Webaslan Forum
Page 3 of 12 < 1 2 3 4 5 ... 11 12 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#448549 - Mon Feb 23 2009 20:54 PM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Bülent Korkmaz [Re: recoba53]
Scarface Offline
Müdavim
**

yalnız bükreş bizim ayarımızda bir takım değil

#448551 - Mon Feb 23 2009 20:56 PM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Bülent Korkmaz [Re: recoba53]
suskun Offline
Müdavim

B.KORKMAZI çok severim..
çok da başarılı bulurdum GALATASARAY da oynadığı dönemde..
ama bu çok başarılı bir teknik adam olacağı anlamına gelmez..
umarım GALATASARAYı layık olduğu yere götürür..

#448558 - Mon Feb 23 2009 21:17 PM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Bülent Korkmaz [Re: recoba53]
TiLki Offline
Rhoran
Müdavim

Yer: ANTaLya - AnGaRa
olması gereken oldu ınsallah hayırlısı olacaktır. basarılar buyuk kaptan yuvana hosgeldın

#448559 - Mon Feb 23 2009 21:32 PM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Bülent Korkmaz [Re: suskun]
KingLion Offline
Müdavim

Yer: Danimarka
Feldkamp geldi, bezdirildi gitti.. Skibbe getirildi, defedildi.. E simdi? Simdi de Büyük Kaptan´i getirdiler. Hem de ok yaydan coktan cikmis olmasina ragmen.. Derenin ortasindayiz, ati degistirdik, ama kizmak kimin haddine; önceki bindigimiz atin esekten üstün tarafi yoktu (mecaz olarak anlasilsin lütfen).

---

Bu kulübün, futbolu adam gibi kavramis bir kolu yok mudur? Yahu Skibbe kimdir Yaradan askina? Ille stajyer alacaksiniz, e kulübün icinden bulunsaniza bir aday? Ya da en azindan ülke icinden, ülke futbolunu, senin takimini az cok bilen bir stajyer.. Skibbe kim yahu?

Böyle tercihler ve secimler yapan bir yönetim anlayisina ben bugünden sonra nasil güvenebilirim ki?

Bülent Korkmaz gelmis.. An itibariyle göz boyamaktan baska birsey degil. Allah onu Hagi gibi, Ümit Davala gibi harcanmasindan korusun artik, ne diyelim..

Neticede kimseden sezonun su evresinde bir Lippi´yi veyahut Scolari´yi (imkansiz da degildi gerci) getirmesini beklemezdim bir iki gün icinde, dolayisiyla bu evredeki yapilmis B. Korkmaz transferine pek itiraz edecek lüksümüz olmadiginin bilincindeyim. Ama söyle su son 24 saat icerisinde yasadigimiz olaylar hasebiyle icimizde olusmus adrenalin sarhoslugundan biraz arinirsak; B. Korkmaz kimdir peki? Teknik/taktik dehasi nereye kadardir? Simdiye dek teknik direktörlük babinda ne gösterebilmistir? Skibbe´den teknik/taktik olarak ne derece üstündür?

Ha, Skibbe´den kötü olmayacagini ben bile garanti edebilirim. En az onun kadar teknik/taktigi vardir Kaptanin, arti olarak ülke futbolu hakkindaki kusursuz bilgisi ve Galatasaray´a olan sevgisi. Ama bunlar nereye kadar götürecek? Teknik/taktik bilgisi ne derece yeterli olacak..??

Vesair vesair.. Zaman gösterecek.. Su asamada sadece Skibbe´den kurtuldugumuza sevindim. Ama basimizda hala Skibbe gibi adamlari bu takima emanet edebilecek kafalar oldugunu hatirlatmaktan da - üzüntüyle de olsa - kendimi alamam..

Bülent Korkmaz hayirli ugurlu olsun. Insallah görevini layigiyla yerine getirir. Umarim dengeli bir kisilik görüntüsü sergiler; ne oyuncularin oyuncak babasi olur (Skibbe), ne de öcü üvey babasi olur (Feldkamp).. Disiplinse disiplin, sevgiyse sevgi, hersey dogal olsun, "sert olacagim" diye general edebiyati yapilmasin, veyahut "oyuncularimla samimi ve arkadas olacagim" diye yagcilik, sahte yakinlik olmasin, en önemlisi futbol üst düzeyde anlatilabilsin ve ögretilebilsin. Galatasaray gibi üst düzey, Avrupa hedefleri olan bir takimin teknik direktöründen de en azindan bekleyebilecegimiz sartlar bunlar.. Su ana dek bu sartlari bile yerine getiremeyen iki teknik direktör sundu bizlere mecvut yönetim.. Bakalim ücüncüsü üstesinden gelebilecek mi...

---

Su hale bak, gülsek mi aglasak mi smile

Söyle ki; ligin tartismasiz en büyük iki kulübü Galatasaray ile Fenerbahce tam sefil sefalet bir durum icerisinde.. Birisi maliyla, digeri ise parasiyla rezil olmakta.. Bolluk icinde yokluk yasayan iki gariban kulüp konumundalar.. Ligi götüren ise yarinina temiz üst yetistirecegi dahi mechul olan bir orta Anadolu kulübü, üstelik 8 puan farkla..

Haydi hayirlisi...

#448560 - Mon Feb 23 2009 21:34 PM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Bülent Korkmaz [Re: TiLki]
cukurbagliyucel Offline
ders: şampiyonluk konu : kupa nasıl kaldırılır hoca : galatasaray
Müdavim
**

Yer: Mersin/Silifke-Mut
aşkımız başındaki adama göre değişmeyecek ama başındaki adamda çok sevilen biri oldumu tadından yenmez... smile

#448570 - Mon Feb 23 2009 22:40 PM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Bülent Korkmaz [Re: cukurbagliyucel]
TaçsızKral Offline
Yeni üye

Bir daha yazmayacaktım ama son gelişen olaylar nedeniyle yazıyorum.Skibbe kovuldu baştan beri düşündüğüm şey oldu.Eninde sonunda kovulacağı belliydi istikrar bu hocayla sağlanamayacaktı.Bülent Korkmaz'la sağlanacak mı içinde bulunduğumuz durum itibariyle çok zor.Çünkü eminim Bülent Korkmaz'ın da işine karışacaklar ona da rahat çalışma fırsatı vermeyecekler.Zaten Kalli hala ne yaptığı tam belli olmasa da takımın bir yerlerinde görevli.Yardımcı antrenör desen Bülent Kormaz seçmedi.Futbolcularda açıkça görünen bir başıboşluk var.

Benim baştan beri savunduğum ama arkadaşların bir türlü anlamak istemedikleri şey şuydu.Getirilen T.D.'ün takım üzerinde kesin bir otoritesi olmalı.Yönetimin işine karışamayacağı altyapıdan tut transferlere yardımcılarına kadar herşeyi kendisinin belirleyeceği bir hocayla anlaşmak.Tabi bu ne yaşı çok geçmiş maçta uyuyakalan bir hoca ne de tecrübesiz ve hiç başarısı olmayan bir hoca olmalıydı..İşte böyle hocalara sabredilir ki takıma kendi düzenini sistemini oturtsun ve zamanla başarı gelsin.Yoksa yönetimin aldığı her kararı sineye çeken bir hoca yarın öbür gün kadroyuda başkalarının istediği gibi kurar.

Dediğim hoca tipi Laudrup, Van Gaal,Guss Hiddink vs.vs.vs.O gitti bu geldi yok tazminattı zarttı zurttu uğraşacağına elini biraz taşın altına sokup getirseydiler bu hocalardan birini bunların hiçbirini yaşamıyor olurduk.Özellikle Laudrup getirilebilirdi boştaydı.Onun gelmemesinde Adnan Sezgin'in büyük payı var.Adnan Sezgin'de kovulursa baştan beri alınan bu saçma kararlar son bulur belki.

Yönetim baştan beri işine karışabileceği bir hoca istiyordu Skibbe bu tarz bir hocaydı.Bülent istemese bile onunda işine karışırlar.

Bülent'in işine karışmazlarsa takıma kendi düzenini, sistemini oturtmasını kendi futbolcularını almasına izin verirlerse Kalli'ymiş Adnan Sezgin'miş bunların elini ayağını takım üzerinden tamamen çekerlerse teknik kadroyuda BülentKorkmaz'a kurdururlarsa gelecek yıllarda Bülent'ten büyük başarılar bekleyebiliriz.Ama bunların hiçbiri muhtemelen olmayacağı için şu anki durumu tam bir muaamma olarak görüyorum.

Son olarak inşallah başarılı olur.Hayırlı olsun ne diyelim.

Tarafından düzenlendi TaçsızKral (Mon Feb 23 2009 22:56 PM)

#448571 - Mon Feb 23 2009 22:44 PM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Bülent Korkmaz [Re: TaçsızKral]
papaz1905 Offline
Yeni üye

Yer: ıstanbul
adnan sezgin olduğu sürece bu böyle devam eder....

#448572 - Mon Feb 23 2009 22:46 PM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Bülent Korkmaz [Re: TaçsızKral]
ME55 Offline

**

Bülent Korkmaz Isallah hayirli olur Gs yi hak ettigi yere tasir.
Ama benim anlamadigim,TV programarina cikip Kalli nin oldugu yerde Skibbe ikinci adamdir takimi kalli yapiyor deyip de gelip kendisi nasil GS le anlasiyor.Aklim almiyor yani inanamiyorum.
Bu resmen tükürdügünü yalamak Büyük Kaptana bunu yakistiramadim dogrusu.

#448576 - Mon Feb 23 2009 23:23 PM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Bülent Korkmaz [Re: Serhat1905]
UMUT 88 Offline
Üye
**

Yer: İstanbul
Yönetim Bülent Korkmazın arkasında durur ve belli ölçülerde işine karışmazsa kaptan başarılı olur.
Bence yeni bir fatih terim çıkabilir.Hayırlı olsun.

#448577 - Mon Feb 23 2009 23:26 PM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Bülent Korkmaz [Re: ME55]
Shahin Sharifov Offline
Koyuk
Üye

Yer: Azerbaycan
Bu gun soyunma odasinmda bir olay olmus..
Kalli takimla toplanti yapiyormus..
Sizlerin yuzunden oldu gibi ne bileyim 2 ci olursaniz bille basarili diye felanda filan...
Bulent Korkmaz soyunma odasina girmis..
Ve bundan sonra Kalli sizlerle toplanti yapmayacak...
Bundan sonra takimin tek sahibi benim gibi bir cikisda bulunmus..

Not;Ben gormedim,Hakan Unsal soyledi programda(Ayrica Bu Hakanlar cok fazla Yerli futbolcu savunuculugu yapiyor oda ayri...hic hoslanmiyorum...)

*********************************************************************************************************

Insallah bulent Korkmazida bir daha galatasarayin basina gelemeyecek sekile getirtmezler....

#448578 - Mon Feb 23 2009 23:28 PM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Bülent Korkmaz [Re: papaz1905]
dvrN-uA Offline

Yer: izmir
İlk Gönderen: papaz1905
adnan sezgin olduğu sürece bu böyle devam eder....

aynen. cimbomumuzu yedi bitirdi bu adam. olmaz olsun buna lanet girsin ya. haldun üstünel eski açıkta büyüyen ve cimbomlu biri onu severim. ADNAN POLAT'a laf yok onu da severim. ama bu adnan sezgin nalet şey yedi bizi yedi.

#448582 - Mon Feb 23 2009 23:43 PM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Bülent Korkmaz [Re: dvrN-uA]
UMUT 88 Offline
Üye
**

Adnan Sezgin için bir antivirüs programı olsada takımdan temizlesek.
Adam ultravirüs

#448584 - Mon Feb 23 2009 23:58 PM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Bülent Korkmaz [Re: UMUT 88]
cesur_sado Offline
Üye
**

Yer: BURSA
sikkebye gösterdiğimiz sabrın en az %20 bülent korkmaz'a göstermeliyiz sikkbeden kurtulduk ya yenilsekte artık şerefimizle yeniliriz

#448585 - Tue Feb 24 2009 00:00 AM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Bülent Korkmaz [Re: cesur_sado]
UMUT 88 Offline
Üye
**

Takım hiç olmazsa disiplinli olur.Disiplin konusunda bülent hocaya güveniyorum.

#448589 - Tue Feb 24 2009 00:56 AM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Bülent Korkmaz [Re: UMUT 88]
eMrE sEn Offline
Yeni üye
**

Yer: Uşak
İlk Gönderen: UMUT 88
Adnan Sezgin için bir antivirüs programı olsada takımdan temizlesek.
Adam ultravirüs

laugh

Beylerbeyi'ne gitsin Adnan Sezgin..orada CM'yi falan istediği gibi oynasın..
Tek büyük Galatasaray

#448591 - Tue Feb 24 2009 02:16 AM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Bülent Korkmaz [Re: sami dayı]
Floyd Offline

İlk Gönderen: sami dayı
kaptanında arda olması gerekir.ikinci kaptan mehemt topal.adnan sezgine yol gösterilmeli.ayhan ümit sabri sınırsız kadro dışı değil sınırsız galatasaray la ilişkileri kesilmeli.

Bence Skibbe'nin gönderilmesi doğru ancak zamanlaması yanlıştır. Taktiksel yönden yaptığı hatalara girmek istemiyorum çünkü ülkemizde "Kazanan taktik doğru taktiktir." anlayışı var malesef. Yani Baros o penaltıyı atsaydı maç en kötü ihtimalle berabere bitecekti. Hatta bana göre biz 1 gol daha atıp o maçı alacaktık ve Skibbe "Kahraman" ilan edilecekti. Hele ki (Çok olmasa da) avantajlı bir skorla Bordeaux maçından döndükten sonra... O yüzden şimdi kalkıp 3'lü defans, Arda-Kewell, Tek-Çift forvet tartışmaları yapmayı doğru bulmuyorum.

Skibbe'nin en büyük hatası takımdaki şımarıklığın, disiplinsizliğin önüne geçememesiydi. Ancak bunun da tek sorumlusunun Skibbe olduğunu düşünmüyorum. Yönetimde de biraz suç olduğunu düşünüyorum.

Bülent'e gelince; içinde bulunduğumuz zaman dilimi açısından bakarsak seçim doğru. Ancak genel olarak düşündüğümüzde seçimin doğru olup olmadığı yönetimin Bülent'in ne kadar arkasında durabileceği ile doğru orantılıdır. Sonuç olarak F.Terim de ilk gelişinde Bülent'ten çok farklı değildi. Tek farkları Terim'in daha tecrübeli olarak takımın başına gelmesiydi. Ancak Terim de bir çok hata yaptı, kafayı vura vura bir çok şeyi öğrendi ve yönetim tüm bunlara rağmen Terim'in arkasında durmasını bildi. Şimdi bizim de elimizde bir fırsat var. Bülent Korkmaz türk futbol tarihinin gelmiş geçmiş en başarılı futbolcusudur. 8 lig şampiyonluğu, 2 avrupa kupası ve birçok Türkiye Kupası, TSYD Kupası, Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlık kupaları... Bu takımın alt yapısından yetişmiş, gözünü Florya'da açmış Florya'da kapatmış bir adam. Öz be öz Galatasaray'ın çocuğu! Bu sezon UEFA'dan elensek te, Lig'i kaybetsek te bir ilk yapılıp Bülent Korkmaz'da ısrar edilmelidir. En azından önümüzdeki yıl kendi kafasına yatan bir kadro kurmasına izin verilip sabır gösterilmelidir. Bunlar olmayacaksa Ertuğrul Sağlam gibi, Rıdvan Dilmen gibi, Raşit Çetiner gibi, Rıza Çalımbay gibi, Ziya Doğan gibi, Hagi gibi kendi klüplerinde sembol olmuş isimler bir bir harcanak ve yabancıların cepleri doldurulmaya devam edilecektir. Birazcık kendi insanımıza güvenmeyi öğrenmek zorundayız....

Not: Yeri değil belki ancak Ayhan'a karşı gösterilen tutumu anlayamıyorum. Ayhan bu takımın en değerli oyuncularından biridir. Hırsı, mücadelesi diğer oyunculara örnek olmalıdır. Ayhan'ın 10 sene önce nerede olduğunu şimdi nerede olduğunu iyi analiz edin. Klasik türk oyuncusunun aksine Ayhan kendini son derece geliştirmiş, futbol karakterini 180 derece değiştirmiş ve verilen tüm mevkilerde gereken performansı göstermiş bir oyuncudur ve takımdan gönderilmesi tartışılamaz bile...

#448593 - Tue Feb 24 2009 02:34 AM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Bülent Korkmaz [Re: Floyd]
antata Offline
Yeni üye

Büyük Harf

Tarafından düzenlendi Ali_Cetiner (Tue Feb 24 2009 09:35 AM)

#448595 - Tue Feb 24 2009 02:36 AM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Bülent Korkmaz [Re: Floyd]
ASTURIAS Offline
LA İLAHE CİM BOM BOM !!!
Müdavim
**

Yer: Eskişehir
Adım gibi bildiğim 2 şey var; Bordeaux maçında aynen Skibbe'nin taktiği ile çıkılacağı ve sezon sonuna kadar Kaptan Bülent'in takıma motivasyondan başka bir şey veremeyeceği. Perşembeye kadar yeni taktik oturtamayacağımıza göre ya yine 3'lü savunma, ya da 4-4-1-1 oynarız.

Yanlız çok merak ettiğim bişey var. Neye dayandığı belli olmayan fakat sizin de bildiğiniz gibi, bir şehir efsanesi haline gelen "kondisyon" mevzusu. Rivayete göre Skibbe'nin düşün tempolu antrenmanları, (zaten sezon başından beri düşük olan) futbolcu kondisyonlarını düşürüyordu. E hadi bakalım 4-5 hafta içinde Bülent'in antrenman programı uygulansın da görelim nasıl yükseliyormuş kondisyon?!

Ne takımın kondisyonunda, ne de kadro ve dizilişlerde köklü bi değişiklik beklemiyorum sezon sonuna kadar. Taraftarı susturmak için Skibbe'nin kellesinin alınması gerekiyodu ve alındı; olay bundan ibaret...

Hep sayfadaki son mesajı atmayı başaran ve bu yüzden yazdıkları arada kaynayan üye...

#448596 - Tue Feb 24 2009 02:40 AM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Bülent Korkmaz [Re: ASTURIAS]
gambitxx Offline
Müdavim
**

Yer: İzmir
Kondisyon problemi diye bir şey hiç inandırıcı değil ki özellikle önemli maçlarda son dakikaya kadar savaşan bir Galatasaray vardı bu sene.
Kaptan'a hayırlı olsun ama malesef ilk tökezlemede yine taraftarın önüne onu atacaklar,bu nedenle Faruk Süren'in zamanında fenerden ASY'de 4 yiyen Fatih Terim'i göndermeyerek ne kadar önemli bir iş başardığını tekrar daha iyi anlıyorum,o cesareti bu yönetimden de beklerdim ama malesef olmadı.

#448600 - Tue Feb 24 2009 07:34 AM Re: Yeni Teknik Direktörümüz Bülent Korkmaz [Re: gambitxx]
mrpapila Offline
Yeni üye
**

bülentte tıpkı mustafa denizli gibi başına geçeceği takım için önceden yanlış konuşmalar yaptı.antalya maçı öncesi gazetenin brinde nerdeyse tam sayfa eleştiri yapmıştı.bazı yabancılara özellikle lincolne dokundurmuştu.arda ile kıyaslayıp ardanın haksızlığa uğradığını bilmem daha neler neler.ve dolayısıyla yönetime sallamıştı.benim anlamadığım jübile teklifini kabul etmediğin topçusuna ve yönetimine salladığın bitakıma sözde 1.5 aslında sezon sonuna kadar ne diye gelirsin bülent korkmaz.efsane kaptana yakışmayan şeyler yaptın son zamanlarda.takımı karıştıracak konuşmalar yaptın tıpkı basındaki diğer eski futbolcularımız gibi gasarayın başarısını engelledin.umarım bu süreçtede yeni hatalar yapmazsın.umarım en verimli iki yabancımızıda sen bitirmezsin.yerli zihniyeti ile futboldan anlamayan ve halen gasaryda nemalanan bazı oyuncuları iyice tepemize çıkarmazsın.(sabri gibi)
dünkü antremanda ardayı görmeliydiniz.yüzünde gülücükler.aylardır silah zoruyla oynatılıyodu sanki.
bülent korkmazda tıpkı rıdvan gibi tıpkı ertuğrul.rıza gibi kendini bitirmiştir böle bi zamanda takımın başına gelerek.
ben bu olaya geçici pansuman diyorum arkadaşlar.umarım yarayı iyice derinleştirmez

Page 3 of 12 < 1 2 3 4 5 ... 11 12 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı