Sevgili arkadaşım dikkat ettiysen bu kadarda yapmayın dedim.Yani yapın ama bu kadar da değil.Ayrıca bir noktaya dah dikkat ettiysen ki etmemişsin ben yazdığım mesajda bile bir öneride bulundum.Benim önerim bu kadar büyük paralar dönen futbol endüstrisine karşı taraftarca karşı çıkıp ekonomik dengeleri sağlamak.Ki bunu bugünlerde uefa başkanıda öneriyor zaten . Ayrıca politika yapacak halimiz yok ama futbolcunun işi futbol oynamak öneri yapmaya haddi ve gereği yok yanlış bir ifade.O zaman bir öğretmenin işi öğretnelik yapmak ülke ekonomisi için öneri yapmaya haddi yok . Sadece takımların değil toplumların kalkınması için akıl ve bilim yolu gerekir.Buda herkesin fikir yürütp ortak payda oluşturmasıyla olur.Ancak o futbolcu yürütmeyip sadece ben çabarsam bir yanlış vardır bu işte.Demek istediğim sadece buydu.Saygılarımla ...
Futbolcunun kulübe yapacağı öneriyle herhangi birinin ülke ekonomisi ile düşüncelerinin olmasını aynı kefeye koydğunuzu okuduktan sonra sizinle hiçbir bilgi alışverişine girmem;çünkü ikisi siyahla beyaz kadar farklı bu takımda 35 futbolcu var hepsinin işi futbol oynamak,,öğretmen yada herhangi biri ülke ekonomisi hakkında öneri yapabilir buna haddi vardır ancak eğitim sistemiyle ilgili eleştiri yaptığı an kapının önüne konur.Futbolcu için de bu böyledir o yüzden futbolcunun hakkı yoktur kulüp ekonomisine müdehaleye bilmem anlatabildim mi ikisi çok farklı.
Bakın Türkiye'de futbolcuların üzerinde o kadar yük var ki...
Türkiye'de futbol namustur...
Türkiye'de futbol savaştır...
Türkiye'de futbol siyasettir...
Türkiye'de futbol mafyadır...
Türkiye'de futbol gurur meselesidir...
Türkiye'de futbol intihar sebebidir...
Türkiye'de futbol sadece sahada oynanmaz...
Türkiye'de futbol şikedir...
Türkiye'de futbol hakem hatalırıdır...
Türkiye'de futbol bikini giydirir...
Bu örnekleri uzatmak mümkün.Türkiye'deki futbolcunun omzundaki yük bu kadar işte şimdi sen ben hala bunu üzerine ekonomik öneriler de eklemek istiyorum diyorsan sen bilirsin...