Webaslan Forum
Page 5 of 10 < 1 2 3 4 5 6 7 9 10 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#458183 - Fri Jun 05 2009 22:58 PM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: Raist]
al_bundy Offline
Müdavim

Yer: ADANA
İlk Gönderen: Raist
İlk Gönderen: al_bundy
hopp lutfen baba seviye dusurmeyelim. ole sazan gibi atlama falan...

Sana demedim zaten.Neyse uzatmayalım..

ok baba. kusura bakma yanlis anlasilma icin:)) bu arada ben zaten senin gorusune bisey diyemem. adi ustunde senin gorusun rijkaard hakkinda. ama adamin kariyeri belli ve herhalde simdiye kadar gelmis en kariyerli adam olmasi ve senin basaracagina simdiden inanmaman beni sasirtti. ondan msj attim. yoksa adami begenmek veya begenmemek senin tercihin.

your nightmare is back again

#458184 - Fri Jun 05 2009 23:03 PM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: al_bundy]
Seradonin Offline
UltrAslan Bakırköy
Üye
**

Yer: İstanbul
Kalitesi tartışılmaz. Yaşı ise gayet iyi. 2 senelik anlaşma bir bakıma kötü. Çünkü 2 senede başarı gelmesi durumunda onu tutmak zor olacaktır. Seneye gerekli transferlerle hem Avrupada hem de ligde fırtına gibi eseceğimizi düşünüyorum. Çünkü Barcelona'nın ardında hedefsiz bir Galatasaraya'a gelecek biri değil.

#458197 - Sat Jun 06 2009 00:07 AM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: Seradonin]
lewo1905 Offline
Üye
**

Yer: izmir
ya haberi duydum ilk başta inanamadım.ama doğruymuş:) umarım başarılı olur en çok sevindiğim nokta gençlere değer vermesi ve peşinden kaliteli yabancıları getirebilecek olabilmesi.umarım herşey güzel olur.

#458202 - Sat Jun 06 2009 00:25 AM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: murat berkay]
malkocoglu_DK Offline
Yeni üye
*

Yer: Danimarka
hayirli olsun insallah bizdede ayni basarilari yakalar.

#458204 - Sat Jun 06 2009 01:01 AM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: malkocoglu_DK]
postman Offline
-----UA-----
Yeni üye
*

Yer: Ankara
"
...
Barcelonada 2003te başlayan yeni dönemin simalarından biri olduğunda hakkında bir acaba vardı. Bir ara düşme hattında dolaşan Katalan devi, İspanyol medyasında unufak edilirken sezon sonunda Real Madridin arkasında elde edilen bir ikincilik vardı. Rijkaard yazı pek uyumadan geçirip takıma Ronaldinho, Deco, Marquez gibi isimleri kazandırırken altyapıdan gelen Valdes, Xavi, Puyol ve Iniestayı takıma monte etmeye başlamıştı. Arka arkaya iki şampiyonluk geldiği gibi kimsecikleri nasip olmayan bir şeye imza atan Rijkaard, Real Madridi Santiago Bernabeuda iki defa devirmeyi başaran teknik direktör olmuştu.
...
"
Ali Murat Hamarat / Goal.com

Bu ve bunun gibi bi kaç yazı daha okuduktan sonra bize çok uygun bi TD olduğuna inancım pekişti. Yönetim bu sefer gerçketen ii iş yaptı. En önemlisi söylenenler doğruysa en başından beri akıllarındaki isim Rijkaard'mış. Hedefe ulaşılması güzel iice ölçlüp tartılıp verilmiş bi karar. Şaşırtmaca işini ii beceriyoruz. Zaten o işi beceremessen Fenevbağçe pusuda bekliyo. Sazan gibi açıklarsan topuz bizde diye daha transfer sezonu açılmadna böyle kaparlar işte laugh politikasız transfer yaptıkları o kadar açık ki laugh

Tarafından düzenlendi postman (Sat Jun 06 2009 01:02 AM)

#458207 - Sat Jun 06 2009 01:27 AM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: postman]
benimdünyam Offline
bir tutkudur galatasaray
Müdavim

Yer: konya
renktaslar öncelikle hayırlı olsun yeni hocamız...

5 sayfalık yorumlardan okuduğum kadarıyla SABIR gösterilmesi konusunda hemfikiriz. ben de kesinlikle aynı kanaatteyim.
ben skibbeye de sabır gösterilmesi gerektiğine inananlardandım.ama bir çok arkadasımız skibbeye değilde daha kaliteli bir hocaya sabır gösterilmeli diyorlardı.bu transferle hepimizin gönlüne göre oldu kanımca.

3 5 haftalık basarısız sonuçlar medya için bulunmaz fırsat olacak ve hmen üzerine gidecekler ama biz sabırlı olmalıyız.bu sezon sampiyon olamasakta sabırlı olmalıyız.

adamın barca da yaptıkları ortada.ikinci senesinde sampiyon olmuş.üçüncü senesinde hem la liga hem de cl şampiyonu olmuş.

demekki sabır gösterebilirsek bu sürece benzer seyler yasanabilir.

#458208 - Sat Jun 06 2009 01:33 AM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: benimdünyam]
benimdünyam Offline
bir tutkudur galatasaray
Müdavim

Yer: konya
birçok spor sitesinde yapılan yorumlarda şu benzetmeler dikkatimi cekti.

aragones ve del bosque gibi olacağını düşünenler var.(f7 ve bjk liler)

ben buna katılmıyorum.del bosque çok kariyerli bir hoca olmasına rağmen ispanya dışına hiç çıkmamış biriydi yanlış hatırlamıyorsam.ve onun için değişik bir ortamdı.zaten türk futbolunu tanıyamadan gittiydi.

aragones ise kariyerine rağmen doymuş biriydi

riijkard hem kariyerli hem de dinamik bir hoca.yani durum aragones ve del bosque den farklı bence.

#458209 - Sat Jun 06 2009 01:42 AM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: benimdünyam]
TaçsızKral Offline
Yeni üye

Riijkard'a kesinlikle sabredilmeli çünkü sabredilmeyi hakeden bir hoca. Geçen sene bizi çalıştıran Skibbe şu an Frankurtta, Almanya 13. sü olan bir takımda. Ben Skibbe'ye sabretmedim çünkü inancım yoktu. Riijkard'da olan bir çok şeyden yoksun bence. Duruş, otorite, karizma, tecrübe, geçmiş, başarı, aldığı para bile. Şimdi Adnan Sezgin çıksın karışsın işine karışabilir mi şimdi Lincoln kafasına göre hareket etsin bakalım Ronaldinho'ya eyvallah çeken adam Lincoln'ü hiç düşünmeden kapı dışa koyar. İşte ben böyle bir hocayla başarı geleceğini düşünüyor ve böyle bir hocaya sabredilmesi gerektiğini her zaman söylüyordum aksi halde Skibbe ye olan sabır boşa bir sabır olacaktı. Çünkü onu savunanlar bile inkar edemezki Skibbe Galatasaray'ı tek başına yönetmiyordu yönetmesine izin vermiyorlardı çünkü güvenmiyorlardı...

Tarafından düzenlendi TaçsızKral (Sat Jun 06 2009 01:43 AM)

#458212 - Sat Jun 06 2009 02:18 AM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: TaçsızKral]
KraL_CimBOM Offline
Anti Ezik TeaM
Yeni üye
**

Yer: İstanbul
yeni direktörümüz tüm camiaya hayırlı olsun..
işte eziklerin forumundan seçmeler biraz eğlenelim moralimiz düzelsin laugh
--------------------------------------------------------------------------------------------------
05.06.2009 12:11 Cuma #3
YAGO
Frank Rijkaard gs de
3 sene şampiyonluk sözü veren başkana öyle misillemeler yapiyolarki sözünü yedirecege benziyor bu hamleler .. acı ama gerçek olan bu gibi

05.06.2009 12:11 Cuma #6
jaunty
Frank Rijkaard gs de
bence buyuk transfer ..tebrik etmek lazim

oziremkan
Frank Rijkaard gs de
adamlar malı götürüyo bizimkilerde tık yok ...daha daum geldi diyemiyoruz birisi cıksın acklasın artık :((

fener.bahce.gol
Frank Rijkaard gs de
ohaaa. inanmam.adamın yıllığı 5 milyon&#8364; nereye alıyolar.

FenerBahçely
Frank Rijkaard gs de
Tebrik Etmek Gerekir Şok Olduk Yani

adurgun
Frank Rijkaard gs de
Tebrikler&#8218; adamlar hem transfer ettiler hem de açıkladılar. Biz birini yapsak ötekini yapamıyoruz. Daum geldi mi gelmedi mi o bile belli değil

fener.bahce.gol
Frank Rijkaard gs de
yuh ya harbiden almışlar ben fotomaç haberi falan sandım.nası vermişler o parayı hayret.bin tane kulüp vardı rijkardın peşinde bula bula gs mi buldu

ersinfb_1907
Frank Rijkaard gs de
Bizimkiler beklesin hala &#8218;bunun böyle olacağı belliydi kovduğu teknik adamı geri getirenler bakalım daha neler yapacak :((

fener.bahce.gol
Frank Rijkaard gs de
moral sıfır.

Serkan Özgüner
Frank Rijkaard gs de
Şaka gibi...

fener.bahce.gol
Frank Rijkaard gs de
hayırsız olsun allah kahretsin moral sıfır

campeones
Frank Rijkaard gs de
Vay be tam adamların yapısına uygun hoca.gs nasıl reijkardı getiriyor aklım almıyor klişe olacak ama bi yerde Daum bi yerde Reijkard çok üzülüyorum.

pks1907
Frank Rijkaard gs de
Bizim sorunumuz para değil asıl sorunumuz insan ilişkileri...kimse ile düzgün dialoğa girmezsen kimsede senin hatırını saymaz herkezle yılardır edilen kavga gürültü sempatiyi azaltınca olacak olan bu ..son yıllarda kimi istedikte transfer edebildik...ne kada rkof adam varsa bizde kadroya bak baktıkca cıldırıyo insan yasin burak ali emreciksin wederson josico maldonado bla bla bla off off neresınden tutsanız elimizde kalıcak bir kadro...

fener.bahce.gol:
Ya bırakın yalan söylemeyi be. yeter artık. 3 sene önce kovduğumuz adamı sanki çok iş yapmış gibi yutturdular bize. elalemin gs si rijkaard ı aldı getirdi. konuştukça batıyoruz. kapatın şu topici de daha fazla rezil olmayalım elaleme. şu eziqlwein teknik direktörlerini futbol adına bana savundurdunuz ya daha ne desem boş. ulan rijkaardı bilmiyosan bari sus adam sansınlar.bize gelse yer gök inlemişti.hatadan yani daumdan dönmek varken elalemin teknikdirektörü için 40 sayfanın üstünde yazı yazmışız bu bile gösterge. kapatın şu topici..

nderingor
Frank Rijkaard gs de
oha!
herif iyiymis ya!
" Barcelona´nın başında 5 sezon kalan ve 2007-2008 sezonunun ardından görevinden alınan Rijkaard&#8218; geçirdiği 5 yıllık sürede Barcelona takımıyla 1 Şampiyonlar Ligi&#8218; 2 lig ve 1 de İspanya Kupası kazandı." :((

nightprince
Frank Rijkaard gs de
Beğendiğim ve başarılı olmasını istediğim bir adamdı. bana göre barçayı barça yapan Ronaldinho ile ikisiydi.
artık başarısızlığı için dua edecem.
kendisini Fenerbahçemizde görmek isterdim ayrıca..

walles85
Frank Rijkaard gs de
Arkadaşlar sadece Rijkaard değil onun yardımcılığına getirilen Johan Neeskens de çok sağlam biri. Sanırım gözden kaçmış ama bu adam tek başına gs veya fenerin başına geçecek kapasitede biri..
Adamlar bu sene sağlam geliyorlar. Kısa ve net

losgalacticos66
Frank Rijkaard gs de
Daumun rijkaard dan daha iyi hoca olduğunu düşünenler var şaka gibi smile smile

mustaine1907
Frank Rijkaard gs de
Bir şeyler olacağı belliydi zaten.gs yönetimi son 3 haftadır tüm suçu üstlenip&#8218;taraftardan özür diliyor ve kendilerini affettireceklerini söylüyordu.
En sonda sezon boyunca futbolda çok başlılık olduğunu(Sikibbe´nin işine karışıp durdular ya)&#8218;bununda bir hata olduğunu itiraf ettiler ve Rijkaard´ı getirdiler.
Beğenmeyenler olabilir ama Turkcell Super Ligi için bence gayet güzel bir transfer.Daha önce bir renkdaş yazmış&#8218;sadece yardımcısı bile bu ligde tüm takımları çalıştırabilecek kapasiteye sahip diye.Aynen öyle.
Her şeyden önce Skibbe ortamındaki ciddiyetsizlik gider bir kere takımlarında.Rijkaard öyle topçuya filan ezdirmez kendini&#8218;bu bizim için handikap.
Geçen sezon boyunca bir çok renkdaş zaten belirtmişti&#8218;bende demiştim;gs´nin kadro kalitesi iyiydi zaten.Şimdi yeni takviyelerde yaparlar büyük olasılıkla.
Uzun lafı kısası&#8218;vakit geçirmenin anlamı yok.Daha transfer döneminin başındayız&#8218;acele etmeyelim hatasına gene düşmeyelim.Teknik direktör&#8218; oyuncu transferleri bitsin&#8218;camia olarak bizde önümüze bakalım.
--------------------------------------------------------------------------------------

#458214 - Sat Jun 06 2009 02:47 AM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: KraL_CimBOM]
LaVioRtH_cL Offline

KraL_CimBOM saol valla gece gece iyi güldüm. laugh

aslına bakarsanız şov daha yeni başladı. böyle büyük teknik adamlar gelirken yönetimden dev transfer bütçesi talep ederler, takıma takviyeler yapabilmek için. uzun lafın kısası taraftarlar rahat olsun, herkes sussun bizi dinlesin önümüzdeki günlerde yıldızlar yolda!

#458215 - Sat Jun 06 2009 02:52 AM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: KraL_CimBOM]
branege Offline
Die For You
Yeni üye

Yer: izmir
Rijkaard takımın başına geldi yaa.. bütün sezon Barosu alıp Yaseri oyuna soksun çıtım çıkarsa... eziklerden olayım..
rüya gibi yaa.... Ribery takıma geri dönse bu kadar şaşırmazdım. Şimdi herkes kombinelere yüklenir inşallahta yönetimin elinde transferler için biraz nakit akışı olur.

#458216 - Sat Jun 06 2009 03:31 AM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: branege]
gambitxx Offline
Müdavim
**

Yer: İzmir
Öncelikle Rijkaard ve Neeskens ikilisine futbol adına tüm yetkiler verilsin,Adnan Sezgin bir koltuğa bağlansın ağzına da koli bandı yapıştırılsın,ekibin isteği doğrultusunda transferler yapılsın ve de en önemlisi bu işin kısa vadeli değil uzun vadeli olduğu tüm taraftarlara bildirilsin biz de her yeni sezon sersem tavuk gibi kim gelecek kim gecelek diye koşuşturmayalım.

#458217 - Sat Jun 06 2009 04:06 AM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: cukurbagliyucel]
IsvicreliAslan91 Offline
Üye
*

abi bari bu adami birakalim isini yapsin... baski gönderin gitsin filan bari bu adamda birakalim...

hayirli olur insallah basarailara imzalar ataraiz isnallah

#458218 - Sat Jun 06 2009 05:10 AM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: IsvicreliAslan91]
rovi5 Offline
Yeni üye
**

Yer: Azerbaycan
önce takimimiza hayirli olsun.Baskani ve Haldun beyi igi is cikartdiklari icin tessekür eder ve tebrik ederim.Ne diyim cook sevindim ve sasirdim.Gazetelerde ismi gecdiyinde yine balooondu
diyordum.
Sezginin ve ya baskasinin Rijkaardin isine burnunu sokacagina da sanmiyorum.

#458219 - Sat Jun 06 2009 06:21 AM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: rovi5]
husnubayrak Offline
Yeni üye

biri beni durdursun...
bugun sınavdan once arkadaş dediki yaa GALATASARAY a barçanın eski hocası gelmiş dedi... bende yok mourinho dedim kafa buldum finalae girdik çıktık uyumuş kalmışım gece haberlerinde gördüm saat 6:30 hala haber okuyorum... yuh yaa... helal olsun ev arkadaşım fenevli eleman kahrından kendini uykuya verdi...
camiamıza hayırlı uğurlu olsun...

#458220 - Sat Jun 06 2009 07:32 AM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: Raist]
Shahin Sharifov Offline
Koyuk
Üye

Yer: Azerbaycan
İlk Gönderen: gambitxx
Nedenini bilmiyorum ama sevmiyorum bu adamı.Başarılı olcağınada inanmıyorum açıkcası.Ama işallah başarılı olurda ben bu laflarımı yer g.t olurum..

Tek diyebileceğim Allahtan yönetimde değilsin hocam smile
Saç modelinden olabilir mi acaba? grin

Yok saçları güzel ya grin Hep istemişimdir öyle saçlarım kıvır kıvır olsun diye ama olmuyo grin Bekleyip görücez bakalım..

raist abi oncen boyle olmayalim.Men uzuldugum nokta son9 senede nerdeyse 9 Td yle calismamiz istikrar yok basari yok.

#458221 - Sat Jun 06 2009 07:47 AM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: Shahin Sharifov]
Scarface Offline
Müdavim
**

Sezon sonunu görmeyi becerirse uzun yıllar daha bizde kalır ama 3 maç üstüste yenilince kesinlike gönderilecek çünkü Türk fubolundaki sistem maalesef böyle

#458225 - Sat Jun 06 2009 08:51 AM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: Scarface]
CimBomAsigi Offline
Üye

Yer: New York
gercekten hayallerin otesinde bir isim getirdi yonetim. tebrikler. buyuk yildiz transferleri beklemiyorum ama iki saglam yabanci da gelir takviye olarak. ama geleceklerden biri RVN olabillir. ilk hedef lig sampiyonlugu ve avrupa ligi. sonrasi icin muthis bir takim kuruluyor. cok sevindirici gelismeler bunlar, umarim boyle devam eder.

#458226 - Sat Jun 06 2009 09:56 AM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: CimBomAsigi]
westsilwer Offline
UltrAslan
Üye
*

Yer: istanbul
rijjkard ın kısa bi acıklaması

ülkemizde del bosqe,aragones gibi dünyaca ünlü TD ler geldi ve basarısız oldular sizinde ününüz kariyeriniz belli..??? ( gazetecinin sorusu )

rijkaard: bunu biliyorum tedbirimi ona göre alacagım ve aynı duruma düsmeyecegim....

bence süper bi soru ve harika bir cevap

#458227 - Sat Jun 06 2009 10:00 AM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: branege]
westsilwer Offline
UltrAslan
Üye
*

Yer: istanbul
İlk Gönderen: branege
Rijkaard takımın başına geldi yaa.. bütün sezon Barosu alıp Yaseri oyuna soksun çıtım çıkarsa... eziklerden olayım..
rüya gibi yaa.... Ribery takıma geri dönse bu kadar şaşırmazdım. Şimdi herkes kombinelere yüklenir inşallahta yönetimin elinde transferler için biraz nakit akışı olur.

linderoth
nonda
lincoln
de sanctis

bu dördü giderse elde zaten transfer iiçin harika bir bütce kalıyor otomatikmen....10_15 kadarda yönetim koyarsa süper transferler yapılır... muhasebesini iyi yapmalılar..

Page 5 of 10 < 1 2 3 4 5 6 7 9 10 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı