Webaslan Forum
Page 8 of 15 < 1 2 ... 6 7 8 9 10 ... 14 15 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#452087 - Thu Mar 26 2009 00:36 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat * [Re: castrop1]
UMUT 88 Offline
Üye
**

Yer: İstanbul
Adnan polatın en büyük hatası td seçimleridir.Oda bunun farkında bence.Seneye çok iyi bir td getireceğini zannediyorum.Eğer öyle olmazsa zaten başkanlık koltuğunda fazla kalamaz.

#452407 - Sun Mar 29 2009 23:30 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: UMUT 88]
gamedog Offline

İlk Gönderen: UMUT 88
Adnan polatın en büyük hatası td seçimleridir.Oda bunun farkında bence.Seneye çok iyi bir td getireceğini zannediyorum.Eğer öyle olmazsa zaten başkanlık koltuğunda fazla kalamaz.

Seneye çok iyi bir td geleceğine bende inanıyorum ve umarım bu hoca Lucescu olur.

#453510 - Mon Apr 13 2009 13:27 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: gamedog]
FTH1905 Offline
Müdavim
**

Yer: aNKaRa
ÜÇ büyük hatası;

1. Takımın hem kaptanı, hem ağabeyi, tem TD si ola Hakan Şükürü adeta kovması...

2.Abdülrahim Albayrak gelmeyi çok isterken onu getirmemesi....

3.Çömez ve yanlış TD seçimleri.....

#453603 - Mon Apr 13 2009 21:16 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: suskun]
papaz1905 Offline
Yeni üye

Yer: ıstanbul
İlk Gönderen: asi_kiz1905
YA SİZE PES YA..
-önce hakemlerde bulduk suçu,
-sonra sakatlıkları bahane ettik,
-sonra SKİBBEyi kovduk,
şimdide yönetime mi döndünüz?.. çok güzel..

dönünde futbolculara bakın 3oyuncumuz dışında kim mücadele ediyor..
yönetim HAKLI mı HAYIR.. yönetimin 2BÜYÜK HATASI VAR..

daha önce de söylediğim gibi;
-sezon başında SKİBBEyi takımın başına getirmesi
-sezonun ortasında SKİBBEyi göndermesi.

bu saatten sonra yönetim ARSEN WENGERi, LUCEyi,MORİNHOyu, GERETSi mi getirecekti..
bu aşamada gelen td ancak bu kadar olur..

başkanın en büyük hatası kimsenin sevmediği (futbolcular dahil) adnan sezgini,
futbolun patronu yapması .
her kaybedilen puandan sonra (2. yarı) hakem ve federasyonu suçlaması.
takım içindeki sorunu çözeceği yerde suçu hep dışarda araması ve buna benzer ,
daha bi sürü neden saya bilirim ...

#453695 - Tue Apr 14 2009 20:33 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: papaz1905]
88A88 Offline
Bodom Beach Terror
Üye
*

Geldiğinde umutluydum. Artık hiçbir umudum kalmadı.

Neden bir başkan alınan başarısızlıklarda klüp içerisindeki olumsuzları bulmadan çevreye saldırır. Bu takımda belli problemlerin olduğu çok açık...

Galatasaray AŞ'nin yarattığı zarar, Adnan Sezgin problemi, TD seçimleri, yanlış transfer politikası...

SAYIN POLAT SEZON BAŞINDAN BERİ BU KONULARIN HİÇ BİRİNDE YETERLİ ÇABA ORAYA KOYMADI. KOYAR GİBİ GÖSTERDİ...

Tutturmuş bir Goldman-Sachs diye. Yav para bulmak bu kadar zor mu? Forbes diyor ki Galatasaray Türkiye içerisinde yatırım yapılabilecek en güvenilir markalardan biri diye. O zaman ya Forbes yalan söylüyor ya da Başkan üç yere sorduktan sonra "Kredi yok" diyor. Bakın Manchester United'a. 1 Milyar Euro Banka borçları var. Ama hala Virgin Air adamlara özel uçak tahsis ediyor. Tamam başarılılar ama 3 sene öncesine kadar Manchester Avrupa'da bu kadara başarılı değildi...

Adnan Sezgin. Galatasaray'ı sömüren başka bir kene. Abdülrahim Albayrak'tan bu yana sevgi ile o işi yapan birini görmedim. Sn. Albayrak da çok deneyimli sayılmazdı. Profesyonel klüpler profesyonel düşünür. Maden Türkiye'de bu işi yapacak adam yok o durumda git Avrupa'dan deneyimli bir ekip ya da kişi getir. Mesela Hamburg'un futbol şube sorumlusunu yakından tanıyoruz. Eşi bir Türk. Hamburg'un ekonomik kalkınmasında önemli pay sahibi. Biz ise Adnan Sezgin ile eldeki avuçtakini kaybediyoruz...

TD seçimleri zaten rezalet ötesi. Skibbe'ye şans vermedi ve ondan daha kötü olan, ona olan tüm inancımı kaybettiren, Skibbe'ın bıraktığı mirası yiyen Bülent Korkmaz'ı getirdi. Türkiye garip ülke. Çok antrenör öğütmüştür. Ne sabır var, ne saygı.
Neden bu takımın başına Van Gaal getirilmez. "Efendim, gelmez bize" "Yok canım" denesin kimse. İstediği parayı ver, istediği tazminatları sözleşmeye ekle gelsin. Tabii yağma yapmasına izin verme ama bir yerlerin yemiyor değil mi takımın kontrolünü ona bırakacağım diye. Türkiye'de futbol bu yüzden arpa boyu yol almıyor....

Bu takımda transferleri artık yöneticilerin değil, antrenörlerin yapması gerekli. Yönetici mi bu takımı kurup sahaya çıkartan. İşte Fenerbahçe'nin hali ortada. Bırakın transferi yeni hoca yapsın. Siz olabilirliğini ortaya koyun ama kafanızdan adam seçip hocaya "Hocam, bunlar opsiyonlar. Bunlardan birini transfer etme hakkın var" dersen o transferden takıma bir b*k olmaz...

AŞ ARTIK BAZI ŞEYLERİ POLAT. EĞER AŞAMIYORSAN BU KONUYU DAHA İYİ BİLENLERE BIRAK...

#453699 - Tue Apr 14 2009 22:46 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: 88A88]
uA_f@tih Offline
Müdavim
**

Yer: Ĩڪے†...
Bakın bi hataya düşüyorsunuz..Adnan Polat Galatasaray Spor Klübü Başkanı..
Futbol A.Ş nin değil Spor Klübünün Basketbol-Voleybol ve diğer amatör branşlar bunların hepsinden sorumlu..Bakın Basketbolda yaşananan başarılara daha 1-2 sene öncesine kadar 2.lige düşen bayan basketbol takımımız Avrupa Şampiyonu oldu..Tekerlekli Sandelye Basket takımımız da Dünya Şampiyonu..Ve diğer branşlarda da kıpırdanmalar oldu..Olaya sadece Futbol tarafından bakmamak gerekir..Ha futbolda da pek bi hatasını olduğunu söyleyemem aksine son 5-6 seneye nazaran en kaliteli topçuları getirdi tek hatası Futbol Şubesinin başına yanlış isim getirmesi oldu..

REKLAM YAPMAK YASAKTIR !

Sen Şampiyon Olmasanda..
Kupaları Almasanda
Fenere de Koymasan da
Seviyoruz İşte Varmı Diyeceğin!

#453701 - Tue Apr 14 2009 23:12 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: uA_f@tih]
88A88 Offline
Bodom Beach Terror
Üye
*

Diğer branşlarda elde edilen başarılar elbette Sn.Polat'ın ve çevresindeki emekçilerin çok büyük katkısı vardır. Bunu inkar etmiyorum. Fakat futbol şubesi ligde toz yuttu.

Bunda Sayın Polat'ın hataları yukarıda yazdığım gibi. Kendisini sürekli bir kaç konu etrafına yoğunlaştırıp onlarla çarpıştı. Sn. Canaydın döneminde futbol şubesi kötü dönemlerden geçmiş ve maliyet o dönemde bozulmaya başlamıştı. Polat'tan bu mali durumu düzeltecek hamleler bekledim fakat o hamleler sadece "Goldman-Sachs" denen bir kredi kuruluşunun elinde kaldı...vs.

Yani anlatmak istediğim Sn. Polat'ın bu sene futbol konusunda büyük yanlışlar yaptığını düşünüyorum. Siz aksini savunabilirsiniz, sonsuz saygı duyarım. Fakat yukarıda sıraladığım yanlışları düzeltmediği takdirde bence başarılı bir başkan değildir. Çünkü en önemli olan spor branşımız futbol şubesi Avrupa'daki saygınlığını kaybetmek üzere. Son kredilerimizi kullanıyoruz. Puan sırlamasında yukrılara tırmanacağımız garantili fakat isim olarak eskisi kadar etkili olamayacağız...

Korkum bu...

#453771 - Wed Apr 15 2009 16:52 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: 88A88]
İskender Türk Offline
Üye
**

Yer: Uşak
Büyük Başkan kafanı duvarlara vuruyosun dimi.Vuracaksın çünkü 100 ylın en iyi kadrosunu kurdun bu sene ama getirdiğin hocaya bak 5.sınıf hoca sikibe.
nerden buldum bu herifi diye kafanı vuruyosun duvarlara...
Gerets gibi süper bir hocayı (elinde malzeme yokken bizi şampiyon yaptı) 10 sene önce türkiyeden kalp rahatsızlığı olan ve sağlık durumundan dolayı giden 75 yaşındaki kalli dedeye değiştin.Ve bu kalli denen herif geçen sene 5 hafta kala sattı gitti, bu sene yine getirdin.yaaaa nedir bu heriften beklentin.daha ne beklersin bu moruktan bilmiyorum..Yazıklar olsun bizlere bu yaşattığınız eziyetlerden dolayı..

Ve adnan sezgin denen adamın ne faydası var bu takıma zararından çok.Neden 5.sınıf hoca geliyor bu takıma tabiki adnan sezgin burnunu sokacak o yüzden,ünlü bi isim gelse burnunu sokabilirmi? sokamazzzzz o yüzden. Bak başarısız diye gönderilen lucescu ve geretse şu anki takımları uefa da final oynayacak..

Tarafından düzenlendi iski64 (Wed Apr 15 2009 17:01 PM)

#455009 - Fri May 01 2009 23:35 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: İskender Türk]
branege Offline
Die For You
Yeni üye

Yer: izmir
eyyy.....Adnan Polat teknik direktör olarak Van Gaal ya da onun kalitesinde yabancı bir hoca getiremezsen arkana bile bakmadan çek git bu klüpte senin yerin yok ZATEN TAKIM SENİN YÜZÜNDEN ANTİPATİK OLDU.. taraftar enayi değil senin palavralarına kansın başarısızlığı başkalarını suçlayarak örtme...

#455027 - Sat May 02 2009 00:53 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: branege]
FTH1905 Offline
Müdavim
**

bu taraftarı ŞAMPİYONLAR LİGİNDEN mahrum bırakan yönetime yazıklar olsun....

#455115 - Sun May 03 2009 13:46 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: FTH1905]
Scarface Offline
Müdavim
**

Özellikle her yanlışını TFF'ye satmaya çalışması bir GALATASARAY başkanı için yapılacak en büyük ayıptır

#455253 - Mon May 04 2009 21:08 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: Scarface]
rezber Offline
Yeni üye
*

Yer: Mardin
Anlaşılıyorki Adnan Polat başkanlık yapamıyor onun harcı değil. futbol şubesinden sorumlu imiş gibi davranıp oraya buraya çatması da cabası. Önce kendi yönetimin içindeki yanlışları hataları düzelt ondan sonra sağa sola saldır.
İdareci olamamış etrafında dönen tezgahları göremeyip onların oyunlarına gelmiş anlaşılan.
Problemli adamları gönderemezse kendisi gidecek. Gerçi bu borç batağındaki klübü kim isteyecek oda meçhul

#455262 - Tue May 05 2009 00:36 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: Scarface]
FTH1905 Offline
Müdavim
**

İlk Gönderen: u@_H@$@N
Özellikle her yanlışını TFF'ye satmaya çalışması bir GALATASARAY başkanı için yapılacak en büyük ayıptır

ortada bi şey de yok... gol attıkta golümüzü mü vermediler

#455311 - Tue May 05 2009 15:42 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: FTH1905]
DESPO Offline
Müdavim

Yer: Stuttgart/Almanya
İlk Gönderen: FTH1905

Arkadaslar bende üzgünüm,
bende hepinizden cok sinirliyim...hele Almanyadan Istanbula Mac izlemeye giden birisi olarak...
Zaman Vurup Kirma Zamani degildir...Vurup Kirmayla Basari gelseydi, Besiktas Sampiyonlar Ligini alirdi,
Fener Uefa Kupasini...
Zaman Birlik Beraberlik Zamani!Ne olursa olsun Baskanini sevmesekde,Antrönörünü Sevmesekte,
ARMASINA,RENKLERiNE ASIGIZ...BU YETER...
"BASARILAR GELiR GECER ASALETiN BiZE YETER" diye bosunami Bagirdik onca Mac...

Bazilariniz beni Yönetimden biri sansada... grin
14 Sene Sampiyonluk Özlemi cekip,arkasinda duranlar Taraftarsa...biz neyiz diye bazen düsünmüyor degilim...
Her Yilda Sampiyon olacak degilizya...tabidirki hepimiz isteriz Ömür Boyu tuttugumuz Takim Sampiyon olsun,
hatta oynadigi bütün Maclari kazansin...
Ama olmuyor iste,
ben gecen Sene yeni kurulan Takim icin "bu Yil Sampiyon olmasa bile Sampiyonlar Ligine gitsinler" yeter,
Seneyede (yani bu Sezon) Avrupada ve Ligde Firtina gibi eser demistim...
Acikcasi ben Kadromuzun Sakatliklara ragmen, iyi bir Teknik Adam olsaydi hem Avrupada (UEFA) devam ediyor hemde Lig´de acik ara Lider olmasi gerekiyordu...Tarihde bu kadar az Puan toplayan Büyüklerin arasinda...hayret...
Acikcasi...eger Seneyede adam akilli bir Teknik Adam getirilmezse,
Skibbe ve Bülent gibi "STAJYER", Kalli gibi "DUVARLARI YIKILMIS" bir Hoca getirilmezsde,
eli yüzü düzgün, yani isi azcokda degil, cok iyi bilen (BURASI GALATASARAY) bir Teknik Adam getirilirse bu Takim hicbir Transfer yapilmadan Seneye Sampiyon olur.
Bunada Kellemi Koyarim!!! Ne var bizim Kadromuzda...

Hagi´den sonra birkez daha "EVLAT" Sevgisine yenik düsüldü ve Sonuclarinada katlaniyoruz...
Umarim biranönce bu Sevdadan dönerler...
Karakter olarak cok "KLASiK" ve "FATiH TERiM" tarzini hatirlattigi icin sevmesemde,
iki Bülenti kiyaslayin, Bülent Uygun ve Bülent Korkmaz...
Biri elindeki Anadolu Takimiyla, bence Gaziantepden,Ankaraspordan,Bursadan ve hatta Eskisehirspor´dan Kadro olarak cokta güclü olmayan bir Sivasspor ile istikrari yakalamis...
bir digeri ise Bülent "KORKMAZ" 150 Milyon Dolarlik Galatasaray Takiminin basina gecmis,Uefaya gidecek Konumdayken bile Taraftarlarina dahil "GiDEMEZ" duygusu asilamis...
o Takimki benim gözümde Kagit üzerinde 2000 Yilindaki Kadrodan daha degerli...AMA KAGIT ÜZERiNDE

Söylenecek daha cok söz,
haykirilicak cooook Cümleler var ama...olmuyor iste....

Saygilarla

#455335 - Tue May 05 2009 18:19 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: DESPO]
FTH1905 Offline
Müdavim
**

usta haklısın her sene şampiyon olacak değiliz..zaten 3 sene şampiyon çıkacaksa bu ligden biri biziz...ama bu kadroyla da hiç yoktan bi ŞL bi avrupa hedefimiz olması lazımdı... malesef o da yok...

#455343 - Tue May 05 2009 19:05 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: DESPO]
suskun Offline
Müdavim

İlk Gönderen: DESPO
İlk Gönderen: FTH1905

Arkadaslar bende üzgünüm,
bende hepinizden cok sinirliyim...hele Almanyadan Istanbula Mac izlemeye giden birisi olarak...
Zaman Vurup Kirma Zamani degildir...Vurup Kirmayla Basari gelseydi, Besiktas Sampiyonlar Ligini alirdi,
Fener Uefa Kupasini...
Zaman Birlik Beraberlik Zamani!Ne olursa olsun Baskanini sevmesekde,Antrönörünü Sevmesekte,
ARMASINA,RENKLERiNE ASIGIZ...BU YETER...
"BASARILAR GELiR GECER ASALETiN BiZE YETER" diye bosunami Bagirdik onca Mac...

Bazilariniz beni Yönetimden biri sansada... grin
14 Sene Sampiyonluk Özlemi cekip,arkasinda duranlar Taraftarsa...biz neyiz diye bazen düsünmüyor degilim...
Her Yilda Sampiyon olacak degilizya...tabidirki hepimiz isteriz Ömür Boyu tuttugumuz Takim Sampiyon olsun,
hatta oynadigi bütün Maclari kazansin...
Ama olmuyor iste,
ben gecen Sene yeni kurulan Takim icin "bu Yil Sampiyon olmasa bile Sampiyonlar Ligine gitsinler" yeter,
Seneyede (yani bu Sezon) Avrupada ve Ligde Firtina gibi eser demistim...
Acikcasi ben Kadromuzun Sakatliklara ragmen, iyi bir Teknik Adam olsaydi hem Avrupada (UEFA) devam ediyor hemde Lig´de acik ara Lider olmasi gerekiyordu...Tarihde bu kadar az Puan toplayan Büyüklerin arasinda...hayret...
Acikcasi...eger Seneyede adam akilli bir Teknik Adam getirilmezse,
Skibbe ve Bülent gibi "STAJYER", Kalli gibi "DUVARLARI YIKILMIS" bir Hoca getirilmezsde,
eli yüzü düzgün, yani isi azcokda degil, cok iyi bilen (BURASI GALATASARAY) bir Teknik Adam getirilirse bu Takim hicbir Transfer yapilmadan Seneye Sampiyon olur.
Bunada Kellemi Koyarim!!! Ne var bizim Kadromuzda...

Hagi´den sonra birkez daha "EVLAT" Sevgisine yenik düsüldü ve Sonuclarinada katlaniyoruz...
Umarim biranönce bu Sevdadan dönerler...
Karakter olarak cok "KLASiK" ve "FATiH TERiM" tarzini hatirlattigi icin sevmesemde,
iki Bülenti kiyaslayin, Bülent Uygun ve Bülent Korkmaz...
Biri elindeki Anadolu Takimiyla, bence Gaziantepden,Ankaraspordan,Bursadan ve hatta Eskisehirspor´dan Kadro olarak cokta güclü olmayan bir Sivasspor ile istikrari yakalamis...
bir digeri ise Bülent "KORKMAZ" 150 Milyon Dolarlik Galatasaray Takiminin basina gecmis,Uefaya gidecek Konumdayken bile Taraftarlarina dahil "GiDEMEZ" duygusu asilamis...
o Takimki benim gözümde Kagit üzerinde 2000 Yilindaki Kadrodan daha degerli...AMA KAGIT ÜZERiNDE

Söylenecek daha cok söz,
haykirilicak cooook Cümleler var ama...olmuyor iste....

Saygilarla

çok güzel yazmışsın renkdaş.

sen GALATASARAYa td alıyorsun oturup iyice düşüneceksin.. elindeki kadro tsl deki en iyi kadro ama senin 1 futbolcunun edeceği para ile kurulan bi takımdan 5 yiyorsan ligi bırak çek git.

aldığın teknik drektörü sezon ortası başarısız diye göndermek için almayacaksın.
madem tecrübesiz diye gönderiyorsun o zaman TECRÜBELİ bi td alacaksın ki gönderdiğine değsin.

yönetimin hataları oldu evet, hata hatayla örtülmeye çalışıldı iyice yerin dibine battık..
bizim için ii bi ders olacak bu. artık herşeyi düşünüp öyle hareket edeceksin yapamıyorsan da zorlama bırak git..

kimsenin GALATASARAyı bu hale getirmeye hakkı yok..
kimsenin bu taraftara böyle eziyet, acı çektirmeye hakkı yok..
HERKES GİDER BİZ KALIRIZ..

ADNAN POLATın da şapkasını önüne koyup düşünmesi lazım.. çok takdir ettiğim biriydi hala da öyle ama artık bazı şeyleri görüp GALATASARAYın menfaatlerini düşünmeli, yapamıyorsan çekilmelisin.

aslında yönetime de yüklenmek istemiyorum. KOCAELİ maçından sonra "SKİBBE İSTİFAA, SKİBBE İSTİFA" diye bağıran belki de bu sonu hazırlayan biziz..

SKİBBE göndermeseydi aynı durumda olsaydık yönetime alınacak tavrı düşünemiyorum.
biz SKİBBE gidince herşey çok ii olacak diye şartladığımız için istifasını istedik, ama kimin geleceğini düşünmedik..

sezon ortasında kimse yönetimden kalkıpta çok çok başarılı bi td getirmesini beklememeliydi, sahip çıkacaktık ama olmadı..
en büyük hataları da SKİBBEyi göreve getirmeleri oldu..

BU SENE BÖYLE. HERKES YAPTIĞININ BEDELİNİ ÖDER.. BİZDE HATAMIZIN BEDELİNİ ÖDÜYORUZ..
UMARIM SENEYE HERŞEY DAHA İYİ OLUR..

#455383 - Wed May 06 2009 10:57 AM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: suskun]
cukurbagliyucel Offline
ders: şampiyonluk konu : kupa nasıl kaldırılır hoca : galatasaray
Müdavim
**

Yer: Mersin/Silifke-Mut
Başkanım yaptığı konuşmada sanki hatalarından ders çıkarmıs gibi duruyordu bana umu verdi ama umraım yaza bu umutlarımız sönmez...

#455415 - Wed May 06 2009 15:28 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: cukurbagliyucel]
IsvicreliAslan91 Offline
Üye
*

arkadaslar sizlere bi soru...:

skibbeyi getiren bülent korkmazi getiren adnan polatmi yoksa adnan sezginmi?

Tarafından düzenlendi IsvicreliAslan91 (Wed May 06 2009 15:28 PM)

#455421 - Wed May 06 2009 16:22 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: IsvicreliAslan91]
FTH1905 Offline
Müdavim
**

İlk Gönderen: IsvicreliAslan91
arkadaslar sizlere bi soru...:

skibbeyi getiren bülent korkmazi getiren adnan polatmi yoksa adnan sezginmi?

valla bu kulübün başkanı Adnan Polat artık başkası getirsede o sorumlu kendi getirsede...bi de şu var Skibbeyi öneren Kalliydi..Adnan P. nin de Kalli ye çok güvendiği için direk kendi istemiştir zaten...

#455429 - Wed May 06 2009 16:46 PM Re: Yeni Başkanımız Adnan Polat [Re: FTH1905]
shiroi_ch Offline
Üye

Yer: İzmir
kalli'de de ne var benim ya da bizim göremediğimiz bi anlasam. hadi onu geçtim, geçen sene bizi yarı yolda bırakmış birine hangi pozisyonda olursa olsun nasıl tekrar gel bizle çalış dersin.

Tarafından düzenlendi shiroi_ch (Wed May 06 2009 16:47 PM)

Page 8 of 15 < 1 2 ... 6 7 8 9 10 ... 14 15 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı