Açıkçası Rijkaard tercihine şaşırıdığımı itiraf etmeliyim...
Yönetimin son günlerde yaptıklarından oldukça şikayetçiydim ve sorumsuz davrandıklarını düşünüyordum. Bu hamleleri tam anlamıyla "şapkadan tavşan çıkarmak" oldu. Son dönemlerde eleştirdiğim Adnan Polat'ı kutlarım, Haldun abiye ise sevgilerimi sunarım...
Yeni bir sayfa açılıyor Galatasaray tarihinde. Total Futbol anlayışını içinden büyümüş bir TD ve Yardımcı. Ayrıca oldukça kariyerli, isim yapmış isimler. Galatasaray en başından beri desteklediğim 4-1-2-2-1 sistemi ile oynayacak artık (diye umud ediyorum

), Rijkaard'ın ünü ile transfer borsasında Galatasaray daha sağlam bir yer edinecek (Ahh bir de şu maliyemiz biraz daha düzgün olsa)...
Ben bu son hareketten sonra en olamayacak olarak nitelendirilen transferlerin olabileceğine inanmaya başladım...
EN SEVİNDİĞİM OLAY İSE YONETİMİN, ÖZELLİKLE ADNAN SEZGİN'İN RIJKAARD VE YARDIMCISI NEESKENS ÜZERİNDE RAHAT BİR ŞEKİLDE OTORİTE KURAMAYACAK OLMASI VE TRANSFERDE ARTIK RIJKAARD'IN SÖZÜNÜN GEÇECEK OLMASI...
Bu son yazdığım Galatasaray açısından yeni bir çaüın başlangıcı olacaktır...
Rijkaard'a ve Neeskens'e yeni görevlerinde başarılar dilerim. Sizlerin de yazdığı gibi sabretmek çok önemli artık...