Özellikle her yanlışını TFF'ye satmaya çalışması bir GALATASARAY başkanı için yapılacak en büyük ayıptır
ortada bi şey de yok... gol attıkta golümüzü mü vermediler
Arkadaslar bende üzgünüm,
bende hepinizden cok sinirliyim...hele Almanyadan Istanbula Mac izlemeye giden birisi olarak...
Zaman Vurup Kirma Zamani degildir...Vurup Kirmayla Basari gelseydi, Besiktas Sampiyonlar Ligini alirdi,
Fener Uefa Kupasini...
Zaman Birlik Beraberlik Zamani!Ne olursa olsun Baskanini sevmesekde,Antrönörünü Sevmesekte,
ARMASINA,RENKLERiNE ASIGIZ...BU YETER...
"BASARILAR GELiR GECER ASALETiN BiZE YETER" diye bosunami Bagirdik onca Mac...
Bazilariniz beni Yönetimden biri sansada...

14 Sene Sampiyonluk Özlemi cekip,arkasinda duranlar Taraftarsa...biz neyiz diye bazen düsünmüyor degilim...
Her Yilda Sampiyon olacak degilizya...tabidirki hepimiz isteriz Ömür Boyu tuttugumuz Takim Sampiyon olsun,
hatta oynadigi bütün Maclari kazansin...
Ama olmuyor iste,
ben gecen Sene yeni kurulan Takim icin "bu Yil Sampiyon olmasa bile Sampiyonlar Ligine gitsinler" yeter,
Seneyede (yani bu Sezon) Avrupada ve Ligde Firtina gibi eser demistim...
Acikcasi ben Kadromuzun Sakatliklara ragmen, iyi bir Teknik Adam olsaydi hem Avrupada (UEFA) devam ediyor hemde Lig´de acik ara Lider olmasi gerekiyordu...Tarihde bu kadar az Puan toplayan Büyüklerin arasinda...hayret...
Acikcasi...eger Seneyede adam akilli bir Teknik Adam getirilmezse,
Skibbe ve Bülent gibi "STAJYER", Kalli gibi "DUVARLARI YIKILMIS" bir Hoca getirilmezsde,
eli yüzü düzgün, yani isi azcokda degil, cok iyi bilen (BURASI GALATASARAY) bir Teknik Adam getirilirse bu Takim hicbir Transfer yapilmadan Seneye Sampiyon olur.
Bunada Kellemi Koyarim!!! Ne var bizim Kadromuzda...
Hagi´den sonra birkez daha "EVLAT" Sevgisine yenik düsüldü ve Sonuclarinada katlaniyoruz...
Umarim biranönce bu Sevdadan dönerler...
Karakter olarak cok "KLASiK" ve "FATiH TERiM" tarzini hatirlattigi icin sevmesemde,
iki Bülenti kiyaslayin, Bülent Uygun ve Bülent Korkmaz...
Biri elindeki Anadolu Takimiyla, bence Gaziantepden,Ankaraspordan,Bursadan ve hatta Eskisehirspor´dan Kadro olarak cokta güclü olmayan bir Sivasspor ile istikrari yakalamis...
bir digeri ise Bülent "KORKMAZ" 150 Milyon Dolarlik Galatasaray Takiminin basina gecmis,Uefaya gidecek Konumdayken bile Taraftarlarina dahil "GiDEMEZ" duygusu asilamis...
o Takimki benim gözümde Kagit üzerinde 2000 Yilindaki Kadrodan daha degerli...AMA KAGIT ÜZERiNDE
Söylenecek daha cok söz,
haykirilicak cooook Cümleler var ama...olmuyor iste....
Saygilarla