Webaslan Forum
Page 9 of 15 < 1 2 ... 7 8 9 10 11 ... 14 15 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#455442 - Wed May 06 2009 19:05 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat * [Re: shiroi_ch]
Scarface Offline
Müdavim
**

İlk Gönderen: shiroi_ch
kalli'de de ne var benim ya da bizim göremediğimiz bi anlasam. hadi onu geçtim, geçen sene bizi yarı yolda bırakmış birine hangi pozisyonda olursa olsun nasıl tekrar gel bizle çalış dersin.
Kalli'de ne mi var? Yaş var laugh

#455463 - Wed May 06 2009 20:17 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: Scarface]
cukurbagliyucel Offline
ders: şampiyonluk konu : kupa nasıl kaldırılır hoca : galatasaray
Müdavim
**

Yer: Mersin/Silifke-Mut
FArk var !!! laugh

#462769 - Fri Jul 31 2009 14:51 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: cukurbagliyucel]
xl_aslan Offline
Üye
**

Başkana helal olsun.Bu transferleri takıma kazandırdıkları ve galatasaraylıya yakışan vizyonu gösterdikleri çin.

#462842 - Fri Jul 31 2009 22:29 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: xl_aslan]
mania Offline
Üye
**

İlk Gönderen: xl_aslan
Başkana helal olsun.Bu transferleri takıma kazandırdıkları ve galatasaraylıya yakışan vizyonu gösterdikleri çin.
sonuna kadar nereye kadar giderse, tam destek hep destek.. seninle her yola varım büyük başkan

#464008 - Sat Aug 15 2009 16:40 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: mania]
sami dayı Offline
Üye

Yer: elmadağ
büyük başkan.arkandayız.

HÜRRİYET ALMA ALDIRMA.SİTESİNE GİRME GİRDİRME.

#464189 - Mon Aug 17 2009 18:45 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: metyus_2005]
mümin Offline

ABİ NE OLUR BENİ ŞU TAKIMIN PAF LİGİNE ALSINLAR YETKİLİLERE SESLENİYORUM ARTIK YAZMAKTAN YORULDUM GÜCÜM BİTMEK ÜZERE YARDIM EDİN SAVUNMA OYUNCUSUYUM BURSALIYIM BURSA DA OTURUYORUM GEREKİRSE GELİR İSTANBULDA DIŞARIDA KALIRIM YETERKİ ALSINLAR TEL BU BENİM:541 441 95 35 EV:0224 441 57 58 MÜMİN

#464203 - Tue Aug 18 2009 09:18 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: mümin]
Scarface Offline
Müdavim
**

İlk Gönderen: mümin
ABİ NE OLUR BENİ ŞU TAKIMIN PAF LİGİNE ALSINLAR YETKİLİLERE SESLENİYORUM ARTIK YAZMAKTAN YORULDUM GÜCÜM BİTMEK ÜZERE YARDIM EDİN SAVUNMA OYUNCUSUYUM BURSALIYIM BURSA DA OTURUYORUM GEREKİRSE GELİR İSTANBULDA DIŞARIDA KALIRIM YETERKİ ALSINLAR TEL BU BENİM:541 441 95 35 EV:0224 441 57 58 MÜMİN
forumda dilencilik ilk kez görüyorum

#464216 - Tue Aug 18 2009 10:38 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: Scarface]
shiroi_ch Offline
Üye

Yer: İzmir
abi alıyorsanız beni de alın... ev adresimi veriim. helikopter yollayın ::)))

#464278 - Tue Aug 18 2009 17:59 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: shiroi_ch]
sami dayı Offline
Üye

Yer: elmadağ
İlk Gönderen: shiroi_ch
abi alıyorsanız beni de alın... ev adresimi veriim. helikopter yollayın ::)))

bu ne ya koptum vallaha.bendie alın malzemecilik yapsam kafi.yeterki floryanın havasını koklayım

HÜRRİYET ALMA ALDIRMA.SİTESİNE GİRME GİRDİRME.

#468910 - Sat Nov 21 2009 05:52 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: metyus_2005]
Gd87 Offline

Adnan Polat tam Galatasaray'ın aradığı bir başkandır.

Özcan Canaydın çok iyi bir insandır fakat takımın resmen canını okudu.Onun yönetiminde okadar yara aldıki takim.Yaraları yeni yeni sarmaya başladıkç

Adnan Polat güçlü ve cesur bir kişiliğe sahiptir. Fbli A. Yıldırım ve aaynı zihniyetteki adamları binbir oyunla takımımıza zarar vermeye kalkıyor. Transfer yaparken teklif sunduğumuz adamalra teklif göndrereek fiyat yükseltmeye , Tribünlere hareket çeken kadınlar gibi provakasyoncular tutarak vs konuda bizi yıpratmaya çalışıyor ama Adnan Polat karşılarında okadar güçloü duruyor ki her seferinde kendi kazdıkları çamurlu suda boğuluyorlar.

Canaydın döneminde bu tür yıpratma politikalarında çok zarar gördük.Ama artık Adnan Polat sayesinde bu durumdan kurtulduk.

Adnan poaltı eleştirebileceğim tek nokta ise Arda Turan ' a kaptanlığı vermesi konusunda olacaktır.

22 yaşında birisi takımın kaptanı olamaz.Kaptan takımın en iyi oyuncusu değil takımın abisi takımı yöneten sorunları dinleyen kişilerden olmalıdır.

Ayrıca başkanımızın Apdulrahim Albayrağı yönetime almasını diliyorum.

Tarafından düzenlendi Gd87 (Sat Nov 21 2009 05:53 AM)

#469518 - Sat Dec 05 2009 22:07 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: Gd87]
Scarface Offline
Müdavim
**

Adnan Polat taraftar sadece para kaynağı olarak gören düşüncesizin tekidir onun Galatasaray başkanı olmasından utanç duyuyorum

#469657 - Mon Dec 07 2009 22:26 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: Scarface]
al_bundy Offline
Müdavim

Yer: ADANA
İlk Gönderen: H@$@N
Adnan Polat taraftar sadece para kaynağı olarak gören düşüncesizin tekidir onun Galatasaray başkanı olmasından utanç duyuyorum

valla renkdas yillar sonra herhalde gurur duyulacak tek baskan su anda adnan polat... ayrica her kulup icin taraftar para kaynagidir... bu bir gercek.. eger sen bilet almazsan, lisansli urun almazsan, sen yeterli ilgiyi gostermezsen takimina o oranda sponsor olayin degisiklik gosterir.... anliyacagin kulub para kazanmasi taraftarla dogru orantili, ondan dolayi buyuk kulupler buyuk paralar kazanir... yani taraftarin para kaynagi olarak gorulmesi cokta buyutulecek bir olay deil...

your nightmare is back again

#469683 - Tue Dec 08 2009 14:42 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: al_bundy]
ONUR1905 Offline
GALATASARAY
Müdavim

Yer: KAYSERİ
İlk Gönderen: al_bundy

valla renkdas yillar sonra herhalde gurur duyulacak tek baskan su anda adnan polat... ayrica her kulup icin taraftar para kaynagidir... bu bir gercek.. eger sen bilet almazsan, lisansli urun almazsan, sen yeterli ilgiyi gostermezsen takimina o oranda sponsor olayin degisiklik gosterir.... anliyacagin kulub para kazanmasi taraftarla dogru orantili, ondan dolayi buyuk kulupler buyuk paralar kazanir... yani taraftarin para kaynagi olarak gorulmesi cokta buyutulecek bir olay deil...

haklısın renkdaş

#469689 - Tue Dec 08 2009 19:45 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: al_bundy]
Scarface Offline
Müdavim
**

İlk Gönderen: al_bundy

Kimse kusura bakmasın ama rezalet skandallarda Polat döneminde yapıldı ve taraftarın stada gelmesini engellemek için her türlü önlem almanın ne faydası olur anlamıyorum örneğin şuan ben KKTC'deyim burdan ben Aslantepeye maça gelme olasılığım olmayacak başkanın bitmek bilmeyen para aşkından

#469696 - Wed Dec 09 2009 00:14 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: Scarface]
Raist Offline
S.Adebisi
Müdavim
**

Yer: Gabar Dağları
örneğin şuan ben KKTC'deyim burdan ben Aslantepeye maça gelme olasılığım olmayacak başkanın bitmek bilmeyen para aşkından

Ya arkadaşlar daha öncede söyledim yanlış hatırlamıosam.GsBonus kartı olmayan maça giremicek diye bi olay yok.Kartı olanlar öncelik sahibi olucak sadece.Tabi sen o yüzden maça gitme olasılığım olmıcak diyosan...

#469699 - Wed Dec 09 2009 03:50 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: Raist]
al_bundy Offline
Müdavim

İlk Gönderen: Raist
örneğin şuan ben KKTC'deyim burdan ben Aslantepeye maça gelme olasılığım olmayacak başkanın bitmek bilmeyen para aşkından

Ya arkadaşlar daha öncede söyledim yanlış hatırlamıosam.GsBonus kartı olmayan maça giremicek diye bi olay yok.Kartı olanlar öncelik sahibi olucak sadece.Tabi sen o yüzden maça gitme olasılığım olmıcak diyosan...

f5 de ayni olayi yapti... f5 karta oncelik taniyorlar... ve bu kart olayindan inanilmaz iyi gelir elde ediyorlar... bence kulube para kazandiracak hersey benden onay var.. sonucta bu kulup para kazanamazsa, baros, kewell veya elano gibi yildizlarin yerine yine petreler bratular takimi doldurur...

#469708 - Wed Dec 09 2009 14:09 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: Raist]
Scarface Offline
Müdavim
**

Ben böyle bir şey duymuştum ve çok sinirlenmiştim ama senin bu konuda daha bilgili olmalısın ama yine de bu para işini çok abarttıklarını düşünüyorum FB ve BJK neden kanallarını paralı yapmıyorlar çok mu paralılar? hayır değiller hatta BJK'nın sadece kendi başkanına bile bir sürü borcu var

#469795 - Sat Dec 12 2009 07:58 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: Scarface]
al_bundy Offline
Müdavim

Ben böyle bir şey duymuştum ve çok sinirlenmiştim ama senin bu konuda daha bilgili olmalısın ama yine de bu para işini çok abarttıklarını düşünüyorum FB ve BJK neden kanallarını paralı yapmıyorlar çok mu paralılar? hayır değiller hatta BJK'nın sadece kendi başkanına bile bir sürü borcu var

renkdas sana sadece bi soru??? basari istiyormusun???
muhtemelen her renkdas gibi cevabin evet olacak... o zaman bu kulubun paraya ihtiyaci var basari icin... elano keita vs. gibi adamlar bedavaya gelmiyorlar...

#470227 - Sat Jan 02 2010 09:12 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: al_bundy]
Scarface Offline
Müdavim
**

Bonus Card ile Galatasaraylı olmanın ayrıcalıklarını yaşayın!

Turkcell Süper Lig ve Türkiye Kupası iç saha maçlarında biletlerin satışa sunulduğu ilk 2 gün öncelikli bilet satın alma hakkına sahip olursunuz.
Turk Telekom Arena'da Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı'nın oynayacağı resmi maçlar için GS Bonus sahibi olarak stada sadece siz giriş yapabilir, stad içerisinde sizi bekleyen bir çok fırsattan faydalanabilirsiniz.
GS Storelarda sadece size özel kampanyalardan yararlanabilirsiniz.
Çekiliş sonucunda Galatasaray Profesyonel Futbol Takım oyuncularının yer alacağı organizasyonlara katılabilirsiniz.
Galatasaray Profesyonel Futbol takımının deplasmanda oynayacağı resmi maçlara takım ile beraber gidebilme imkanına sahip olabilirsiniz.
GSMobile ve GSTV kampanyalarından öncelikli ve indirimli faydalanabilirsiniz.
Galatasaray Dergisine indirimli abone olabilirsiniz.

Kaynak:
http://www.garanti.com.tr/kredi_kartlari/bonus_card/bonus_gs.html

#470334 - Mon Jan 11 2010 17:48 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: Scarface]
Scarface Offline
Müdavim
**

Page 9 of 15 < 1 2 ... 7 8 9 10 11 ... 14 15 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı