yeni direktörümüz tüm camiaya hayırlı olsun..
işte eziklerin forumundan seçmeler biraz eğlenelim moralimiz düzelsin

--------------------------------------------------------------------------------------------------
05.06.2009 12:11 Cuma #3
YAGO
Frank Rijkaard gs de
3 sene şampiyonluk sözü veren başkana öyle misillemeler yapiyolarki sözünü yedirecege benziyor bu hamleler .. acı ama gerçek olan bu gibi
05.06.2009 12:11 Cuma #6
jaunty
Frank Rijkaard gs de
bence buyuk transfer ..tebrik etmek lazim
oziremkan
Frank Rijkaard gs de
adamlar malı götürüyo bizimkilerde tık yok ...daha daum geldi diyemiyoruz birisi cıksın acklasın artık :((
fener.bahce.gol
Frank Rijkaard gs de
ohaaa. inanmam.adamın yıllığı 5 milyon€ nereye alıyolar.
FenerBahçely
Frank Rijkaard gs de
Tebrik Etmek Gerekir Şok Olduk Yani
adurgun
Frank Rijkaard gs de
Tebrikler‚ adamlar hem transfer ettiler hem de açıkladılar. Biz birini yapsak ötekini yapamıyoruz. Daum geldi mi gelmedi mi o bile belli değil
fener.bahce.gol
Frank Rijkaard gs de
yuh ya harbiden almışlar ben fotomaç haberi falan sandım.nası vermişler o parayı hayret.bin tane kulüp vardı rijkardın peşinde bula bula gs mi buldu
ersinfb_1907
Frank Rijkaard gs de
Bizimkiler beklesin hala ‚bunun böyle olacağı belliydi kovduğu teknik adamı geri getirenler bakalım daha neler yapacak :((
fener.bahce.gol
Frank Rijkaard gs de
moral sıfır.
Serkan Özgüner
Frank Rijkaard gs de
Şaka gibi...
fener.bahce.gol
Frank Rijkaard gs de
hayırsız olsun allah kahretsin moral sıfır
campeones
Frank Rijkaard gs de
Vay be tam adamların yapısına uygun hoca.gs nasıl reijkardı getiriyor aklım almıyor klişe olacak ama bi yerde Daum bi yerde Reijkard çok üzülüyorum.
pks1907
Frank Rijkaard gs de
Bizim sorunumuz para değil asıl sorunumuz insan ilişkileri...kimse ile düzgün dialoğa girmezsen kimsede senin hatırını saymaz herkezle yılardır edilen kavga gürültü sempatiyi azaltınca olacak olan bu ..son yıllarda kimi istedikte transfer edebildik...ne kada rkof adam varsa bizde kadroya bak baktıkca cıldırıyo insan yasin burak ali emreciksin wederson josico maldonado bla bla bla off off neresınden tutsanız elimizde kalıcak bir kadro...
fener.bahce.gol:
Ya bırakın yalan söylemeyi be. yeter artık. 3 sene önce kovduğumuz adamı sanki çok iş yapmış gibi yutturdular bize. elalemin gs si rijkaard ı aldı getirdi. konuştukça batıyoruz. kapatın şu topici de daha fazla rezil olmayalım elaleme. şu eziqlwein teknik direktörlerini futbol adına bana savundurdunuz ya daha ne desem boş. ulan rijkaardı bilmiyosan bari sus adam sansınlar.bize gelse yer gök inlemişti.hatadan yani daumdan dönmek varken elalemin teknikdirektörü için 40 sayfanın üstünde yazı yazmışız bu bile gösterge. kapatın şu topici..
nderingor
Frank Rijkaard gs de
oha!
herif iyiymis ya!
" Barcelona´nın başında 5 sezon kalan ve 2007-2008 sezonunun ardından görevinden alınan Rijkaard‚ geçirdiği 5 yıllık sürede Barcelona takımıyla 1 Şampiyonlar Ligi‚ 2 lig ve 1 de İspanya Kupası kazandı." :((
nightprince
Frank Rijkaard gs de
Beğendiğim ve başarılı olmasını istediğim bir adamdı. bana göre barçayı barça yapan Ronaldinho ile ikisiydi.
artık başarısızlığı için dua edecem.
kendisini Fenerbahçemizde görmek isterdim ayrıca..
walles85
Frank Rijkaard gs de
Arkadaşlar sadece Rijkaard değil onun yardımcılığına getirilen Johan Neeskens de çok sağlam biri. Sanırım gözden kaçmış ama bu adam tek başına gs veya fenerin başına geçecek kapasitede biri..
Adamlar bu sene sağlam geliyorlar. Kısa ve net
losgalacticos66
Frank Rijkaard gs de
Daumun rijkaard dan daha iyi hoca olduğunu düşünenler var şaka gibi
mustaine1907
Frank Rijkaard gs de
Bir şeyler olacağı belliydi zaten.gs yönetimi son 3 haftadır tüm suçu üstlenip‚taraftardan özür diliyor ve kendilerini affettireceklerini söylüyordu.
En sonda sezon boyunca futbolda çok başlılık olduğunu(Sikibbe´nin işine karışıp durdular ya)‚bununda bir hata olduğunu itiraf ettiler ve Rijkaard´ı getirdiler.
Beğenmeyenler olabilir ama Turkcell Super Ligi için bence gayet güzel bir transfer.Daha önce bir renkdaş yazmış‚sadece yardımcısı bile bu ligde tüm takımları çalıştırabilecek kapasiteye sahip diye.Aynen öyle.
Her şeyden önce Skibbe ortamındaki ciddiyetsizlik gider bir kere takımlarında.Rijkaard öyle topçuya filan ezdirmez kendini‚bu bizim için handikap.
Geçen sezon boyunca bir çok renkdaş zaten belirtmişti‚bende demiştim;gs´nin kadro kalitesi iyiydi zaten.Şimdi yeni takviyelerde yaparlar büyük olasılıkla.
Uzun lafı kısası‚vakit geçirmenin anlamı yok.Daha transfer döneminin başındayız‚acele etmeyelim hatasına gene düşmeyelim.Teknik direktör‚ oyuncu transferleri bitsin‚camia olarak bizde önümüze bakalım.
--------------------------------------------------------------------------------------