#453238 - Fri Apr 10 2009 12:53 PM
Re: #11 Hasan Şaş
[Re: l_ı_n_c_o_l_n]
|
|
Arkadaşın buraya Fotospor'un haberini kopyalaması size ona hakaret hakkı vermez !
Lütfen lafımızı bilelim.
edit
Tarafından düzenlendi chackhaL (Sat Apr 11 2009 23:54 PM)
|
|
|
|
|
|
#453277 - Sat Apr 11 2009 01:09 AM
Re: Hasan Şaş
[Re: guvenck]
|
|
bencede hıc ıstıkrarlı ve ıyı bır oyuncu degıl... bız olaylara duygusal bakıyoruz yok uefa kadrosundaydı yok kac yıldır hızmet verıyor yok gercek gs lı falan.. aynı sey bulent korkmaz ıcınde gecerlı! fakat futbolda duygusallıga yer yok! genclıgınde de ıyı degıldı pas vermez habıre calım atar arkadaslarını kızdırır en sonunda topu kaptırır kalemızde tehlıke gorurduk!! o zaman fayda saglamayan sımdı ne saglıycak olmussun 100 kılo 18 e bıle alınmassın ama bulent takım arkadasın dıye torpıl gecıyo sana e senın formun bellı hamburgta 5 kez kaleye sut denedın 5 ınde de onundekı adamın ustunden top atamadın ve ıslıklandın!!! bırak artık ınsanlar zırvedeyken bırakmalı kı saygınlıgı devam etsın ama hala ısrarcı olursan olacagı bu mılletın maskarası olursun artık gıdın kı hem yenıler gelsın hemde takıma ıstemdısı verdıgınız zararlardan kurtulun!!
|
|
|
|
|
|
#455761 - Sun May 10 2009 09:54 AM
[Re: gulay_1905]
|
|
yonetım hasan şaşı harcayamaz arkadaslar..artık hasan şaş futbolu bırakmalı ve bızım eskı hasan olarak kalmalı ancak yonetım onu kullanıyor
|
|
|
|
|
|
#455882 - Mon May 11 2009 19:28 PM
[Re: Scarface]
|
Müdavim

Yer: Ĩڪے†...
|
-1 KAPTANLIK VERİLMEDİ-
Hakan Şükür’ün ayrılmasının ardından takımın en eski oyuncusu olmasına rağmen kaptanlığın kendisine verilmemesiyle büyük bir şok yaşadı. Yöneticiler sezon başı hazırlık kampında Ümit Karan’ı 1. kaptan olarak ilan ederken, Hasan’ı kıdemine rağmen 2. kaptanlığa uygun gördü. Hasan, takımın ahengini bozmamak adına suskun kaldı.
-2 ARDA VE SABRİ YARALADI-
Hertha Berlin maçında yönetimin Lincoln’ü kaptan olarak sahaya sürmesinin ardından yaşananlar Hasan’ı kahretti. Geçirdiği ön çapraz bağ ameliyatı sebebiyle uzun süre takımdan ayrı kalan futbolcu, Arda ve Sabri’nin bu olay sonrası ‘Artık 2. kaptanlığı bile kabul etmeyiz’ şeklindeki açıklamaları daha çok kırılmasına sebep oldu.
-3 SAKATLANDI, UNUTULDU-
Sezona formda giren ve özellikle hazırlık maçları ile Almanya’da oynanan Süper Kupa maçında Kewell’a asistler yapan Hasan Şaş, Florya’daki bir antrenmanda ön çapraz bağları kopunca ameliyat olmak zorunda kaldı. Ameliyattan sonra Başkan Adnan Polat tarafından ‘Geçmiş olsun’ ziyaretinde bile bulunulmayan Şaş bu olaya çok üzüldü.
-4 FELDKAMP ŞOKE ETTİ-
Geçen yıl ligin bitimine 6 hafta kala görevinden ayrılan Feldkamp’ın sözleri Hasan’da şok etkisi yaptı. Alman hoca yönetimin kendisinden Hakan Şükür’ü ve Hasan’ı göndermesini istediğini belirtiyordu. Durumu yöneticilere sorduğunda ise “Biz seni seviyoruz. Ancak Feldkamp istemiyor’ cevabıyla neye inanacağını şaşırıyordu.
-5 ‘SAKATKEN PARA ALIYOR’-
Henüz tam olarak hazır olmadığı halde, takımla birlikte antrenmanlara çıkıyordu. Yabancı futbolcuların oynamadan para aldıkları bir dönemde, yöneticilerin bazı ortamlarda kendisi hakkında söyledikleri, “Sözleşmesi oldukça yüksek. Üstelik sakatken de oynamadan para alıyor” sözleri yıldız oyuncuyu yıkmıştı.
-6 HEDEF GÖSTERİLDİ-
Kondisyon eksikliğine rağmen Korkmaz tarafından zor zamanlarda oyuna alınan Hasan, Hacettepe maçının son bölümünde de yenikken maça dahil olunca top ayağına gelir gelmez yuhalandı. Yetmedi, havaalanında kafasına cep telefonu fırlatıldı. Bu durum da ‘Hasan taraftarın önüne atılıyor’ tartışmalarını doğurdu.
-7 ‘KADRO DIŞI’ BİTİRDİ-
Bardağı taşıran son damla kadro dışı bırakılması oldu. Eski takım arkadaşı, kadim dostu Korkmaz’ın kendisine arka durmak yerine kadro dışı bırakmasıyla hem hocasına hem de yöneticilere gönül koydu. Bu kararın yönetimin isteğiyle yapıldığının ortaya çıkması üzerine, Hasan Şaş için köprüleri atma vakti artık gelmiş ve geçiyordu bile.
|
|
|
|
#456207 - Fri May 15 2009 01:09 AM
[Re: suskun]
|
|
Bir Hasan'ı sorgulamadan yargılayan kişiler biraz geçmişe baksalar birsürü hafifletici sebep bulabilirler.Ben Hasan'ın hiçbir zaman sahada inanmadan oynadığını hatırlamıyorum.Hasan Şaş herzaman üzerinde taşıdığı armanın hakkını vermeye çalışan bir insan olmuştur,fakat bu sezon yaşadığı talihsizlikler ve Bülent Korkmaz'ın akıl almaz bir şekilde Hasan'ı daha hazır olmadan oyuna alması bu durumlara gelinmesine neden olmuştur.
|
|
|
|
|
|
#457402 - Fri May 29 2009 18:53 PM
[Re: gamedog]
|
Kahrolsn Pkk
Yeni üye

Yer: BaşkenT
|
29 Mayıs 2009 Cuma Galatasarayımız, UEFA ve Avrupa Süper Kupası’nı kazanan efsane kadronun son neferini de kaybetti. Galatasarayımız, UEFA ve Avrupa Süper Kupası'nı kazanan efsane kadronun son neferini de kaybetti. Aralıksız 11 yıl formasını giydiği sarı kırmızılı forma altında 500 maça çıkan, 15 kupa kaldıran, ay yıldızlı takımla dünya üçüncülüğü sevincini yaşayan Hasan Şaş, yuvası olarak bildiği G.Saray'dan üzgün ayrılıyor. Onu en çok canı gibi sevdiği G.Saray taraftarı incitmiş. Sarı kırmızılı takımda son sezonunda yaşadığı vefasızlığı bir türlü hazmedemediğini ifade eden Hasan, içini Hürriyet'e döktü. Bir hayli kırgın ve üzgün olan Hasan, duygularını şu sözlerle dile getirdi: "Acısıyla tatlısıyla 11 koca yılım geçti Florya'da. Veda etmek kolay olmadı. Tüylerim diken diken oldu. Ayrılık vakti geldi. Başta yöneticiler, teknik direktör Bülent Korkmaz olmak üzere kimseye kırgın değilim. Beni üzen tek olay, canım kadar sevdiğim taraftarımızın tepkisi oldu. Ben, 11 yıl boyunca şerefimle taşıdığım G.Saray forması altında 500 maç oynadım. Umarım bundan sonra benim durumumdaki futbolculara sahip çıkarlar. o bunları haketmıyorr  seni çok seviyorumm HASAN ŞAŞŞŞŞ
|
|
|
|
|
|
|
|
0 kayıtlı (),
10
Guests and
24