#452612 - Thu Apr 02 2009 12:52 PM
Re: 2010 Dünya Kupası Elemele Maçı:Türkiye-İspanya
[Re: MesMes]
|
Yeni üye
Yer: İzmir
|
suat kaya, abdullah oguz veya bülent uyguna yakisir bence millileri calistirmak... ayrica illa yerli olcak diyede birsey yok.. lucescu, scolari veya gerets neden olmasin? Diğer söylediklerine katılıyorum ama bülent uygun denen adam fatih terimin çok çok kötü bir taklididir ve ondan daha kötü bir teknik direktördür..Fatih terimle birlikte türkiyenin Gazcı Kardeşleridir..Hadi koçum hadi aslanım yaparsınız sizcidir kendisi..Giyimi kuşamı hareketleri ve söylediklerine bakarsan çok rahat anlarsın dediklerimi.
|
|
|
|
|
|
#452613 - Thu Apr 02 2009 13:12 PM
Re: 2010 Dünya Kupası Elemele Maçı:Türkiye-İspanya
[Re: mart07]
|
Üye

Yer: istanbul
|
Dün ikinci yarısını seyredebildim maçın. Arda gerçekten kardeşim gibi. İnanılmaz seviyorum bu çocuğu, sempatik ve aslan gibi. Yav anlamadığım tek konu, Ardanın oynadığı maçlarda kıyaslama yağtığımda milli maçlarda baya güzel oynuyor, koşuyor ve istekli bir hava içerisinde. Ve bunu dikkatli takip ettiğinizde sizde rahat görüyorsunuzdur. Ama bizim takım içerisinde, milli maçtakinin yarısını koşsa mücadele etse arda yerlerde, 60. dakikada bitiyor arda. Valla bu durum beni fazlasıyla üzüyor. Sadece bu konuya değinmek istedim milli takım ile ilgili olarak. Zaten sonuç malumdu. İndir kaldır yok şöyle olsaydı yok böyle olsaydı. Biz kırk pasla adamların sahasına ancak gelip elimiz boş dönüp, boş kaleye gol atamıyoruz, adamlar iki topla nerdeyse pozisyon buluyorlar. EEEEEEEE batuhan gibi bale yapan adamlar olduğu sürece bu yenilgileri çok görürüz. Galatasaraydan giden bücür, ismini anmak istemediğim ezik ise sadece sahada dolaştı, terimin manevi evlat sevgisinden torpilli milli takıma yakışmayan bir adam. Bunlarla nolcaktiki başka. Defansta aslan gibi servet yok, ortada topal yok. Sonuç ortada. Neyse önümüze bakacağız klasik deyimle.
|
|
|
|
|
|
0 kayıtlı (),
10
Guests and
24
Spiders online. |
|