Webaslan Forum
Page 1 of 2 1 2 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#452663 - Fri Apr 03 2009 01:13 AM Milli Takım Td Fatih Terim İstifa Etmeli Mi?
TiLki Offline
Rhoran
Müdavim

Yer: ANTaLya - AnGaRa
Fatih terimi çok severdim ama onun da pili bitti bana göre. Oynattığı oyuncuların ne kadar basıt hatalar yaptıgını gormuyor mu ? goruncede 85 dk oyunda nıye tutar ? Bu takımda arda kadar kosacak baska adam mı yok ?

Bana göre terim bırakmalıdır artık.

#452669 - Fri Apr 03 2009 11:06 AM Re: Milli Takım Td Fatih Terim İstifa Etmeli Mi? [Re: TiLki]
Scarface Offline
Müdavim
**

Katılıyorum

#452672 - Fri Apr 03 2009 11:42 AM Re: Milli Takım Td Fatih Terim İstifa Etmeli Mi? [Re: Scarface]
Raist Offline
S.Adebisi
Müdavim
**

Yer: Gabar Dağları
Güzel topic.Kesinlikle katılıyorum artık Milli takımımız Terimspor olmaktan çıksın...

#452691 - Fri Apr 03 2009 15:22 PM Re: Milli Takım Td Fatih Terim İstifa Etmeli Mi? [Re: Raist]
gambitxx Offline
Müdavim
**

Yer: İzmir
Ne istikrarlı bir kadromuz ne de belirli bir oyunumuz var,Terim kafasına estiğini takıma alıyor,Euro 2008'de kadroya almadığı Üzülmez birden İspanya maçlarında ilk 11 başlıyor,ya madem bu adam bu kadar önemliydi ne diye Euro'ya almadın,doğru düzgün milli maç oynamamış Batuhan İspanya maçında kurtarıcı olarak sahaya sürülüyor falan filan,hiçbir maç öncesi ne dizilişi ne de taktiği kestiremiyoruz,bu şekilde de ancak ite kaka bir yerlere geliyoruz,yazın Euor 2008'de olduğu gibi,sağlıklı bir başarımız yok Terim'le malesef.

#452748 - Sat Apr 04 2009 16:25 PM Re: Milli Takım Td Fatih Terim İstifa Etmeli Mi? [Re: gambitxx]
suskun Offline
Müdavim

önüne gelene küfredişi, hareketleri, tavrı, egosu, öfkesi.....
bi milli takımın teknik drektörüne yakışmayan hareketler bunlar..

zaten 2010 dünya kupasına da gidielemeyecek..
hedefte bişey de yok..
istifa etsin artık..

#452764 - Sat Apr 04 2009 17:57 PM Re: Milli Takım Td Fatih Terim İstifa Etmeli Mi? [Re: suskun]
martinluther Offline

Yer: Bursa
istifa etsin ama ispanya maçı sonucundan dolayı değil genel olarak sevmem fatih terim'İ

#452785 - Sun Apr 05 2009 06:50 AM Re: Milli Takım Td Fatih Terim İstifa Etmeli Mi? [Re: martinluther]
Scarface Offline
Müdavim
**

İlk Gönderen: martinluther
istifa etsin ama ispanya maçı sonucundan dolayı değil genel olarak sevmem fatih terim'İ

aynen

#453000 - Tue Apr 07 2009 14:07 PM Re: Milli Takım Td Fatih Terim İstifa Etmeli Mi? [Re: Scarface]
Scarface Offline
Müdavim
**

#453103 - Wed Apr 08 2009 14:16 PM Re: Milli Takım Td Fatih Terim İstifa Etmeli Mi? [Re: Scarface]
Scarface Offline
Müdavim
**

Ayrıca Sevilla tarftarları anket yapmışlar seneye tdimiz Terim olsun mu diye ama %73ü HAYIR demiş. Böyle antrenör açıkçası bende istemezdim.

#453130 - Wed Apr 08 2009 21:30 PM Re: Milli Takım Td Fatih Terim İstifa Etmeli Mi? [Re: Scarface]
TiLki Offline
Rhoran
Müdavim

Yer: ANTaLya - AnGaRa
Adamlar geleceklerini riske sokmak ıstemıyor

#453598 - Mon Apr 13 2009 19:19 PM Re: Milli Takım Td Fatih Terim İstifa Etmeli Mi? [Re: TiLki]
MesMes Offline
Üye
**

Yer: Hannover
sorumu buda?

ISTE TARIH! ISTE GERCEKLER!

Sadakat, Basari ve Asalet...

#454079 - Mon Apr 20 2009 17:25 PM Re: Milli Takım Td Fatih Terim İstifa Etmeli Mi? [Re: Scarface]
Scarface Offline
Müdavim
**

#454154 - Tue Apr 21 2009 18:27 PM Re: Milli Takım Td Fatih Terim İstifa Etmeli Mi? [Re: Scarface]
77tr Offline

emre volkan ve nihatıda alıp gitsin

#454642 - Mon Apr 27 2009 19:07 PM Re: Milli Takım Td Fatih Terim İstifa Etmeli Mi? [Re: 77tr]
İskender Türk Offline
Üye
**

Yer: Uşak
Slm arkadaşlar....
Geçende yılın mı ayın mı bilmiyorum Teknik direktörü seçilmiş..Yaaaaaa şaşıyorum oy verenlere isyan ediyorum ağlamak istiyorum ...
Nedir bu Terim sevgisi anlayamadım,hayret yaaaaa.Neymiş efendim 4 sene üstüste şampiyon yapmış ,yok be kardeşim bizi o değil HAGİ şampiyon yaptı..
Madem gitti avrupaya niye geri geldi? niye getirdin Sayın Canaydın? neden Lucescu'nun başını yedin de bu herifi geri getirdin? 2.gelişinde ne hale soktu bizi , fenerliler hala 6-0 lık maçla dalga geçiyorlar bize kara bir leke bıraktırdı.Galatasarayımız hala onun yaptığının zararlarını çekiyor...
Gelelim Milli takıma verdiği zararlara
Çağ dışı bir futbol anlayışı ve kadro seçimi.Ya arkadaşım daha ne bekliyorun şerefsiz Emreden,İ.Üzülmezden,Sabri'den,vb gibi eski yüzlerden.Sivasta Kayseride ne futbolcular var görmüyomusun be adam.
Afrika 2010 dünya kupasına gidecekmiş.. Heeee gidersin bi ara bu kafayla bu futbol zihniyeti ile bu kadro seçimi ile.Yazık şu insanlara ya ne güzel 2010 haziranda tv başında Türkiye maçları izlemek yerine başka maçları izliycez maalesef.Sen Estonyayı yenemiyosun Bosna 7 atıyor,Sen Belçikayı yenemiyosun Bosna her 2 maçta da farklı yeniyor..Heee ondan sonra kalk 2010 afrikaya gitcez de bi ara gidersin...
Ne zaman Galatasray TD arasa Bu herifin adı geçiyor. Artık sıkıldım ve tedirgin oluyorum bu ismin Galatasarayın başına tekrar gelecek diye ..

Terim'e hayır.....

#454645 - Mon Apr 27 2009 19:46 PM Re: Milli Takım Td Fatih Terim İstifa Etmeli Mi? [Re: İskender Türk]
Scarface Offline
Müdavim
**

Bu konu aslında çok önceden açılmalıydı

#454819 - Thu Apr 30 2009 11:16 AM Re: Milli Takım Td Fatih Terim İstifa Etmeli Mi? [Re: Scarface]
İskender Türk Offline
Üye
**

Yer: Uşak
Arkadaşlar bugün bir gazetede okudum yalan mı yanlış mı bilemem ama habere sevindim ama birde üzüldüm,Terim Yunanistan'a Panatiniakos takımına gidiyormuş,bu habere sevindim,Çünkü Galatasarayımızın başına tekrar gelecek diye haberler dolaşıyordu, aman aman bizden uzak olsun Allah'a yakın olsun bu yüzden sevindim..Ama maalesef Milli Takımımızı bırakmadan 2 takım birden çalıştıracakmış,Yani Milli hüsrana devam,Bu yüzden de üzüldüm..

#454904 - Fri May 01 2009 18:20 PM Re: Milli Takım Td Fatih Terim İstifa Etmeli Mi? [Re: İskender Türk]
Scarface Offline
Müdavim
**

İlk Gönderen: iski64
Arkadaşlar bugün bir gazetede okudum yalan mı yanlış mı bilemem ama habere sevindim ama birde üzüldüm,Terim Yunanistan'a Panatiniakos takımına gidiyormuş,bu habere sevindim,Çünkü Galatasarayımızın başına tekrar gelecek diye haberler dolaşıyordu, aman aman bizden uzak olsun Allah'a yakın olsun bu yüzden sevindim..Ama maalesef Milli Takımımızı bırakmadan 2 takım birden çalıştıracakmış,Yani Milli hüsrana devam,Bu yüzden de üzüldüm..
Aynı duyguları bende yaşıyorum renktaş

#455481 - Wed May 06 2009 21:10 PM Re: Milli Takım Td Fatih Terim İstifa Etmeli Mi? [Re: Scarface]
cukurbagliyucel Offline
ders: şampiyonluk konu : kupa nasıl kaldırılır hoca : galatasaray
Müdavim
**

Yer: Mersin/Silifke-Mut
ya osman şenher samanyolu sporda büyük ihtimalle GSnin başına geçecek dedi başımdan aşağı kayabar sular döküldü resmen

#456419 - Mon May 18 2009 08:57 AM Re: Milli Takım Td Fatih Terim İstifa Etmeli Mi? [Re: Scarface]
CENk Administrator Offline
tshabalala
Müdavim

Yer: Is+anbuI
İlk Gönderen: u@_H@$@N

Parmağı kopmuş imparatorun verdiği yanıt:

"Korkmayın önemli bir şey yok. Ben bu tür basit kazalarla yıkılacak adam değilim ama küçük bir operasyon gerekebilir"

Burnu düşse yerden almaz dedikleri bu olsa gerek.

Tarafından düzenlendi CENk (Mon May 18 2009 08:58 AM)

#456557 - Tue May 19 2009 14:57 PM Re: Milli Takım Td Fatih Terim İstifa Etmeli Mi? [Re: CENk]
cenkbut Offline
Yeni üye
*

Yer: Londra / Ingiltere
Abuk sabuk konusmayin. Yok Hagi takimi 4 sene sampiyon yapmis, sonra uefa kupasini almis. Hatta Umit davala, Hakan unsal, Ergun penbe, Okan, Emre hepsini ikinci ligden bulup getirende Hagi. Onlara antrenman yaptirip, fizik kondisyon calistiran da o ama neyseki Haginin teknik direktorluk donemi o kadar basarili gitmedi..

Tamam Terim egosuyla baya bi antipati kazandi ona diyecek bisey yok ama tecrubesi ve takima kattiklari tartisilmaz. Fenerlilerin baslattigi karalama kampanyasina el ayak olup, oyle yada boyle bi degeri yikmaya calismak ayiptir.

Milli takimi iki kez Avrupada ceyrek ve yari finale cikarmis, en son turnuvada yari finale cikarmis bi antrenoru kovmakta nerden cikti.

Isiniz gucunuz hoca kovmak, yerine kimin geleceginin onemi yok. Skibbeyi kovdunuz, takimi ne hallere dusurdunuz, simdi milli takimin hocasini kovdurmaya calisiyorsunuz, allah akil fikir versin ama elinizi ayaginizi cimbom ve milli takimdan cekin artik, basarisizligi hocalara yukleye yukleye ulkeyi TD ogutme fabrikasina cevirdiniz ve hocalar artik gelmek istemiyor. Maalesef yonetim ve federasyon da sizleri dinliyor.

Basari istikrarla gelir, hoca ve takim kimyasiyla gelir, 3 ayda bir hoca kovarak her yenilgiden sonra istifaya cagirarak degil.....

Page 1 of 2 1 2 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı