Webaslan Forum
Page 2 of 3 < 1 2 3 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#458266 - Sat Jun 06 2009 15:36 PM Re: Hazırlık Maçı: Fransa - Türkiye [Re: xl_aslan]
uA_f@tih Offline
Müdavim
**

Yer: Ĩڪے†...
Bi Lincoln takası düşünülebilir Nuri'yi almak için yaşı henüz 20 olmasına rağmen çok soğukkanlı Xavi esintileri gördüm attığı uzun paslarla Galatasaray'da kendini geliştirebilir bu çocuk..

REKLAM YAPMAK YASAKTIR !

Sen Şampiyon Olmasanda..
Kupaları Almasanda
Fenere de Koymasan da
Seviyoruz İşte Varmı Diyeceğin!

#458270 - Sat Jun 06 2009 16:16 PM Re: Hazırlık Maçı: Fransa - Türkiye [Re: uA_f@tih]
Scarface Offline
Müdavim
**

Nuri 3 sene evvel neyse şimdi de odur hiç üstüne koymadı. Ayhan ondan hem çok daha yetenekli hemde tercübeli

#458277 - Sat Jun 06 2009 16:24 PM Re: Hazırlık Maçı: Fransa - Türkiye [Re: Scarface]
uA_f@tih Offline
Müdavim
**

İlk Gönderen: u@_H@$@N
Nuri 3 sene evvel neyse şimdi de odur hiç üstüne koymadı. Ayhan ondan hem çok daha yetenekli hemde tercübeli
Geçen sezon Feyenord'a kiralandı ve orda gerçekten kendini geliştirdi nitekim bu Fatih Terim'in de dikkatini çekti milli takıma tekrar çağırdı B.Dortmunda'da birçok maçta oynadı bu sezon..
Ayrıca Ayhan'la kıyaslanması yanlış Ayhan en fazla 1 sezon daha oynar Galatasaray'da oysa Nuri'nin yaşı henüz 20 tecrübe olarak daha üstün olabilir ama teknik özelilkleri Nuri'nin çok daha iyi duran toplarıda çok etkili kullanabiliyor sol ayağıyla..

REKLAM YAPMAK YASAKTIR !

Sen Şampiyon Olmasanda..
Kupaları Almasanda
Fenere de Koymasan da

#458279 - Sat Jun 06 2009 16:28 PM Re: Hazırlık Maçı: Fransa - Türkiye [Re: uA_f@tih]
Scarface Offline
Müdavim
**

Ayhan'ın 3 sene sözleşmesi var hatırlatayım ve 32 yaşında istese 5 yıl oynar bu kadar abartmayın yaşını lütfen

#458280 - Sat Jun 06 2009 16:28 PM Re: Hazırlık Maçı: Fransa - Türkiye [Re: Scarface]
MesMes Offline
Üye
**

Yer: Hannover
3 senede gelismedigi dogru.. sadece fizik olarak biraz daha iyi oldu.. daha saglam duran biri.. oyun zekasi falan pek gelismedi.. ama nuri buna ragmen ayhandan cok daha kaliteli bi oyuncu!!!

ayhan dortmund takiminda sezon boyu ilk 11de 3 mac bile cikamazdi.. ve biz tam kadro olsaydik bizdede oynayamazdi.. linderoth ve topalin uzun sakatliklari.. sonrasinda servet yok diye topalin stoper mevkisine veya sabri yoktu diye barisin sag bek veya sag aciga kaymasindan dolayi yer buldu takimda.. bu gercekleri görelim lütfen.. takimda en cok oynayan adam ama bu digerleri sakatlandi diye böyle.. rijkaard kosmayan oyuncu oynatmaz.. adio ayhan..

ISTE TARIH! ISTE GERCEKLER!

Sadakat, Basari ve Asalet...

#458284 - Sat Jun 06 2009 16:33 PM Re: Hazırlık Maçı: Fransa - Türkiye [Re: MesMes]
Scarface Offline
Müdavim
**

Yani gerçekten Lincoln'ü bile izlemiş adamlar nasıl Ayhan'a koşmaz der anlayamadım

#458286 - Sat Jun 06 2009 16:42 PM Re: Hazırlık Maçı: Fransa - Türkiye [Re: Scarface]
brkisilak Offline
Üye
**

Yer: İzmir
Yani gerçekten Lincoln'ü bile izlemiş adamlar nasıl Ayhan'a koşmaz der anlayamadım

koşar koşmasına da doğru yere koşar mı orası soru işareti.Rakip atak biterken daha yeni geriye koşuyorsa burada bir sorun var demektir smile

#458295 - Sat Jun 06 2009 17:31 PM Re: Hazırlık Maçı: Fransa - Türkiye [Re: brkisilak]
MesMes Offline
Üye
**

kosarmi? arkadaslar ayhan neden bizim kornerlerimizde defansta duruyor? cünkü hiz yok bisey yok.. ayhan kosmuyor evet.. cok yürüyor.. ona bisey dedigimiz yok.. nonda ile beraber takimimizin freni..

#458298 - Sat Jun 06 2009 17:36 PM Re: Hazırlık Maçı: Fransa - Türkiye [Re: MesMes]
uA_f@tih Offline
Müdavim
**

Burda mevzu Ayhan'ı eleştirmek değil..Galatasaray elinde daha iyisi olmadığı için oynatıyor Ayhan'ı zaten..Ben de diyorum Nuri gibi genç Ayhan dan teknik özellikleri ve daha birçok özelikleri iyi olan bu çocuğu kaçırmamaız gerektiğini söylüyorum ama arkadaş kenidsini haklı çıkarmak adına Ayhan bu takımda 5 sene daha oynar gibi bi açıklama yapma ihtiyacı duyuyor ne diyim ben.. smile

REKLAM YAPMAK YASAKTIR !

Sen Şampiyon Olmasanda..
Kupaları Almasanda
Fenere de Koymasan da

#458299 - Sat Jun 06 2009 17:36 PM Re: Hazırlık Maçı: Fransa - Türkiye [Re: xl_aslan]
gambitxx Offline
Müdavim
**

Nuri yetenekli ama inanılmaz güçsüz ve bu nedenle ikili mücadeleye girmeye yada riskli toplar atmaya korkuyor,bu da bizim topu ayağımızda tutmamızı imkansız hale getiriyor,dün karşımızda şov yapan Fransa takımı daha dumanı üstünde Nijerya'ya kendi evinde 3-1 kaybetti ve yuhalandı,bu durum ne kadar kötü bir durumda olduğumuzu gösteriyor aslında ve Terim'in Euro 2008'e çağırmayıp şimdi ilk 11'de oynattığı oyuncuları görünce ne kadar plansız ve karambole gidiyoruz anlaşılıyor.

#458302 - Sat Jun 06 2009 17:47 PM Re: Hazırlık Maçı: Fransa - Türkiye [Re: gambitxx]
MesMes Offline
Üye
**

nuri gücsüzse ayhanda yavas.. smile ardada iki sezon önce cok gücsüzdü.. yani neymis?

nuri güclenebilir.. ama ayhan daha hizli olamaz..

#458304 - Sat Jun 06 2009 17:52 PM Re: Hazırlık Maçı: Fransa - Türkiye [Re: uA_f@tih]
Scarface Offline
Müdavim
**

İlk Gönderen: uA_f@tih
Burda mevzu Ayhan'ı eleştirmek değil..Galatasaray elinde daha iyisi olmadığı için oynatıyor Ayhan'ı zaten..Ben de diyorum Nuri gibi genç Ayhan dan teknik özellikleri ve daha birçok özelikleri iyi olan bu çocuğu kaçırmamaız gerektiğini söylüyorum ama arkadaş kenidsini haklı çıkarmak adına Ayhan bu takımda 5 sene daha oynar gibi bi açıklama yapma ihtiyacı duyuyor ne diyim ben.. smile
Fiziği olmadığı sürece Nuri'den bir b.k olmaz sende biliyorsun.

Türkiye'de 30-32 yaşı yaşlı sanmak geri kafalılığı var Tugay nasıl çıkıpta 30'unda 8 YIL BOYUNCA oynayabiliyorsa Ayhan neden 5 yıl daha oynamasın

#458309 - Sat Jun 06 2009 18:04 PM Re: Hazırlık Maçı: Fransa - Türkiye [Re: Scarface]
MesMes Offline
Üye
**

tugayin kondisyonu ve hizi yerinde.. ayhanin hizina bakarsan sanarsinki 45.. eminim rijkaard 100 m de daha hizlidir..

#458311 - Sat Jun 06 2009 18:08 PM Re: Hazırlık Maçı: Fransa - Türkiye [Re: MesMes]
gambitxx Offline
Müdavim
**

İlk Gönderen: MesMes
nuri gücsüzse ayhanda yavas.. smile ardada iki sezon önce cok gücsüzdü.. yani neymis?

nuri güclenebilir.. ama ayhan daha hizli olamaz..

Nuri de süratli değil ki ve de inanılmaz ağır,dün adamın karşısında oynayan ön libero Diarra ve toulalan bile Nuri'den 50 kere çabuk ve hücumu düşünen kıvrak oyuncular,Nuri'den 3 yıldır güçlenmesini bekliyoruz ama hala en ufak bir belirti göremedik,acaip yavaş oynuyor,alıyor topu etrafına bakınıyor birini bulamayınca geriye yada yana oynuyor,oyun zekası yüksek futbolcular topu almak için boşa çıktıklarında zaten nereye oynayacaklarına karar vermiş olurlar ama Nuride bunu göremedim 3 yıldır,yani yiyeceği ekmekler fırınlarda onu bekliyor,Ayhan ise belki yavaş belki bir Xavi değil ama yıllar geçtikçe fiziğini çok iyi kullanmayı öğrendi ve de tecrübesi ile topu almadan oynayacağı yeri belirliyor.

#458313 - Sat Jun 06 2009 18:10 PM Re: Hazırlık Maçı: Fransa - Türkiye [Re: Scarface]
uA_f@tih Offline
Müdavim
**

İlk Gönderen: uA_f@tih
Fiziği olmadığı sürece Nuri'den bir b.k olmaz sende biliyorsun.

Türkiye'de 30-32 yaşı yaşlı sanmak geri kafalılığı var Tugay nasıl çıkıpta 30'unda 8 YIL BOYUNCA oynayabiliyorsa Ayhan neden 5 yıl daha oynamasın
Ayhan da çok mu fizik var smile Adam her maç topla çıkarken ortalama 5-10 tane top kaybediyor ondan sonra bi de kendini yere atması yokmu faul vericek ya hakem tam komedi..
Ayrıca Türkiye'de bana 33 yaşından sonra futbol oynayan kaç tane adam sayabilirsin ?
Nuri bu fizikle bile Alman Bundesliga da 9 asist yapabiliyosa Tsl'de Lincoln gibi 11 asistle asist kralı olur wink Ayhan dahil Emre belözoğlu Mehmet topuz , Nuri Şahin bu oyuncular Türkiye'de oyunun iki yönünüde etkili oynayan oyunculardır 2-3 sene sonra alabiliyomusun bakalım Nuri'yi..

REKLAM YAPMAK YASAKTIR !

Sen Şampiyon Olmasanda..
Kupaları Almasanda
Fenere de Koymasan da

#458315 - Sat Jun 06 2009 18:15 PM Re: Hazırlık Maçı: Fransa - Türkiye [Re: MesMes]
gambitxx Offline
Müdavim
**

İlk Gönderen: MesMes
tugayin kondisyonu ve hizi yerinde.. ayhanin hizina bakarsan sanarsinki 45.. eminim rijkaard 100 m de daha hizlidir..

Tugayın hızı yerinde mi,Tugay her zaman gayet ağır bir oyuncu oldu,zaten bu ülkede kaç tane hızlı orta saha oyuncusu tanıyorsun ki,ben Rıdvan dışında süratli ve dribling yapabilen bir oyuncu görmedim hiç.Zaten bu ülkede orta sahada oynayabilecek tekniğe sahip oyuncular süratli olunca direk kanatlara kaydırıyorlar bu dünyada da böyle.

#458345 - Sat Jun 06 2009 23:06 PM Re: Hazırlık Maçı: Fransa - Türkiye [Re: gambitxx]
brkisilak Offline
Üye
**

Ayhanın fiziğini kullanabildiğine katılmıorm.Ayhan daha tecrübeli olabilir.Ancak hala bir genç oyuncu kadar hata yapıyor.Hatta tek artı özelliği oyunu daha iyi okuması.
Öncelikle vücudunu tanımıyor bence Ayhan.Yapamayacağı driblinglere girişiyor,çok dezavantajlı durumlarda vücudunu kullanmaya çalışıyor.Bu hataların çoğunu Nuri de yapıyor olabilir.Ancak Nuri daha topa hakim,daha dikine oynamaya çalışıyor.Nuri maç yaptıkça basit hataları da sıfıra indirgeyecektir.

#458354 - Sun Jun 07 2009 00:07 AM Re: Hazırlık Maçı: Fransa - Türkiye [Re: brkisilak]
gambitxx Offline
Müdavim
**

İlk Gönderen: brkisilak
Ayhanın fiziğini kullanabildiğine katılmıorm.Ayhan daha tecrübeli olabilir.Ancak hala bir genç oyuncu kadar hata yapıyor.Hatta tek artı özelliği oyunu daha iyi okuması.
Öncelikle vücudunu tanımıyor bence Ayhan.Yapamayacağı driblinglere girişiyor,çok dezavantajlı durumlarda vücudunu kullanmaya çalışıyor.Bu hataların çoğunu Nuri de yapıyor olabilir.Ancak Nuri daha topa hakim,daha dikine oynamaya çalışıyor.Nuri maç yaptıkça basit hataları da sıfıra indirgeyecektir.

Benim vücudunu kullanıyor dediğim ikili mücadelelerde ve dar alanda kullanması,eski Ayhan ile şimdiki Ayhan arasında çok ciddi farklar var bu yönde,zaten bugün o bölgede oynayabiliyorsa vücudunu iyi kullanabilmesindendir,en azından korkmuyor,Nuri'nin Dortmund'da birçok maçını izledim ve kesinlikle ikili mücadeleye girmiyor giremiyor,uzaktan oynuyor topu,bu açıdan kendisini geliştiremediği sürece Dortmund gibi takımlarda oynamaya devam eder.

#458364 - Sun Jun 07 2009 08:26 AM Re: Hazırlık Maçı: Fransa - Türkiye [Re: gambitxx]
brkisilak Offline
Üye
**

İlk Gönderen: gambitxx

Benim vücudunu kullanıyor dediğim ikili mücadelelerde ve dar alanda kullanması,eski Ayhan ile şimdiki Ayhan arasında çok ciddi farklar var bu yönde,zaten bugün o bölgede oynayabiliyorsa vücudunu iyi kullanabilmesindendir,en azından korkmuyor,Nuri'nin Dortmund'da birçok maçını izledim ve kesinlikle ikili mücadeleye girmiyor giremiyor,uzaktan oynuyor topu,bu açıdan kendisini geliştiremediği sürece Dortmund gibi takımlarda oynamaya devam eder.
yalnız Dortmund küçümsenecek bir takım değil onu da belirtmek isterim.Bundesliga'nın 2. yarısında fırtına gibi estiler.Zaten bu yaşında büyük takımlarda oynaması için çok extra bir oyuncu olması gerek.

#458421 - Sun Jun 07 2009 17:32 PM Re: Hazırlık Maçı: Fransa - Türkiye [Re: brkisilak]
gambitxx Offline
Müdavim
**

İlk Gönderen: gambitxx

yalnız Dortmund küçümsenecek bir takım değil onu da belirtmek isterim.Bundesliga'nın 2. yarısında fırtına gibi estiler.Zaten bu yaşında büyük takımlarda oynaması için çok extra bir oyuncu olması gerek.

3 senedir avrupa gündeminde olup da kendisini geliştiremediği için daha büyük bir lig yerine bundesligadaki Dortmund'da oynamak gayet küçümsenecek bir şey,Nuri FM oyunlarında bile 3 yıldır en iyi türk oyuncudur çünkü gözler üstündedir,herkes onun gelişimini beklemektedir ama Nuri 3 yıldır aynı Nuri'dir işte bu nedenle de bir Chelsea bir Man U'ya transfer olabilecek popülariteye sahipken Dortmund'da oynamasını ben gayet küçümserim.

Page 2 of 3 < 1 2 3 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı