Webaslan Forum
Page 9 of 22 < 1 2 ... 7 8 9 10 11 ... 21 22 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#445196 - Mon Jan 05 2009 22:15 PM Re: İşte Aslantepe Çalışmaları [Re: UltrAslanSibirya]
al_bundy Offline
Müdavim

Yer: ADANA
İlk Gönderen: UltrAslanSibirya
arkadaslar merhaba
benı en cok merak ettıren konu belkı stadımızın bıraz eskımesı belkıde eskı baskanımız Ozhan Canaydının dedıgı gıbı evınde lıgtvsı en cok olan taraftarın Galatasarayda olması nedenı ıle 23.000 kısılık Alısamıyen stadımızı hıcbır sezon tum maclarda full gormedım her sezon Avrupa ve derbı maclarında fulluyoruz ve sampıyonluga yaklastıgımız sezonların son 4-5 maclarında fulluyoruz pekı 23.000 kısılık Alısamıyenı dolduramayan taraftarımz 52.000 kısılık Aslantepeyı doldurabılecek mı ? hadı dıyelım gecen senelerde her sezon aynı futbolcular ve bu senekılere oranla kalıtesı dusuk yabancılarımız vardı ondan dolduramıyorduk ama bu sene Galatasaray tarıhının en sohretlı yabancılarına sahıbız ama yıne stadımız full cekmıyor yıne belırgın bosluklar oldugu goze carpıyor sızce haksızmıyım ? stadı tam doldurabılıp dolduramayacagımız konusunda benım gıbı yada benden farklı dusunen arkadaslarımız varsa fıkırlerını lutfen paylassınlar

renkdaş avrupa maçlarında stad full çekiyor. normal lig maçlarındada eski açıkta unilerinde çoğunluğunu oluşturduğu bir grup var ve eski açık genelde ful oluyor, kapalıda alt tarfında gözle görülür boşlular oluyor ve yeni açıkta. yani yine ortalama 16000-17000 kişiye oynuyoruz. tabi bunların sebepleri var. genelde bu boşluklar kötü hava koşullarında oluşuyor. yağmur ve kar yağdığında yada aşırı soğuklarda taraftarlar evlerinde izlemeyi tercih ediyorlar. yeni stad bu kötü hava koşullarınıda ortadan kaldıracaktır. ayrıca stadın yeni olması ayrı bir cazibe olacaktır.
ayrıca bu taraftar iyi havalarda olimpiyatta bile 40000in altına oynamamıştır. satdın doluluğudan problem oluşacağını sanmam ama önemli olan 365 gün kullanım

your nightmare is back again

#445210 - Tue Jan 06 2009 03:52 AM Re: İşte Aslantepe Çalışmaları [Re: al_bundy]
branege Offline
Die For You
Yeni üye

Yer: izmir
MANU bilgilerini http://www.manutd.com/ kendi sitelerinden aldım isterseniz bakabilirsiniz ama %98 ortalama ile oynama nedenleri tartışmasız ucuz bilet... bu arada bizim aslantepede özellikle ilk sene mutlaka kapalı gişe oynayacağımızı düşünüyorum smile

ben izmirdeyim ve çevremde aslantepe'nin ilk senesinde kombine bilet almak isteyen arkadaş, eş-dost kaynıyor... ben o stadın ilk sene full çekeceğine eminim ta bi abartılı bilet fiyatı çekmezlerse...

#445211 - Tue Jan 06 2009 05:29 AM Re: İşte Aslantepe Çalışmaları [Re: branege]
gambitxx Offline
Müdavim
**

Yer: İzmir
İlk Gönderen: branege
MANU bilgilerini http://www.manutd.com/ kendi sitelerinden aldım isterseniz bakabilirsiniz ama %98 ortalama ile oynama nedenleri tartışmasız ucuz bilet... bu arada bizim aslantepede özellikle ilk sene mutlaka kapalı gişe oynayacağımızı düşünüyorum smile

ben izmirdeyim ve çevremde aslantepe'nin ilk senesinde kombine bilet almak isteyen arkadaş, eş-dost kaynıyor... ben o stadın ilk sene full çekeceğine eminim ta bi abartılı bilet fiyatı çekmezlerse...

Kombineler ile ilgili bir yazı okumuştum birkaç ay önce,şu anda ASYde kombinesi olan bir taraftarın yazısıydı,Aslantepe'deki kombine fiyatlarının uçukluğundan bahsediyordu,merakla bekliyorum kombine fiyatlarını,mutlaka ASY'den fazla olacaktır ama ne kadar olabilir bekleyip göreceğiz.
Stad bittiğinde daha 25000 kişilik stadı dolduramıyor diyen fenerlilerin yüzlerini de göreceğiz bakalım,kim nereyi dolduruyor.

#445228 - Tue Jan 06 2009 17:43 PM Re: İşte Aslantepe Çalışmaları [Re: gambitxx]
CimBomAsigi Offline
Üye

Yer: New York
bence yonetim kombine fiyatlarini Sami Yen ile asagi yukari ayni tutmali ki en az 40,000 kombine satalim ilk senemizde. ben bile yurt disinda yasamama ragmen Ali Sami Yen fiyatlarindan kombine almaya raziyim. varsin senede 1 mac izleyeyim, ama gelecek senelerde kombine aliminda oncelik hakkim olsun. cok yuksek kombine fiyatlari seyircinin daha maca gelmeden ayaginin kesilmesine sebep olabilir.

#445233 - Wed Jan 07 2009 00:28 AM Re: İşte Aslantepe Çalışmaları [Re: CimBomAsigi]
al_bundy Offline
Müdavim

İlk Gönderen: CimBomAsigi
bence yonetim kombine fiyatlarini Sami Yen ile asagi yukari ayni tutmali ki en az 40,000 kombine satalim ilk senemizde. ben bile yurt disinda yasamama ragmen Ali Sami Yen fiyatlarindan kombine almaya raziyim. varsin senede 1 mac izleyeyim, ama gelecek senelerde kombine aliminda oncelik hakkim olsun. cok yuksek kombine fiyatlari seyircinin daha maca gelmeden ayaginin kesilmesine sebep olabilir.

yapma renkdaş ben kombinelerin artmasından yanayım. çünkü çokdaha iyi bir stadda oynayacağız. ayrıca zaten kombineler çıktığından itibaren kısa zamanda tükeneceğinen eminim. zaten yönetim loca ve vip tribün biletlerini stad bitmeden satmayı düşünüyormuş...

#445259 - Wed Jan 07 2009 18:30 PM Re: İşte Aslantepe Çalışmaları [Re: al_bundy]
CimBomAsigi Offline
Üye

sami yen'de 13-14 bin seyirciye oynamaktan gozum korktugu icin yeni statda da kombineler beklendigi kadar satilmaz diye korkuyorum acikcasi. sanirim sami yen'de 8-9 bin civari kombine satildi. istiyorum ki aslantepe'de 40-45 bin satilsin en az. ne diyelim, yonetim ne kadar fiyat koyarsa koysun almak boynumuzun borcu olsun :))

#445297 - Fri Jan 09 2009 00:18 AM Re: İşte Aslantepe Çalışmaları [Re: CimBomAsigi]
FTH1905 Offline
Müdavim
**

Yer: aNKaRa
sami yen'de 13-14 bin seyirciye oynamaktan gozum korktugu icin yeni statda da kombineler beklendigi kadar satilmaz diye korkuyorum acikcasi. sanirim sami yen'de 8-9 bin civari kombine satildi. istiyorum ki aslantepe'de 40-45 bin satilsin en az. ne diyelim, yonetim ne kadar fiyat koyarsa koysun almak boynumuzun borcu olsun :))

dünaynın her yerinde yeni stadı olan takımlar daha çok kombine ve bilet satıyor...fb nin eski stadı varken onlarda 8-9 bine oynuyormuş böyle bi şey duymuştu...tabi bilet fiyatlarıda önemli yeni stat yaptık diye fiyatları uçururlarsa hata yaparlar...bide 52 bin kişilik statta 10 bin kişiye oynarsakta kepazelik olur....

#445305 - Fri Jan 09 2009 02:10 AM Re: İşte Aslantepe Çalışmaları [Re: FTH1905]
branege Offline
Die For You
Yeni üye

Arkadaşlar rahat olun 15 milyonluk İstanbulda yeni stad ile birlikte yeni bir taraftar profilinin oluşacağına eminim. 10 bin kişiye oynayan fener şimdi 40 bine oynuyor Galatasaray da fiyatlar aynı kalsın 45 bin ortalama yaparız. Yeni stad ile birlikte yeni taraftarlar türeyecek hepiniz şaşıracaksınız bunlar nereden çıktı diye bakın görün.

#445315 - Fri Jan 09 2009 15:52 PM Re: İşte Aslantepe Çalışmaları [Re: branege]
papaz1905 Offline
Yeni üye

Yer: ıstanbul
aslında moderatör arkadaşlardan rıca etsekte ,
kombinelerle ilgili bi anket düzenleseler iyi olur diye düşünüyorum...

#445321 - Fri Jan 09 2009 17:47 PM Re: İşte Aslantepe Çalışmaları [Re: papaz1905]
Serhat1905 Offline
fanatik cimbomlu
Müdavim
**

Yer: istanbul
ya şu stad bitsinde kombine fiyatı eksik kalsın laugh

#445325 - Fri Jan 09 2009 21:03 PM Re: İşte Aslantepe Çalışmaları [Re: branege]
al_bundy Offline
Müdavim

İlk Gönderen: branege
Arkadaşlar rahat olun 15 milyonluk İstanbulda yeni stad ile birlikte yeni bir taraftar profilinin oluşacağına eminim. 10 bin kişiye oynayan fener şimdi 40 bine oynuyor Galatasaray da fiyatlar aynı kalsın 45 bin ortalama yaparız. Yeni stad ile birlikte yeni taraftarlar türeyecek hepiniz şaşıracaksınız bunlar nereden çıktı diye bakın görün.

aynen renkdaş unutuulmasınki fenev 40 ortalamaya oynarken yağmurlu havarla stadn öenmli bölümleri boş kalıyor. ama inş bizim stadımızın üstü kapalı olacağından artık ne yağmur ne çamur nede soğuk göreceğiz:))

#445344 - Sat Jan 10 2009 21:54 PM Re: İşte Aslantepe Çalışmaları [Re: emrezyt]
GLADYATOR GS Offline

Ellerine sağlık bence bu stad işinde biraz geç kaldık ama galıba bekledıgımıze degecek!!

#445360 - Sun Jan 11 2009 13:33 PM Re: İşte Aslantepe Çalışmaları [Re: GLADYATOR GS]
suskun Offline
Müdavim

bence en avantajlı yönümüz stadın kapalı olmasından dolayı taraftarın yağmur çamur kar soğuk havadan etkilenmeyecek olması.

tabi bilet fiyatları da bence etkili olacak.

yönetimin fiyatlarda tavan yapacağını sanmıyorum.
ama yönetimde takıma süper transferler yaptı şimdi de lide GALATASARAYdan başarılısı yokken bilet fiyatlarını bahane edip bilet almamak ayıp olur dimi..:))
yönetim GALATASARAY için bunları yapıyorsa traftarında GALATASARAYIMIZ için bişeyler yapması lazım ve bu stadı doldurup fenerlileri susturmamız lazım..

Tarafından düzenlendi asi_kiz1905 (Sun Jan 11 2009 13:34 PM)

#445361 - Sun Jan 11 2009 14:01 PM Re: İşte Aslantepe Çalışmaları [Re: suskun]
FTH1905 Offline
Müdavim
**

bi deşöyle bi durum var; bizim tafartar profilimizde normal maç izleyen seyirci maçlara pek gelmiyor...stadın 3/4 kapalı ve eski açık....büyük maçlar dışında diğer yerler dolmuyor... onun için yeni stat dolmayacak korkusu burdan geliyor bana göre...yani en kötü oynadığımız maçlarda gelen 8-9 kişi yine gelecek maçlara önemli olan diğerlerinin de gelmesi....

Tarafından düzenlendi FTH1905 (Sun Jan 11 2009 14:05 PM)

#445475 - Fri Jan 16 2009 05:45 AM Re: İşte Aslantepe Çalışmaları [Re: FTH1905]
branege Offline
Die For You
Yeni üye

Yönetim birde Aslantepe için bankalarla, düşük faiz ile kombine kredisi verilmesi konusunda görüşüyormuş bununda taraftar sayısının artışında etkili olacağını düşünüyorum

#445526 - Sun Jan 18 2009 15:08 PM Re: İşte Aslantepe Çalışmaları [Re: branege]
Serhat1905 Offline
fanatik cimbomlu
Müdavim
**

Yer: istanbul
29 Ekimde stad teslim ediliyomuş hadi hayırlısı inşallah zamanında biter

#445651 - Fri Jan 23 2009 00:42 AM Re: İşte Aslantepe Çalışmaları [Re: Serhat1905]
FTH1905 Offline
Müdavim
**

yaww bişi soracam bilen var mı ?

stadın en zor kısımlarından biriside çatıymış... çatıyı yapan şirket Çinli bi şirket ve çok ünlü bi şirketmiş...şimdi soruyo soruyorum ; çatı Çinden nasıl gelecek smile ya da ben mi yanlış duydum...

#445667 - Fri Jan 23 2009 17:12 PM Re: İşte Aslantepe Çalışmaları [Re: FTH1905]
Shahin Sharifov Offline
Koyuk
Üye

Yer: Azerbaycan
Eger cok unlku bir sirketdir diyorsaniz..
Tabiki bunu yapib getirmesinide bilirler..
yani kcelik konfiqurasyon olacagi belli..
Turkiye ve Istanbulda tam bogazin icinde..
Gemiyle getirtirler burda ne varki..

Kaldiki stadin dolmasina..
Bu satad yeni stad..
Ve de komfortlu stad olacak..
Eger galatasaray taraftari 52000 kisilik stadi dolduramayaca deyenle re cevap...

Turkiye Liginin en cok seyirci rekoru Zulumpiyat stadina ait..
Yani Buradan bir dusunu verin

#445675 - Fri Jan 23 2009 18:29 PM Re: İşte Aslantepe Çalışmaları [Re: FTH1905]
CimBomAsigi Offline
Üye

İlk Gönderen: FTH1905

stadın en zor kısımlarından biriside çatıymış... çatıyı yapan şirket Çinli bi şirket ve çok ünlü bi şirketmiş...şimdi soruyo soruyorum ; çatı Çinden nasıl gelecek smile ya da ben mi yanlış duydum...

koca cati tek parca gelmez renkdas, parca parca gelecek, burada birlestirecekler.

#445676 - Fri Jan 23 2009 18:58 PM Re: İşte Aslantepe Çalışmaları [Re: CimBomAsigi]
FTH1905 Offline
Müdavim
**

İlk Gönderen: FTH1905

koca cati tek parca gelmez renkdas, parca parca gelecek, burada birlestirecekler.

evet öyleşmiş..biraz araştırdım bir çok parçaya ayrılıyormuş çatı :))

Page 9 of 22 < 1 2 ... 7 8 9 10 11 ... 21 22 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı