Webaslan Forum
Page 15 of 16 < 1 2 ... 13 14 15 16 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#450442 - Sat Mar 14 2009 19:17 PM Re: Mali Kaynak Önerileri.. ***** [Re: martinluther]
Raist Offline
S.Adebisi
Müdavim
**

Yer: Gabar Dağları
Bence bi yerden kaynak bulup Riva'da yatan boş arazilere yatırım yapılmalı...

#451961 - Tue Mar 24 2009 18:49 PM Re: Mali Kaynak Önerileri.. [Re: Raist]
Rebell76 Offline
Yeni üye

Yer: KÖLN
Yazildimi bilmiyorum ama bence sortlarimiza Sponsor alalim....!

#451965 - Tue Mar 24 2009 19:11 PM Re: Mali Kaynak Önerileri.. [Re: Rebell76]
uA_f@tih Offline
Müdavim
**

Yer: Ĩڪے†...
İlk Gönderen: Rebell76
Yazildimi bilmiyorum ama bence sortlarimiza Sponsor alalim....!
Katılıyorum eğer nakit sorunu yaşamak istemiyorsak formamızın her bölümüne sponsor almalıyız..

Lyon gibi formadan tutun çoraplara kadar..

REKLAM YAPMAK YASAKTIR !

Sen Şampiyon Olmasanda..
Kupaları Almasanda
Fenere de Koymasan da
Seviyoruz İşte Varmı Diyeceğin!

#451969 - Tue Mar 24 2009 19:35 PM Re: Mali Kaynak Önerileri.. [Re: uA_f@tih]
Renato Offline
Yek35
Üye
**

Yer: BUCA
Benim bildiğim Türkiye'deki yasalar gereği kulüpler sadece kol ve göğüs reklamı alabiliyor.

Ama bence bu bir çözüm değil 200-300 milyon TL borcun konuşulduğu bir ortamda bu reklamlardan alınabilecek 4-5 milyon TL'nin pek bir anlam ifade edeceğini düşünmüyorum.

Bu nedenle olaya daha geniş açıdan bakmalıyız ve daha fazla gelir getirebilecek projelere yönelmeliyiz.
800 villalık Riva veya Sportif A.ş ve Futbol A.ş'nin birleştirilmesi gibi;fakat bu ikisi içinde sermaye gerekli bu sermayeyede ancak Aslantepe'ye geçişimizin 2. veya 3. yılında ulaşabiliriz...

#451970 - Tue Mar 24 2009 19:38 PM Re: Mali Kaynak Önerileri.. [Re: Renato]
uA_f@tih Offline
Müdavim
**

Yer: Ĩڪے†...
İlk Gönderen: Renato
Benim bildiğim Türkiye'deki yasalar gereği kulüpler sadece kol ve göğüs reklamı alabiliyor.

Ama bence bu bir çözüm değil 200-300 milyon TL borcun konuşulduğu bir ortamda bu reklamlardan alınabilecek 4-5 milyon TL'nin pek bir anlam ifade edeceğini düşünmüyorum.

Bu nedenle olaya daha geniş açıdan bakmalıyız ve daha fazla gelir getirebilecek projelere yönelmeliyiz.
800 villalık Riva veya Sportif A.ş ve Futbol A.ş'nin birleştirilmesi gibi;fakat bu ikisi içinde sermaye gerekli bu sermayeyede ancak Aslantepe'ye geçişimizin 2. veya 3. yılında ulaşabiliriz...

Bilmiyorum yasak olabilir fransızlar avrupa maçlarında farklı formalarla çıkıyolar zaten..
Elbette borçlar kapanmaz bu tür sponsorlarla ama bi futbolcunun yıllık ödemesini karşılasak yeter bize

REKLAM YAPMAK YASAKTIR !

Sen Şampiyon Olmasanda..
Kupaları Almasanda
Fenere de Koymasan da
Seviyoruz İşte Varmı Diyeceğin!

#451971 - Tue Mar 24 2009 19:43 PM Re: Mali Kaynak Önerileri.. [Re: Renato]
Raist Offline
S.Adebisi
Müdavim
**

Hayır şortlarada alabiliyo Türk kulüpleri.Örnek : Antalyaspor'da şortlarda reklam var...

#451973 - Tue Mar 24 2009 19:48 PM Re: Mali Kaynak Önerileri.. [Re: Raist]
Renato Offline
Yek35
Üye
**

İlk Gönderen: Raist

Hayır şortlarada alabiliyo Türk kulüpleri.Örnek : Antalyaspor'da şortlarda reklam var...

Bu iyi haber uA_Fatih'in de dediği gibi en azından bir yabancı futbolcunun ücreti karşılanabilir...
Ama çok fazla da abartak doğru değil, göğüs ve kollardan sonra şorta da alınabilir ve bence bununla sınırlı kalmalı...

#451975 - Tue Mar 24 2009 19:49 PM Re: Mali Kaynak Önerileri.. [Re: Renato]
Raist Offline
S.Adebisi
Müdavim
**

Bu iyi haber uA_Fatih'in de dediği gibi en azından bir yabancı futbolcunun ücreti karşılanabilir...
Ama çok fazla da abartak doğru değil, göğüs ve kollardan sonra şorta da alınabilir ve bence bununla sınırlı kalmalı...

Evet şortlarda reklam olayına bende katılıyorum.Sizinde dediğiniz gibi en azından 1-2 oyuncunun ödemelerini karşılasa kardır...

#451979 - Tue Mar 24 2009 20:03 PM Re: Mali Kaynak Önerileri.. [Re: Raist]
Rebell76 Offline
Yeni üye

Yer: KÖLN
Benim bildigime göre bu sezon itibariyle yasak degil artik sort reklami baksaniza ankaraspor bile yaptirmis... ve damlaya damlaya göl olur

#454918 - Fri May 01 2009 19:56 PM Re: Mali Kaynak Önerileri.. [Re: Rebell76]
cukurbagliyucel Offline
ders: şampiyonluk konu : kupa nasıl kaldırılır hoca : galatasaray
Müdavim
**

Yer: Mersin/Silifke-Mut
renkdaslarım kulüpler birliğinin aldığı karara göre ve tff nin onayladığı yeni düzenlemeye göre şorta formanın arkasına ve yanlarına reklam alabilecekler..
Adnan Başkanın dediğine göre seneye formalarda göğüs reklamı türk telekom kollarda avea olcakmıs diğerleride olabilir dedi..

#457101 - Mon May 25 2009 22:19 PM Re: Mali Kaynak Önerileri.. [Re: cukurbagliyucel]
FTH1905 Offline
Müdavim
**

Yer: aNKaRa
aslında şu Antalya ya 1.4 milyar dolarlık otel yapan adamı Galatasaraylı yapmak lazım...adam su gibi para akıtıyo...bundan iyi bi mali kaynak önerisi düşünemiyorum smile

#457105 - Mon May 25 2009 22:25 PM Re: Mali Kaynak Önerileri.. [Re: FTH1905]
gambitxx Offline
Müdavim
**

Yer: İzmir
İlk Gönderen: FTH1905
aslında şu Antalya ya 1.4 milyar dolarlık otel yapan adamı Galatasaraylı yapmak lazım...adam su gibi para akıtıyo...bundan iyi bi mali kaynak önerisi düşünemiyorum smile

O adama gelene kadar zengin bir çok Galatasaraylı var ama Türk futbol kulüplerinin sistemi bu duruma fazla izin vermiyor.

#457107 - Mon May 25 2009 22:31 PM Re: Mali Kaynak Önerileri.. [Re: FTH1905]
Raist Offline
S.Adebisi
Müdavim
**

İsmailov Antalyaspor'lu.Hatta bi ara kulübun tüm hisselerini almaya çalıştı ama; %51 lik hisseye sahip Büyükşehir Belediyesi satmadı..

#457112 - Mon May 25 2009 23:02 PM Re: Mali Kaynak Önerileri.. [Re: Raist]
FTH1905 Offline
Müdavim
**

Yer: aNKaRa

İsmailov Antalyaspor'lu.Hatta bi ara kulübun tüm hisselerini almaya çalıştı ama; %51 lik hisseye sahip Büyükşehir Belediyesi satmadı..

o zaman baya bi salaklık etmişler smile

#457118 - Tue May 26 2009 00:03 AM Re: Mali Kaynak Önerileri.. [Re: FTH1905]
Pete Offline
Pete
Yeni üye

Türk futbol sisteminin durumu bu diye küçümseyeceğinize , bu sistemin bile futbolculara trilyonlar kazandırdığını buna kaşrılık insanların açlıktan ağzının koktuğunu unutmayın.Bu kadar çok öneri yapmak istiyorsunuz başlatın kampanya taraftar grubu olarak dünya futbol endüstrisinin değişimi için,futbolcuların en azından bizlerden farklı olmadığını göstermek için.O zaman ne mali kriz olur nede haksız rekabet.Sizin yorduğunuz kafayı Arda yormuyor ne önersem diye.Parayı alıp yatıyor.Bu kadarda yapmayın

#459401 - Sat Jun 20 2009 18:23 PM Re: Mali Kaynak Önerileri.. [Re: Pete]
Renato Offline
Yek35
Üye
**

Kimsenin bedavaya oynayacak hali yok.
Parayı alıp yatıyor olabilir ama sonuçta karşılığını veriyor.
Futbolcunun işi futbol oynamaktır herhangi bir öneride bulunmasına ne haddi nede gereği vardır.
Ne yapmamızı bekliyorsun göz göre göre kulübü kapanmaya mahkum etmemizi mi?
Yaptığınız yanlış burada insanlar bütün samimiyetiyle düşüncelerini dile getiriyor siz ise buna engel oluyorsunuz yaşınızı bilemiyorum ama bunu size yakıştıramadım.

#461384 - Mon Jul 13 2009 12:02 PM Re: Mali Kaynak Önerileri.. [Re: Renato]
Pete Offline
Pete
Yeni üye

Sevgili arkadaşım dikkat ettiysen bu kadarda yapmayın dedim.Yani yapın ama bu kadar da değil.Ayrıca bir noktaya dah dikkat ettiysen ki etmemişsin ben yazdığım mesajda bile bir öneride bulundum.Benim önerim bu kadar büyük paralar dönen futbol endüstrisine karşı taraftarca karşı çıkıp ekonomik dengeleri sağlamak.Ki bunu bugünlerde uefa başkanıda öneriyor zaten . Ayrıca politika yapacak halimiz yok ama futbolcunun işi futbol oynamak öneri yapmaya haddi ve gereği yok yanlış bir ifade.O zaman bir öğretmenin işi öğretnelik yapmak ülke ekonomisi için öneri yapmaya haddi yok . Sadece takımların değil toplumların kalkınması için akıl ve bilim yolu gerekir.Buda herkesin fikir yürütp ortak payda oluşturmasıyla olur.Ancak o futbolcu yürütmeyip sadece ben çabarsam bir yanlış vardır bu işte.Demek istediğim sadece buydu.Saygılarımla ...

#461392 - Mon Jul 13 2009 13:58 PM Re: Mali Kaynak Önerileri.. [Re: Pete]
sampiyon_cimbom Offline
Yeni üye
**

Yer: istanbul
gögüste türk telekom, kollarda avea, sırtta ülker ben bu kadarına zor dayanıyorum, formalar artık hoşuma gitmiyor. geçen sene gögüste avea, kollarda ülker 08-09 formasını kalbim kırılarak aldım açıkcası. son zamanlarda iki formam var biri geçen seneki metin oktay home kit, biri de gs store'un özel yaptıgı metin oktay forması. inanın gs store'un yaptıgı özel formayı giymeyi daha cok seviyorum. bir de şorta reklam alırsak artık kutsal formamıza sevimsiz bi suratla bakmak zorunda kalacagım. gayrımenkul satılır, degerlendirilir, şirket birleştirilir, her şey yapılır ama stadımız( malesef türk telekom arena) ve formamız kutsaldır. bu degerlerle oynamayın lütfen. gerekirse
orkun
ugur ucar servet emre g. alparslan

mustafa sarp topal emre çolak

yaser erhan şentürk arda

böyle oynamaya da razıyım. sponsorlara köle olmamızı istemiyorum, günümüz futbolu böyle olabilir belki de fazla duygusal davranıyorum. ama üstü kirletilen formamın altını da sponsorlarla doldurmak İSTEMİYORUM!!

#461398 - Mon Jul 13 2009 15:57 PM Re: Mali Kaynak Önerileri.. [Re: sampiyon_cimbom]
MesMes Offline
Üye
**

Yer: Hannover
öyle oynamaya razisinda böyle oynamak sampiyonlar liginden yani cok cok paradan vazgecmektir.. peki milyonlarca borcu basari olmadan reklam olmadan nasil harcicaz.. sirf forma reklami olmasin diye ikinci ligtemi oynayalim allah askina..

ISTE TARIH! ISTE GERCEKLER!

Sadakat, Basari ve Asalet...

#461507 - Tue Jul 14 2009 18:48 PM Re: Mali Kaynak Önerileri.. [Re: Pete]
Renato Offline
Yek35
Üye
**

İlk Gönderen: Pete
Sevgili arkadaşım dikkat ettiysen bu kadarda yapmayın dedim.Yani yapın ama bu kadar da değil.Ayrıca bir noktaya dah dikkat ettiysen ki etmemişsin ben yazdığım mesajda bile bir öneride bulundum.Benim önerim bu kadar büyük paralar dönen futbol endüstrisine karşı taraftarca karşı çıkıp ekonomik dengeleri sağlamak.Ki bunu bugünlerde uefa başkanıda öneriyor zaten . Ayrıca politika yapacak halimiz yok ama futbolcunun işi futbol oynamak öneri yapmaya haddi ve gereği yok yanlış bir ifade.O zaman bir öğretmenin işi öğretnelik yapmak ülke ekonomisi için öneri yapmaya haddi yok . Sadece takımların değil toplumların kalkınması için akıl ve bilim yolu gerekir.Buda herkesin fikir yürütp ortak payda oluşturmasıyla olur.Ancak o futbolcu yürütmeyip sadece ben çabarsam bir yanlış vardır bu işte.Demek istediğim sadece buydu.Saygılarımla ...
Futbolcunun kulübe yapacağı öneriyle herhangi birinin ülke ekonomisi ile düşüncelerinin olmasını aynı kefeye koydğunuzu okuduktan sonra sizinle hiçbir bilgi alışverişine girmem;çünkü ikisi siyahla beyaz kadar farklı bu takımda 35 futbolcu var hepsinin işi futbol oynamak,,öğretmen yada herhangi biri ülke ekonomisi hakkında öneri yapabilir buna haddi vardır ancak eğitim sistemiyle ilgili eleştiri yaptığı an kapının önüne konur.Futbolcu için de bu böyledir o yüzden futbolcunun hakkı yoktur kulüp ekonomisine müdehaleye bilmem anlatabildim mi ikisi çok farklı.

Bakın Türkiye'de futbolcuların üzerinde o kadar yük var ki...
Türkiye'de futbol namustur...
Türkiye'de futbol savaştır...
Türkiye'de futbol siyasettir...
Türkiye'de futbol mafyadır...
Türkiye'de futbol gurur meselesidir...
Türkiye'de futbol intihar sebebidir...
Türkiye'de futbol sadece sahada oynanmaz...
Türkiye'de futbol şikedir...
Türkiye'de futbol hakem hatalırıdır...
Türkiye'de futbol bikini giydirir...

Bu örnekleri uzatmak mümkün.Türkiye'deki futbolcunun omzundaki yük bu kadar işte şimdi sen ben hala bunu üzerine ekonomik öneriler de eklemek istiyorum diyorsan sen bilirsin...

Tarafından düzenlendi Renato (Tue Jul 14 2009 18:55 PM)

Page 15 of 16 < 1 2 ... 13 14 15 16 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı