Webaslan Forum
Page 3 of 5 < 1 2 3 4 5 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#452545 - Wed Apr 01 2009 23:16 PM Re: 2010 Dünya Kupası Elemele Maçı:Türkiye-İspanya [Re: E05]
Raist Offline
S.Adebisi
Müdavim
**

Yer: Gabar Dağları
Benim için sürpriz bi sonuç olmadı açıkcası.Saçma salak goller yedik.Bence golden sonra ilk yarının sonuna kadarki kısım hariç iğrenç oynadık.Sahanın en kötüsü tribünlerdi; 1 tane bile tezahurat duymadım maç boyu..

#452546 - Wed Apr 01 2009 23:17 PM Re: 2010 Dünya Kupası Elemele Maçı:Türkiye-İspanya [Re: mart07]
CENk Administrator Offline
tshabalala
Müdavim

Yer: Is+anbuI
İlk Gönderen: mart07
Tebrikler SİNYOR TERRİMO...Başarısızlıklar zincirine bir yenisini daha ekledin..İbrahim Üzülmez denen adamı futbolcu zannedersen böyle olur...Kurtarıcı sabriyi yine oyuna soktun emre beleşoğluna yine torpil geçtin...Semih ayarında bir oyuncuyu çıkarıyosun ve Batuhan denen çocuğu oyuna sürüyorsun...Sanırım Mehmet Topuz daha önce Afganistan milli takımı forması giymiş olacak ki milli takıma alınmıyor. Ulan hadi hakan Balta galatasarayda yokluktan stoper oynuyo koca ülkede stoper mi kalmadı arkadaş?? Tamam iyi hoş kötü oynamıyor ama solundaki gerizekalının(üzülmez) berbat oynadığını göremiyor musun Sinyor??Diyecek bir şey yok 2012 avrupa futbol şampiyonasıyla ilgili görüş bildirmeye başlayalım en iyisi.

merak etme maçın ardından hayal pazarlamaya devam edecektir, "80 milyon taraftar", "deplasmanda da yeneriz", "11 yürek", "11 aslan" vs. diyerek,

farkında olan var mı bilmiyorum, artık milli takım seyircisi de kalmadı, peki eskiden böyle miydi? terim'in kompleksleri ve herşeyi ben bilirim edasıyla söylemleri, eylemleriyle insanları milli takımdan da uzaklaştırdı,

iyi oynadık, ilk yarım saat süperdik, nihat kaçırmasaydı vs. diyenler elbet çıkacaktır,

ama maç 90 dakika, ister bunun ilk 15 dakikasını ister son 15 dakikasını iyi oyna, 90 dakikanın ardından golü atan kazanıyor, futbolun kuralı böyle,

ilk 15 dakika iyi oynadık diyen varsa, futbolu bırakıp güreşle ilgilensin, hakemle kazanır belki böylece,

diğer bir taraftan terim basın toplantısında hayal pazarlarken, eklemeyi de unutmadı maçtan bir gün önce "Avrupa şampiyonu ispanya, bu ülkeyi yenemiyoruz diye eleştiriliyoruz" diyerek. bilmem kaç milyon doları bunun gibi rakipleri yenmek için alıyor, kendisi ve ekibi,

yendin mi senden büyük yok, yenildin mi rakip güçlü.

Tarafından düzenlendi CENk (Wed Apr 01 2009 23:21 PM)

#452547 - Wed Apr 01 2009 23:21 PM Re: 2010 Dünya Kupası Elemele Maçı:Türkiye-İspanya [Re: CENk]
E05 Offline
Üye

Yer: DK
artik rüyamizda katiliriz dunya kupasina..

#452548 - Wed Apr 01 2009 23:24 PM Re: 2010 Dünya Kupası Elemele Maçı:Türkiye-İspanya [Re: CENk]
UMUT 88 Offline
Üye
**

Yer: İstanbul
Ya arkadaş ne var şu emre belözoğlunda.Ardayı çıkarıyo, onu çıkarmıyo ya.Acayip sinir oldum bu adama ya.

Nihat, tuncay ve emre ne verdi bu takıma arkadaşlar.Hepsi birbirinden beter.Arda, gökhan ve emre aşıktan başkası yalan.

Lafla peynir gemisi yürümez.Terim istifa.

#452549 - Wed Apr 01 2009 23:28 PM Re: 2010 Dünya Kupası Elemele Maçı:Türkiye-İspanya [Re: CENk]
Raist Offline
S.Adebisi
Müdavim
**

İlk Gönderen: CENk
merak etme maçın ardından hayal pazarlamaya devam edecektir, "80 milyon taraftar", "deplasmanda da yeneriz", "11 yürek", "11 aslan" vs. diyerek,

farkında olan var mı bilmiyorum, artık milli takım seyircisi de kalmadı, peki eskiden böyle miydi? terim'in kompleksleri ve herşeyi ben bilirim edasıyla söylemleri, eylemleriyle insanları milli takımdan da uzaklaştırdı,

iyi oynadık, ilk yarım saat süperdik, nihat kaçırmasaydı vs. diyenler elbet çıkacaktır,

ama maç 90 dakika, ister bunun ilk 15 dakikasını ister son 15 dakikasını iyi oyna, 90 dakikanın ardından golü atan kazanıyor, futbolun kuralı böyle,

ilk 15 dakika iyi oynadık diyen varsa, futbolu bırakıp güreşle ilgilensin, hakemle kazanır belki böylece,

diğer bir taraftan terim basın toplantısında hayal pazarlarken, eklemeyi de unutmadı maçtan bir gün önce "Avrupa şampiyonu ispanya, bu ülkeyi yenemiyoruz diye eleştiriliyoruz" diyerek. bilmem kaç milyon doları bunun gibi rakipleri yenmek için alıyor, kendisi ve ekibi,

Şu yorumun üzerine yazılcak bişey yok bence.Mükemmel tespitler.Fatih Terim'in artık Milli takımı bırakması lazım.Saçma sapan değişiklikler,saçma sapan taktikler.Kimin ne yaptığı belli değildi maç boyu.Hele gol atana kadar Casillas'a 2 defa top geldi ondada aut kullandı.Şu maçta bi hoca Emre'yi çıkarmıyosa ya futboldan hiç anlamıyodur yada altında başka bi niyet vardır.Milli takımda torpile yer yok..
Elveda 2010 Dünya Kupası...

#452551 - Wed Apr 01 2009 23:31 PM Re: 2010 Dünya Kupası Elemele Maçı:Türkiye-İspanya [Re: Raist]
UMUT 88 Offline
Üye
**

İstikrar özürlü bir ülkeyiz.Maalesef bu acı bir gerçek.Ne yapacağımızı rakiplerde bilmiyo bizde bilmiyoruz.

Arda turan sen bi tanesin.Ne diyim ben sana.Sen böyle oynamaya devam et, inşallah büyük bir takımda görürüz seni.Bizi en iyi şekilde temsil edersin.Kendini kurtar bu ülkeden.

#452552 - Wed Apr 01 2009 23:32 PM Re: 2010 Dünya Kupası Elemele Maçı:Türkiye-İspanya [Re: mart07]
KingLion Offline
Müdavim

Yer: Danimarka
Müzik calara sakinlestirici bir kac eser koyup dinlemekteyim, bakalim onlarin etkisiyle ne yazabilecegim...???

Efendim, Fatih Terim´e bol Emre´li, Batuhan´li, Sabri´li, Üzülmez´li günler diliyorum.... Ama milli takimin cok ama cok uzaginda...

"0"; demistik bayagi bir kismimiz, pek haksiz da degilmisiz, köy görünüyordu cünkü, kilavuza ne hacet.

...

Mücadele babinda herkese tek tek tesekkür ediyorum, yüreklerini verdiler bu maca; özellikle kaleci Volkan, Emre Asik ve Arda´ya ne desem az olur.

Ama olmadi.

Eger sen rakibini bazen üce dört yakaladiginda dahi rakibinin adindan korkarak, ürkerek geri pas yapmayi, top ezmeyi, güya garanti yol olan geri pasi tercih ediyorsan büyük adam olmazsin, olamazsin...

Kafada kaybedilmis iki mac... Yarali bir ördek gibi cirpindik; mücadele ettik etmesine, kesinlikle, helal olsun, ama bu ilkel bir müdafanin mücadelesiydi, kimse adam gibi gol atma cabasinda degildi, öyle ya, karsilarinda Ispanya.. Onlara gol atmak ne cürret...

Ispanya defansi nispeten en zayif olan bölgesi.. Delinemeyecek duvar degildi.. Tesadüfi deldigimiz de oldu.. Ama orayi bilincli bicimde zorlayacak, yipratacak akilli hamleler, paslar bir türlü gelmedi, gelemedi; bunu yapma adina ne cesaret ne de beceri vardi..

Burada Tuncay ile Nihat ikilisine dayanabilen Terim´i kutlamak(!) gerekir..
Burada arkasini zor kaldiran Emre´ye dayanan Terim´e alkis(!) gerekir..
Burada sahanin en iyi oyuncusu Arda´yi 1-1 iken cikarmayi tercih belleyen Terim´i övmek(!) gerekir..
Burada Batuhan & Sabri gibi iki güzide ikilimizi Dünyanin an itibariyle en iyi takimina karsi kurtarici diye oyuna dahil eden Terim´e sükranlarimizi(!) iletmek gerekir..

...

Penaltiya sebep veren pozisyon tipik Türk klasigi, diyecek birseyim yok, yenilen ikinci golde kagni oyuncumuz Hakan Balta´ya diyecegim pek sey yok, insan kagni gibi olursa Guize gibi bir adama karsi bile maymun olabilir, pek fazla üzerine düsmeyecegim.. Tek diyecegim; Ibrahim Toraman´in, Mehmet Topuz´un, Yildiray Bastürk´ün.... ahinin tuttugunu seziyorum..

...

Tam gidilecek zaman Terim.. Sevilla´ya mi gidiyorsun, Bolton´a mi, nereye gidiyorsan git, ama lütfen git artik ya.. Bi git Allah askina.. Hersey gaz ile olmuyor, sen de görüyorsun iste...

...

Ölü taraftara da selam olsun bu arada... Istanbul yillardir sorunlu, ama en azindan "Avrupa sampiyonunu, Dünya birincisi bir takimi agirliyoruz" diye taraftar gaza gelir diye ummustum, degisen birsey yok.. Istanbul milli maclari haketmiyor..

...

Gecmis olsun, saglik olsun, ama biraz da beyin olsun..

Tarafından düzenlendi KingLion (Wed Apr 01 2009 23:36 PM)

#452554 - Wed Apr 01 2009 23:32 PM Re: 2010 Dünya Kupası Elemele Maçı:Türkiye-İspanya [Re: KingLion]
FTH1905 Offline
Müdavim
**

Yer: aNKaRa
kusura bakma HOCAM...iSpanya yı GAZ la yenemessin...taktik-teknik bilmen lazım o da sende yok....

elinde ARDA TURAN diye bi adam var( bana göre İspanya da yok) onun üzerine bile bi taktik yapamıyorsun....çocuk deli gibi topun peşinde kaşuyor...sonra Arda yoruldu....yorulur tabi...

allah aşkına M.Topuz nerde ? formsuz bile olsa beğenmesem de Ümit karan nerde...ki oyuna BATUHAN denen bi kamyon girdi...

NURİ ŞAHİN kim ? C.KAZIM kim ? İBRAHİM ÜZÜLMEZ kim ? BATUHAN kim ?

#452555 - Wed Apr 01 2009 23:33 PM Re: 2010 Dünya Kupası Elemele Maçı:Türkiye-İspanya [Re: CENk]
gamedog Offline

İlk Gönderen: CENk
İlk Gönderen: mart07
Tebrikler SİNYOR TERRİMO...Başarısızlıklar zincirine bir yenisini daha ekledin..İbrahim Üzülmez denen adamı futbolcu zannedersen böyle olur...Kurtarıcı sabriyi yine oyuna soktun emre beleşoğluna yine torpil geçtin...Semih ayarında bir oyuncuyu çıkarıyosun ve Batuhan denen çocuğu oyuna sürüyorsun...Sanırım Mehmet Topuz daha önce Afganistan milli takımı forması giymiş olacak ki milli takıma alınmıyor. Ulan hadi hakan Balta galatasarayda yokluktan stoper oynuyo koca ülkede stoper mi kalmadı arkadaş?? Tamam iyi hoş kötü oynamıyor ama solundaki gerizekalının(üzülmez) berbat oynadığını göremiyor musun Sinyor??Diyecek bir şey yok 2012 avrupa futbol şampiyonasıyla ilgili görüş bildirmeye başlayalım en iyisi.

İki yorumada katılmamak elde değil.
İbrahim Üzülmez konusunda Fatih Terim'i tebrik ediyorum,ben tv başında katlanamıyorum o adama hoca kenardan nasıl katlanıyor tebrik etmemek elde değil.
Hakan Balta'nın Galatasaray'da iyi bir yedek olması gerektiğini düşünürken milli takımda ilk 11 de sahaya çıkmasına anlam veremiyorum.
Aurellio iki maçtır çok kötü oynuyor umarım eski formuna en kısa zamanda kavuşur.
Batuhan'ın oyuna alınması son derece yanlış hiç bir anlam veremedim.
Nihat'ın vasat bir oyun sergilediğini düşünüyorum.
Olumlu düşündüğüm oyuncular:
Semih üzerine düşen görevi gayet iyi yerine getirdi,Arda'nın pasındada topa dokunabilseydi çok daha güzel olacaktı.
Kaleci Volkan'da aynı şekilde başarılı bir 90 dakika çıkardı.
Ve Aslanımız Arda sahanın en başarılı ismiydi.Arda'sız milli takımda Galatasaray'da ne yapar bilemiyorum.

#452556 - Wed Apr 01 2009 23:34 PM Re: 2010 Dünya Kupası Elemele Maçı:Türkiye-İspanya [Re: KingLion]
UMUT 88 Offline
Üye
**

Sonuna kadar katılıyorum arkadaşım.

Go fatih terim.

#452560 - Wed Apr 01 2009 23:45 PM Re: 2010 Dünya Kupası Elemele Maçı:Türkiye-İspanya [Re: UMUT 88]
KingLion Offline
Müdavim

Allah´im Yarabbim; Terim yüklene yüklene Volkan´a yüklenmis.. Penaltiyi getiren pozisyon icin..

Bu adam ciddi ... neyse..

#452561 - Wed Apr 01 2009 23:51 PM Re: 2010 Dünya Kupası Elemele Maçı:Türkiye-İspanya [Re: KingLion]
FTH1905 Offline
Müdavim
**

İlk Gönderen: KingLion
Allah´im Yarabbim; Terim yüklene yüklene Volkan´a yüklenmis.. Penaltiyi getiren pozisyon icin..

Bu adam ciddi ... neyse..

inceden laf sokuyo işte...az kurnaz değil

#452564 - Wed Apr 01 2009 23:56 PM Re: 2010 Dünya Kupası Elemele Maçı:Türkiye-İspanya [Re: KingLion]
uA_f@tih Offline
Müdavim
**

Yer: Ĩڪے†...
Go To Fatih Terim .. ?

Gitsin Fatih Terim gitsin de var mı alternatif ?.Gitsin demesi kolay Skibbe ye de gitsin gitsin denildi gitti..
Yılmaz Vural mı gelicek takımın başına yoksa Şenol Güneş mi yeniden ?.
Türkiye de milli takım yükünü kaldırabilicek tek hocadır Fatih Terim şu an alternatifi yoktur..Yabancı zaten getirilmez bi 3-4 sene daha çekicez Terim i

Artık üst üste 2 mağlubiyet aldı mı teknik direktörlere sallamadan da vazgeçelim gerek klüp takımlarında gerekse milli takımlarda..Kime yenildik İspanya ya kim İspanya ? 2008 Avrupa Şampiyonu 30 maçtır yenilmeyen Dünya sıralamasında 1. olan takım kötümü oynadık hayır ezik mi oynadık hayır..
Her zaman şans bizden yana olmaz 2 İspanya maçında da futbol şansı onlardaydı..
Bosna rakip olamaz bize 2. çıkarız gruptan..

REKLAM YAPMAK YASAKTIR !

Sen Şampiyon Olmasanda..
Kupaları Almasanda
Fenere de Koymasan da
Seviyoruz İşte Varmı Diyeceğin!

#452565 - Wed Apr 01 2009 23:57 PM Re: 2010 Dünya Kupası Elemele Maçı:Türkiye-İspanya [Re: FTH1905]
E05 Offline
Üye

Yer: DK
Ama volkanin kurtartigi pozisyonlari hic söylemiyor.. tabi onun hic sucu olurmu birtek futbolcularin sucu var, artik istifa et be terim, git artik git, giderken yanina birde emreyi, i. uzulmezi ve batuhanini al da git .

#452566 - Thu Apr 02 2009 00:05 AM Re: 2010 Dünya Kupası Elemele Maçı:Türkiye-İspanya [Re: uA_f@tih]
KingLion Offline
Müdavim

İlk Gönderen: uA_f@tih
Artık üst üste 2 mağlubiyet aldı mı teknik direktörlere sallamadan da vazgeçelim gerek klüp takımlarında gerekse milli takımlarda..

Salladigimiz teknik direktör zamaninda Malta takimina "dört tarafi takim olsa ne yazar" diye kücümsemis zihniyet sahibi bir insan, ardi sira 2-2´den sonra havasini da almistir...
Salladigimiz adam Estonya maci yine aslan kesilip, ama takiminin bir gol dahi atamamasina sahit olan insan...
Salladigimiz, kompleks & kapris abidesi, ehle emanet vermekten ziyade kiyakciligi benimsemis bir adam...
Salladigimiz gaz bir adam... Vasat bir taktisyen, iyi bir gazman..

Elbet Yilmaz Vural´i beklemiyoruz bu göreve, ama Fatih Terim yeri dolduralamaz bir deger olmaktan cok uzakta..

#452569 - Thu Apr 02 2009 00:05 AM Re: 2010 Dünya Kupası Elemele Maçı:Türkiye-İspanya [Re: uA_f@tih]
FTH1905 Offline
Müdavim
**

Go To Fatih Terim .. ?

Gitsin Fatih Terim gitsin de var mı alternatif ?.Gitsin demesi kolay Skibbe ye de gitsin gitsin denildi gitti..
Yılmaz Vural mı gelicek takımın başına yoksa Şenol Güneş mi yeniden ?.
Türkiye de milli takım yükünü kaldırabilicek tek hocadır Fatih Terim şu an alternatifi yoktur..Yabancı zaten getirilmez bi 3-4 sene daha çekicez Terim i

Artık üst üste 2 mağlubiyet aldı mı teknik direktörlere sallamadan da vazgeçelim gerek klüp takımlarında gerekse milli takımlarda..Kime yenildik İspanya ya kim İspanya ? 2008 Avrupa Şampiyonu 30 maçtır yenilmeyen Dünya sıralamasında 1. olan takım kötümü oynadık hayır ezik mi oynadık hayır..
Her zaman şans bizden yana olmaz 2 İspanya maçında da futbol şansı onlardaydı..
Bosna rakip olamaz bize 2. çıkarız gruptan..

bence milli takımın başına yabancı bi TD gelmesi lazım...bütün futbolculara aynı mesefede olması lazım...belli bi taktik anlaşyışı olması lazım...artık bu ülkeye bi duran top sistemi yerleştirmesi lazım...

hep aynı tas aynı hamam...hadi oğlum, koçum benim...nereye kadar...

#452571 - Thu Apr 02 2009 00:10 AM Re: 2010 Dünya Kupası Elemele Maçı:Türkiye-İspanya [Re: uA_f@tih]
Raist Offline
S.Adebisi
Müdavim
**

Go To Fatih Terim .. ?

Yok ya 3-4 sene az şöyle 15-20 sene felan daha kalsın takımın başında..Ayrıca yabancı hoca niye getirilemiyo anlamış değilim açıkcası...

#452572 - Thu Apr 02 2009 00:16 AM Re: 2010 Dünya Kupası Elemele Maçı:Türkiye-İspanya [Re: FTH1905]
gamedog Offline

Dünya sıralamasında birinci olan bir takıma yenilmemiz Fatih Terim'i veya takımı suçsuz yapmaz.Türkiye milli takımının amacı Dünya Kupasına gitmek olmamalı,eğer Dünya ve Avrupa kupasında 3. olmuş bir takımsan Dünya Kupasında finali hedeflemelisin kendine onun içinde Dünya sıralamasında birinci olan takıma hem içerde hem dışarda yenildik diye masum gösteremez hiç kimse kendini.

Başka bir açıdan olaya baktığımızda da ister İspanya olsun ister Malta farketmez iki maç kaybettik diye "Fatih Terim istifa" seslerinin çıkmasıda yanlış.Kolay olan istifa sesleri çıkartmak,gitsinde yerine kim gelsin,her zaman söylüyorum anlık hislerle çözüm üretmeye kalkmak her zaman zararla sonuçlanır.

#452573 - Thu Apr 02 2009 00:18 AM Re: 2010 Dünya Kupası Elemele Maçı:Türkiye-İspanya [Re: gamedog]
KingLion Offline
Müdavim

İlk Gönderen: gamedog
iki maç kaybettik diye "Fatih Terim istifa" seslerinin çıkmasıda yanlış.

Bazilarimiz bu sesi yillardir cikariyor.. Birakin bu "iki mac yenildik diye" ayaklarini.. Bilmedigimiz Terim hakkinda konusuyoruz sanki..

#452574 - Thu Apr 02 2009 00:18 AM Re: 2010 Dünya Kupası Elemele Maçı:Türkiye-İspanya [Re: Raist]
chelik Offline
Müdavim
*

Buradan Fatih Terim'e soruyorum:
1) İspanya'daki maçın kasedini hiç açıp izledin mi?
2) İzlediysen Emre Belözoğlu'na dikkat ettin mi?
3) Ettiysen Emre'yle ilişkin nedir, etmediysen orada işin nedir?

Page 3 of 5 < 1 2 3 4 5 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı