeyden önce lincoln gitsin yerine adam gibi bi orta saha gelsin en çokda bunu istiyorum.

#458349 - Sat Jun 06 2009 23:29 PM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: gambitxx]
KraL_CimBOM Offline
Anti Ezik TeaM
Yeni üye
**

İlk Gönderen: gambitxx
İlk Gönderen: chackhaL
Alıntı:
Frank Rijkaard gs de

yahu zaten rijkaard ın ne hoca olarak kariyeri ne de futbolcu olarak kariyeri var. daum ondan 5 gömlek üstün.
transferlere gelince lincoln&#8218;kewel baros ´u kim avrupa futbolunda tanıyor canım? bi josico gibi bi maldanado gibi kariyerleri mi var allah aşkına? bakmayın siz nufus cüzdanlarının 20 li yaşlarını göstermesine aldanmayın hiçbiri bizim 35 lik carlos kadar etmez satışa çıkardığında... bakın geçen yıl transfer ettikleri meirayı bile devre arasında ucuza sattılar. büyütmeyelim bu transferleri...
büyük başkan inşaatı bırakacak&#8218;taraftarla uğraşmıcak rakibi öpen takım yapacak nasıl olsa.. siz hiç kafanıza takmayın rahat olun beyler rahaaaat...

Bu yorum ciddi ciddi yapılmış mı gerçekten?
Link verir misin? Ben bi bakayım daha ne saçmalıklar var.

İroni yapılmış hocam,bu yorumu ben de okumuştum,ama antuya bir gir,sindiremeyip saçmalayan o kadar çok adam var ki.
Yok Barca'daki kadroyu çocuklar bile şampiyon yaparmış,sanki Barca o kadroyla Turkcell Süper Lig'de oynuyor,Şampiyonlar Ligi'ni o değil Ronaldinho falan aldırmış,bu bağlamda bu sene Messi,önceki sene Ronaldo daha önce Kaka falan aldırdı,teknik direktörlerin hepsi yalan.Hazımsızlıktan iyice saçmalamışlar yani.

madem td lerin hiç bi önemi yok o zaman ne diye biz avrupa şampiyonu takımın td getirdik diye övünüyolar.
o zaman o ispanyayı çocuklar bile şampiyon yapardı :d:d

#458351 - Sat Jun 06 2009 23:32 PM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: KraL_CimBOM]
AliGS34 Offline

Rikaard cok iyi bır hoca yanlız barcelona da oynattıgı oyunu oturtmak ıcın 1.5 seneye yakın bır zmn gectı kı barcelona kadrosundakı oyuncuların kalıtesınıde goze alırsak bızım kadroda bu ne kadar sure alır ve buna ne kadar sure sabredılır bızım ulkemızde bır dusunmek gerekır.
Rikaard hıc bır sey yapmasada en azından Sabrı gıbı Volkan Yaman gıbı Umıt gıbı futbol ozurlu oyuncuları kadrosa tutmazsa benım ıcın ztn en makbul adam olacaktır.
Artık yenı futbol anlayısında yeteneklı ve aynı zmnda savasan futbolculara ıhtıyac var o yuzden ne Sabrı gıbı futboldan hıc bırsey anlamayıp tek yaptıgı gereksız kosmak olan bır futbolcuyla ne de Lıncoln gıbı yeteneklı ama kosmayan bır futbolcuyla ıhtıyac oldugunu dusunuyorum bunların dengesını kurabılecek bır hoca aldık umarım basarılı olur ve galatasarıyın gelecegıde kurtulmus olur ...

#458361 - Sun Jun 07 2009 01:00 AM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: AliGS34]
FTH1905 Offline
Müdavim
**

Yer: aNKaRa
şimdi de Daum ile Rijkaard karşılaştırması yapılıyor...evet doğrudur Daum iyi td dir bana göre ama Rjkaardı iyi tanımayan veya hiç tanımayan arkadaşlar var...

Rijkaard Barca ya gelmeden önce İspanyada ve Avrupada adeta bi Real Madrid hakimiyeti vardı..hatırlayın o yılları Zidane li Ronaldolu kadro...Barca ise Kluvertten , Rivaldodan kurtulmaya çalışan bi kulüptü...

Rijkaard şimdi ki bu muhteşem takımın temmelrini o zaman atan adamdır..Messi, İnesta, Bojan K., gibi adamları barca ya kazandıran adamdır...Ronaldinho,Eto, Xavi Rijkaard ın TD lik döneminde dünyanın sayılı futbolcuları arasına girmiştir...ve ŞL şampiyonluğu, 2 lig şampiyonluğu, isp. kral kupasını barca ya kazandırmıştır...yani bu adamı kimse küçümsemesin....Rİjkaard geldiği zaman hazır bir kulübe gelmemiştir...

şuda var tabiki biz de başarılı olur mu ?? o ayrı mesele...ama önceden yaptıklarıda ortadadır...

#458365 - Sun Jun 07 2009 09:42 AM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: FTH1905]
Shahin Sharifov Offline
Koyuk
Üye

Yer: Azerbaycan
evet en onmelim si sabr etmektir.hic bir hoca yeni alfii bir takimi bir sene de bir sey yapamaz.

#458369 - Sun Jun 07 2009 10:21 AM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: Shahin Sharifov]
KraL_CimBOM Offline
Anti Ezik TeaM
Yeni üye
**

Protesto !!

Yazıklar olsun ntvspora. Tam haberler başladı, oturdum bekliorum Rijkaard ve gs haberlerini dinlemek için ama bide ne göreyim, adeta şok oldum.
En başta bizim haber gircek sandım neyse dedim izlemeye devam ettim.
Önce eziklerin haberini verdiler, bekliyim biraz dedim, sonra bjk haberini verdiler, heralde bunda sonra dedim, 3. olarak ts haberleri girdi, heralde dedim en sona bıraktılar, bide baktım ki yurtdışı haberlerine geçtiler ve gs den tık yok.

Tüm dünyanın manşetlerinde olan, uefanın resmi sitesinde baş sayfadan verilen Rijkaard haberinden zerre kadar bahsetmediler. onu da geçtim gs nin adını bile anmadılar.

Sık sık ntvspor izleyen biri olarak artık ntvspor protesto ediyorum ve bundan sonra izlememeye karar verdim. Böle bi kanal nasıl bu hataya düşer anlamak mümkün değil. Bu çekememezlik de neyin nesidir. ,Ya tarafsız adam gibi yayın yapsınlar yada artık ben izlemiyorum.

Tüm renkdaşlarımı bu konuda duyarlı olmaya davet ediyorum. Tepkimizi gösterelim. Herkes haddini bilecek.

YAZIKLAR OLSUN NTVSPORA, BENDE SİZİ ADAM GİBİ ADAM SANMITIM...

#458373 - Sun Jun 07 2009 11:33 AM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: KraL_CimBOM]
chelik Offline
Müdavim
*

İlk Gönderen: KraL_CimBOM
Protesto !!

Yazıklar olsun ntvspora. Tam haberler başladı, oturdum bekliorum Rijkaard ve gs haberlerini dinlemek için ama bide ne göreyim, adeta şok oldum.
Önce eziklerin haberini verdiler, bekliyim biraz dedim, sonra bjk haberini verdiler, heralde bunda sonra dedim, 3. olarak ts haberleri girdi, heralde dedim en sona bıraktılar, bide baktım ki yurtdışı haberlerine geçtiler ve gs den tık yok.

Tüm dünyanın manşetlerinde olan, uefanın resmi sitesinde baş sayfadan verilen Rijkaard haberinden zerre kadar bahsetmediler. onu da geçtim gs nin adını bile anmadılar.

Sık sık ntvspor izleyen biri olarak artık ntvspor protesto ediyorum ve bundan sonra izlememeye karar verdim. Böle bi kanal nasıl bu hataya düşer anlamak mümkün değil. Bu çekememezlik de neyin nesidir. ,Ya tarafsız adam gibi yayın yapsınlar yada artık ben izlemiyorum.

Tüm renkdaşlarımı bu konuda duyarlı olmaya davet ediyorum. Tepkimizi gösterelim. Herkes haddini bilecek.

Bu olay bugün olduysa gayet normal çünkü yeni bir haber yok bizde. Üç gün üst üste Rijkaard haberi vermez NTVSpor.

#458374 - Sun Jun 07 2009 11:39 AM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: chelik]
Seradonin Offline
UltrAslan Bakırköy
Üye
**

Rijkaard çok iyi bir taktisyen ve oyunu çok iyi okuyabilen bir hoca. Ayrıca uzun süredir sıkıntısını çektiğimiz sistem anlayışına kavuşturacak bir hoca. Malum takımı ve ülkemizi çözene kadar zamana ihtiyacı var. Kötü sonuçlar alınırsa ki alınmaması daha iyi sabırlı olmak zorundayız.

#458380 - Sun Jun 07 2009 12:30 PM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: chelik]
cukurbagliyucel Offline
ders: şampiyonluk konu : kupa nasıl kaldırılır hoca : galatasaray
Müdavim
**

Yer: Mersin/Silifke-Mut
İlk Gönderen: chelik
İlk Gönderen: KraL_CimBOM
Protesto !!

Bu olay bugün olduysa gayet normal çünkü yeni bir haber yok bizde. Üç gün üst üste Rijkaard haberi vermez NTVSpor.

renkdas doğru söylüyor sürekli rijkaard gs haberi olmaz tamam medyanın rengi belli ama bizde bir haber yok ki şöyle yön değiştirmek için ilgilendiğimiz sanılan oyuncuların ismi ortya çıkarsa haber olur çünkü 7b jimnastikçiler ve trabzon tam haber konusu bu arada ondan ikisi td derdinde ikisin bir oyuncu için birbirine girdiler laugh onlardan ii haber mi olur sende renkdas laugh

#458381 - Sun Jun 07 2009 12:36 PM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: cukurbagliyucel]
brkisilak Offline
Üye
**

perşembe transfer konusunda görüşülecekmiş sanırım rijkaard ile.Bu demek oluyor ki perşembeye kadar hiçbişeye inanmamak gerek smile

#458411 - Sun Jun 07 2009 16:13 PM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: brkisilak]
KraL_CimBOM Offline
Anti Ezik TeaM
Yeni üye
**

İlk Gönderen: cukurbagliyucel

renkdas doğru söylüyor sürekli rijkaard gs haberi olmaz tamam medyanın rengi belli ama bizde bir haber yok ki şöyle yön değiştirmek için ilgilendiğimiz sanılan oyuncuların ismi ortya çıkarsa haber olur çünkü 7b jimnastikçiler ve trabzon tam haber konusu bu arada ondan ikisi td derdinde ikisin bir oyuncu için birbirine girdiler laugh onlardan ii haber mi olur sende renkdas laugh

Sen de haklısın laugh laugh

Tarafından düzenlendi KraL_CimBOM (Sun Jun 07 2009 16:14 PM)

#458463 - Mon Jun 08 2009 02:28 AM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: KraL_CimBOM]
AseKaN Offline
3 Büyük Yok Tek Büyük Var Oda GALATASARAY
Yeni üye

Camiamıza bizlere Hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim.Bana göre olası t.d adayları arasındaki en iyi seçim diyebiliriz.Keza bu tür isim yapmış hem futbolculuğunda hemde t.dlüğünde karizması olan elit klansmanda bulunan t.d leri Türkiye gibi bir otama çekmek oldukça meşakkatli ve zordur.Yönetimimizi bu konuda taktir etmek lazım.Ben rijkardın futbol oynadığı dönemleri izlemiş gulitli van bastenli hollanda fırtınası dönemleri izleyen biri olarak kumaşın nekadar iyi olduğunu biliyorum onun için burda yorum getirebileceğimiz daha başka kim olabilirdi deme lüksümüzün olduğunu sanmıyorum.Şuan avrupa dahi herkes bu bomba transferi konuşuyor ve hepsinin gündeminde malum bizim Ülkemizde de kıskananlarıda buna katarsak ben şahsen bu transferi tam yerinde sessiz politika ve iş bitiren haliyle çok ama çok beğendim.Şimdi ümidimiz yapılacak transferlere kaldı şefi bulduk gerisi futbolcu transferlerine kaldı bekleyip göreceğiz.Bu arada yardımcısı olan neskensi de yazmadan geçmeyelim bir çok renktaşın dediği gibi neskens hollanda da belli bir ismi olan ve bir çok ülkede t.d olarak bir çok külupte rahatça görev alabilecek bir antrönördür ve ümit ediyorumki sezona güzel transferlerle çok güzel başlangıçlar yapacağız.Tekrar tekrar camiamıza hayırlı ve uğurlu olsun.

#458469 - Mon Jun 08 2009 09:19 AM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: AseKaN]
xl_aslan Offline
Üye
**

Allahım çoook heyecanlıyım.
Daha önceki sezonlarda hiç böyle heyecanlanmamıştım ben.Geçen sezon bir kewell bir baros transferi ile heyecan seli olduysamda sonra başa getirdikleri adamı görünce bu sezonda gitti demiştim.

İnşallah bu sezona fırtına gibi gireceğiz.

#458470 - Mon Jun 08 2009 09:54 AM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: murat berkay]
UlTrAsLaN_(01) Offline

vata millete türk sporuna ve galatasarıyımıza hayırlı olsun!!!!!!!

#458498 - Mon Jun 08 2009 15:56 PM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: murat berkay]
koray Offline

hayırlı uğurlu olsun biz Frank Rijkaard ın başarılı olacağına inanıyoruz ama tek bu teknik direktörle olacak bi işte deil yani 3 transfere bakar şampionluk bu sene bi defan bi kaleci bide ii forvet bizi çostururur...

#458603 - Tue Jun 09 2009 15:01 PM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: koray]
shiroi_ch Offline
Üye

uzun zaman sonra hıncal'ın galatasaray hakkında güzel sözler sarfettiğini duydum... çok garipsedim vala ya :::)))

Page 7 of 10 < 1 2 ... 5 6 7 8 9 10 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı