Webaslan Forum
Page 3 of 3 < 1 2 3
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#421836 - Mon Aug 11 2008 12:56 PM Re: Vefasız Galatasaray Yönetimi [Re: benimdünyam]
gambitxx Offline
Müdavim
**

Yer: İzmir
İlk Gönderen: benimdünyam
Renktas ben o tip olayları takım içinde yayıyor laflarına inanmıyorum.baskanımız adnan polat çok yakın zamanda bizzat belirtmiştir böyle bişey yok diye.

olayı bellimidir değilmidir ben yorum yapmam o konu hakkında.seveni de çok sevmeyeni de.zaten dediğin gibi yeri de burası değil.

Emre Belözoğlu örneği war bu konuda,yolda adama çarptığında toplantıdan döndüğü de ortaya çıkmıştı hatta.

#421920 - Mon Aug 11 2008 17:30 PM Re: Vefasız Galatasaray Yönetimi [Re: gambitxx]
Doğumgünü benimdünyam Offline
bir tutkudur galatasaray
Müdavim

Yer: konya
ya toplantıya gitmişse bile bütün takımı o mevzuya sevketmek bambaska bişey.

#421921 - Mon Aug 11 2008 17:32 PM Re: Vefasız Galatasaray Yönetimi [Re: benimdünyam]
Doğumgünü benimdünyam Offline
bir tutkudur galatasaray
Müdavim

Yer: konya
ya renktas belki de sen haklısındır ama bu mevzuyu kapatalım.yaşanmışsa da içimizde kalsın...

#430336 - Wed Sep 03 2008 23:33 PM Re: Vefasız Galatasaray Yönetimi [Re: UaHeLL92]
ualıcan Offline

*

bize uafalar süper kupalar kaldıran futbolcularımıza deger vermiyoruz gs yönetimleri hep vefasız çıktı adnan polat yönetimide vefasız çıktı

#430346 - Thu Sep 04 2008 00:50 AM Re: Vefasız Galatasaray Yönetimi [Re: benimdünyam]
Raist Offline
S.Adebisi
Müdavim
**

Yer: Gabar Dağları
İlk Gönderen: benimdünyam
arkadaslar bu fetulahçı lafına sinir oluyorum.size ne ya adamın dünya görüşünden.ister ateist olur ister tarikatçı olur.lütfen olaylara bu gözle bakmayalım.KRALIN DA DÜNYA GÖRÜŞÜNE VE İNANÇLARINA SAYGI DUYALIM.ayrıca takım içinde fetullahçılığı yayıyor lafı fatih altaylı denen adamın çıkarttığı bir safsatadır.baskan adnan polat ilk seçildiğinde divan toplantısında bu konunun cevabını verdi ve böyle bişey yok dedi.yani bişey yaydığı falan yok kralın.

ayrıca şu cu bu cu o cu diye insan yargılanması beni çok rahatsız ediyor.herkes neyi severse sevsin kimi severse sevsin biz futbolu konuşalım.

KRALIMIZ HAKAN ŞÜKÜRÜN beni ilgilendiren kısmı çok iyi bir galatasaraylı oluşu efsane golcümüz oluşu ve ADAM GİBİ ADAM OLUŞU dur.siz de bence bu konuları tartışın.fetullahçı filan bu forumun yeri değil bence.

yönetim krala bir teklif yapmıştır.kralda yönetime bir teklif yapmıştır.ikiside teklifleri kabul etmemiştir.yönetim yine canımız galatasarayımızın yönetimidir.kral da yine TÜRKİYENİN 2.METİN OKTAYIDIR.yani polemik falan demişsiniz ama polemiğe giren kral değil bizleriz.kral hayatını devam ettirmeye devam ediyor.adam polemik olacak diye evden de çıkmasın o zaman.

yani bu konuya bakış açım su ki:ne galatasaray krala vefasızlık yapmıştır,ne de kral galatasaraya vefasızlık yapmıştır.ben kralı çok özleyeceğim.ama her efsane gibi o da tarihin altın sayfalarında artık.

yolun açık olsun kral.ben seninle gurur duyuyorum...

mükemmel bi tespit !

#430610 - Sat Sep 06 2008 09:27 AM Re: Vefasız Galatasaray Yönetimi [Re: Raist]
FatihYILDIZ Offline

*

Yer: İstanbul
Hakan Şükür ün heykelini dikeceğiz, okullara ismini vereceğiz, istediği zaman jübilesini yapacağız yalanları ne zaman ortaya atılmıştı ????

Ben söyleyim. Feldkamp ın, "Adnan Polat bana bir liste ile geldi. Takımda bu oyuncuları görmek istemiyorum dedi. Hakan Şükür de bu isimler arasındaydı" açıklamalarından sonra.

Hakan Şükür e yapılan teklif tamamen yalandan,dolandan ibarettir. Adnan Polat bütün Alevi Gece lerini Ali Sami Yen de yaptırırken, Hakan Şükür ü siyasi, dini görüşleri yüzünden klüpten uzaklaştıramaz. GALATASARAY lılık ruhu herşeyin üzerindedir. Mondragon 10 dakikada bir ıstravroz çıkardığında nasıl sempatik geliyordu herkeze. İnançlı futbolcu diyorduk. Hakan Şükür " bu kutlu doğum haftasında centilmence bir mücadele olur inşallah" dediğinde şeriatçı oluyor, asılıyor kesiliyor, yazıklar olsun Hakan ŞÜKÜR ü harcayanlara. Milan Guroviç çok yakışıyor değil mi bu camiaya. Fettullahcı olsa bile Hakan Şükür, sen bir Miloseviç hayranını takıma getirebiliyorsan, dini bütün diye bir futbolcumuzu takımdan gönderemezsin.

#452713 - Sat Apr 04 2009 05:24 AM Re: Vefasız Galatasaray Yönetimi [Re: FatihYILDIZ]
gamedog Offline

Galatasaray klübü son zamanlarda sık sık vefasızlıkla suçlanmakta buna bir türlü anlam veremiyorum.İşimize gelince kimse Galatasaraydan büyük değil,işimize gelince kimsenin büyük olamadığı klüp vefasızlık yapıyor.Bu takıma emek vermiş o kadar çok insan var ki hepsinin bütün isteklerini yerine getirmek gibi bir imkan maalesef yok.Arada üzülenler illa ki olacaktır,onlarda kendilerini bu günlere getiren klüp hatrına sağda solda konuşmak yerine Galatasaray'a olan saygılarından dolayı susma nezaketini göstersinler.

#454602 - Mon Apr 27 2009 12:58 PM Re: Vefasız Galatasaray Yönetimi [Re: gamedog]
IsvicreliAslan91 Offline
Üye
*

saten her seferinde yönetim oluyor

ben bu isi anlamiyorum arkadaslar... simdiki yönetim gs tarihindeki en nefis kadroyu teknik direktörlerin eline vermis... burda yönetimin sucu herhalde en kaliteli takimi kurmak oldu sanirim... sonra yeni td yep yeni bir takim yep yeni bir sistemi ile gsyi güzel yerlere getirmek istedi, ama hangi insanda mantik varsa sunu anlar; sabir gerek... sabir derken bu yeni sistem yeni takim ile belki bu sene degil ama ileri senelerde amacina ulasmak istedi ama bizim gibi sabirsiz insanlar buna izin vermedik sanki osmanli imparatorlugu avrupayi 1haftada fet ettii...

biz sunu düsünmemiz lazim... su son senelerde hangi td 2 sene teknik direktörlük yapabildi gsde?! hep t.d oluyor herhalde.....

#454781 - Wed Apr 29 2009 18:02 PM Re: Vefasız Galatasaray Yönetimi [Re: UaHeLL92]
Arsene Wenger Offline

Yer: Almanya

vefa istanbul da bir semt isimidir..............

futbol da vefa olmaz cünkü günümüz futbolunda külüpler bir ticaret sirketleri olmustur bundan dolayi futbolcular cok cok büyük paralar kazaniyorlar onun icin verimleri düstügü veya verimsiz olduklari icin gönderilmeleri gerekiyor.
m.oktay zamanlari dogru o zamanlar vefa gerekiyordu cünkü futbol bir schow du ama simdi degil.

diger yandan en basit 1 örnek,
1.h.ünsal futbol oynamak istedi gs yöänetimi yok deyince kendisi caykurrizespora gitti niye oynamadi cünkü pilli bitmisti ve 3 ay sonra futbolu birakti bizde kalmis olsaydi bir yil yok yerine bir sürü para daha alacakti sanki aldiklari yememis gibi .
simdileri ise ntv sporda gs yi yerden yere vuruyor söylemediklerini birakmiyor niye o zaman futbolcular vefa örnegi göstermiyorlar??

#454852 - Thu Apr 30 2009 20:24 PM Re: Vefasız Galatasaray Yönetimi [Re: Arsene Wenger]
papaz1905 Offline
Yeni üye

Yer: ıstanbul
İlk Gönderen: Arsene Wenger

vefa istanbul da bir semt isimidir..............

futbol da vefa olmaz cünkü günümüz futbolunda külüpler bir ticaret sirketleri olmustur bundan dolayi futbolcular cok cok büyük paralar kazaniyorlar onun icin verimleri düstügü veya verimsiz olduklari icin gönderilmeleri gerekiyor.
m.oktay zamanlari dogru o zamanlar vefa gerekiyordu cünkü futbol bir schow du ama simdi degil.

diger yandan en basit 1 örnek,
1.h.ünsal futbol oynamak istedi gs yöänetimi yok deyince kendisi caykurrizespora gitti niye oynamadi cünkü pilli bitmisti ve 3 ay sonra futbolu birakti bizde kalmis olsaydi bir yil yok yerine bir sürü para daha alacakti sanki aldiklari yememis gibi .
simdileri ise ntv sporda gs yi yerden yere vuruyor söylemediklerini birakmiyor niye o zaman futbolcular vefa örnegi göstermiyorlar??

mükemmel bi yorum ................

#454854 - Thu Apr 30 2009 22:09 PM Re: Vefasız Galatasaray Yönetimi [Re: papaz1905]
cukurbagliyucel Offline
ders: şampiyonluk konu : kupa nasıl kaldırılır hoca : galatasaray
Müdavim
**

Yer: Mersin/Silifke-Mut
futbolda vefa mı aranır nerde vefa aranır ki bu devir işini iyi yapma sonra vefasız yönetim olsun sen aldığın paranın hakkını vermezsen vefa kim sen kim?

#454891 - Fri May 01 2009 14:28 PM Re: Vefasız Galatasaray Yönetimi [Re: cukurbagliyucel]
suskun Offline
Müdavim

hasan şaşa gösterdiğimiz gibi mi vefa örneği gösterseydik diğerlerine de..

#454895 - Fri May 01 2009 14:51 PM Re: Vefasız Galatasaray Yönetimi [Re: suskun]
cukurbagliyucel Offline
ders: şampiyonluk konu : kupa nasıl kaldırılır hoca : galatasaray
Müdavim
**

Yer: Mersin/Silifke-Mut
Bende onu diyorum ya renkdasım sen aldığın paranın hadi onu bırak üstünde taşıdığın hakkını vermezsen vefa mı gösterelim önce vefayı biz bir görelim biz gerektiğini yaparız.......

#454907 - Fri May 01 2009 18:30 PM Re: Vefasız Galatasaray Yönetimi [Re: suskun]
Scarface Offline
Müdavim
**

İlk Gönderen: asi_kiz1905
hasan şaşa gösterdiğimiz gibi mi vefa örneği gösterseydik diğerlerine de..
Hasan Şaş'a fazla bile yaptık. Hakan Şükür'ün ölüsü bile Hasan'dan daha kaptandı. Hasan için geçen sene şampiyonluk maçı jübile olmalıyıdı.

#457352 - Thu May 28 2009 17:45 PM Re: Vefasız Galatasaray Yönetimi [Re: Scarface]
Scarface Offline
Müdavim
**

Tugay'dan Cim Bom'a veda!

Galatasaray´dan İskoçya´nın Glasgow Rangers takımına transfer olan ve bu sezon İngiltere´nin Blackburn Rovers takımında futbolu bırakan Tugay Kerimoğlu, Cumartesi günü oynanacak Galatasaray-Sivasspor maçında sarı-kırmızılı taraftarlara da veda edecek

Galatasaray formasını 11 yıl boyunca terlettikten sonra futbol yaşantısını İskoçya ve İngiltere'de sürdüren, sahada gösterdiği performansın yanı sıra centilmenliği ile de Türk futbolcusunu Avrupa'da en iyi şekilde temsil eden Tugay Kerimoğlu, nokta koyduğu aktif futbol yaşantısının ardından Galatasaray taraftarı ile vedalaşmak üzere Cumartesi günü Ali Sami Yen Stadı'nda olacak.

Kulüp başkanı Adnan Polat, Tugay'a, Galatasaray'a ve Türk futboluna yaptığı hizmetlerden dolayı karşılaşma öncesinde bir plaket verecek.

#457353 - Thu May 28 2009 17:47 PM Re: Vefasız Galatasaray Yönetimi [Re: Scarface]
Scarface Offline
Müdavim
**

Şimdi bu Tugay'dan çok daha fazla katkı yapan Hakan Şükür'e, Bülent Korkmaz'a gerçekten saygısızlık oldu

#459941 - Sat Jun 27 2009 20:38 PM Re: Vefasız Galatasaray Yönetimi [Re: Scarface]
sumeyye26 Offline

Yer: sakarya
Galatasaray gibi türkiye nin en büyük kulübünün en önemli eksiği hiç yakışmıyo sonra da bize vefasızlık yapan oyunculara sayıp sövüyoruz umarım yeni nesil futbolcularına yapılmaz frown

#459958 - Sun Jun 28 2009 08:28 AM Re: Vefasız Galatasaray Yönetimi [Re: sumeyye26]
al_bundy Offline
Müdavim

Yer: ADANA
yaa herkes yonetim demis... tamam katiliyorum yonetim vefasiz.. ya taraftar???
daha dune kadar bu tafartar degilmiydi hasana sayip soven tribunden... ne kadar sevmesemde galatasarayliligindan 1 dk suphe duymadigim, kulubumuzde yetismis sabriye yapilanlar... yada kulube yillarini vermis umite yapilanlar... tabi bunlar cogaltilir.... arkadaslar baskasini elestirirken ozelestiride yapalim... gidenin arkasindan uzulmek yarine burdayken ilk basta biz degerini bilelim...

your nightmare is back again

#459999 - Mon Jun 29 2009 10:25 AM Re: Vefasız Galatasaray Yönetimi [Re: Scarface]
xl_aslan Offline
Üye
**

İlk Gönderen: u@_H@$@N
Şimdi bu Tugay'dan çok daha fazla katkı yapan Hakan Şükür'e, Bülent Korkmaz'a gerçekten saygısızlık oldu

Hakana jübile yap heykelini dikelim dediler beyfendi ısrarla 1 sene daha oynayacağım diye diretti.O kadar spekülasyon çıkardı oynayabildimi bir yerde? Yok!
Adama heykelini dikelim diyorlar yok ben 1 sene daha oynayacağı diye diretiyor.
Bir yönetim futbolcusunu daha nasıl onere edebilir?

Page 3 of 3 < 1 2 3

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı