Webaslan Forum
Page 9 of 10 < 1 2 ... 7 8 9 10 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#473860 - Wed May 12 2010 03:52 AM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: GauchO]
xl_aslan Offline
Üye
**

her sene her sene hoca değiştirmekten takımda bir sistem bir omurga bir türlü oluşmadı.Bu sene de rijkardın kalıp bir sistem ve omurga oturması için ona bir şans vermeliyiz.Bu verilen şans sadece rijkard'ın şansı değil aslında gs ye verilen bir şans olucaktır.
Takım omurgası ve oyun planı (ligde oynayan tüm yabancılar taktik olmadığını söylüyor) yerleşen bir takımda kimin gelip kimin gittiği önemli değildir.Plan bellidir oynanacak kurgu bellidir ahmet gider mehmet gelir bknz barcelona.

#473863 - Wed May 12 2010 05:30 AM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: GauchO]
al_bundy Offline
Müdavim

Yer: ADANA
İlk Gönderen: GauchO
İlk Gönderen: al_bundy
kesinlikle kalmali....
neden mesela bi anlat renkdaş

o zaman renkdas senin soruna soruyla karsilik verim... neden kalmamali renkdas??? yada gonderirsek kim gelmeli???

f5 macina kadar bi bakalim gsnin oyununa... ligde gol rekoru kirmasi beklenen bi gs vardi... bunun en buyuk nedeni baros gibi hareketli bi forvetin olmasi ve arkadasinda kewell, keita, arda ve daha sonra elanonun cok iyi is yapmasi... ancak baros sakatlandiktan sonra, takimda gol sikintisi olustu... bir donem kewell bu isi ustlendi ve en sonunda o da sakatlandi... buraya kadar hersey gulluk gulistanlik... ligde takim iyi gidiyordu, uefada iyiydik, kupada iyiydik... ancak sakatliklar, formsuzluklar, barostan sonra nondaya bel baglamamiz, ve en onemlisi sezonu erken acmamiz bizi bu duruma soktu...

renkdas simdi sana cok basit bise soleyim rijkaardin sisteminin en onemli bolgesini herkes gibi sende biliyorsun... orta saha... burada ligin basinda uyum saglandi aslina bakarsan... ancak haftalar gectikce eksiklikler bas gostermeye basladi... eger rijkaardi getiriyorsan orta sahaya en az 2 tane oyunun her iki yonunude oynayabilecek oyuncun olmasi lazim... bizde birtek yarim mehmet topal var... yokluktan bi sezon boyunca elano orda oynadi...
ben sana rijkaard basarli demiyorum, ancak baktigin zaman eksikliklerin giderilmesiyle basari getirecektir diyorum...

ayrica renkdas, tamam ucuk bir ornek ancak onumuzde rijkaardli barca ornegi var... yada zamaninda derwall, mustafa denizlili ornek var, fatih terimli ornek var... son 10 yilda ezik dedigimiz f5lileri gectik td degisikliginden... bundan dolayi rijkaar kalmali.... oynatacagi guzel oyundan dolayi rijkaar kalmali.... istikrar istedigim icin rijkaard kalmali.... takimimda vizyon gormek istedigim icin rijkaard kalmali...

evet renkdas ben nedenlerimi siraladim... simdi sira sende!!!!

your nightmare is back again

#473879 - Wed May 12 2010 19:32 PM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: al_bundy]
GauchO Offline
Üye
**

al_bundy renkdaş önce gayet güzel bi dille anlattığın için, güzel bi tartışma ortamı yarattığın için,senin futbol bilgini sorgularım öyle yaparım böyle yaparım bilmem ne demeden görüşlerini anlattığın için çok teşekkür ederim...forumda bölelerini bulmak zor..

önce neden kalmamalı ondan başlayalım renkdaş...ben antalyaspor maçından sonra bi yazı yazmıştım oradada neden kalmaması gerektiğini anlattım onu kopyalıyorum buraya

Öyle müthiiş bi takımız ki ezeli rakibimiz şampiyon yapabilmek için elimizden geleni yapıyoruz...tff'den hakemlerden azizeden daha yardımcıyıs...önce ewimizde 35 metreden gol yiyerek yeniliyoruz...sonra onu takip eden takıma karşı sezonun en iyi futbolunu oynayıp puan kaybettiriyoruz...bu hafta ise antalyaspor'a yenilip bjk'ye 3ncülük şansı weriyoruz...bjk kim?? fenerin şampiyonlukta yarıştığı bursanın bu haftaki rakibi...yani bjk için hiç bi anlamı olmayan bi maça çıkacakken adamlara son bi şans daha weriyoruz ki bu fenere yarıyo...bunları başımızda azize olsa yapamaz utanırr...

Başka bi konu ise reijkaard'a olan güwen...her ne olursa olsun reijkaard ile dewam edilmesinden yanaydım taaa ki son 3 haftada werdiği demeçlerden sonra...öncelikle şundan başlayalım geçen sene 5 tik bu sene 3 üz demekki daha başarılıyız....bu ne demek şimdi,hani biz önümüzdeki 5 kupayada taliptik , hani GALATASARAY için 1cilik hariç diğer sonuçlar başarızlıktı , zaten 4 takımın 1ncilik için mücadele ettiği bi ligde 3ncü yaptım daha ne istiyosanız diyosa bi adam onun GALATASARAY'da işi yoktur çünkü GALATASARAY'ın ne olduğunu amacını bilmiyodur...

Sonra gelelim kadronun kalitesiz olduğuna 105 yıllık tarihte 2000 yılındaki kadro dahil bu kadar yabancı yıldız hiç gördünüz mü?? bu kadar ulusal takımlarda 11 oynayan adamlar gördünüz mü?? kim istedin de olmadı ki?? sen kalitesiz diyosun...sezon başı kötüydü dewre arası gene dünya para werip 3 adam daha aldık ki istediğin 3 adam dahada yetersiz diyosun kim yetersiz sen mi kadro mu??? diye sorarlar adama...hem biz reijkaard'ı yeni yapılanma yeni planlama yapsın diye getirmedik mi??her 6 ayda bir kadroyu yenileyeceksek bu yapılanma nerde???

Ben reijkaard'la dewam edilmesin diyorum çünkü bu adam kendiyle çelişiyo...milli takım stoperlerini yanındakine top atamayan adam benim takımımda oynayamaz diyerek öldüren adam m.topal m.sarp barış ayhan beraber oynatmadı mı ki yanında elano e.çolak otururken??? en azından antalya maçında e.çolak çıkıp gene m.topal'lı m.sarp'lı ne yaptığı hiç belli olmayan barış'lı kadro çıkartmadı mı?? eeee bi yerde yanlış bi yerde sıkıntı yok mu??

Vee en önemlis bence arda konusu...herkesin imrenerek baktığı bu adam hermaçta hırsından formasını kemiren adam şimdi maçları bitsede gitsek diye oynuyo...sen alt yapıdan yetiişmiş bi adamı, belki takımdaki en büyük GALATASARAY'lıyı, şu skıntılı durumdan kurtaramıyosun bi uğraş wermiyosun ıslıklıyolar haklıdırlar diyosun....takımın kaptanını sen motive edemiyosun oynasada oynamasada yıllık 4 milyon kesin parası olan adamı nasıl motive edeceksin ki??

İçimde kalan bikaç şeyi yazıp dökülmek istedim, o gitsin bu gelsin şu gitsin bu gelsincilerden değilim ama reijkaard ile dewam edilmesi için tek sebep eski yaptıklarıysa göndermek içinde sparta roterdam desek yeter herhalde...reijkaard'ın ne sözleri ne yaptıkları ne sahadaki olaylar kalması için bi sebep değil...kısacası reijkaard ile dewam edilmemeli diyorum...

böyle bi yazıydı renkdaş...bundan 3 hafta öncesine kadar böyle bi düşünceye sahip değildim ama reijkaard'ın anlattıkları , yaptıkları bu düşünceleri bende oluşturdu...kim gelsin sorusu ise o bendede muamma...SAYGILAR

#473887 - Thu May 13 2010 04:19 AM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: GauchO]
al_bundy Offline
Müdavim

valla renkdas senin kendine gore dogrularin var benim kendime gore... ama bu tartismayi seviyeli tuttugun icin saoalsin... gorusune saygim sonsuz... ama dedigim gibi umarim rijkaard kalir bi sezon daha... bence onumuzdeki sezon belirleyici olacaktir...

#473957 - Mon May 17 2010 17:16 PM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: al_bundy]
redlion80 Offline
GALATASARYLI OLMAK AYRICALIKTIR
Üye

Yer: İSTANBUL
Bencede Rijkard kalmalı kesinlikle kalmalı

#473958 - Mon May 17 2010 21:01 PM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: redlion80]
mr_yozgatli Offline
Galatasaray delisi
Yeni üye

Yer: Almanya
Kesinlikle kalmali !
Bu sezon Ligimizi tanidi ,sistemini oturtmaya calisti birde futbolcular bu sezon fazla istekli degillerdi sanki bana göre.Isabetli transferlerle takima takviye edip gereksiz, ruhsuz , Formanin hakkini vermeyen futbolcular gönderilmeli.

#473960 - Tue May 18 2010 00:29 AM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: mr_yozgatli]
fuzuly Offline

Dün Bursaspor şampiyon oldu... fenerin toplarından birisi içeri girseydi kazara dahi Daum şampiyon olacaktı omuzlarda gezecekti. Şimdi tefe konuyor.
Peki feneri buraya taşıyan Daum'un dahiliği miydi? Hiç sanmıyorum. Derbiyi kazandıktan sonra yakaladıkları havaydı. Derbiyi biz kazansaydık o inançla o kadar maçı biz kazanırdık. Bursa'nın son haftada rakibi biz olurduk. Rijkaard dahi olurdu. Ama futbol böyle bir adaletsiz oyun işte...
Bu sene bütün sakatlıklar, kötü tesadüfler bizi buldu. Seneye Rijkaard bunlara karşı önlemini alacaktır. Moral motivasyona, inanan oyunculara ve derbi maçlarına daha fazla önem verecektir diye düşünüyorum. Sonuçta Barcelona'nın emanet edildiği bir futbol adamı bizim görebildiğimiz kadar ne olduğunu görebiliyordur diye düşünüyorum ve umudumu yitirmiyorum gelecek sene için...
Rijkaard'a tam destek veriyorum...

#474021 - Thu May 20 2010 16:40 PM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: fuzuly]
AslAnibal Offline
Aslanlar, solucan yemez...
Müdavim

Yer: İstanbul
Rijkaard'ın tabii ki kredisi, geçmiş tecrübe ve başarılarından geliyor... o yüzden ümitli olmak istiyoruz. ama bu sene bazı noktalarda yaptığı şeylerde ne yapmak istediğini anlayabilmiş değilim ki bence o da bilmiyordur gibi geliyor bana.. mesela defanstaki sorunu bir türlü halledemediği gibi milli takımın defans bloku olan bu bloğu da serveti küstürerek bozdu... sonra onun yerine hakan balta çekildi falan... ben tam olarak anlayamadım açıkcası ve sistim sistem dediğimiz noktada da bakıyoruz 4-3-3 denilen sistemde tek forvetle oynarım ben diyor ama sonradan hem jo hem de barosu aynı anda ilk 11'de oynatıyor... falan yani neyse bütün bunlara rağmen kalmalıdır... bugün milan ve inter bu adamı istiyorsa bi bildikleri vardır heralde ya da bütün insanlık toptan bir zihin kaymasına mı yakalandık acaba diye de sorulur...

#474065 - Tue May 25 2010 23:21 PM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: AslAnibal]
GauchO Offline
Üye
**

Brezilya milli takım oyuncusu elano'yu , ligde sadece 1 yarı oynayıp 16 gol atan nonda'yı , gene milli takımın son 6 senedir değişilmezi serweti , we yeni metin oktayımız denilen yetiştirdiğimiz en büyük yetenek arda turan'ı bi kalemde silen taraftarımız , sezon boyu oyuncu kaybetmekten başka hiç bişi yapmayan ne bi sistem oturtan weya ilerisi için hiç bir umut wermeyen , hiç bir sportif başarısı olmayan son 4 haftadan antremana oyuncu dahi çıkartmakta zorlanan reijkaar'ı çılgınlar gibi körü körüne savunuyo...şeytan tüyü bu olsa gerek

Hiç ama hiç umudum yok yeni sezondan...şu müthiş kadroyu 3 ncü zor yaptı sonra kalitesiz dedi ya , hiç bir umudum yok o dakikadan sonra... körü körüne bağlananlarda , adnan polat'da dewre arasına kadar dayanacaktır yoksa kendi gidecek reijkaard yüzünden

#474072 - Wed May 26 2010 15:59 PM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: GauchO]
eray543 Offline

kesinlikle katılıyorum rijkard ın takıma hc faydası yok sadce yabancı oyuncu trasferinde rijkard war diye kolaylık saglyo

#474075 - Wed May 26 2010 23:12 PM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: eray543]
mr_yozgatli Offline
Galatasaray delisi
Yeni üye

Benim anlamadigim webaslanforum ve diger forumlardaki yorumlara bakiyorum,Ayhan , Baris , Sabri,Jo,Elano,Hakan ,Mustafa,Mehmet, Caner,Leo Franco, Aykut vs. (pas yapamiyor,orta yapamiyor gibi)
Futbolcular elestiriliyor Arda bile elestirilerden nasibini almis , yerden yere vuruluyor ama Rijkaard takim kalitesiz dediginde gitsin oluyor .
Ya ben mantiksiz düsünüyorum yada bazilari düsünmeden daha önceden o saydigim futbolcular hakkinda kazma, yararsiz gibi elestirilrini unutmuslar herhalde.

Tekrar fikrimi söyleyecek olursam Transferi Rijkaard'in istegine göre veya söyle söyleyeyim oynatmak istedigi sisteme göre Futbolcularin özel yasantisindan karakterine kadar arastirip transfer edilirse basarili olacaktir.( Gelecek oyuncular basaiya ac, takim oyunu oynayan,
Kisacasi kalmasindan yanayim.

Tarafından düzenlendi mr_yozgatli (Wed May 26 2010 23:15 PM)

#474998 - Thu Jul 22 2010 17:48 PM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: mr_yozgatli]
147black Offline
Yeni üye
**

Yer: Antalya
Bir sezon daha başlamadan heba oldu gitti kesinlikle gönderilmeli...

Geldiği günden beri destek verilmesi gerektiğini düşünüyordum, sabretmeliyiz diyordum ama aklında başarı değil aldığı ücretten başka birşwy olduğunu düşünemiyorum artık...

Hep bekledik bir sistem oturacak 4-3-3 oynayacağız diye ama neredeyse bu sistemi hiç göremedik 4-5-1 den bozma hücümdayken savunması olmayan, savunma yaparken hucümü düşünmeyen garip bir futbol çıktı ortaya...

Resmi maçların başlamasına bu kadar az süre kalmışken futbolcularını kampta bile toplayamadı. Keşke bu sabırı Bülent'e gösterseydik, Abdullah Avcı gibi efendi ne dediğini bilen bir adama gösterseydik takımın Rijkaard ile geçirdiği her dakika zarar olarak bakıyorum artık...

#475002 - Thu Jul 22 2010 19:37 PM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: 147black]
los_galactiGS_07 Offline

Yer: muğla
bülent veya abdullah avcıdan ziyade skibbeye sabır gösterilmeliydi.

#475005 - Thu Jul 22 2010 20:33 PM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: los_galactiGS_07]
vitesang Offline

Renktaşlar Rijkardın bizim gençlere vereceği çokşey war ismi bile bir ağırlık bunu unutmayın ki bu teknik direktör Barcelonanın bugünkü durumunda önemli yerlere sahip kimse demesinki Rijkardsız daha iyi hemde kimsenin gönderemiyeceği oyuncuları gönderdikten sonra diye Guardiola hazr bir altyapıya geldi yaslıları elinden cıkardı peki bu altyapı nasıl oldu birden bire mi tabiki hayr işte bizimde bunu başarmamız lazım Rijkard durmalı ve takım (taraftar ,yönetim)güvenini göstermeli liverpool premier ligde 18 şampiyonluğu olmasına karsın 90 dan beri şampiyon olamıyor ama Benitez 6 yıl çalıştı ve istanbulda kupayı kaldırdı ferguson 86 dan beri man utd de sayısız kupa kaldırdı işte bu nedenlerle durmalı Rijkard.

#475025 - Fri Jul 23 2010 20:08 PM Re:Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: vitesang]
al_bundy Offline
Müdavim

İlk Gönderen: vitesang
Renktaşlar Rijkardın bizim gençlere vereceği çokşey war ismi bile bir ağırlık bunu unutmayın ki bu teknik direktör Barcelonanın bugünkü durumunda önemli yerlere sahip kimse demesinki Rijkardsız daha iyi hemde kimsenin gönderemiyeceği oyuncuları gönderdikten sonra diye Guardiola hazr bir altyapıya geldi yaslıları elinden cıkardı peki bu altyapı nasıl oldu birden bire mi tabiki hayr işte bizimde bunu başarmamız lazım Rijkard durmalı ve takım (taraftar ,yönetim)güvenini göstermeli liverpool premier ligde 18 şampiyonluğu olmasına karsın 90 dan beri şampiyon olamıyor ama Benitez 6 yıl çalıştı ve istanbulda kupayı kaldırdı ferguson 86 dan beri man utd de sayısız kupa kaldırdı işte bu nedenlerle durmalı Rijkard.

aynen renkdas katiliyorum sana... rijkaarda eger sabir gostermezsek kime gostericez... ayrica ben bu sene takimdan daha cok basari bekliyorum acikcasi... f5e karsi o kadar eksik oynamamiza ragmen ozellikle ikinci yari tek kale mac cikardik... rijkaardin bu takima katkisi cok buyuk olacaktir... umarim dedikleri gibi orta sahaya yine yirtici bi adam alirlar... o zaman iste elanodan beklenen verimi alacagimiza inaniyorum ben...

Tarafından düzenlendi 9#Elano (Sat Jul 24 2010 12:18 PM)

#475448 - Sat Aug 14 2010 22:13 PM Re:Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: al_bundy]
yönetici Offline
Üye
**

Yonetime seslenelim, tek bir basari var sampiyonluk, kupa... siralamada 1.lik disindaki her sonuc basarisizliktir.
Feda edilecek bir sezon gecirecek gibi gozukuyoruz, rijkardin kariyerine yazik etmeden gonderip bulent korkmazda oldugu gibi sezonu bitirecek bir teknik adamla devam edelim, ucunculukte basaridir hikayeleriyle avunalim

Yazıklar olsun koskoca ülkede E.Toroglunu dinleyen,benimseyen herkese ve onunla çalışan televizyon ekibine...

#475460 - Sun Aug 15 2010 00:16 AM Re:Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: yönetici]
ONUR1905 Offline
GALATASARAY
Müdavim

Yer: KAYSERİ
oyuncular adam gibi oynamıyorsa (Arda hariç) rijkard ne yapsın

#475474 - Sun Aug 15 2010 15:20 PM Re:Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: ONUR1905]
papaz1905 Offline
Yeni üye

Yer: ıstanbul
İlk Gönderen: ONUR1905
renkdaş ozaman sende bende T. D. lük yapabiliriz..........

#475486 - Sun Aug 15 2010 21:40 PM Re:Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: papaz1905]
yönetici Offline
Üye
**

İlk Gönderen: papaz1905
İlk Gönderen: ONUR1905
renkdaş ozaman sende bende T. D. lük yapabiliriz..........

fikir bu zaten bu oyuncularla rijkarda yazik edilmesin kariyerin basindaki bir baska teknik adam bizi ligde ilk bese tasir, avrupada gruplarda onune geleni devirmesede serefli maglubiyetlerle kendini gelistirir

Yazıklar olsun koskoca ülkede E.Toroglunu dinleyen,benimseyen herkese ve onunla çalışan televizyon ekibine...

#476520 - Wed Oct 20 2010 20:54 PM Re:Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: yönetici]
mr_yozgatli Offline
Galatasaray delisi
Yeni üye

Ve korktugum oldu Frank Rijkaard ile yollar ayrildi bu saat'den sonra Mourinho gelse bile mevcut yönetim varken fazla birsey degismez.
Yabanci futbolcular takir takir parasini alacak , yerlilere gelince oyalanacak senet teklif edilecek böyle oluncada disiplin kalmiyor iste takimda (yerli ,yabanci ayirimi ) gruplasmalar falan.
Hicbir futbolcuyada gercek anlamda söz geciremiyor yönetim .
T.D. en son cözümdür Adnan Polat yönetiminde 5. TD de gitti demekki suc TD'de degilmis.

Tarafından düzenlendi mr_yozgatli (Wed Oct 20 2010 20:54 PM)

Page 9 of 10 < 1 2 ... 7 8 9 10 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı