#447923 - Fri Feb 20 2009 13:41 PM
Re: 2009-2010 Sezonu Mantıklı Transfer Önerileri

[Re: ASTURIAS]
|
__
Müdavim

Yer: T.C
|
Lulinha çok zor bir iş de Barrientos daha mantıklı geliyor tabi ama yine de ayrıntıları bilmeden yönetimi baskı altına alamayız bu tip konularda,eğer Linderoth gönderilecekse Diarra'yı çok isterim yerine o olmazsa da onun tipinde oyuncular Fransa Liginde mevcut,zaten Essien,Mamadou Diarra,Lassana Diarra,Vieira ve niceleri hep Fransa Liginde yetişmiş oyuncular. Topal, Barış ve Ayhan varken yabancı hakkını bi ön libero için harcamayı istemem. Ben Uğur'dan bu sezon hayır geleceğini sanmıyorum, hatta artık kendini bulması çok zor görünüyor. İşimizi garantiye alıp o mevkiiye sağlam bi Brezilyalı alalım derim. Ayrıca gelecek vaadeden 25 yaş altı futbolcularla ilgili hatırlatmak istediğim bişey var. Listeler, öneriler iyi güzel de; bu futbolcular, Galatasaray gibi orta ölçekli takımları, 1. sınıf takımlara geçmek için kullanılacak bi atlama taşı olarak görürler. Yani, defalarca söylediğimiz gibi, bu bi menejerlik oyunıu değil; bu futbolcular Galatasaray'la 1 ya da belki 2 sezonluk mukavele yaparlar en fazla. Bu kadar kısa bi süre için de bonservis ücreti ödemeye değmez. Size katılmıyorum, Evet dediğiniz tarzda futbolcularda var ama genç olmasına karşın oldukça karakterli futbolcularda var. Örnek verirsek daha öncedende Galatasaray a önerdiğim Marcelo Moreno Liverpool Tottenham gibi takımlar peşindeyken Shaktar Donetsk i tercih etmişti. Yani genelleme yapmak yanlış ve bu kontenjanımızıda kesinlikle genç bir oyuncudan kullanmalıyız....
|
|
|
|
#447932 - Fri Feb 20 2009 16:29 PM
[Re: Ali_Cetiner]
|
Bodom Beach Terror
Üye
|
Lulinha çok zor bir iş de Barrientos daha mantıklı geliyor tabi ama yine de ayrıntıları bilmeden yönetimi baskı altına alamayız bu tip konularda,eğer Linderoth gönderilecekse Diarra'yı çok isterim yerine o olmazsa da onun tipinde oyuncular Fransa Liginde mevcut,zaten Essien,Mamadou Diarra,Lassana Diarra,Vieira ve niceleri hep Fransa Liginde yetişmiş oyuncular. Topal, Barış ve Ayhan varken yabancı hakkını bi ön libero için harcamayı istemem. Ben Uğur'dan bu sezon hayır geleceğini sanmıyorum, hatta artık kendini bulması çok zor görünüyor. İşimizi garantiye alıp o mevkiiye sağlam bi Brezilyalı alalım derim. Ayrıca gelecek vaadeden 25 yaş altı futbolcularla ilgili hatırlatmak istediğim bişey var. Listeler, öneriler iyi güzel de; bu futbolcular, Galatasaray gibi orta ölçekli takımları, 1. sınıf takımlara geçmek için kullanılacak bi atlama taşı olarak görürler. Yani, defalarca söylediğimiz gibi, bu bi menejerlik oyunıu değil; bu futbolcular Galatasaray'la 1 ya da belki 2 sezonluk mukavele yaparlar en fazla. Bu kadar kısa bi süre için de bonservis ücreti ödemeye değmez. Size katılmıyorum, Evet dediğiniz tarzda futbolcularda var ama genç olmasına karşın oldukça karakterli futbolcularda var. Örnek verirsek daha öncedende Galatasaray a önerdiğim Marcelo Moreno Liverpool Tottenham gibi takımlar peşindeyken Shaktar Donetsk i tercih etmişti. Yani genelleme yapmak yanlış ve bu kontenjanımızıda kesinlikle genç bir oyuncudan kullanmalıyız.... Katılıyorum, Lulinha AC Milan, Chelsea, Real Madrid gibi devlerin listesindeydi ve de Lulinha 11'de oynamak istediği bir takıma gitmek istediğinden ötürü gelen tüm teklifleri reddetti... Arkadaşlar kural basit, 11'de oynamalarını sağlarsanız onlarda transfere sıcak bakıyorlar. Ama örümcek beyinli bizler ve ÖZELLİKLE EN BÜYÜK ÖRÜMCEK BEYİNLİLER; SPOR YAZARLARI "18 YAŞINDA ADAMDAN 11 OYUNCUSU OLUR MU?" diyerek takımlar üzerinde ek bir baskı yapıyorlar. Modric, Jovetic...vs. gibi adamlar bu yüzden Türkiye'ye gelmiyor, Avrupa'ya gidiyor...
|
|
|
|
|
|
#447936 - Fri Feb 20 2009 18:19 PM
[Re: 88A88]
|
|
Abi bize şöyle kaliteli bir sağ bek lazım
|
|
|
|
|
|
#447989 - Sat Feb 21 2009 18:19 PM
[Re: eMrE sEn]
|
__
Müdavim

Yer: T.C
|
ben aslında stopere karşıyım şuanda..Servet ve Meira'nın yanı sıra halihazırda Emre Aşık ve Emre Güngör ve alt yapıdan Semih varken gereksiz geliyor bana açıkcası..şuanda sağ bek dışında (ki Uğur Uçar'da Cevat hocayla özel olarak çalışmalara başlamış..İnşallah en kısa zamanda Cevat hocanın elinde daha da iyi duruma gelir..) en gerekli mevkii forvet..ve ben Nilmar'ı takımda görmek isterim..tabii şuanda buda biraz imkansız maalesef.. Nilmar da çok kaliteli bir oyuncudur. Galatasaray a gelse hem bizim açımızdan hemde kendisi açısında çok iyi olur ama çok müzmin bir sakatlığı var. Bonserviside o kadar pahalı değil yani almak istesek çok rahat alırız.....
|
|
|
|
#448013 - Sat Feb 21 2009 20:54 PM
|
Yeni üye

Yer: Uşak
|
ben aslında stopere karşıyım şuanda..Servet ve Meira'nın yanı sıra halihazırda Emre Aşık ve Emre Güngör ve alt yapıdan Semih varken gereksiz geliyor bana açıkcası..şuanda sağ bek dışında (ki Uğur Uçar'da Cevat hocayla özel olarak çalışmalara başlamış..İnşallah en kısa zamanda Cevat hocanın elinde daha da iyi duruma gelir..) en gerekli mevkii forvet..ve ben Nilmar'ı takımda görmek isterim..tabii şuanda buda biraz imkansız maalesef.. Nilmar da çok kaliteli bir oyuncudur. Galatasaray a gelse hem bizim açımızdan hemde kendisi açısında çok iyi olur ama çok müzmin bir sakatlığı var. Bonserviside o kadar pahalı değil yani almak istesek çok rahat alırız..... evet maalesef sakatlığı var..ama şuanda durumu nasıldır pek bilmiyorum..sanırım 2005 yılında sakatlandı..2006'da zaten bu geçirmiş olduğu ağır sakatlıktan dolayı oynayamadı..ve 2007 yılında da çok fazla oynamadı..2008'de forma şansı buluyordu..ama bu sezonu bilmiyorum oynuyormu,ne kadar oynadı vs. keşke alınsa..sakatlığının nüksetmesini göze alıp riske girmek lazım bence.. : )
Tarafından düzenlendi eMrE sEn (Sat Feb 21 2009 21:24 PM)
|
|
|
|
#448022 - Sat Feb 21 2009 21:27 PM
[Re: cukurbagliyucel]
|
Yeni üye

Yer: Uşak
|
arkadaslar nisterroy un manchester a tranfer olmadan önce müzmin sakkattı o sıralar milan ile manchester ilgileniyordu milanın basındada fatih terim vardı milan sakatlığı yüzünden vazgeçti manchester aldı gördük nolduğunu yani sakat diye atmayalım kewell son 2 sezonda bu sezon bizde oynadığı kadar maç yapmamıstı.. çok haklısın..Kewell'da bu riske girildi..Nilmar'da da girilmeli bu riske..bence değer..hem genç,hemde aradığımız giib bir golcü..
|
|
|
|
#448041 - Sun Feb 22 2009 05:52 AM
|
Die For You
Yeni üye
Yer: izmir
|
Sağ bek şart....böylece sabrisiz nice maçlar izleriz  Bizim İtalyan mecburen yolcu...Kaleci Kameni bonservisi de elinde....hazır. Carew..carew..carew.. çakma anakonda yerine  hava topu hakimiyeti de iyi Ümit ile 3 forvet yeter daha serkan,yaser var onlarda yedek takılır... Ahh.. şu Stuttgart'taki Sami Khedira'yı bir alabilsek süper olur...
|
|
|
|
|
|
0 kayıtlı (),
10
Guests and
24
Spiders online. |
|