Webaslan Forum
Page 3 of 10 < 1 2 3 4 5 ... 9 10 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#458123 - Fri Jun 05 2009 16:52 PM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: cukurbagliyucel]
shiroi_ch Offline
Üye

Yer: İzmir
İlk Gönderen: cukurbagliyucel
van der vaart

bugün van der vaart ismini 3 kişiden daha duydum. yok canım diyorum ama herkesten de çıkınca acaba mı diyom? off sezon bizim için iyi başladı bakalım... smile
frank 17.30da havaalanında olacakmış...

#458125 - Fri Jun 05 2009 16:54 PM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: cukurbagliyucel]
gambitxx Offline
Müdavim
**

antu önce mehmet topuz sonra da Rijkaard transferleri ile kapandı,bu gidişle bu yaz antuya girip eğlenemeyeceğiz,antu yönetimine sitemlerimi gönderiyorum smile

#458126 - Fri Jun 05 2009 16:58 PM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: gambitxx]
ultraking Offline
Üye
**

Yer: istanbul
Bir çok teknik adamın adı ortalıkta dolanırken bir anda Frank Rijkaard'ı takımın başına getiren Galatasaray UEFA'da da manşet oldu. Dünya basını "son dakika" spotlarıyla Galatasaray'ın Rijkaard ile anlaşmasını yazarken efsane Hollandalı'nın kariyerinden örneklere yer verildi.

Avrupa futbolunun patronu UEFA'nın yanı sıra önde gelen Reuters, AFP ve DPA gibi ünlü haber ajansları da "Galatasaray Rijkaard'ı takımın başına getirdi" diyerek bu haberi dünyaya servis etti. İngiliz ve İspanyol basını da Barcelona'nın eski çalıştırıcısının Galatasaray ile anlaşmasına internet sitelerinde geniş yer ayırdı.

Marca: "Galatasaray'ın yeni hocası Rijkaard" derken, Sport Gazetesi de "Son Dakika: Rijkaard Galatasaray'da!" ifadesini kullandı.

Tarafından düzenlendi Ali_Cetiner (Fri Jun 05 2009 20:10 PM)

#458127 - Fri Jun 05 2009 17:07 PM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: ultraking]
uA_f@tih Offline
Müdavim
**

Yer: Ĩڪے†...
Sabredelim hep beraber sabredelim..Bi senede rijkardı da yemeyelim.. 2010-2011 sezonunda aslantepeyi rakiplere kabusa cevirelim..

Yönetime gerçekten ayrı bi parantez açmak istiyorum geçen sezon bazı hataları oldu ama gerçekten taraftarı anlayan bi yönetimimiz var hatalarından da geçerli dersleri çıkarmışlar..Bizi güzel günler bekliyor Allah'ın izniyle..

REKLAM YAPMAK YASAKTIR !

Sen Şampiyon Olmasanda..
Kupaları Almasanda
Fenere de Koymasan da
Seviyoruz İşte Varmı Diyeceğin!

#458128 - Fri Jun 05 2009 17:09 PM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: ultraking]
Hades Offline
GERCEKLERİ TARİH YAZAR TARİHİDE GALATASARAY
Yeni üye
*

kralını aldık kralını hala inanamıyorum yHA. DAUMLA franck rıjark arasında farklar. biri kokainci. birinin avrupada başarısı yoq biri avrupa şampiyonu rıjarkd geldi ve gelir gelmez bonusu daumunuda getirdi .. fenerlilere gene bize hüsran şarkısnı yolluyoruz.

#458129 - Fri Jun 05 2009 17:26 PM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: Hades]
ultraking Offline
Üye
**

Burada işyerimde eziklerin tarafarları var. inanın onlara diyorum ki bilin bakalım kimi aldık diye sordum. Dünya ayağa kalktı dedim tahmin edin bakalım diye. Ferguson dediler, capelloya kadar dediler ama Rijcard deyince surat ifadelerini görmenizi çok isterdim. İşte bu bana yetti arkadaşlar. Başlangıç için bu yetti. Gerisi sabırla destek vermeye kaldı. Onuda herbir galatasaraylı yapacaktır. Kusura bakmayın yeni bir tartışma başlatamak için söylemiyorum. Skibbeye hiç sabır göstermedim. Çünkü ne olduğu bellisiz bir hoca. Ne yaptıda ne yapacaktı. En azından ne olduğunu bildiğimiz bir prestijli TD var şuan takımımızın başında. Buarada akşam uçağıyla burda oluyor, imza töreni için. Heyt be yavrum. Valla çok sevindim ya.....

#458130 - Fri Jun 05 2009 17:36 PM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: murat berkay]
MesMes Offline
Üye
**

Yer: Hannover
yanlis teknik direktör getirdi diye kimse elestiremez yönetimi bence.. harbiden sasirdim..

ISTE TARIH! ISTE GERCEKLER!

Sadakat, Basari ve Asalet...

#458133 - Fri Jun 05 2009 17:58 PM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: MesMes]
xl_aslan Offline
Üye
**

bizde herşeyi bilen çoktur onlar eleştirecek bir şey mutlaka bulur.

#458134 - Fri Jun 05 2009 18:03 PM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: MesMes]
88A88 Offline
Bodom Beach Terror
Üye
*

Açıkçası Rijkaard tercihine şaşırıdığımı itiraf etmeliyim...

Yönetimin son günlerde yaptıklarından oldukça şikayetçiydim ve sorumsuz davrandıklarını düşünüyordum. Bu hamleleri tam anlamıyla "şapkadan tavşan çıkarmak" oldu. Son dönemlerde eleştirdiğim Adnan Polat'ı kutlarım, Haldun abiye ise sevgilerimi sunarım...

Yeni bir sayfa açılıyor Galatasaray tarihinde. Total Futbol anlayışını içinden büyümüş bir TD ve Yardımcı. Ayrıca oldukça kariyerli, isim yapmış isimler. Galatasaray en başından beri desteklediğim 4-1-2-2-1 sistemi ile oynayacak artık (diye umud ediyorum smile ), Rijkaard'ın ünü ile transfer borsasında Galatasaray daha sağlam bir yer edinecek (Ahh bir de şu maliyemiz biraz daha düzgün olsa)...

Ben bu son hareketten sonra en olamayacak olarak nitelendirilen transferlerin olabileceğine inanmaya başladım...

EN SEVİNDİĞİM OLAY İSE YONETİMİN, ÖZELLİKLE ADNAN SEZGİN'İN RIJKAARD VE YARDIMCISI NEESKENS ÜZERİNDE RAHAT BİR ŞEKİLDE OTORİTE KURAMAYACAK OLMASI VE TRANSFERDE ARTIK RIJKAARD'IN SÖZÜNÜN GEÇECEK OLMASI...

Bu son yazdığım Galatasaray açısından yeni bir çaüın başlangıcı olacaktır...

Rijkaard'a ve Neeskens'e yeni görevlerinde başarılar dilerim. Sizlerin de yazdığı gibi sabretmek çok önemli artık...

#458135 - Fri Jun 05 2009 18:12 PM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: 88A88]
ultraking Offline
Üye
**

İlk olarak galatasaray zaten avrupada tanınan bir takım ama Rijcard ile birlikte Lüks bir vitrine sahip oldu. Sürekli avrupa basınında bir sebeple yer alacak. Buda galatasarayın reklamını fazlasıyla yapacak anlamına geliyor.
İkinci olarak, Galatasaryımızın yapacağı transfer görüşmelerinde elimizde çok önemli bir silahımızı olacak. Gelecek yabancı futbolcu belki tereddüt bile etmeyecek. Çünkü kaliteli bir adamın himayesinde çalışacakBuda birkez düşündürecek. Yani bu işin artıları çok.

#458138 - Fri Jun 05 2009 18:33 PM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: ultraking]
İskender Türk Offline
Üye
**

Yer: Uşak
Rıjkaard İstanbuldaaaa

Tarafından düzenlendi İskender Türk (Fri Jun 05 2009 19:34 PM)

#458141 - Fri Jun 05 2009 19:25 PM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: İskender Türk]
suskun Offline
Müdavim

inanamıyorum ya daha düne kadar dalga geçiyordum rijkaard kim bize gelir mi diye çok şaşırdım..
yönetimi tebrik ediyorum.. umarım hayırlı olur..

#458142 - Fri Jun 05 2009 19:29 PM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: İskender Türk]
Shahin Sharifov Offline
Koyuk
Üye

Yer: Azerbaycan

raykard istanbulda

#458144 - Fri Jun 05 2009 19:38 PM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: murat berkay]
ogzhnavc Offline

Yer: beylikdüzü
inşallah galatasarayımız için başarılı bir tek. direktör olur...

#458145 - Fri Jun 05 2009 19:56 PM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: ogzhnavc]
Shahin Sharifov Offline
Koyuk
Üye

Yer: Azerbaycan

Frank raykard Polat residans Otele giris yapti.Saat 20 de imza atilacak ve basin toplantisi duzenlenecek.Ardindan.Floryaya gecip orda Adnan Sezginle kamp programini goruseceklermis.ntvsporda gecen haber boyle

#458146 - Fri Jun 05 2009 20:12 PM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: Shahin Sharifov]
ekolizer Offline
Yeni üye

tahminmce bu sene hollanda ekolu olcak bu yusden buyuk ihtimalle rud van nistelrooy u da alabilris :::::inş...

#458148 - Fri Jun 05 2009 20:21 PM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: ogzhnavc]
MesMes Offline
Üye
**

Yer: Hannover
basarisiz olursa kimse niye getirdi demesin yönetime..

ISTE TARIH! ISTE GERCEKLER!

Sadakat, Basari ve Asalet...

#458149 - Fri Jun 05 2009 20:25 PM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: MesMes]
GüLsah Offline
Kahrolsn Pkk
Yeni üye

Yer: BaşkenT
inş hayrılı olur..

ilk duydumda ınanmadım ama resmı sıteden ögrenıce.. smile
Zaferlerin Mekanı.
Her Köşende Bir Anın Var,

Hüzünler Ve Mutluluklar,
Gözümde Yaş kalbimde Sızı
Zaman Ayrılık Zamanı..

Abimden Miras Bu Sevda . .

#458151 - Fri Jun 05 2009 20:40 PM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: GüLsah]
gambitxx Offline
Müdavim
**

Yardımcılığını Neeskens yapacakmış,aman Allahım,bu daha da önemli bir haber aslında.
Kimse kusura bakmasın da sene ortasında birkaç kötü skor yada yanlışında bu teknik heyete konuşan olursa çok sakin davranamayabilirim grin

#458153 - Fri Jun 05 2009 20:44 PM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard [Re: gambitxx]
Seradonin Offline
UltrAslan Bakırköy
Üye
**

Yer: İstanbul
Adımızın hala büyük olduğunun kanıtıdır. Umarım yeniden avrupaya damgamızı vuracak başarılar alırız. Şimdi sıra gerekli yerlere gerekli transferleri yapmak olacaktır. Saviola gelirse hiç şaşırmam.

Page 3 of 10 < 1 2 3 4 5 ... 9 10 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı