Webaslan Forum
Page 3 of 150 < 1 2 3 4 5 ... 149 150 >
Konu Seçenekleri
Konuyu değerlendir
#447923 - Fri Feb 20 2009 13:41 PM Re: 2009-2010 Sezonu Mantıklı Transfer Önerileri **** [Re: ASTURIAS]
Ali_Cetiner Offline
__
Müdavim

Yer: T.C
İlk Gönderen: ASTURIAS
İlk Gönderen: gambitxx
Lulinha çok zor bir iş de Barrientos daha mantıklı geliyor tabi ama yine de ayrıntıları bilmeden yönetimi baskı altına alamayız bu tip konularda,eğer Linderoth gönderilecekse Diarra'yı çok isterim yerine o olmazsa da onun tipinde oyuncular Fransa Liginde mevcut,zaten Essien,Mamadou Diarra,Lassana Diarra,Vieira ve niceleri hep Fransa Liginde yetişmiş oyuncular.

Topal, Barış ve Ayhan varken yabancı hakkını bi ön libero için harcamayı istemem. Ben Uğur'dan bu sezon hayır geleceğini sanmıyorum, hatta artık kendini bulması çok zor görünüyor. İşimizi garantiye alıp o mevkiiye sağlam bi Brezilyalı alalım derim.

Ayrıca gelecek vaadeden 25 yaş altı futbolcularla ilgili hatırlatmak istediğim bişey var. Listeler, öneriler iyi güzel de; bu futbolcular, Galatasaray gibi orta ölçekli takımları, 1. sınıf takımlara geçmek için kullanılacak bi atlama taşı olarak görürler. Yani, defalarca söylediğimiz gibi, bu bi menejerlik oyunıu değil; bu futbolcular Galatasaray'la 1 ya da belki 2 sezonluk mukavele yaparlar en fazla. Bu kadar kısa bi süre için de bonservis ücreti ödemeye değmez.

Size katılmıyorum,
Evet dediğiniz tarzda futbolcularda var ama genç olmasına karşın oldukça karakterli futbolcularda var.
Örnek verirsek daha öncedende Galatasaray a önerdiğim Marcelo Moreno Liverpool Tottenham gibi takımlar peşindeyken Shaktar Donetsk i tercih etmişti.
Yani genelleme yapmak yanlış ve bu kontenjanımızıda kesinlikle genç bir oyuncudan kullanmalıyız....

#447932 - Fri Feb 20 2009 16:29 PM Re: 2009-2010 Sezonu Mantıklı Transfer Önerileri [Re: Ali_Cetiner]
88A88 Offline
Bodom Beach Terror
Üye
*

İlk Gönderen: Ali_Cetiner
İlk Gönderen: ASTURIAS
İlk Gönderen: gambitxx
Lulinha çok zor bir iş de Barrientos daha mantıklı geliyor tabi ama yine de ayrıntıları bilmeden yönetimi baskı altına alamayız bu tip konularda,eğer Linderoth gönderilecekse Diarra'yı çok isterim yerine o olmazsa da onun tipinde oyuncular Fransa Liginde mevcut,zaten Essien,Mamadou Diarra,Lassana Diarra,Vieira ve niceleri hep Fransa Liginde yetişmiş oyuncular.

Topal, Barış ve Ayhan varken yabancı hakkını bi ön libero için harcamayı istemem. Ben Uğur'dan bu sezon hayır geleceğini sanmıyorum, hatta artık kendini bulması çok zor görünüyor. İşimizi garantiye alıp o mevkiiye sağlam bi Brezilyalı alalım derim.

Ayrıca gelecek vaadeden 25 yaş altı futbolcularla ilgili hatırlatmak istediğim bişey var. Listeler, öneriler iyi güzel de; bu futbolcular, Galatasaray gibi orta ölçekli takımları, 1. sınıf takımlara geçmek için kullanılacak bi atlama taşı olarak görürler. Yani, defalarca söylediğimiz gibi, bu bi menejerlik oyunıu değil; bu futbolcular Galatasaray'la 1 ya da belki 2 sezonluk mukavele yaparlar en fazla. Bu kadar kısa bi süre için de bonservis ücreti ödemeye değmez.

Size katılmıyorum,
Evet dediğiniz tarzda futbolcularda var ama genç olmasına karşın oldukça karakterli futbolcularda var.
Örnek verirsek daha öncedende Galatasaray a önerdiğim Marcelo Moreno Liverpool Tottenham gibi takımlar peşindeyken Shaktar Donetsk i tercih etmişti.
Yani genelleme yapmak yanlış ve bu kontenjanımızıda kesinlikle genç bir oyuncudan kullanmalıyız....

Katılıyorum, Lulinha AC Milan, Chelsea, Real Madrid gibi devlerin listesindeydi ve de Lulinha 11'de oynamak istediği bir takıma gitmek istediğinden ötürü gelen tüm teklifleri reddetti...

Arkadaşlar kural basit, 11'de oynamalarını sağlarsanız onlarda transfere sıcak bakıyorlar. Ama örümcek beyinli bizler ve ÖZELLİKLE EN BÜYÜK ÖRÜMCEK BEYİNLİLER; SPOR YAZARLARI "18 YAŞINDA ADAMDAN 11 OYUNCUSU OLUR MU?" diyerek takımlar üzerinde ek bir baskı yapıyorlar. Modric, Jovetic...vs. gibi adamlar bu yüzden Türkiye'ye gelmiyor, Avrupa'ya gidiyor...

#447934 - Fri Feb 20 2009 16:51 PM Re: 2009-2010 Sezonu Mantıklı Transfer Önerileri [Re: 88A88]
Serhat1905 Offline
fanatik cimbomlu
Müdavim
**

Yer: istanbul
Bencede genç oyuncular bulup onları oynatmak hem daha avantajlı hemde daha karlı alacağımız adamlar bizi bi basamak olarak görse dahi sonuçta bu adam iyiyse iyi bi paraya satılır zaten yani yine kar etmiş oluruz kendi yıldızlarımızı kendimiz bulmalıyız ki daha az paraya daha büyük işler başaralım wink

#447935 - Fri Feb 20 2009 17:00 PM Re: 2009-2010 Sezonu Mantıklı Transfer Önerileri [Re: Serhat1905]
88A88 Offline
Bodom Beach Terror
Üye
*

Ayrıca yukarıda yazdıklarıma ek olarak İsmail Güldüren, El Saka, Lugano gibi çok afedersiniz Ayı tipi stoperlerin, adam sakatlamak için oynayan adamların ağır cezalara çarptırılması lazım. Yoksa 18 yaşındaki adamın futbol hayatı söner...

#447936 - Fri Feb 20 2009 18:19 PM Re: 2009-2010 Sezonu Mantıklı Transfer Önerileri [Re: 88A88]
KaĞaN23 Offline

Abi bize şöyle kaliteli bir sağ bek lazım

#447944 - Fri Feb 20 2009 20:04 PM Re: 2009-2010 Sezonu Mantıklı Transfer Önerileri [Re: KaĞaN23]
ASTURIAS Offline
LA İLAHE CİM BOM BOM !!!
Müdavim
**

Yer: Eskişehir
Söylenilenler yanlış sayılmaz; eğer Şampiyonlar Ligi'ne katılıyorsanız, ilk 11 şansı da varsa, pekala deminki tanıma uyan bi futbolcu 1. sınıf bi kulüp yerine orta ölçekli bi kulübü tercih edebilir. Ama aynı şartları sağlayan 1. sınıf bi kulüp ile orta ölçekli bi kulüp arasında seçmesi gerekirse; bu sefer orta ölçekli kulübün de astronomik bi maaş ödemesi gerekecek. 1, bilemedin 2 sezon içinde bütün dünyanın dikkatini üstüne çekecek futbolculardan bahsediyoruz; kadromuzda 3 sezon tutabilmek için çok büyük paralar harcamak icap edecektir.

Yani kısacası; ben yönetimdeki hiç kimsenin "gençlere güvenilmemesi, yeteneğin görülememesi" gibi sebeplerden dolayı bu tür transferlerden uzak durduğunu düşünmüyorum. 20 yaş altı Latin Amerikalı futbolcuların takımımıza kazandırabileceği başarılardan, en az bizim kadar onlar da haberdar bence. Ama yukarıda saydığım sebeplerden dolayı(bence haklı olarak) bu tür transferlerden çekiniyor olabilirler.

Hep sayfadaki son mesajı atmayı başaran ve bu yüzden yazdıkları arada kaynayan üye...

#447947 - Fri Feb 20 2009 20:12 PM Re: 2009-2010 Sezonu Mantıklı Transfer Önerileri [Re: ASTURIAS]
gambitxx Offline
Müdavim
**

Yer: İzmir
Bizi basamak olarak kullanmalarında bir sakınca yok,nasıl Lyon-Porto gibi takımlar hem oyuncu satıp istikrarlarını koruyabiliyorlar,biz de bu modeli kendimize örnek almalıyız,yoksa Kewell-Lincoln tipinde oyuncularla çok ciddi yerlere gelemeyiz dürüst olmak gerekirse.Gençken alalım 1-2 sezon sonra ciddi bir fiyata satalım,ama bu zor bir durum,çünkü güney amerikalı futbolcular ve özellikle Brezilyalılar Portekizi kendilerine basamak olarak seiyorlar genelde.Bizim bu konuda herhangi bir ismimiz yok Avrupa'da öncelikle bu şekilde bir CVmiz olmalı ki oyuncular buraya gelmeye sıcak bakabilsinler.

#447954 - Fri Feb 20 2009 22:43 PM Re: 2009-2010 Sezonu Mantıklı Transfer Önerileri [Re: gambitxx]
88A88 Offline
Bodom Beach Terror
Üye
*

Açıkçası sene başından beri beğenerek izlediğim bir stoper var. Kendisi Bundesliga'da oynuyor, Dortmund'lu...

Bahsettiğim Neven Subotic'den başkası değil. Jurgen Kloop ile Mainz'den bu sezonun başında geldiler ve bu kariyeri açısından tam bir patlama oldu. Şu anda Dortmund takımının en istikrarlı futbolcusu, 1.94'lük boyu ile inanılmaz bir kule. Devre arası transfer döneminde Juventus bu futbolcu ile ilgilenmişti. Şu anda hala ilgilenenler var mı bilmiyorum fakat bu 21 yaşındaki Amerika'lı transfer döneminde çok sükse yapacak.

Transferin olmabilmesi konusuna gelirsek, Subotic eğer Şampiyonlar Ligi'ne kalırsak istiyerek Galatasaray'ımıza gelir. Bu transfer muhtemelen 5 Milyon ile 8 Milyon Euro arasında bir bedel ile gerçekleşebilir...

#447955 - Fri Feb 20 2009 22:55 PM Re: 2009-2010 Sezonu Mantıklı Transfer Önerileri [Re: 88A88]
88A88 Offline
Bodom Beach Terror
Üye
*

İkinci transfer önerim ise Fransa menşeli...

Hatırlarsınız Galatasaray'ımız 1,5 sene boyunca Toulouse'lu Johan Elmander'i gündeminde tutmuş fakat Bolton'a transfer olunca bu hikayeler tozlu raflara geri kaldırılmıştı. Toulouse'a sene başında bu transferin çok ama çok sıkıntı yaratacağı düşünülmüştü. Zira Elmander takımın skor yükünü ciddi anlamda üstlenen tek oyuncuydu...

6 ay geçti ve Toulouse 4 sırada. Fransa Ligue 1'de 1 seneden sonra tekrar Avrupa kupalarına katılma savaşı veriyorlar. Bunu sağlayan ise;

Andre-Pierre Gignac. Ligde tam 15 gol attı ve de şu anda Gol Krallığında başı çekiyor. Yıldızı parlamaya devam edecek gibi. Çünkü bu Fransız daha 23 yaşında. Toulouse'dan onu koparmak biraz zor olacak çünkü Toulouse başkanı futbolcularına tuzlu bonservis bedelleri istemesiyle biliniyor...

Kendisi Ü.Karan ve Nonda'nın ortasında, Nonda kadar fizikli değil, Ümit kadar son vuruş ustası değil fakat Gignac'da doğru dozlarda hepsinden var. Yerden oynayabiliyor, hızlı sayılabilir, fiziğini iyi kullanabiliyor. Yani Baros'u bile yedek bırakacak bir adam. Benim tahmini bonservis ücreti ise; 8-10 milyon Euro...

#447967 - Sat Feb 21 2009 03:51 AM Re: 2009-2010 Sezonu Mantıklı Transfer Önerileri [Re: kewell_baros]
malkocoglu_DK Offline
Yeni üye
*

Yer: Danimarka
liverpoolda oynayan stoper daniel agger i bilirsiniz, kendisi ciddi bir sakatlik gecirdi ve ondan sonra kendini pek toparlayamadi ama pekde oynama firsatida bulamadi, gecenlerde danimarka basinina aciklama yapti "bana liverpoolda oynama firsati versinler yoksa oynayabilecegim bir takima giderim" dedi. ben pek takip edemedim son zamanlardaki formunu ama scoutlarimiz takip ederlerse vede sakatligi falan yoksa bizim icin cok iyi bir kazanc olur kanisindayim.

#447968 - Sat Feb 21 2009 04:05 AM Re: 2009-2010 Sezonu Mantıklı Transfer Önerileri [Re: malkocoglu_DK]
eMrE sEn Offline
Yeni üye
**

Yer: Uşak
ben aslında stopere karşıyım şuanda..Servet ve Meira'nın yanı sıra halihazırda Emre Aşık ve Emre Güngör ve alt yapıdan Semih varken gereksiz geliyor bana açıkcası..şuanda sağ bek dışında (ki Uğur Uçar'da Cevat hocayla özel olarak çalışmalara başlamış..İnşallah en kısa zamanda Cevat hocanın elinde daha da iyi duruma gelir..) en gerekli mevkii forvet..ve ben Nilmar'ı takımda görmek isterim..tabii şuanda buda biraz imkansız maalesef..

Tarafından düzenlendi eMrE sEn (Sat Feb 21 2009 04:07 AM)
Tek büyük Galatasaray

#447989 - Sat Feb 21 2009 18:19 PM Re: 2009-2010 Sezonu Mantıklı Transfer Önerileri [Re: eMrE sEn]
Ali_Cetiner Offline
__
Müdavim

İlk Gönderen: eMrE sEn
ben aslında stopere karşıyım şuanda..Servet ve Meira'nın yanı sıra halihazırda Emre Aşık ve Emre Güngör ve alt yapıdan Semih varken gereksiz geliyor bana açıkcası..şuanda sağ bek dışında (ki Uğur Uçar'da Cevat hocayla özel olarak çalışmalara başlamış..İnşallah en kısa zamanda Cevat hocanın elinde daha da iyi duruma gelir..) en gerekli mevkii forvet..ve ben Nilmar'ı takımda görmek isterim..tabii şuanda buda biraz imkansız maalesef..

Nilmar da çok kaliteli bir oyuncudur.
Galatasaray a gelse hem bizim açımızdan hemde kendisi açısında çok iyi olur ama çok müzmin bir sakatlığı var.
Bonserviside o kadar pahalı değil yani almak istesek çok rahat alırız.....

#448013 - Sat Feb 21 2009 20:54 PM Re: 2009-2010 Sezonu Mantıklı Transfer Önerileri [Re: Ali_Cetiner]
eMrE sEn Offline
Yeni üye
**

İlk Gönderen: Ali_Cetiner
İlk Gönderen: eMrE sEn

Nilmar da çok kaliteli bir oyuncudur.
Galatasaray a gelse hem bizim açımızdan hemde kendisi açısında çok iyi olur ama çok müzmin bir sakatlığı var.
Bonserviside o kadar pahalı değil yani almak istesek çok rahat alırız.....

evet maalesef sakatlığı var..ama şuanda durumu nasıldır pek bilmiyorum..sanırım 2005 yılında sakatlandı..2006'da zaten bu geçirmiş olduğu ağır sakatlıktan dolayı oynayamadı..ve 2007 yılında da çok fazla oynamadı..2008'de forma şansı buluyordu..ama bu sezonu bilmiyorum oynuyormu,ne kadar oynadı vs. keşke alınsa..sakatlığının nüksetmesini göze alıp riske girmek lazım bence.. : )

Tarafından düzenlendi eMrE sEn (Sat Feb 21 2009 21:24 PM)
Tek büyük Galatasaray

#448017 - Sat Feb 21 2009 21:06 PM Re: 2009-2010 Sezonu Mantıklı Transfer Önerileri [Re: eMrE sEn]
cukurbagliyucel Offline
ders: şampiyonluk konu : kupa nasıl kaldırılır hoca : galatasaray
Müdavim
**

Yer: Mersin/Silifke-Mut
arkadaslar nisterroy un manchester a tranfer olmadan önce müzmin sakkattı o sıralar milan ile manchester ilgileniyordu milanın basındada fatih terim vardı milan sakatlığı yüzünden vazgeçti manchester aldı gördük nolduğunu yani sakat diye atmayalım kewell son 2 sezonda bu sezon bizde oynadığı kadar maç yapmamıstı..

#448022 - Sat Feb 21 2009 21:27 PM Re: 2009-2010 Sezonu Mantıklı Transfer Önerileri [Re: cukurbagliyucel]
eMrE sEn Offline
Yeni üye
**

İlk Gönderen: cukurbagliyucel
arkadaslar nisterroy un manchester a tranfer olmadan önce müzmin sakkattı o sıralar milan ile manchester ilgileniyordu milanın basındada fatih terim vardı milan sakatlığı yüzünden vazgeçti manchester aldı gördük nolduğunu yani sakat diye atmayalım kewell son 2 sezonda bu sezon bizde oynadığı kadar maç yapmamıstı..

çok haklısın..Kewell'da bu riske girildi..Nilmar'da da girilmeli bu riske..bence değer..hem genç,hemde aradığımız giib bir golcü..
Tek büyük Galatasaray

#448024 - Sat Feb 21 2009 21:47 PM Re: 2009-2010 Sezonu Mantıklı Transfer Önerileri [Re: eMrE sEn]
dişi aslan Offline
Only LOVE You...<3
Yeni üye

Yer: odam...
mustafa pektemek . . fener maçında güzel oynadı alsak diye düşündüm bi ara...

#448025 - Sat Feb 21 2009 22:11 PM Re: 2009-2010 Sezonu Mantıklı Transfer Önerileri [Re: kewell_baros]
UMUT 88 Offline
Üye
**

Yer: İstanbul
bence galatasarayın en büyük sorunu capone ve hakan ünsaldan sonra iyi bir bek bulamaması.sabri bir bek oyuncusu değil, uğur iyileşirse ve formunu yakalarsa sağ bek sıkıntısı ortadan kalkar.aslında serkan kurtuluşta bir alternatif ama kapalı kutu.
seneye futbolcu alınması gereken mevkiler bence beklerdir.neden:
1)hakan baltanın alternatifi bence volkan değil.volkanın yerine dengeli,hızlı bir bek alınması gerekir.
2)uğur ve serkanın durumunun belirsiz olması yüzünden,sabride bek olmadığı için o mevkiye de tecrübeli bir sağ bek alınması görüşündeyim

#448031 - Sat Feb 21 2009 22:53 PM Re: 2009-2010 Sezonu Mantıklı Transfer Önerileri [Re: UMUT 88]
Ali_Cetiner Offline
__
Müdavim

Bek konusu zaten kanayan bir yara hala çözüm bulunamadı ....

#448041 - Sun Feb 22 2009 05:52 AM Re: 2009-2010 Sezonu Mantıklı Transfer Önerileri [Re: Ali_Cetiner]
branege Offline
Die For You
Yeni üye

Yer: izmir
Sağ bek şart....böylece sabrisiz nice maçlar izleriz smile

Bizim İtalyan mecburen yolcu...Kaleci Kameni bonservisi de elinde....hazır.

Carew..carew..carew.. çakma anakonda yerine smile hava topu hakimiyeti de iyi

Ümit ile 3 forvet yeter daha serkan,yaser var onlarda yedek takılır...

Ahh.. şu Stuttgart'taki Sami Khedira'yı bir alabilsek süper olur...

#448071 - Sun Feb 22 2009 15:13 PM Re: 2009-2010 Sezonu Mantıklı Transfer Önerileri [Re: branege]
Acayip Offline
Yeni üye

Yer: Giresun
Hakan Baltanın yedeği kesinlikle volkan yaman değil.Ya alpaslana daha fazla şans verilmeli yada ibbde gökhan süzen adında bir genç yetenek var.Henüz 21 yaşında fener maçında sol tarafta oldukça etkiliydi.Sadece o maçta izleme fırsatı buldum ama gerçekten çok iyiydi.

İkinci önerim yine fener maçından.Dün akşamki gençlerbirliği maçında soner aydoğduya hayran oldum.Henüz 18 yaşında.Ayaklarına çok hakim.Çok iyi olacak bu çocuk benden söylemesi :))))))

Page 3 of 150 < 1 2 3 4 5 ... 149 150 >

Kim Online
0 kayıtlı (), 10 Guests and 24 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Son Kayıt
drdt, ordu, Arda Özuzun, fees, kayran15
4822 kayıtlı kullanıcı