Webaslan Forum
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#456917 - Sun May 24 2009 19:32 PM Aziz Yıldırım yeniden Fenerbahçe başkanı
Scarface Offline
Müdavim
**

Aziz Yıldırım 3 yıl daha

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım yeninden başkanlığa seçildi. Kongrede Yıldırım 5053 oy alırken, Şadan Kalkavan 1216 oyda kaldı.

NTV Spor

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Spor Kulübü'nde 3 yıl daha başkanlık yapacak.

Sarı-lacivertli kulübün Olağan Seçimli Genel Kurulu, Faruk Ilgaz Tesisleri'nde yapıldı.

Seçimde Aziz Yıldırım ile Şadan Kalkavan yarışırken, 5053 oy alan Yıldırım 1216 oy toplayan Şadan Kalkavan'ı geride bıraktı ve yeniden başkanlığa seçildi. Kongredeki diğer aday Funda Sibel Pala da 66 oy aldı.

BAŞKAN AZİZ YILDIRIM’IN YÖNETİM KURULU
Asil Üyeler: Nihat Özdemir, Ali Koç, Vedat Olcay, Abdullah Kiğılı, Nihat Özbağı, Murat Özaydınlı, Mithat Yenigün, Şekip Mosturoğlu, Cihan Kamer, Mahmut Uslu, İlhan Ekşioğlu, Alaeddin (Ali) Yıldırım, Serhat Çeçen, Ömer Temelli
Yedek Üyeler: Hüseyin Ersan Topbaş, Semih Özsoy, Ünal Uzun, Turhan Şahin, Hakan Dinçay, Yasemin Merçil, Emin Gürhan İskender

YILDIRIM: KAYBEDEN YOK, OMUZ OMUZA ÇALIŞACAĞIZ
Kogrenin sona ermesinin ardından kısa bir teşekkür konuşması yapan başkan Aziz Yıldırım, tarihi bir seçim günü yaşadıklarını ifade ederek, kogre üylerine teşekkür etti.

Yıldırım, "Camiamıza tarihi bir seçim günü yaşattık, kogre üyelerimiz sayesinde bir kez daha öncü olduk. Fenerbahçe Spor Kulübü adına hepinize teşekkür ediyorum. Sayın Şadan Kalkavan beye de teşekkür ediyorum. Bu güzel ve medeni kongreye renk kattı, rekabet kattı. Kongre süresince Fenerbahçe haberlerini doğru ve güzel yansıtan tüm medya mensuplarına da teşekkür ediyorum. Bu seçimin kaybedeni yok, hep birlikte omuz omuza Fenerbahçemiz için vargücümüzle çalışacağız. Bugün ispatladık, seviyeli ve yapıcı rekabet hepimize kazandırıyor. Sizden aldığımız güç beni ve çalışma arkadaşlarımızı kamçılıyor. Teşekkürler Fenerbahçe’nin büyük aşıkları" diye konuştu.

#457136 - Tue May 26 2009 09:38 AM Re: Aziz Yıldırım yeniden Fenerbahçe başkanı [Re: Scarface]
Ali_Cetiner Offline
__
Müdavim

Yer: T.C
Hayırsız olsun laugh

#457137 - Tue May 26 2009 09:43 AM Re: Aziz Yıldırım yeniden Fenerbahçe başkanı [Re: Ali_Cetiner]
al_bundy Offline
Müdavim

Yer: ADANA
iyidir basarisizlikla dolu 3 sene f5e hayirli olsun... bence bizde canaydin neyse azizede f5 icin aynisi:))

your nightmare is back again

#457143 - Tue May 26 2009 11:15 AM Re: Aziz Yıldırım yeniden Fenerbahçe başkanı [Re: al_bundy]
Scarface Offline
Müdavim
**

İlk Gönderen: al_bundy
bence bizde canaydin neyse azizede f5 icin aynisi:))
Maalesef bu cümle doğru sayılmaz

#457147 - Tue May 26 2009 11:42 AM Re: Aziz Yıldırım yeniden Fenerbahçe başkanı [Re: Scarface]
suskun Offline
Müdavim

azize fb el ele.....
bi üç sene daha bu sene ki başarınızı göstermeniz dileğimle laugh

#457224 - Wed May 27 2009 03:03 AM Re: Aziz Yıldırım yeniden Fenerbahçe başkanı [Re: Scarface]
al_bundy Offline
Müdavim

Yer: ADANA
İlk Gönderen: u@_H@$@N
İlk Gönderen: al_bundy
bence bizde canaydin neyse azizede f5 icin aynisi:))
Maalesef bu cümle doğru sayılmaz

renkdas ben futbol basarisi acisindan demistim. yoksa tesislesme acisindan ve cirjeflik acisindan arada daglar kadar fark oldugunun bende farkindayim:))

your nightmare is back again

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı