Webaslan Forum
Page 4 of 10 < 1 2 3 4 5 6 ... 9 10 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#458154 - Fri Jun 05 2009 20:52 PM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: Seradonin]
Shahin Sharifov Offline
Koyuk
Üye

Yer: Azerbaycan
evet imzalar atildi yarin amsterdama gidecek 3 gun icinde geri gelecek ve calismalara baslayacak kendileri.Futbolcularla verilen ilgili sorulara hnuz buna cevap vermek erken dedi.Tabiki uzun bir kamp donemi gecirecegiz.tum oyuncularini gorme sansida olucak.Europa Leaugeye 2 ci turdan basliyoruz.Dogru takimlar hepsi bizden 5-6 gomlek asagi.Insallah sansizlik felan olmaz bu turlari gecelim adamda kampda takimini gorsun transferini yapsin.bence bu sene sonuc ne olrsa olsun sabr edilmesi gerekir.bencde oyle olucaktir.Bu isimin getirlimeside bu yuzden

#458155 - Fri Jun 05 2009 20:53 PM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: Seradonin]
88A88 Offline
Bodom Beach Terror
Üye
*

Neeskens mükemmel bir yardımcı.

Rijkaard-Neeskens ikilisinin taktik, teknik, hücüm futbolu konusunda yapacağı ortaklık, Galatasaray adına ve Türk Futbolu adına bir devrim olacak ve bu devrimin en büyük kazananı Galatasaray olacak...

#458156 - Fri Jun 05 2009 20:55 PM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: Seradonin]
sems Offline

Yer: istanbul
İNANILMAZ BİR TRANSFER. GERÇEK RÜYALARIN BAŞLANGICI.

birkaç hafta önce fb ile anlaşacağını duyduğumda sinirden nerdeyse kapı pencere kırıyodum.

Rijkaard'ın Barcelona'ya oynattığı futbol her zaman hayranlık uyandırmıştı. Takıma birkaç takviye ile müthiş günler göreceğimize gönülden inanıyorum. Sadece birkaç takviye ve sabır gerekli.

HOŞGELDİN -----"Frank Rijkaard"-----

#458158 - Fri Jun 05 2009 21:16 PM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: sems]
Raist Offline
S.Adebisi
Müdavim
**

Yer: Gabar Dağları
Ben bu yönetime diyecek bi laf bulamıyorum.Galatasaray'ın başında görmek isticeğim en son hoca belkide.Neyse işallah hayırlısı olur..

#458159 - Fri Jun 05 2009 21:20 PM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: 88A88]
mania Offline
Üye
**

İlk Gönderen: 88A88
Neeskens mükemmel bir yardımcı.

Rijkaard-Neeskens ikilisinin taktik, teknik, hücüm futbolu konusunda yapacağı ortaklık, Galatasaray adına ve Türk Futbolu adına bir devrim olacak ve bu devrimin en büyük kazananı Galatasaray olacak...

harika bir ikili mukemmel olcak kesinlikle mukemmel..

bu arada f5 sekiztaşlılar kıskanclıklarından nasıl nasıl çatlıyorlar :))))

#458160 - Fri Jun 05 2009 21:23 PM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: mania]
mania Offline
Üye
**

yönetimi takdir etmemek mumkun mu :))) herşey guzel bakalım transferler ne olcak onu beklemeye geldi sıra

#458162 - Fri Jun 05 2009 21:32 PM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: Raist]
al_bundy Offline
Müdavim

Yer: ADANA
İlk Gönderen: Raist
Ben bu yönetime diyecek bi laf bulamıyorum.Galatasaray'ın başında görmek isticeğim en son hoca belkide.Neyse işallah hayırlısı olur..

yok artik lebron james. asil ben sana dicek laf bulamiyorum... kimi getirseydi renkdas???

your nightmare is back again

#458163 - Fri Jun 05 2009 21:35 PM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: Raist]
Shahin Sharifov Offline
Koyuk
Üye

Yer: Azerbaycan

sakami gercek mi yazdigin raist abi

#458164 - Fri Jun 05 2009 21:34 PM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: al_bundy]
Raist Offline
S.Adebisi
Müdavim
**

İlk Gönderen: al_bundy

yok artik lebron james. asil ben sana dicek laf bulamiyorum... kimi getirseydi renkdas???

Beğenmek zorundamıyım ? Rijkardd'ı taa Barcelona zamanında beri sevmem ve iyi bi hoca olduğuna inanmıyorum.Kimse sazan gibi atlamasın.Sen beğenirsin ben beğenmem..

#458165 - Fri Jun 05 2009 21:37 PM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: Shahin Sharifov]
Raist Offline
S.Adebisi
Müdavim
**

İlk Gönderen: Shahin Sharifov

sakami gercek mi yazdigin raist abi

Son derece ciddiyim Şahin'cim..

#458166 - Fri Jun 05 2009 21:39 PM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: Raist]
gambitxx Offline
Müdavim
**

Yer: İzmir

Beğenmek zorundamıyım ? Rijkardd'ı taa Barcelona zamanında beri sevmem ve iyi bi hoca olduğuna inanmıyorum.Kimse sazan gibi atlamasın.Sen beğenirsin ben beğenmem..

Tabi ki herkes beğenmek zorunda değil ama nedenini merak etmedik değil hani?

Tarafından düzenlendi gambitxx (Fri Jun 05 2009 21:39 PM)

#458168 - Fri Jun 05 2009 21:41 PM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: gambitxx]
Raist Offline
S.Adebisi
Müdavim
**

Nedenini bilmiyorum ama sevmiyorum bu adamı.Başarılı olcağınada inanmıyorum açıkcası.Ama işallah başarılı olurda ben bu laflarımı yer olurum..

Tarafından düzenlendi Ali_Cetiner (Sat Jun 06 2009 09:52 AM)

#458169 - Fri Jun 05 2009 21:44 PM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: Raist]
gambitxx Offline
Müdavim
**

Yer: İzmir
Nedenini bilmiyorum ama sevmiyorum bu adamı.Başarılı olcağınada inanmıyorum açıkcası.Ama işallah başarılı olurda ben bu laflarımı yer g.t olurum..

Tek diyebileceğim Allahtan yönetimde değilsin hocam smile
Saç modelinden olabilir mi acaba? grin

#458170 - Fri Jun 05 2009 21:46 PM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: gambitxx]
Raist Offline
S.Adebisi
Müdavim
**

İlk Gönderen: gambitxx
Nedenini bilmiyorum ama sevmiyorum bu adamı.Başarılı olcağınada inanmıyorum açıkcası.Ama işallah başarılı olurda ben bu laflarımı yer g.t olurum..

Tek diyebileceğim Allahtan yönetimde değilsin hocam smile
Saç modelinden olabilir mi acaba? grin

Yok saçları güzel ya grin Hep istemişimdir öyle saçlarım kıvır kıvır olsun diye ama olmuyo grin Bekleyip görücez bakalım..

#458171 - Fri Jun 05 2009 21:47 PM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: Raist]
E05 Offline
Üye

Yer: DK
Renkdaslar, Frank Rijkaardin kariyeri tartisilmaz ..
Ama biz yinede buyuk konusmayalim.. ne olur ne olmaz., insallah kulubumuz icin hayirli olur.. ama simdiden buyuk konusmamak lazim.. fenevlilerin halini gorduk adamlar ispanyayi sampiyon yapan adami getirdiler, sonuc husran..
Unutmayalim ki, hersey teknik direktorde bitmiyor, insallah bizim oyuncularda gelecek sezon kendilerini toparlarlar, insallah 2008-2009'daki gibi bir sezon birdaha yasamayiz ..

Insallah Frank Rijkaard kulubumuz icin hayirli olur.. smile

#458172 - Fri Jun 05 2009 21:54 PM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: E05]
88A88 Offline
Bodom Beach Terror
Üye
*

Herkesin fikrine sonsuz saygı duymak lazım. Sonuçta hepimiz demokratik bir toplumun demokratik bireyleriyiz. Raist arkadaşımız kendince başarılı olmakta zorlanacağını düşünmüş, ki olamayabilir de.

Ben daha çok Rijkaard'ın Galatasaray takımına kazandıracakları ile ilgileniyorum. Neeskens'İn bu klüp için verebileceklerini düşünüyorum. Bütün takımlar başarısız dönemlerden geçer. Bizde bu sene başarısız olabiliriz. 1 senemiz çöpe gidebilir.FAKAT;

Rijkaard-Neeskens ikilisi ile olan birlikteliğimiz en az 2,5-3 sene sürmeli. ÇÜNKÜ BU ZAMANIN SONUNDA TÜRK FUTBOLUNUN FİZİKİ YAPISI İLE SENTEZLEN BİR TOTAL FUTBOL ANLAYILIŞI VE BU İKİLİNİN GETİRECEKLERİ YENİLİKLER İLE GALATASARAY 10-15 YIL BOYUNCA TSL VE AVRUPA'DA SÖZ SAHİBİ OLACAK. ÇÜNKÜ ŞU ANDA HEPİMİZİN GIPTA İLE BAKTIĞI BARCELONA RİJKAARD'IN BAŞLATTIĞI VE 4-5 YIL SÜREN BİR FUTBOL DEVRİMİNİN ÜRÜNÜ. BİR GENERAL'İN HER SAVAŞI KAZANMASINI BEKLEYEMEYİZ. RİJKAARD İLE KAYBETTİĞİMİZ BAZI ŞEYLER OLACAK. ANCAK KAZANÇ ÇOK ÇOK BÜYÜK OLACAK...

O yüzden başarısızlık sonuçlanması son derece doğal bir beklenti. Ama kazanç hayal edebileceğimiz boyutların ötesinde olacak...

#458174 - Fri Jun 05 2009 21:58 PM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: 88A88]
Raist Offline
S.Adebisi
Müdavim
**

Yıllık alacağı ücret hakkında bi açıklama varmı ya ? Hiç bi yerde göremedimde..

#458177 - Fri Jun 05 2009 22:17 PM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: Raist]
MesMes Offline
Üye
**

Yer: Hannover
henüz yok ama 3 ila 3,5 arasindadir.. euro tabi wink

ilk seferde kulaga cok gelsede lincolne verdiklerimiz aklima geliyor.. lincoln o kadar paraya karsilik ne verdi cimboma? rijkaard ilk günden prestij, heyecan ve umut verdi..

ISTE TARIH! ISTE GERCEKLER!

Sadakat, Basari ve Asalet...

#458179 - Fri Jun 05 2009 22:26 PM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: Raist]
al_bundy Offline
Müdavim

Yer: ADANA

hopp lutfen baba seviye dusurmeyelim. ole sazan gibi atlama falan...

your nightmare is back again

#458180 - Fri Jun 05 2009 22:29 PM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: al_bundy]
Raist Offline
S.Adebisi
Müdavim
**

hopp lutfen baba seviye dusurmeyelim. ole sazan gibi atlama falan...

Sana demedim zaten.Neyse uzatmayalım..

Page 4 of 10 < 1 2 3 4 5 6 ... 9 10 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı