Webaslan Forum
Page 6 of 10 < 1 2 ... 4 5 6 7 8 9 10 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#458230 - Sat Jun 06 2009 11:30 AM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: murat berkay]
murtaza Offline

slm arkadaşlar ben denizliden murtaza dün bir olay dikkatimi çekti ntvsporu seyrediyorum rijkaart gelmiş onu seyredicem tam 17 dk reklam seyrettim neyse sonunda haberlere geçildi başladılar işte daum nihatı istiyomuş falan filan bende bekliyorum rijkaart haberini o esnada araya mehmet topuz haberi giriyo rijkaaart die bi adam hiç yok sanki neymiş beşiktaşla anlaşmışta fener araya girmiş falan 10 dk boyunca beşiktaş formasını giymesini seyrettik ve galatasaraya gelen avrupanın en önemli antrenörü değilmiş gibi lansa edilmeye çalışıldığını fark ettim ve uyandım azizin bunu kasten yaptığını maksadı gündemi değiştirmek egosuna bi türlü hakim olamıyo ona tavsiyem figo futbolu bıraktı gitsin getirsin şovunu yapsın carlosta olduğu gibi

#458231 - Sat Jun 06 2009 12:12 PM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: murtaza]
antata Offline
Yeni üye

Yer: İstanbul
Öncelikle hemen hemen bütün renkdaşlarımın ortak fikri olan Frank Rijkaard Galatasarayımıza hayırlı uğurlu olsun.Raist kardeşimin çok iyi bir Galatasaraylı olduğunu biliyorum ve eminim ki haklı olduğu taraflarda vardır.Ama inşallah bu defa yanılır :))).Madem herkesin ortak fikri Galatasarayın başarısı ,o zaman herkesin fikrine saygı duyulmalı çünkü bu bir eleştri değil sadece kişisel fikir.Eleştri zaten zaman içersinde hepimiz tarafından yapılacaktır.Nasıl davranacağını bilmediğimiz bir kişiyi şu anda eleştirmek doğru olmayabilir.Neyse, bir hocada olması gereken vasıfları gözden geçirdiğimizde Frank Rijkaard olumlu puanı hak ediyor.

1) Gençlere önem veriyor onlara güveniyor.bu da bizim için biçilmiş kaftan zaten Türkiyede alt yapısı ile övünen ve a takıma futbolcu veripte başarılı olan tek kulübe geldi
2) Kariyerse kariyer, karizmaysa karizma dünyanın gelmiş geçmiş en iyi futbolcularından biri...Yani kimse ben yıldızım falan diye hava yapamaz yanında onların oynadığı topu tek ayağı bağlı oynardı
3) Göze hoş gelen bir top oynatmaya çalışıyor.Takıntıları olabilir ama zaten kimin yokki.?
4) Şu anda saymaya kalsan dünyanın en iyi 10 hocasından biri ve hala çok genç yani içinde hala hırs var
5) Onu milan da istiyordu ama o heyecanı seçti bu bile ona saygı duymamızı gerektirir.
6) Onun adını duyan birçok başarılı futbolcu memnuniyetle Galatasaraya gelmek ister,değil 7 milyon &#8364; ya 17 milyon &#8364; bu reklamı yapamazsın.Bütün uefa siteleri manşetten verdi haberi...
7) Ama hepsinden önemlisi birçok kişinin " dünyanın en iyi takımı Manchester united dır.Çünkü Barselona uzay takımıdır " dediği barca nın temelini o attı ve o dünya devini 5 sene çalıştırdı...yanlış okumadınız bir dünya devini 5 sene çalıştırdı yani adamda istikrar da var...
İşte bu yüzden Frank Rijkaard doğru seçim diye düşünüyorum,ama olurda bazen aşı tutmaz onuda zaman gösterir.sen en iyi aşıyı en iyi kulübe yapmak için çabanı göster gerisi zaten Allah a kalmış
Saygılarımla

Aslanlar kükrerse diğerleri itaat eder

#458233 - Sat Jun 06 2009 12:22 PM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: murtaza]
Leonserhat Offline
Yeni üye

Yer: istanbul
neyse Allaha şükür Rijkardımız da var arkadaşlar şimdi sıra şimdi sıra forvet ve savunmada haydi yönetim haydi Adnanlar haydi Haldun abi !! smile verin coşkuyu cimbomuma smile

#458241 - Sat Jun 06 2009 13:05 PM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: Leonserhat]
suskun Offline
Müdavim

bu seneki başarısızlıktan herkesin dersini alacağı gibi taraftar olarak bizde dersimizi alalım ve Rijkaard ı destekleyelim, arkasında duralım, 2 yenilgi aldık diye asıp kesmeyelim arkadaşlr..

Türkiye ve Türk Futbolu adına gerçekten güzel bi transfer oldu yönetimi tebrik ediyorum..
umarım GALATASARAYımızda başarılı olur..

ayrıca harbiden karizma adam laugh

#458246 - Sat Jun 06 2009 13:25 PM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: suskun]
|uAlone|.. Offline
dalmışım sarhoşluğuna galatasaray
Yeni üye
*

Yer: izmir
qeLmesiyle çok iyi oldu forvete oliveira ya da pizzaro ve servetin yanına da lucas neil süper olur...

........................................LEO FRANCO..........................................

UGUR UÇAR...........SERVET..............LUCAS NEİL............HAKAN BALTA...

.....................MEHMET TOPAL.........AYHAN AKMAN...........................
HARRY KEWELL............................................................ARDA TURAN
(PİZZARO)
...................OLİVEİRA....................................MİLAN BAROŞ..............

#458247 - Sat Jun 06 2009 13:27 PM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: |uAlone|..]
|uAlone|.. Offline
dalmışım sarhoşluğuna galatasaray
Yeni üye
*

Yer: izmir
ORADA Kİ PİZZARO OLİVAİRA NIN ÜSTÜNDE OLMASI GEREKİYOR NOKTALARI KOYMAYI UNUTMUŞUM...

#458249 - Sat Jun 06 2009 13:33 PM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: suskun]
shiroi_ch Offline
Üye

Yer: İzmir
İlk Gönderen: asi_kiz1905
bu seneki başarısızlıktan herkesin dersini alacağı gibi taraftar olarak bizde dersimizi alalım ve Rijkaard ı destekleyelim, arkasında duralım, 2 yenilgi aldık diye asıp kesmeyelim arkadaşlr..

Türkiye ve Türk Futbolu adına gerçekten güzel bi transfer oldu yönetimi tebrik ediyorum..
umarım GALATASARAYımızda başarılı olur..

ayrıca harbiden karizma adam laugh

evet sana aynen katılıyorum. dünden beri bir çoğumuz yönetim sabretmeli. istikrar istiyorsak sabır göstermeli diyip durduk. tarafatar olarak bizlerin de aynı şekilde olması gerek. Herşeyin biranda değişmeyeceğini, zaman alacağını hepimiz biliyoruz. Ha medya yine aynı çizgide olacaktır ama medya güvenirliliğini yitireli çok oldu. Hepimizin farkettiği üzere gazetelerde, haberlerde adı bile geçmeyen isimleri aldık son 2 senedir.
Taraftar olarak bizim de aynı şekilde sabır göstermemiz gerek. Beklentilerimiz hepimizin yüksek. Bunun için de zaman ve sabır diyorum...

#458260 - Sat Jun 06 2009 15:05 PM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: shiroi_ch]
sami dayı Offline
Üye

Yer: elmadağ
eğer rekard kafasındaki sistemi oturtursa bu sitemde ne ayhan nede topal oynayabilir.adama iki yönlü oynayabilecek pas yüzdesi yüksek adamlar lazım.hatta kewell bile eğer çok koşamazsa oynamaz bu sitemde.

HÜRRİYET ALMA ALDIRMA.SİTESİNE GİRME GİRDİRME.

#458261 - Sat Jun 06 2009 15:14 PM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: shiroi_ch]
MesMes Offline
Üye
**

Yer: Hannover
antudan alintilar:

axlrose32

Frank Rijkaard gs de

yahu zaten rijkaard ın ne hoca olarak kariyeri ne de futbolcu olarak kariyeri var. daum ondan 5 gömlek üstün.
transferlere gelince lincoln‚kewel baros ´u kim avrupa futbolunda tanıyor canım? bi josico gibi bi maldanado gibi kariyerleri mi var allah aşkına? bakmayın siz nufus cüzdanlarının 20 li yaşlarını göstermesine aldanmayın hiçbiri bizim 35 lik carlos kadar etmez satışa çıkardığında... bakın geçen yıl transfer ettikleri meirayı bile devre arasında ucuza sattılar. büyütmeyelim bu transferleri...
büyük başkan inşaatı bırakacak‚taraftarla uğraşmıcak rakibi öpen takım yapacak nasıl olsa.. siz hiç kafanıza takmayın rahat olun beyler rahaaaat....

Mesajı Gönderen: dumanfan:cLink:0051870
Marca gazetesinin altındaki okuyucu yorumlarına bakıyorumda ‚ baya sempati kazandı ispanyollardan

Bizi biz yapan Frank´a başarılar ‚Galatasaray´ı takip edecegim bundan sonra felan fistan

İsimde transfer ettiler aynı zamanda Avrupa´nın gündemine düştü haber

ISTE TARIH! ISTE GERCEKLER!

Sadakat, Basari ve Asalet...

#458264 - Sat Jun 06 2009 15:18 PM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: MesMes]
kacarow Offline
Müdavim
**

Yer: Konya
Alıntı:
Frank Rijkaard gs de

yahu zaten rijkaard ın ne hoca olarak kariyeri ne de futbolcu olarak kariyeri var. daum ondan 5 gömlek üstün.
transferlere gelince lincoln&#8218;kewel baros ´u kim avrupa futbolunda tanıyor canım? bi josico gibi bi maldanado gibi kariyerleri mi var allah aşkına? bakmayın siz nufus cüzdanlarının 20 li yaşlarını göstermesine aldanmayın hiçbiri bizim 35 lik carlos kadar etmez satışa çıkardığında... bakın geçen yıl transfer ettikleri meirayı bile devre arasında ucuza sattılar. büyütmeyelim bu transferleri...
büyük başkan inşaatı bırakacak&#8218;taraftarla uğraşmıcak rakibi öpen takım yapacak nasıl olsa.. siz hiç kafanıza takmayın rahat olun beyler rahaaaat...

Bu yorum ciddi ciddi yapılmış mı gerçekten?
Link verir misin? Ben bi bakayım daha ne saçmalıklar var.

#458267 - Sat Jun 06 2009 15:54 PM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: kacarow]
MesMes Offline
Üye
**

http://forum2007.antu.com/KonuOkuZiyaret...p;cevap=478#son

o kendi takimiyla dalga gecmis.. yanlis anladin sanirim..

#458271 - Sat Jun 06 2009 16:18 PM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: MesMes]
MesMes Offline
Üye
**

antudan rijkaard gs ye gelmeden önce konu acmislar.. azizin topuzu istemediginide yazmislar... rijkaard ve topuz gelsin diye.. :))) simdi kavga ediyorlar birbirleriyle rijkaardi övmekmi yoksa kücümsemekmi lazim konusunda.. ama nedense gs ye gelemden önce hepsi gelsin demis:

29.05.2009 13:37 Cuma #46

RUBEUS

Hoca Rijkaard - Mehmet Topuz vetolu

Rijkaard‚Mancini‚Spaletti gibi hocalar şu şartlarda Türkiyeye gelmez

29.05.2009 13:48 Cuma #47

onurkaptan

Rijkaard kesinlikle çok doğru bir karar.. Umarım fazla geçmeden‚ başka isimler dolaşmadan iş resmiyete biner...

Scolari umarım olmaz. Çünkü yaratıcı bir hoca değil. Chelsea de gördük. Zaten milli takım hocası olanlar klüp takımları yönetemiyor. Başkanın Scolariyi alarak ikinci bir yanlışı yapacağına ihtimal vermiyorum.

Rijkaard mutlaka gelmeli... İsmi bile heyecanlandırıyor taraftarı. Üstüne birde Ronaldinho... OFFF... 40.000 Kombine garanti olur o zaman

29.05.2009 15:26 Cuma #51

YAGO

Hoca ve 3 Hollandalı doğruysa inanılmaz sevindim bu habere fakat Mehmet Topuz vetosuna karşıyım.. bence gayet iyi bir oyuncu ne kadar çirkef olsada Mehmet topuzda o formanın altına girdiginde bagrımıza basacagiz.. Kimleri basmadikki bagrimiza? Tribünüyle karşilikli fenere küfredınımı ararsn.. her fener maçında olay cıkaranımı ararsın O yüzden bence maç içindeki sinir anıyla yapılan hırsını gösteren hareketlerden dolayı bütün forum olarak mehmet topuza cephe almamaliyiz.. Geldigi an önemli bir transfer oldugunu herkes kabul edecektir buna güvenim sonsuz..

29.05.2009 15:51 Cuma #52

Yıldıray Türkoğlu

Eger bunlar gelecekse Maldonado Josico takimda kalsin sesimi cikartirsam .....

29.05.2009 22:24 Cuma Konu Puanı: 0

alex.tuncay

rijkaard olsun gerisi sorun değil. hele genç yetenek hollandalı da olacaksa tadından yenmez.

29.05.2009 10:39 Cuma #17

steven_stiffler

Rikaard gelsin‚Topuz gelmese de olur.

29.05.2009 11:39 Cuma #35

Oktay Albayrak

Rijkaard gelmez..

29.05.2009 17:38 Cuma #60

ertan

ayrıca rijkaard ın barcelona dan ayrılmasının sportif başarılardan cok başka sebeplerden dolayı olduğuna inanıyorum....

bence son dönemlerin en başarılı genç teknik direktörlerindendir rijkaard...

bi fenevlide rijkaardi istemiyorum yazmis.. sasirdim öyle yazdigina.. ama bi kac kisi onu uyarmis.. samp ligini aldi.. isp. da 2 samp 2kral kupasi aldi deyince o fenevlide "kusura bakmayin, ben ilk senesinde kovuldu diye hatirliyordum" yazmis laugh

konuyla alakasiz ama birinin m. topuz hakkinda bi hafta önce yazdigi yazida cok komigime gitti:

29.05.2009 11:26 Cuma #34

OuT_oF-CoNTrOL

topuz´da 8jk li tipi var

#458281 - Sat Jun 06 2009 16:28 PM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: MesMes]
suskun Offline
Müdavim

çatlıyo adamlar napsınlar ya..

#458290 - Sat Jun 06 2009 17:07 PM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: suskun]
uA_f@tih Offline
Müdavim
**

Yer: Ĩڪے†...
Öncelikle Rijkaard'ın kupalardan ziyade Barcelona'da başka neler yaptığına bakalım..

Messi gibi bir oyuncuyu özel programlarla Avrupa arenasına sundu.
Bojan Krkici 16 yaşında La Ligada oynattı.
Guardiolanın rekor üstüne rekor kırdığı Barcelonanın iskeletini kurdu ve bu taktiği takıma aşıladı. Bu yıl oynayan kadronun oyun sistemini o yarattı.
Altyapıdan bir çok oyuncuyu A takıma çıkarttı.
Yerden pas yapan, hızlı tempoda oynayan ve kondüsyon gücü yüksek bir takım yarattı.

Peki bizde neler yapabilir Rijkaard ?
Arda gibi bir oyuncuyu özel programlarla Avrupaya sunar.
Başta Semih ve Uğur olmak üzere ikisinede formayı verir.
Altyapıdan bir çok oyuncuyu gelecek yıllarda sahada görebiliriz.
Yerden pas yapan, rakibine nefes aldırmayan, kondüsyonu yüksek olan ve savaşan bir takım yaratabilir.
Uzun yıllar oyun sistemiyle rakiplerine bela olacak bir takım yaratabilir.

Peki bunlar için ne gerekli ?
SABIR.. İNANMAK.. ÇALIŞMAK..

Yani;
3 haftada adamı kovmamak gerekir.
3 haftada adamı istifa ettirmemek gerekir.

Barcelona;nın ilk yarıyı 15.sırada, sezonu 2.sırada bitirdiği yılı hatırlıyorsunuzdur smile
Laportanın yaptığı gibi, Katalanların yaptığı gibi, Barcelona camiasının yaptığı gibi yapmamız lazım. Sabretmek, güvenmek ve inanmak lazım..

Tarafından düzenlendi uA_f@tih (Sat Jun 06 2009 17:08 PM)

REKLAM YAPMAK YASAKTIR !

Sen Şampiyon Olmasanda..
Kupaları Almasanda
Fenere de Koymasan da
Seviyoruz İşte Varmı Diyeceğin!

#458291 - Sat Jun 06 2009 17:23 PM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: kacarow]
gambitxx Offline
Müdavim
**

Yer: İzmir
İlk Gönderen: chackhaL
Alıntı:
Frank Rijkaard gs de

transferlere gelince lincoln&#8218;kewel baros ´u kim avrupa futbolunda tanıyor canım? bi josico gibi bi maldanado gibi kariyerleri mi var allah aşkına? bakmayın siz nufus cüzdanlarının 20 li yaşlarını göstermesine aldanmayın hiçbiri bizim 35 lik carlos kadar etmez satışa çıkardığında... bakın geçen yıl transfer ettikleri meirayı bile devre arasında ucuza sattılar. büyütmeyelim bu transferleri...
büyük başkan inşaatı bırakacak&#8218;taraftarla uğraşmıcak rakibi öpen takım yapacak nasıl olsa.. siz hiç kafanıza takmayın rahat olun beyler rahaaaat...

Bu yorum ciddi ciddi yapılmış mı gerçekten?
Link verir misin? Ben bi bakayım daha ne saçmalıklar var.

İroni yapılmış hocam,bu yorumu ben de okumuştum,ama antuya bir gir,sindiremeyip saçmalayan o kadar çok adam var ki.
Yok Barca'daki kadroyu çocuklar bile şampiyon yaparmış,sanki Barca o kadroyla Turkcell Süper Lig'de oynuyor,Şampiyonlar Ligi'ni o değil Ronaldinho falan aldırmış,bu bağlamda bu sene Messi,önceki sene Ronaldo daha önce Kaka falan aldırdı,teknik direktörlerin hepsi yalan.Hazımsızlıktan iyice saçmalamışlar yani.

#458297 - Sat Jun 06 2009 17:35 PM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: gambitxx]
MesMes Offline
Üye
**

gambitxx.. ben rijkaard bize gelmeden önceki yorumlarini buraya aktardim.. bu bile ne kadar kudurduklarini gösteriyor.. dün sabah hala gözlerinde ulasilmaz biriydi.. simdi ise düsman.. hala soktalar.. dogal..

ki daha bende soktayim..

#458318 - Sat Jun 06 2009 18:33 PM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: cukurbagliyucel]
rezber Offline
Yeni üye
*

Yer: Mardin
Tahmin ettiğim gibi, transfer dedikodularında hiç adı duyulmayan birileri olucak demiştim tıpkı geçen yıl gibi.
Aynı şekilde hiç adı geçmeyen oyuncular alıncak.
En güzeli de medya da bir tarafına kına yapr artık smile
Yönetimi özellikle Haldun Üstüneli tebrik etmek gerekir. Bu tarz çalışmasından dolayı.

Yeni hocamız içinde umutlu olmaya çalışıyorum ama biraz zor takıntılar olan biri diye biliyorum. umarım yanılıyorumdur.

Tabi uefada haber değeri görmesi takımın adının tekrar gündeme gelmesi açısından önemli bir gelişme olduğunu görmemezlikten gelemem.
umarım benzer gelişme futbol takımının başarıları ile de gelir.

#458320 - Sat Jun 06 2009 19:07 PM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: |uAlone|..]
Raph Offline
4ever_Cheryl
Üye
**

İlk Gönderen: |uAlone|..
qeLmesiyle çok iyi oldu forvete oliveira ya da pizzaro ve servetin yanına da lucas neil süper olur...

........................................LEO FRANCO..........................................

UGUR UÇAR...........SERVET..............LUCAS NEİL............HAKAN BALTA...

.....................MEHMET TOPAL.........AYHAN AKMAN...........................
HARRY KEWELL............................................................ARDA TURAN
(PİZZARO)
...................OLİVEİRA....................................MİLAN BAROŞ..............

Renktas kadro güzelde,Barosun yanina Olivera degilde,cünkü barosla ayni tip santaforlar,Barosunun yanina Van Nistellrooy veya Morientes gibi bir golcü daha mantikli olur,birbirlerini tamamlarlar,isimler farkli olabilir ama Van Nistellrrooy,Morientes tarzinda olmali.Sag kanadada Kewellin yerine gercek bir sag kanat alinmali.Kewell hem kesik kesik oynuyor,oyununu 90dkye yayamiyor,devamlilik sorunu var.Oliveira iyi oyuncu,begenirim ama Baros varken gerek yok bence.Hava toplarinda cok etkili olmamiz gerekiyor,ofansif anlamda cok fazla alternatifimizin olmasi gerekiyor.

Bu arada Rijkaardin yillik aldigi ücret 4 milyon euroymus,gercekte sasirtti beni,bu sartlarda transfer bütcemizin 12-13 milyon eurodan daha fazlasi olmasi gerekiyor.Umarim fazladir.

Bugün bir italyan gazetesinde Rijkaardin Cityi,Chealseyi,CSKAyi ve Real Madridi reddettigini okudum bize gelmeden önce.Fenerbahce alamayabilir ama biz aliriz.cünkü biraz en büyük olmanin farkini yasayalim degil mi?

Tarafından düzenlendi Raph (Sat Jun 06 2009 19:14 PM)

#458323 - Sat Jun 06 2009 19:18 PM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: Raph]
FTH1905 Offline
Müdavim
**

Yer: aNKaRa
bombanın td de bu kadar patlayacağını tahmin etmemiştim..ama çok güzel oldu meyvelerini toplamaya şimdiden başladık...mutlaka bu futbolcular üzerindede bi etki yapar...artık sabretmek lazım..iki yenilgide çemkirmeyelim smile

#458326 - Sat Jun 06 2009 19:23 PM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: FTH1905]
ONUR1905 Offline
GALATASARAY
Müdavim

Yer: KAYSERİ
HOCA DA BOMBOYI PATLATTIK SIRA TRANSFERLERDE İNŞALLAH

Page 6 of 10 < 1 2 ... 4 5 6 7 8 9 10 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı