Webaslan Forum
Page 8 of 10 < 1 2 ... 6 7 8 9 10 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#448763 - Wed Feb 25 2009 16:02 PM Re: #18 Ayhan Akman [Re: brkisilak]
Scarface Offline
Müdavim
**

İlk Gönderen: brkisilak
ikisini de etmem onun yerine Ernst olsa keşke.Bu arada ben size Ayhan en kötüsü demiyorum.Ama ayhanın orta düzeyde bi futbolcu oldugunu belirtiyorum.Abartılacak bir yanı yok çoğu Türk oyuncu gibi görevini yapmaya çalışan bi oyuncu.Ama yaratıcılık 0 , oyunun yönünü değiştirme 0 , uzun pas 0.Bunların sence üst düzey bi oyuncuda olması gerekmezmi?

O saydıklarını Ernst rüyasında bile yapmaz kardeş

#448783 - Wed Feb 25 2009 17:29 PM Re: #18 Ayhan Akman [Re: Scarface]
gambitxx Offline
Müdavim
**

Yer: İzmir
Ernst'i kaç kere izleme fırsatı buldun da hemen Ayhan'dan daha iyi olduğunu iddia ediyorsun?Ayhan'da yaratıcılık yok dersen sana Benfica maçında ikinci golde Arda'ya attığı Stoichkov stili pası hatırlatırım.Senin o saydığın tüm özellikler Xavi,Gerard,Fabregas gibi adamlarda var ama onların da bize gelme ihtimali yok,elimizde Kaka,Villa,Essien,Ferdinand,Terry gibi oyuncular var da Ayhan'ı mı beğenmiyorsun?Ayhan çok iyi değil belki Avrupa standartlarına bakınca ama elimizdekilerin hangisi çok iyi ki bu standartlara bakınca?

Tarafından düzenlendi gambitxx (Wed Feb 25 2009 17:30 PM)

#448828 - Thu Feb 26 2009 09:24 AM Re: #18 Ayhan Akman [Re: gambitxx]
brkisilak Offline
Üye
**

Bundesliga'yı 2 yıldır izliyorum o yüzden Ernst i de izliyorum.Ayrıca bütün oyuncu tek maçtaki tek pasıyla yaratıcı ilan ediyorsan o da ayrı bi düşünce.
Bir de oyunun yönünü değiştirmeyi sadece saydığın futbolcular yapabiliyorsa o zaman futbol izlemeyelim çünkü çok saçma bişey olur.Sen topu sağ kanattan sol kanada atmayı sadece yıldız oyuncular yapabilio diosan ona da saygılıyım tabi.Ama bu oyuncularda potansiyel olmadığı için üst düzey maçlarda koşmaktan başka bişey yapamıor.Önceki yıl ki Fb-Chelsea maçını hatırlarsınız..Orada Chelsea öyle bir pres yapmıştı ki Fener topu yarı sahasından çıkaramamıştı.Peki öyle bir baskı gelse yarın Milan'la eşleşince Ayhan mı çıkaracak topu?Benim demek istediğim de bu zaten.

Tarafından düzenlendi brkisilak (Thu Feb 26 2009 09:25 AM)

#448829 - Thu Feb 26 2009 09:26 AM Re: #18 Ayhan Akman [Re: uA_yeliz]
brkisilak Offline
Üye
**

İlk Gönderen: uA_yeliz
İlk Gönderen: uA_yeliz
BİZDE FUTBOL KONUŞUYORUZ ZATEN... SEN BURDA AYHANI ELEŞTİRİYOSUN VE BEN AYHANIN OYUNUNU GS DE OLMASINI SEVİYORUM ANLADINMI VE BİRİ BİRŞEY SÖYLEDİĞİNDE BENDE KENDİ DÜŞÜNCEMİ PAYLAŞMAK ZORUNDAYIM... BURADAYSAN TARTIŞMAYA AÇIK OLMLISIN..
YARIN SENDE BENİM Bİ YORUMUMU BNEENMEZSİN YAZARSIN ÇATIR ÇATIR TARTIŞIRIZ BURADA AMA BİRBİRİMİZİ KIRMADAN...
tmm ben de sevmiorm işte ve objektif baktıgında gs yi ileri götüremeyecek bir adam.Madem burada tartışmaya açık olmalıyız.İki tane sevmedigin laf duyunca caps lock açıp egonu tatmin etmeye kalkışma.Burada herkes Galatasaray lehine konuşuyor bunu da unutma..
Ayrıca raist ayhan geçen senelerden daha iyi oynuyor olabilir.Ancak halen kötü oldugundan hücumla ortasaha arasında büyük boşluklar kalıyor.O kadar körü körüne pres yapıor ki istemeden pozisyon yediriyor..

kardeş ben hiç bişeyi tatmin etmeye çalışmıyorum valla kusura bakma ama saçmaladın sen iyice gülüyorum sana sadece!!

valla ister gül ister gülme ben bu forumu 1 yıldır takip ediyorum 5-6 aylık da üyesiyim.Burada kimin ne yapmaya çalıştıgını görebilecek kapasitedeyim çok şükür.Sırf Ayhan'a sempatiniz var diye futbolculuğuna laf etmeyecek değilim..

#448881 - Thu Feb 26 2009 17:38 PM Re: #18 Ayhan Akman [Re: brkisilak]
gambitxx Offline
Müdavim
**

Bundesliga'yı 2 yıldır izliyorum o yüzden Ernst i de izliyorum.Ayrıca bütün oyuncu tek maçtaki tek pasıyla yaratıcı ilan ediyorsan o da ayrı bi düşünce.
Bir de oyunun yönünü değiştirmeyi sadece saydığın futbolcular yapabiliyorsa o zaman futbol izlemeyelim çünkü çok saçma bişey olur.Sen topu sağ kanattan sol kanada atmayı sadece yıldız oyuncular yapabilio diosan ona da saygılıyım tabi.Ama bu oyuncularda potansiyel olmadığı için üst düzey maçlarda koşmaktan başka bişey yapamıor.Önceki yıl ki Fb-Chelsea maçını hatırlarsınız..Orada Chelsea öyle bir pres yapmıştı ki Fener topu yarı sahasından çıkaramamıştı.Peki öyle bir baskı gelse yarın Milan'la eşleşince Ayhan mı çıkaracak topu?Benim demek istediğim de bu zaten.

Yaratıcılığına tek örnek vermemin sebebi hepsini teker teker yazamayacak olmamdır.Ayhan bu takımda olmasın diyorsan bana fiyatı uygun daha kaliteli bir adam ismi de vermen mantıklı olur,yoksa o oynamasın-şu gitsin demek laf kalabalığı olur,Türkiye'de o bölgede oynayan en istikrarlı adam Ayhan,aslında o bölgede Linderoth-Topal ikilisini görmek istesem de Linderoth'un yokluğuunda Ayhan elinden geleni yapmakta,bu tip eleştiriler ağır olur bence.

#448947 - Thu Feb 26 2009 23:09 PM Re: #18 Ayhan Akman [Re: gambitxx]
brkisilak Offline
Üye
**

valla sana isim vermem bişey çözmez aranıcak bulucak koskoca Galatasaray fizikli adam gibi orta saha bulamıcakmı?

#448997 - Fri Feb 27 2009 02:18 AM Re: #18 Ayhan Akman [Re: brkisilak]
gambitxx Offline
Müdavim
**

Bugün 3-1de Arda ile girdiği duvar pasları müthişti gerçekten,adeta Xavi ile İniesta paslaşıyordu sahada.

#449060 - Fri Feb 27 2009 16:55 PM Re: #18 Ayhan Akman [Re: gambitxx]
brkisilak Offline
Üye
**

hahaha xaviyle karşılaştırman bile gülünç smile

#449075 - Fri Feb 27 2009 17:32 PM Re: #18 Ayhan Akman [Re: brkisilak]
gambitxx Offline
Müdavim
**

hahaha xaviyle karşılaştırman bile gülünç smile

Bazı taraftarlarda bazı futbolculara karşı nedensiz bir antipati vardır,bu nedenle o futbolculara önyargılı yaklaşırlar,sende de bu Ayhan için geçerli,o nedenle ben ne söylesem boş olacak gibi.

#449172 - Fri Feb 27 2009 23:09 PM Re: #18 Ayhan Akman [Re: gambitxx]
brkisilak Offline
Üye
**

yoo antipati felan değil.Ben bu takıma yakışan veya yakışmayanları herkes gibi kendimce ayırdım.Bu da kişinin yorumudur.Önyargılısın hatalısın diye kesip atmak saçma değil mi sence de.Ben burada bu adamın eksiklerini ve neden bu takımdan gitmesi gerektigini söylüyorum
İşi kişisele yıkmayalım eğer benle ilgili bişey yazacaksan özelden at.

#449173 - Fri Feb 27 2009 23:12 PM Re: #18 Ayhan Akman [Re: brkisilak]
gambitxx Offline
Müdavim
**

yoo antipati felan değil.Ben bu takıma yakışan veya yakışmayanları herkes gibi kendimce ayırdım.Bu da kişinin yorumudur.Önyargılısın hatalısın diye kesip atmak saçma değil mi sence de.Ben burada bu adamın eksiklerini ve neden bu takımdan gitmesi gerektigini söylüyorum
İşi kişisele yıkmayalım eğer benle ilgili bişey yazacaksan özelden at.

Tamam işte nedenini bilemediğim bir şekilde kişisel olarak ayırmışsın,bir nevi antipatidir bu işte,bunun dışında şu anda o bölgede iyi iş çıkartıyor,daha iyisi alınabilecekse alınsın ama yabancı sınırlaması olduğu için böyle bir lüksümüz yok.

#449243 - Sat Feb 28 2009 19:46 PM Re: #18 Ayhan Akman [Re: gambitxx]
brkisilak Offline
Üye
**

yabancı oyuncu en çok orada gerekli bence.Bordeaux un önliberolarına baksana Afrika'da araştırmışlar deli gibi adam bulmuşlar.Bütün maç boyunca geçmek için binbir cinlik yaptık adama.Onlar ise bi bilek hareketiyle Ayhan ve Barış'ı ekarte etti.Böyle sürecekse gelecek yıllarda işimiz var.Ki benim Ayhan'la ne sorunum olabilr ki.Galatasaray'da oynayan her oyuncu değerlidir.Ama bu takım o bölgede daha degerlilerini hakediyor ve alması gerekiyor..

#449405 - Mon Mar 02 2009 01:10 AM Re: #18 Ayhan Akman [Re: brkisilak]
gambitxx Offline
Müdavim
**

yabancı oyuncu en çok orada gerekli bence.Bordeaux un önliberolarına baksana Afrika'da araştırmışlar deli gibi adam bulmuşlar.Bütün maç boyunca geçmek için binbir cinlik yaptık adama.Onlar ise bi bilek hareketiyle Ayhan ve Barış'ı ekarte etti.Böyle sürecekse gelecek yıllarda işimiz var.Ki benim Ayhan'la ne sorunum olabilr ki.Galatasaray'da oynayan her oyuncu değerlidir.Ama bu takım o bölgede daha degerlilerini hakediyor ve alması gerekiyor..

Diarra afrikalı değil Fransız,milli takımda da forma giymiş bir futbolcu,ayrıca Bordeux onu Afrikadan değil Lyon'dan aldı,biz de 2 sene önce istedik Lens'ta oynarken onu ama o Lens'tan Lyon'a gitti,bu sezon başında da Lyon'dan Bordeux aldı.

#449414 - Mon Mar 02 2009 10:14 AM Re: #18 Ayhan Akman [Re: gambitxx]
brkisilak Offline
Üye
**

sonuçta Afrika asıllı bi oyuncu ve o da sonuçta Afrika'da keşfedildi.Yani dış piyasayla ilgisi bu işin önemli olan oyuncuyu çıkartıp oynatmak.Ayhan Konya maçında da berbatdı.Bu açığı kapatmamız şart.Her 2li mücadeleyi kaybediyor.Pas oranı düşük(istatistik ne der bilmem beni oraya koy ben de geriye pas atıp yüzde yaparım)..

#449441 - Mon Mar 02 2009 16:32 PM Re: #18 Ayhan Akman [Re: brkisilak]
gambitxx Offline
Müdavim
**

sonuçta Afrika asıllı bi oyuncu ve o da sonuçta Afrika'da keşfedildi.Yani dış piyasayla ilgisi bu işin önemli olan oyuncuyu çıkartıp oynatmak.Ayhan Konya maçında da berbatdı.Bu açığı kapatmamız şart.Her 2li mücadeleyi kaybediyor.Pas oranı düşük(istatistik ne der bilmem beni oraya koy ben de geriye pas atıp yüzde yaparım)..

Afrikada falan keşfedilmedi,Fransa'da yaşayan göçmenlerden biri,sadece kökeni Afrika,Fransa'da milyonlarca Afrika asıllı Fransa vatandaşı var,Diarra da onlardan,bilmediğin bir konuda neden ısrarla üste çıkmaya çalışıyorsun anlamadım,adam Fransız ama Zidan,Ribery,Thuram,Anelka,Henry,Benzema ve diğer birçok Fransız gibi o da Afrika asıllı.

#449495 - Tue Mar 03 2009 09:06 AM Re: #18 Ayhan Akman [Re: gambitxx]
brkisilak Offline
Üye
**

ya anlamadım ne yapmaya çalıştıgını anlasam tamam dicem.Evet Afrika'da keşfedilmemiş yanlış diarra dan söz ediyormuşum ama konuyla alakası pek yok.Bunu neden geniş bi tartışma olmaya gidiyorsun.Ayhan Akman yazıyor konu başlığında ve ben bunu tartışmak için ter döküyorum senin attıgın postlarda Ayhan Akman'la ilgili hiç bi görüş yok.Yok şunlar gibi Fransız yok Afrika asıllı ama Fransa'da dogdu.Neyi kanıtlamaya çalışıyorsun.Madem böyle bi bilgi vereceksin kişiselden atıver zor mu..

#449500 - Tue Mar 03 2009 09:53 AM Re: #18 Ayhan Akman [Re: brkisilak]
romeo Offline
Müdavim
*

Yer: Smyrna
bu bilgilerini burda paylasması gercekten güzel ve genel olarak yorumları cok kaliteli bi isim gambitxx..

#449516 - Tue Mar 03 2009 14:39 PM Re: #18 Ayhan Akman [Re: romeo]
brkisilak Offline
Üye
**

tabi bilgi verilmesi güzel ama burada Ayhan'ı mı konuşucaz yoksa onun yorumu iyi bunun yorumu kötü mü.Burası webaslan sonuçta basit bi forum değil.Ayhanla ilgili uzun tartışmalar yapmaya hazırım.Yanlış biliyormuşum Diarrayı onu da kabul ediyorum.Hatamdan dolayı da özür dilerim.Ama saçma sapan da uzatmayalım böyle şeyleri sadece altta kalmamak için.
Bundan sonra da sadece Ayhan ile ilgili konularda msj yazıcam burada.Çünkü dışına çıkınca taraf olma duygusu ön plana çıkıyor insanlarda nedense...

Tarafından düzenlendi brkisilak (Tue Mar 03 2009 14:46 PM)

#449529 - Tue Mar 03 2009 15:08 PM Re: #18 Ayhan Akman [Re: brkisilak]
gambitxx Offline
Müdavim
**

ya anlamadım ne yapmaya çalıştıgını anlasam tamam dicem.Evet Afrika'da keşfedilmemiş yanlış diarra dan söz ediyormuşum ama konuyla alakası pek yok.Bunu neden geniş bi tartışma olmaya gidiyorsun.Ayhan Akman yazıyor konu başlığında ve ben bunu tartışmak için ter döküyorum senin attıgın postlarda Ayhan Akman'la ilgili hiç bi görüş yok.Yok şunlar gibi Fransız yok Afrika asıllı ama Fransa'da dogdu.Neyi kanıtlamaya çalışıyorsun.Madem böyle bi bilgi vereceksin kişiselden atıver zor mu..

Seni ve Diarra'yı tanımak isteyenleri bilgilendirmek adına buraya yazıyorum,neden kişisel algılıyorsun olayı,ben şimdi girip senin bilgin olan bir futbolcuyla ilgili saçma sapan şeyler yazsam kendimden emin bir şekilde sende bu konuda cevap olarak bildiklerini yazarsın bu gayet normal ben de öğrendiğim için teşekkür ederim sana.
Ayhan konusundaki fikirlerin fena halde uçuk,tamam Ayhan çok kaliteli değil ama teknik 0 falan demek büyük haksızlık olur,Bordeux maçında da gösterdi girdiği tek pas organizasyonlarında tekniğinin 0 olmadığını,tamam bir Xavi değil ama yabancı sınırlaması ve elimizdkei bütçe ile yerli olarak orada oynatılabilecek bence en iyi isim.

Tarafından düzenlendi gambitxx (Tue Mar 03 2009 15:09 PM)

#449586 - Wed Mar 04 2009 09:56 AM Re: #18 Ayhan Akman [Re: gambitxx]
brkisilak Offline
Üye
**

artık günümüz futboldun orada Ayhan gibi oyuncu bulunmamalı ben bunu savunuyorum.Eğer büyük bir hedefin varsa ki var.Oraya 1e1de bir omuzla kaybolmayacak adam lazım.Tamam tek pas diyorsun da o tek pası yapmak için 10tane pas kaybedebilior çoğu zaman.Ve genelde pozisyon yaratıldıgında hep ezber pozisyonlar hep çalışılmış pozisyonlar içinde oluyor.Hakan Balta Arda'ya Arda sol açıkta Ayhan'a kazandırıyor topu.Bunu yapamıorsa neyi yapacak :)Eğer Türk oyuncu bulamayacaksak orda başka bence derhal yabancı oyuncu alınmalı.
Çünkü bütün takımı sırtlayabilecek bir bölge orta saha.(Kişisele almamla ilgili sözlerine cevabımı daha üstte vermiştim zaten)

Page 8 of 10 < 1 2 ... 6 7 8 9 10 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı