alı lukunku cok buyuk umutlarla getırtmıstık sonra conceau var herkezın bıldıgı gıbı carrusca var bıde hollandalıydı galıba defans vardı adını hatırlamıyorum 2, fatıh hoca donemınde gelmıstı
VAN GOBBEL mi acaba:)))
van gobbel gibi bi defans gelmez daha takımımıza sanmıorum... adam gecerdi top gecmezdi...omuzuyla vurur vurur düşürürdü rakip futbolcuları...iri yarı çam yarması gibi adamdı

van gobel i izlemek ayrı bi zevkti....şutları füze gibiydi takımın penaltılarını atardı gerilmeden kullanırdı penaltıyı...
van gobel gibisi gelmezki daha
forumlardan birinde van gobbel hakkında yazıGalatasaraya kimler gelmis, kimler gecmis, iste Ulrich van Gobbel de bu gelen gecenlerden biri. Takimda sadece bir sezon kalmis olmasina ragmen, bircok taraftar hala onu hatirlar. Unutmak mümkün mü? Rakip forvetlerin korkulu rüyasi kara sag bek. Sanki onu gecmek imkansiz. Iri cüsseli van Gobbel icin rakip oyuncu geldiginde üc secenek kaliyordu:
1. Rakip arkadasina pas verecek, tatli tatli bitecek olay
2. Rakip siyrilmaya calisacak ve van Gobbel topu kazanacak
3. Rakip siyrilmayi basaracak ama aninda van Gobbel yere indirecek.
Ben böyle hatirliyorum. Gelelim özgecmisine. 1971 yilinda Surinamin Paramaribo kentinde dünyaya gelen Ulrich van Gobbel, futbola vatandasi oldugu Hollandanin Bavel takiminda amatör olarak baslar. Daha sonra Amatör futbol hayatini NAC Breda takiminda sürdürür. Ulrich 17 yasindayken Hollanda 1. Lig takimi Willem II´ye transfer olur ve ilk profesyonel macina 1988 yilinda FC den Bosch karsisinda cikar. Bu mactaki iyi performanstan sonra iki yil takiminin formasiyla basarili maclar cikarir. 1990 senesinde Feyenord Rotterdama transfer olur ve bu Takimda 5 sene banko oynar. 1996 yilinda Galatasaray "Uli"`yi renklerine baglar (16 mac-2gol), ve burada bir sezon oynadiktan sonra Ingilterenin Southampton takimina transfer olur. Southamptonda aradigini bulamayan van Gobbel 1997 senesinde yine Feyenord Rotterdama transfer olur ve 2002 senesinde jübilesini yapar. Hollanda Milli Takimi icin bir resmi maca cikan van Gobbel, bu macta tabiki sari kart görmüstür. 1994 Dünya Kupasinda Suudi Arabistan Milli Takimina karsisinda 2:1lik galibiyet alan Hollanda, katildiklari ceyrek finalde Ulrich van Gobbel`e sans vermez ve elenir.
Kac kisi hatirlar bilmiyorum, ama benim hatirladigim kadariyla duvar gibi sag bekdi. Harika bir oyuncu olarak kalmis hafizamda.
ve bu yazıya yapılan yorumlar* ben bile hatırlıom ki GS liler nasıl hatırlamaz.. dağ gibi bi oyuncuydu..
* hatırlamaz olurmuyum. avan_gard arkadaşımızında dediği gibi dağ gibi oyuncuydu ...
* top gecer adam gecmez mantıgının en guzel temsilcilerindendi..unuturmuyuz hiç
* mûkemmeldi hatirlanmazmi ya kaya gibi sertti.
* bu kalp seni unutur mu van gobbel...
* Bu oyuncu hakketen harikaydı ama her maçta kart görecek diye yüreğim ağzıma gelirdi.
* van gobel nasıl unutulur dostum ayrıca çalışman için telekkürler bir dip not daha vereyim van gbel hollandanın en sprinter oyuncusu seçilmiş bize gelmeden önce 100metre koşudada rekoru varmış o kadar süratli bi adamdı.....hatta o sezon bizde mapeza diye bi oyuncu vardı van gobel ne kadar sert olsada fazla kart görmezdi mapeza ise teknik bi oyuncu olmasına rağmen sezon içinde hatırladığım 3 ve ya 4 kırmızı kart görmüştü......
* Gerçekten iyi bir adamdı...Onun gibi biri daha gelirse iyi olur walla
* 2002 senesinde Rotterdam Kulübünde birakti futbolu.
* Top geçer Adam geçmez,Adam geçer top geçmez.Yüreğiyle oynayan bi futbolcuydu.İyi bir futbolcuydu.
bu kadar